Pagina's

zondag 28 juni 2020

Het verzet tegen de totalitaire machtsovername van onze samenleving

Wim Van Dam
Neem de tijd aub.
Het verzet tegen de totalitaire machtsovername van onze samenleving door ‘het systeem’ komt uit steeds meer hoeken van de samenleving op gang. Stop World Control is een nieuw initiatief, opgezet door de in bepaalde christelijke kringen bekende evangelist David Sörensen. Op zijn Stop World Control website zet hij een groot aantal feiten over de corona crisis / communistische staatsgreep helder op een rijtje, en roept mensen op om zich aan te sluiten en ‘freedom warriors’ te worden.
‘Waarom is de president van Brazilië woedend en bewapent hij zijn volk? Welke schokkende bekentenissen doen artsen over de hele wereld? Waarvoor waarschuwen wetenschappers en universiteiten? Wat wordt er onthuld door een Google insider, waardoor hij vreest voor zijn leven? Welke bekentenissen doen diverse journalisten? Ontdek het hier…’ is de inleiding op de pagina ‘Duizenden wetenschappers waarschuwen de mensheid!’
‘100% Fact checked: Onderstaande informatie kan nauwkeurig nagegaan worden in de tientallen genummerde bronnen die onderaan de pagina staan.’
De meeste zaken zult u op onder andere deze website al gelezen hebben, maar wij vatten het nog eens puntsgewijs samen (met enige aanvullingen en correcties):
* Wereldberoemde wetenschapper geneest Covid-19. De Franse professor Didier Raoult is één van de meest gerespecteerde wetenschappers ter wereld… Hij en zijn team behandelden meer dan 1000 Covid-19 patiënten met hydroxychloroquine (HCQ), zink en azitromycine… Politiek en media wezen deze effectieve en goedkope behandeling echter af, ondanks de bewezen zeer goede resultaten.
* Huisarts geneest Covid-19. Ook een huisarts in New York, dr. Vladimir Zelenko, paste deze behandeling met 100% succes op meer dan 900 patiënten toe. Onder zijn groep had hij nul sterfgevallen, nul ziekenhuisopnames, en nul intubaties. Desondanks werd ook hij verketterd.
* Arts wordt gecensureerd. Dr. David Brownstein in de staat Michigan boekte veel succes met een andere goedkope behandeling, met intraveneuze vitamine C, waterstofperoxide, vitamine A en vitamine D. Meer dan 100 patiënten werden allemaal beter. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. Hij werd echter gedwongen te stoppen, en zijn medische blog werd geblokkeerd.
* Methode die Covid-19 geneest, wordt genegeerd. Vijf ervaren medici vormden de Front Line Covid-19 Critical Care Working Group (FLCCC), en ontwikkelden het MATH+ protocol. Van meer dan 100 Covid-19 patiënten in het ziekenhuis stierven er slechts 2. Ook de informatie over dit protocol wordt onderdrukt.
* ‘Corona mag niet genezen’ is de al vaak aangehaalde uitspraak van de inmiddels ook over de grenzen bekende Nederlandse huisarts Rob Elens, die met het HCQ-zink protocol 10 van de 10 Covid-19 patiënten genas, maar door de Inspectie werd verboden om dit nog langer te gebruiken. Elens laat het er niet bij zitten, en wil het nu toch weer gaan voorschrijven.
* Frauduleuze HCQ tests. Erger nog: twee bekende medische organisaties, de WHO en The Lancet, beweerden op basis van eigen onderzoek dat de HCQ-methode niet werkt. Een groot aantal wetenschappers ontdekten echter ernstige fouten in deze studie, wat wees op fraude. Het gerenommeerde The Lancet moest de studie vervolgens herroepen en erkennen dat deze onbetrouwbaar was.
