Pagina's

woensdag 21 april 2021

LAATSTE NIEUWS 17/04 Insidersclub WWG1WGA

LAATSTE NIEUWS 17/04 Insidersclub WWG1WGA❤️🧡💛💚💙💜🖤🙏😇😍




Deze keer was Danielle Stotijn aanwezig bij de Insidersclub. Zij kon op heel wat punten een mooie aanvulling geven en wat meer diepgang over wat er de afgelopen dagen zoal gebeurd is. Gemiddeld zijn er ongeveer 2.000 volgers bij deze webinars en het is de bedoeling dat de boodschap zo breed mogelijk gedeeld wordt. Het meest besproken nieuws was dat Ivanka Trump haar "shot" kreeg. Veel ah's en oh's en het was niet meteen duidelijk wat we nu precies gezien hebben. Als je wat verder kijkt, dan kon je de QR code in de foto scannen en dan kwam je op een Q platform terecht. En dan kon je de boodschap lezen, dat ze tegen de vaccinaties zijn. Maar daar moet je wel echte decoder voor zijn om daar achter te komen. Makkelijker zou zijn, dat ze rechtuit zeggen, dat ze tegen de vaccinaties zijn, zodat het meteen duidelijk is. Maar... we zitten in een oorlog en dan geef je jezelf niet meteen bloot aan de tegenstander. Dan geef je ze de illusie, dat je aan hun kant staat. Natuurlijk zullen er dan ook eigen mensen zijn, die denken, dat de vaccinaties goed zijn, maar zo is het nu eenmaal in een oorlog. Er vallen helaas ook slachtoffers. Daar ontkom je niet aan. Wat wel opvallend is, is dat de piek in het aantal doden momenteel veroorzaakt wordt door de vaccinaties en dat zoals in Nederland door Mark R. ook in het openbaar gebracht wordt, dat de vaccins meer doden veroorzaken, dan de ziekte zelf. Dat is een kleine aanwijzing(een klein stukje in de puzzel) dat aangeeft, dat we naar het kantelpunt gaan. 
Hoe sneller je deze boodschappen op waarde kunt schatten en ziet dat er beweging is, hoe beter je intuïtie werkt. Of hoe meer je bij 5D bent. Het geeft niet dat dit nu nog niet lukt. Oefening baart kunst. Het is zeker op dit moment zaak om niet zo maar alles te geloven en goed zelf onderzoek te blijven doen, want er wordt veel met desinformatie gestrooid door beide partijen. En het is niet handig om niet te luisteren als een ander een iets andere mening heeft. Dan kan het zijn, dat je jezelf nog een iets te "linkse" mentaliteit aangenomen hebt. Het ligt dan bij jezelf om je "Moral Compass" goed in balans te houden. Het is goed om af en toe even een stapje terug te doen om te kijken of en hoe de boodschap in het geheel past. Een helicopter view, zeg maar. Dan kun je er snel weer achter moment of je op de juiste tijdlijn zit. Die van de Great Awakening en niet die van Klaus S. 
Wat je momenteel ook ziet, is dat er al opener gecommuniceerd wordt in de MSM. Meer boodschappen worden van het donker in het Licht getrokken. Zoals de boodschap in een Spaanse krant, dat mondkapjes al binnen een uur schade berokkenen.  
Verder zagen we de afgelopen dagen een heel krachtige toespraak van Lin Wood in Tulsa, Amerika(zelf wil ik die van General Flynn en Mike Lindell er graag aan toevoegen en de toelichting van Jim Caviezel op de film "Sound of Freedom").  Afgelopen donderdag kwam het bericht, dat HRC veroordeeld was door een militair tribunaal op meerdere gronden. Ook werd op die dag de Commander in Chief, President Trump, uitgenodigd door het Pentagon(Department of Defence). Dat zal niet zonder reden zijn. Twitter ging voor 17 seconden uit de lucht. En er gebeurde nog het nodige op de 17e april. Dat waren ten eerste de net genoemde toespraken, maar ook was de begrafenis van Prins Philip. Er wordt veel gewerkt met numerologie door zowel White Hats als Black Hats. Zo is de 17e april ook de 99e dag van het jaar voor de 99 jarige Prins Philip, die zogenaamd op de 9e april overleed. 
Er werd deze week ook nog een filmpje gedeeld, dat een Japanse minister met een zak in de hand liep met daarop "Trump 2024".  Hij was op visite bij Kamela H. (Dit is overigens een gefaked filmpje.) Wel is dit weer een goed voorbeeld, dat aangeeft dat Joe B. en Kamela H. niet de leiding hebben, want deze Japanse minister is niet volgens protocol ontvangen. Heel asociaal zelfs.  
