Pagina's

zondag 4 april 2021

Wat gebeurt er echt met het Evergreen schip in het Suezkanaal?

Wat gebeurt er echt met het Evergreen schip in het Suezkanaal?
niburu.co
ever given suezkanaal kinderhandelHet wereldnieuws wordt gedomineerd door een containerschip dat op een bizarre manier is vastgelopen in het Suezkanaal. 

Niet alleen dat is vreemd, maar er zijn nog veel meer bizarre zaken te ontdekken rondom dit schip.


Als je beelden bekijkt van de Ever Given, het vastgelopen containerschip in het Suezkanaal wat bij het publiceren van dit artikel inmiddels weer vlotgetrokken is na vele dagen, dan vraag je je af hoe ze zoiets in 's hemelsnaam voor elkaar hebben gekregen. In eerste instantie kreeg de wind de schuld, maar later werd gezegd dat dit misschien toch niet de belangrijkste oorzaak was, maar “menselijke fouten”.

Dit zou dan betekenen dat de bemanning niet in staat was om een schip, uitgerust met de meest geavanceerde (besturings)apparatuur, in een kanaal rechtuit te laten varen, terwijl ze kort daarvoor nog bovenmatige stuurkunsten hadden laten zien.

Uit trackinggegevens van vesselfinder.com en myshiptracking.com blijkt dat het schip een paar rondjes heeft gemaakt in de vorm van een gigantische pik.⁠⁠⁠⁠

Een woordvoerder van vesselfinder.com bevestigde dat de trackinggegevens heel accuraat zijn. “Er is echt geen sprake van complotten of vervalste gegevens of iets dergelijks,” schreef Mihail Mitev per e-mail.⁠⁠

ever given penisroute

Als je dergelijke manoeuvres kunt maken met zo’n groot schip, dan lijkt het ook niet onmogelijk om deze recht door een kanaal te laten varen, waardoor het niet onwaarschijnlijk is om te suggereren dat hier wel eens opzet in het spel zou kunnen zijn.

We hebben natuurlijk het afgelopen jaar kunnen zien hoe iedere keer weer wordt gesproken over de verstoring van logistieke trajecten en dan met name in de voedselvoorziening. Ook nu wordt er al volop gespeculeerd over de mogelijke gevolgen van de blokkade en dat de consumenten dit binnenkort in hun portemonnee zullen merken en in toenemende mate hoe langer het duurt.

Ongeveer 12 procent van de wereldwijde goederenhandel loopt via het Suezkanaal. Normaal gesproken wordt dagelijks voor bijna 10 miljard dollar aan goederen door de 193 kilometer lange waterweg tussen de Rode Zee en de Middellandse Zee vervoerd. Een lange blokkade kan grote gevolgen hebben voor de wereldhandel, met bijvoorbeeld leveringsproblemen voor winkels en tekorten van bepaalde goederen in de industrie.

Naast de (opzettelijke) verstoring van de wereldhandel spelen er nog veel meer vreemde zaken rondom dit schip.

Zoals de vraag waarom het een dergelijk vreemde peniskoers ging varen. Probeerde de bemanning op die manier misschien iets duidelijk te maken? De kans dat een dergelijke bizarre koers per toeval wordt gevaren is dermate klein dat er een reden voor moet zijn.

De Ever Given was onderweg naar Rotterdam en waar staat ons land naast molens en tulpen nog meer om bekend?

Juist, wij staan bekend als centrum van satanische krachten op aarde waar kinderen een belangrijke rol spelen en waar politie en justitie er alles aan doen om kindermisbruikers aan de top te beschermen.

Zou de Ever Given misschien iets te maken kunnen hebben met de aanvoer van kinderen uit het Verre Oosten naar ons land? Kinderen die dan of in ons land worden misbruikt en vermoord of verder verhandeld als handelswaar naar andere landen waar klanten staan te trappelen van ongeduld?

Dat dit soort dingen op grote schaal gebeuren hebben we onlangs kunnen zien in de indrukwekkende documentaire van Patryk Vega.