* Duizenden mensen vermoord. De WHO beweerde dat een derde van alle ruim 3500 proefpersonen die met HCQ werden behandeld, stierf. Dr. Meryl Nass onthulde dat ‘in de WHO proeven buitensporige, gevaarlijke HCQ doseringen worden gebruikt. Deze proeven zijn niet het testen van de voordelen van HCQ op Covid-19, maar eerder het testen of patiënten giftige, niet-therapeutische doses overleven.’ De WHO heeft opzettelijk zo’n 1000 mensen vermoord, enkel omdat HCQ per se van tafel moest.
Dr. Nass: ‘Door dit te doen beroven ze miljarden mensen van een veilig en goedkoop medicijn, en dragen bij tot verlenging van de pandemie, massale economische verliezen, en veel meer sterfgevallen.’
* Niet-covid patiënten worden gedood. Erin Olszewski was een van de artsen en verplegers die naar buiten kwam met smartphone video’s of andere berichten dat Amerikaanse ziekenhuizen vol met negatief op Covid-19 geteste mensen lagen, maar die toch aan de beademingsapparatuur werden gelegd, met als gevolg dat ze volkomen onnodig stierven, zodat de statistieken weer opgevoerd konden worden. Een andere verpleegster uit New York, waar wij ook een artikel over schreven, zei huilend dat mensen op de IC’s ‘koudweg worden vermoord.’
* Covid-19 wordt op bevel op overlijdenscertificaten gezet. Lena Kay was een van de vele mensen die verklaarden dat overleden familieleden, in dit geval haar vader, onterecht als Covid-19 dode werden geregistreerd. Haar vader was overleden aan Alzheimer, niet aan corona. Ook artsen, ziekenhuizen, begrafenisondernemers, en zelfs een senator, verklaarde dat ze instructies van de overheid hadden gekregen om bijna alle doden -met uitzondering van opzichtige ongelukken- aan Covid-19 toe te schrijven. Amerikaanse ziekenhuizen krijgen zelfs tienduizenden dollars voor elke dode die aan corona wordt toegeschreven.
Josep Antioco, directeur van het Schaeffer Funeral Home, verklaarde dat ‘mensen die geen Covid-19 hadden, erbij worden gezet. Zo maak je het sterftecijfer voor New York veel hoger dan het zou moeten zijn.’
* Wereldwijd staan ziekenhuizen leeg. We kennen inmiddels de beelden van grote noodziekenhuizen in Londen, New York, en ook Rotterdam (Ahoy), zogenaamd om de enorme toestroom van Covid-19 te kunnen opvangen. Veel van deze noodziekenhuizen kregen niet één corona patiënt. Tal van verplegers en artsen in ander ziekenhuizen, ook in Nederland, zeiden juist dat ‘het heel stil is in ons ziekenhuis. De crisis is klaarblijkelijk elders, maar niet hier.’
In Nederland was er onlangs een schrijnend verhaal van een jonge man die stierf, omdat hij niet op tijd een cruciale operatie kreeg. Reden: de IC was uitsluitend gereserveerd voor Covid-19. In het desbetreffende ziekenhuis was de IC echter LEEG.
* Schaamteloze leugens door de media. Andermaal blijken de Westerse mainstream media de echte nepnieuws verspreiders te zijn. Voorbeeld: de Daily Mail plaatste een foto van een 14 jarige Portugees jongetje dat ‘de jongste patiënt die stierf aan corona’ zou zijn. Probleem: dezelfde foto werd gebruikt voor een overleden 13 jarig Engels jongetje en een 12 jarig Belgisch meisje. Hetzelfde gebeurde met een andere foto van een jongetje, die in 2017 omkwam bij een gevaarlijk ‘zelfmoord spel’, maar in 2020 valselijk door de media als jonge ‘Covid-19’ dode werd gepresenteerd.
De dochter van een 69 jarige voormalige politie officier in Milwaukee was woest toen de media beweerden dat haar vader aan Covid-19 was overleden, terwijl dat volgens haar absoluut niet het geval was.