Ook wordt de illusie gewekt dat een WW III aanstaande is, terwijl de media daar opmerkelijk genoeg niets over vertelt. Dit hoort volgens Charlie overigens bij de "show", wat niet wil zeggen dat er niets zal gebeuren. Er zal toch nog iets gaan gebeuren als een "scare event". Daar kunnen we nu nog niet een echt voorbeeld van geven.
Het lijkt er overigens wel op of de tijlijnen van "wakkeren"  en "slapenden" steeds dichter bij elkaar komen.
Zoals jullie wellicht nog weten volgt Charlie graag vliegtuig-bewegingen, als hij 's morgens vroeg opstaat. Heel opvallend was een vliegtuig dat uit Balharbor(BHB), Amerika kwam en op 2 adressen in Spanje landde. Dit is een heel groot militair vliegtuig, dat in de lucht begeleid werd door nog een groot militair vliegtuig. Er gebeurt nog steeds voldoende achter de schermen.
Ten aanzien van de RV en het QFS kan gezegd worden, dat er 27 tests uitgevoerd zijn en dat er aan het licht kwam, dat inbreuk gemaakt was in het systeem. Oftewel nog niet waterdicht. Gelukkig is dit ondervangen en is niet meteen alles wereldwijd opengesteld. Want dan zouden de rapen gaar zijn. Dit soort zaken worden er nog steeds uitgefilterd. Dat er ook op dit gebied het nodige gebeurt, mag blijken uit het feit dat de SEC de zaak tegen XRP heeft laten vallen en dat XRP een heel grote stijging in waarde heeft gehad de afgelopen week. De Ripple techniek is in feite de nieuwe standaard en "lichtjaren" de tijd vooruit. Ook het feit dat Raul Castro, broer van Fidel, terug getreden is, geeft aan dat er weer een stap de goed kant op gezet is.
De RV en QFS zijn steeds beter onder controle. Charlie klapte uit de school door een geheimpje met ons te delen en iets preciezer te zijn hoe we er voorstaan. Als in het totale proces, en dan praten we niet alleen over de RV en QFS, alle punten voor 60% afgevinkt zijn, dan is het "gaan met die banaan". En momenteel zitten we op zo'n 56%. 
De timing zal perfect zijn, daar mogen we met z'n allen vanuit gaan. Het is God's timing.
Er zijn ook nog een aantal vragen gesteld door deelnemers van de webinar, die verder niet zoveel toevoegen bij wat wij allemaal al weten. Twee puntjes. De militairen zijn een "goedje" aan het ontwikkelen waarmee de effecten van de vaccinaties terug gedraaid kunnen worden. Het bloed wordt daarmee gereinigd. Dit zal gaan werken i.c.m. de med beds. En zeker voor hen die gedwongen werden de vaccinaties te nemen, kan dit een heel mooi middel zijn. Een andere vraag had ook betrekking op de med beds. Of er nog levens- en ziektekostenverzekeringen nodig waren? In feite niet, zo is gezegd. 
Charlie mag helaas niet teveel informatie naar buiten brengen, omdat hij anders zelf geen informatie meer krijgt. En dan hebben we allemaal niets. Hij heeft zelf momenteel 2 focuspunten waar hij zich helemaal op concentreert. En dat zijn het QFS en de "military". 
Wat wij zelf kunnen doen, is kijken wat er NU al kan gebeuren en niet wachten tot de boodschap "GO" komt. Als je afwacht, dan geef je al een stuk autoriteit uit handen en dan kun je jezelf tekort doen. Het zijn soms kleine dingen die je zelf al kunt doen om meer bewustzijn bij anderen te creëren, zoals bijvoorbeeld het niet dragen van een mondmasker. (Alhoewel ik denk, dat de meesten, die dit lezen al geen mondmasker dragen.) Wat belangrijk is om te weten, is dat we samen sterker zijn en daar hebben we geen 1,5 meter afstand voor nodig. Om die laatste 4% sneller voor elkaar te krijgen, is het nodig dat we alle betrokken partijen meenemen in onze gedachten, in ons gebed, in onze meditatie. Hiermee brengen wij het collectieve bewustzijn op een hoger plan. En vragen om hulp voor hen en een goede afloop van het plan.( De werking hiervan is wetenschappelijk bewezen).🙏😇😍

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...