Was de vreemde peniskoers een soort noodkreet van de bemanning om de wereld te laten weten dat er niet alleen niet levende handelsgoederen in de containers zitten, maar ook andere “handelswaar?”.

Is dat misschien ook de reden van het vastlopen van het schip? Dat de bemanning hoopt dat na hun “noodsignaal” en het vervolgens op een knullige manier vastlopen, men eindelijk de nodige aandacht hieraan gaat besteden?

Wat bijna niemand weet is dat dit soort containerschepen de perfecte middelen zijn om mensen/kinderen illegaal en ongemerkt te vervoeren. Dit gebeurt dan namelijk in de containers die zodanig ingericht kunnen worden dat er een fiks aantal per keer kan worden meegenomen zonder dat iemand er iets van merkt.

Zoals de man in de volgende video uitlegt heeft hij voorbeelden gezien van hoe die containers waren ingericht om voor langere tijd tot wel 75 mensen te herbergen.



De machtige mensen in de achtergrond die verantwoordelijk zijn voor dit soort mensenhandel en dan met name kinderen hebben de gewoonte om ons ver van tevoren op allerlei manieren te laten weten waar ze mee bezig zijn.

Ze doen dit vaak via films of televisieseries en ook in dit geval is dit niet anders en daarvoor gaan we naar de serie Dexter.

Dexter is een Amerikaanse televisieserie uit 2006, uitgezonden op Showtime en gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay. De reeks eindigde na acht seizoenen in 2013.

In een aflevering van die serie worden kinderen door de politie gered uit, jawel, containers van Evergreen, het bedrijf dat eigenaar is van de Ever Given.





Als er inderdaad kinderen worden gesmokkeld via de containers en schepen van Evergreen, dan zou dit volgens de media gebeuren door een bedrijf uit Taiwan wat de eigenaar zou zijn.

Echter, volgens Google en ook andere bronnen, is er een overkoepelende organisatie achter Evergreen en dat is een bedrijf dat The Hartford heet.

evergreen the hartford

The Hartford is een groot verzekerings- en financieringsbedrijf dat op positie 160 staat in de Fortune 500 en is gevestigd in Hartford in de staat Connecticut aan de Amerikaanse oostkust.

Dit is natuurlijk ook de staat die bekend is geworden door de false flag schietpartij op de Sandy Hook school in Newtown in december 2012.

En welk een toeval, want bij de rode markering op het onderstaande plaatje heeft The Hartford een leuke buurvrouw, want daar woont niemand minder dan Hillary Clinton.

huis hillary clinton

Hillary Clinton is natuurlijk bekend geworden door haar betrokkenheid bij kinderhandel uit Haïti en het beruchte Pizzagate.

Maar, het blijft niet bij bovenstaande toevalligheid, want er is meer.

In de tijd dat Bill Clinton president van de Verenigde Staten was, kreeg Hillary van de geheime diensten de codenaam Evergreen.

Het callsign van het schip dat vastzit, de Ever Given, is H3RC, de initialen van Hillary Rodham Clinton.

En dan de sleepboten die in eerste instantie de gestrande Ever Given te hulp schieten. Zelfs als je heel goed je best zou doen, zou je dat niet kunnen bedenken.

sleepboten ever given, baracka en mossaed

En om het helemaal compleet te maken zijn er berichten dat het schip pal achter de Ever Given en dat uiteraard ook vastzit, een bijzonder callsign heeft.

2 of the tug boats that came to help were baraka and mosaed, the ship that is stuck behind ever given is call sign WMDQ >> Weapons of mass destruction Q)

Dat zou dan gaan om dit schip:

MWDQ maersk

Al het bovenstaande wordt uiteraard door de media afgedaan als krankzinnige complottheorieën die afkomstig zouden zijn uit de Q Anon hoek.

Bovenstaande serie vreemde toevalligheden heeft echter niets met Q te maken, maar wellicht wel degelijk met kinderhandel.

Hoeveel toevalligheden kan je hebben rondom één schip?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...