* Lijkschouwers; ‘Er is geen killer-virus’. Ook op deze site besproken is de Duitse patholoog-anatoom prof.dr. Klaus Püschel, die zei dat alle 140 ‘corona’ doden die hij in Hamburg had onderzocht, waren overleden aan onderliggende aandoeningen, en sowieso binnen een jaar zouden zijn gestorven. ‘Er is geen killer-virus,’ was dan ook zijn conclusie.
* Italiaanse politica woedend over leugens. De Italiaanse politica Vittoria Sgarbi wees in de Kamer van Afgevaardigden woedend op het door het Hoger Instituut voor Gezondheid vastgestelde feit dat ‘96,3% (van de corona doden) stierf aan andere ziekten. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme!’ Collega politicus Saria Cunial eiste zelfs de arrestatie van Bill ‘Gates of Vaccine Hell’: ‘Stuur hem direct naar het Internationaal Gerechtshof voor misdaden tegen de mensheid. President Conte, u neemt bevelen van een crimineel aan.’
* 97% werd nooit getest. De Belgische krant De Tijd schreef dat de media beweerden dat er zo’n 3000 ouderen aan Covid-19 waren overleden. Op basis hiervan werd het hele land in een strenge lockdown geplaatst. Nader onderzoek weest echter uit dat slechts 3% van de overledenen getest was.
* Tanzania ontmaskert bedrog. De president van Tanzania vertrouwde het niet, en liet heimelijk staaltjes van de papaya vrucht en een geit op Covid-19 testen. Zoals hij al vermoedde, waren die testen positief. Onmiddellijk ontsloeg hij de directeur van het Nationale Medische Laboratorium.
* 1500 artsen: ‘Dit is een globale misdaad!’ De ‘Artsen voor Voorlichting’ in Duitsland wordt door meer dan 1500 artsen, wetenschappers en hoog opgeleide professionals gesteund. Zij verklaarden dat de Covid-19 maatregelen (social distancing e.d.) overdreven zijn, ‘en niets met het virus te maken hebben. Dus… wie worden hier eigenlijk onderdrukt? De corona-p[aniek is een toneelstuk. Het is oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons midden in een wereldwijde misdaad bevinden.’
600 Amerikaanse artsen schreven een brief aan president Trump, waarin ze de lockdown ‘een ernstig ongeluk met massale slachtoffers noemden. Zo is het aantal zelfmoord-telefoontjes met 600% toegenomen, en wordt aan miljoenen mensen hoogst noodzakelijke medische zorg onthouden.
Experts schatten dat het aantal slachtoffers door de lockdowns, het niet krijgen van medische zorg, en de verwoesting van de economie het aantal veronderstelde (immers zwaar opgeklopte) corona doden wereldwijd minimaal 25 x gaat overtreffen.
* Internationale experts verwerpen paniek. 120 internationale wetenschappers, artsen, virologen, hoogleraren, advocaten en andere experts, onderstreepten dat Covid-19 niet meer slachtoffers maakt dan een flinke seizoensgriep, en bijna uitsluitend oude mensen met reeds bestaande ernstige aandoeningen het slachtoffer zijn. Universiteiten, zoals in Stanford en Oxford, bevestigden het lage sterftecijfer van 0,02% tot 0,4%.
* Kans op besmetting minimaal. Een 22 jarige Chinese vrouw werd met hartproblemen in het ziekenhuis opgenomen. Na 3 dagen testte ze positief op Covid-19, hoewel ze geen symptomen had. Van de 455 mensen met wie ze in aanraking was gekomen, bleek NIEMAND besmet. De WHO erkende later dat a-symptomatische besmetting bijzonder onwaarschijnlijk is.
‘Er is geen risico om de ziekte te krijgen als je gaat winkelen,’ concludeerde de Duitse professor Hendrik Streeck (Universiteit Bonn). Je kunt ook niet via handvatten, telefoons of toiletten besmet worden. ‘Beslissingen voor maatregelen werden genomen op basis van aannames, en niet op basis van wetenschappelijke feiten.’
Besmettingen in de open lucht zijn al helemaal extreem onwaarschijnlijk, en kunnen zo goed als worden uitgesloten. Bijna alle besmettingen vinden binnen plaats. De regeringen dwongen de mensen, ondanks het mooie voorjaarsweer, om vooral binnen te blijven, wat extreem kwalijke gevolgen heeft gehad.
Maar ook is ‘de kans op het krijgen van Covid-19 door een voorbijgaande interactie in een openbare ruimte minimaal,’ stelde het gezaghebbende New England Medical Journal. Alleen als je langdurig continu aan het virus wordt blootgesteld, loop je de kans besmet te worden en/of erg ziek te worden.
* Mondmaskers werken niet, verhogen juist kans op infectie. Diverse artsen en wetenschappers verklaarden dat mondmaskers niet werken, omdat ze geen virussen kunnen tegenhouden. In een zeer uitgebreide studie (BMJ Medische Verslag) werd zelfs geconstateerd dat ze het risico op infectie juist verhogen.
* Geweld tegen onschuldige burgers. ‘Het is echter te laat.. Niet alleen werd de wereldbevolking opgesloten, bovendien is er een verregaande tirannie toegepast. Over de hele wereld worden onschuldige mensen bont en blauw geslagen door de politie, die met lange stokken, geweren, traangas en zwepen de bevolking te lijf gaat… Velen worden hevig geslagen, gearresteerd en opgesloten.’
‘Wereldwijd wordt een afschuwelijke tirannie uitgeoefend op onschuldige mensen… gebaseerd op leugenachtige cijfers die bewust worden verspreid. Intussen wordt een spotgoedkoop en 100% succesvol medicijn weggedrukt.’
* ‘Een media epidemie!’. Professor John Oxford (Queen Mary University, Londen) verklaarde dat de echte epidemie die ‘van de media’ is, die bewust valse cijfers, bedrieglijke foto’s en onjuiste berichten verspreiden, met de bedoeling om het volk in een permanente angsttoestand te houden.
De uitspraken van Lord Jonathan Sumption, voormalig rechter Brits Hooggerechtshof, werden ook op deze site uitgebreid besproken: ‘Meestal geven mensen vrijwillig hun vrijheid op als ze zich willen beschermen tegen een externe dreiging. Die dreiging is meestal echt, maar wordt meestal overdreven. Ik ben bang dat we dat nu zien. Iedereen die de geschiedenis heeft bestudeerd, zal hier de klassieke symptomen van collectieve hysterie herkennen .Hysterie is besmettelijk.’
Iedereen moet het vaccin krijgen
Waarom deze gigantische wereldwijde leugens en misleiding? Waarom doen overheden er alles aan om goedkope, effectieve medicijnen tegen Covid-19 tegen te houden? ‘Het antwoord is kristalhelder: overal ter wereld wordt geroepen dat we allemaal – niemand uitgezonderd – een vaccin moeten krijgen. Wie is de drijvende kracht achter dit misdadig opgedrongen vaccin? Het antwoord: de man die het vaccin verkoopt en er vele miljarden aan zal verdienen: Bill Gates,’ de man die de WHO controleert en de grote social media giganten, en daarmee de Covid-19 en vaccin informatievoorziening propaganda.
‘Er is echter iets sinisters aan het plan om de hele mensheid te vaccineren. Bill Gates staat erop dat dit vaccin gekoppeld moet worden aan een wereldwijd controlesysteem. Er moet een digitaal systeem ontwikkeld worden om te controleren wie het vaccin wel en niet gehad heeft. Alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 zullen nog mogen reizen, naar school gaan, bijeenkomsten bezoeken, en werken.’
‘Deze vaccin-dealer wil letterlijk de hele mensheid chanteren om zijn vaccin te aanvaarden. Gates heeft reeds een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu altijd en overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606.’ (Feitelijk het patentnummer, zie onze artikelen hierover, hyperlinks onderaan.). ‘Recent werd een programma om vaccinaties te produceren gekoppeld aan een digitaal ID.’
Leugens door de overheid, ook de Nederlandse
Daarna volgt de website met een groot aantal voorbeelden en feiten over de gevaren en schadelijke gevolgen van vaccinaties. Ook deze zaken zijn al vaak uitgebreid hier besproken. De overheden, ook de Nederlandse, liegen glashard over deze vastgestelde feiten. Zo staat op de website van het RIVM -dat openlijk erkent dat het gesponsord wordt door Bill Gates- dat ‘er geen nadelige werkingen van vaccins bekend zijn,’ en dat terwijl de Nederlandse overheid toch echt ettelijke miljoenen gereserveerd heeft voor de circa 7500 Nederlandse kinderen die narcolepsie kregen als gevolg van het Mexicaanse griepvaccin.
Nelleke Bakker werkte 25 jaar bij het RIVM op de afdeling vaccinaties, maar nam uiteindelijk ontslag. In een interview met de Stichting Vaccinvrij zegt ze: ‘De website van het RIVM staat helaas bol van de ongefundeerde aannames en regelrechte leugens. Het overgrote deel van de werknemers bij het RIVM blijkt net zo weinig af te weten van de risico’s van vaccineren als de doorsnee burger.’
Universeel controlesysteem
‘De tweede drijfveer (om alle mensen te dwingen zich te laten vaccineren) is echter nog gevaarlijker: ze hebben een diabolische begeerte om de hele wereldbevolking aan de touwtjes van hun controle te laten bungelen. Er moet een universeel controlesysteem opgezet worden, dat iedereen overal zal traceren. Van vrijheid zal geen sprake meer zijn.’
Dat gebeurt eerst met ‘vrijwillige’ apps, later met digitale gezondheidscertificaten, die uiteindelijk worden gekoppeld aan het Covid-19 vaccin (al dan niet met geïnjecteerde nanochip of kwantum-tattoo). Als je dat weigert te halen, zul je de facto compleet worden uitgesloten van de samenleving.
Sörensen: ‘Hoe is het toch mogelijk dat dergelijke ziekelijke denkbeelden zomaar ruimte kunnen krijgen in onze samenleving, waar vrijheid en mensenrechten toch centraal staan? Het antwoord is dat de mensheid al vele jaren blind gemaakt wordt voor wat er gaande is.’ Oud Google software engineer Zach Vorhies ‘luidde de klok’ en kwam met 950 pagina’s interne info naar buiten. Hij waarschuwde dat ‘Google de mensheid manipuleert door bepaalde informatie te verbergen, en andere informatie op te dringen. Hun missie is om de mensheid te ‘programmeren’. Google is geen bron van objectieve informatie. Ze zijn een zeer eenzijdige indoctrinatie machine. Hun missie is: het informatielandschap vormgeven, zodat zij hun eigen versie maken van wat ‘objectieve waarheid’ is.’
‘Google en corrupte media plaatsen internet nu ook vol met zogenaamde ‘fact check’ websites. Deze zijn zogezegd bedoeld om fake news te ontmaskeren, maar elke onderzoeker merkt al gauw dat het slechts een zoveelste instrument is om mensen voor te liegen,’ vervolgt de evangelist. ‘Maar al te vaak wordt onthullende waarheid afgedaan als ‘fake news’, en pure misleiding wordt verdedigd als ‘fact’… Daarom plaatst Google deze websites bovenaan de zoekresultaten.’
‘Wat kunnen jij en ik doen?’
‘Moeten we dat zomaar toestaan? Is globale tirannie door de genadeloze handen van corrupte super-rijken onafwendbaar? Nee. Als we de geschiedenis van de mensheid kennen, weten we dat de begeerte om de hele mensheid te overheersen zo oud is als de mens zelf. Dit duivelse verlangen kwam tot uiting in de vele wereldrijken die we hebben zien komen en gaan.’
‘Uiteindelijk is elke machthebber die dit plan opvatte, gevallen. Maar het gebeurde wel altijd door de acties van goede mensen. Net zoals het kwaad werkt in mensen, zijn er ook mensen die het goede nastreven. Het is daarom aan de goede mensen om krachtige stappen te zetten, om dit kwaad een halt toe te roepen… Hoe? Het antwoord op leugen is waarheid.’
Wereldoorlog: invasie via onze TV’s, smartphones en computers
‘In feite is er een wereldoorlog gaande. Niet met tanks en bommen, maar met media en misleiding… Het plan om de wereld te veroveren is nooit opgegeven: de aanpak werd eenvoudigweg veranderd. Nu worden mensen massaal ‘omgebracht’ door het gifgas van de media. In plaats van tanks die onze straten binnen rollen, worden we via onze eigen televisies, smartphones en computers overrompeld.’
Deze invasie ‘is veel effectiever, omdat niemand beseft dat het gaande is. Ook tijdens deze wereldoorlog zijn er echter verzetsstrijders, die niet toestaan dat onze vrijheid geroofd wordt. Het vergt, net zoals in elke oorlog, moed en oprechtheid om tegen de invasie op te staan.’
‘Ik roep je daarom op om deel uit te maken van het wereldwijde bevrijdingsleger. We worden niet geleid door een generaal of president, maar door de geest van liefde, waarheid en vrijheid. We zeggen ‘nee’ tegen corruptie, we laten ons niet omkopen of de mond snoeren, maar staan op tegen de wereldwijde dictatuur die op de mensheid gelegd wordt onder het mom van Covid-19.’
‘We moeten allemaal dappere strijders worden die de onmiskenbare waarheid openbaren aan de hele mensheid. Dan kan de wereldbevolking als een eenheid in opstand komen.’ Sörensen roept iedereen op deze informatie met zoveel mogelijk mensen te delen, en ook emails te sturen naar de politieke leiders. ‘Vecht voor de vrijheid. Wordt deel van het wereldwijde bevrijdingsleger dat zich inzet om de overheid van elk land te informeren.’ (1)
Eenheid in verscheidenheid
Wat mij betreft een uitstekend initiatief. Het is niet het eerste, want er zijn natuurlijk al eerder bewegingen en organisaties opgestart. Naar mijn overtuiging is het cruciaal dat deze groepen, ook Stop World Control van David Sörensen, over de grenzen van hun eigen ideologie heenstappen (in Sörensens geval is dat een evangelische), en op basis van het gevecht voor onze vrijheid gezamenlijk een vuist maken. ‘Eenheid in verscheidenheid’, dus.
Om dit te kunnen laten slagen, mag en moet iedereen gewoon zijn eigen insteek kunnen houden. Als we elkaar gaan afwijzen omdat elkaars visies niet helemaal overeenkomen, elkaars aanpak niet zo goed bevalt, zijn we verloren. Gezien de ‘verdeel en heers’ haattactieken die nu dagelijks massaal worden toegepast, zeker door de Nederlandse politiek en media, is het duidelijk dat deze machtselite doodsbang is voor één ding, en dat is dat de mensheid zich tegen hun verschrikkelijke leugensysteem, deze finale totalitaire machtsgreep, gaat verenigen. Daarom worden we nu in etnische hokjes gedwongen, daarom worden racistische haatgroepen zoals Black Lives Matter en Antifa nu zo naar voren gepusht.
Trap er niet in. Echte eenheid is als we respect blijven houden voor elkaars verschillende opvattingen, en elkaar NIET gaan opleggen hoe de ander ergens over moet denken. Echte eenheid is blind voor huidskleur, etnische afkomst, religie, seksuele identiteit, maatschappelijke positie, rijk of arm, en rechts of links, dus politieke voorkeur. Nu we overduidelijk de gevaarlijkste tijd in de hele geschiedenis van de mensheid ooit terecht zijn gekomen, is het letterlijk van levensbelang om dit te beseffen, en om samen, als gewone mensen, keihard NEE te zeggen tegen de machten die op dit moment alles in het werk stellen om ons voor eeuwig in wurgende slavernij te storten – als we het van hen al mogen overleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten