Pagina's

donderdag 12 augustus 2021

Zij Die De Wereld Regeren : De Klassieke Piramide-Structuur

Zij Die De Wereld Regeren : De Klassieke Piramide-Structuur
vriendenplek.nl

 

Gelijk het oude Rome wordt de wereld geregeerd door een driemanschap, een triumviraat.

Waren dat toen personen: Gaius Julius CaesarGnaeus Pompeius Magnus en Marcus Licinius Crassus; het eerste Triumviraat (59v.C.) - er zouden velen volgen - nu, heden ten dage, zijn dat conglomeraten; beleggingsmaatschappijen en investeringsmaatschappijen; grootaandeelhouders wo. banken en verzekeringsmaatschappijen, kortweg, institutionele beleggers.

Ze bezitten, dan wel controleren, alle industrieën en instituties, van grondstof tot eindproduct; van plan tot realisatie.

.

Wanneer we de weg 'naar boven' volgen komen we, zonder uitzondering, dezelfde 12 tot 25 super-conglomeraten tegen; supra-nationalen - variërend in de rangorde, de top 3 echter, is steevast dezelfde:

The Vanguard Group Inc., BlackRock Inc., State Street Corporation/Capital World Investors.

Alle maatschappijen/bedrijven/instellingen die we in de piramidelagen vinden zijn laag voor laag bezit van de laag boven hen. Dat zien we ook bij de top 3, ze bezitten elkaar; zijn aandeelhouders van elkaar, met Vanguard aan de top, de 'top dog'.(*)

.

De verbinding met het World Economic Forum (WEF) is dan snel gemaakt. Via het WEF en aangesloten 'denktanks' als de Bilderberg-groep, de internationale en nationale politiek, in samenwerking met de media, wederom een driemanschap: Reuters, het European Journalism Centre (EJC) en Project Syndicate (PS) - allemaal direct en indirect aangestuurd door het overkoepelende driemanschap - wordt de (verborgen) agenda aan de wereldbevolking opgelegd.

 

De inmiddels veel-besproken 'Great Reset' - 'Build Back Better': de SDG-Agenda (Agenda 2030 en Vision 2050) - is dus niets nieuws - het is 'slechts' een update; een digitale, de 'Brave New World'. https://vriendenplek.nl/read-blog/866_planet-earth-a-slave-colony.html 

 

 

(*) Voorheen vonden we de informatie daaromtrent op het deep web, tegenwoordig vinden we het pontificaal op het surface web; het WWW, behalve waar het Vanguard betreft, daar wordt 't 'schimmig', want blijkt een privebedrijf en blijft verborgen wie de aandeelhouders zijn, verborgen in die zin dat het niet zo 1-2-3 zichtbaar is.

Echter, wanneer we verder graven, dan stuiten we op families, eeuwenoude families, en voert terug tot de kruistochten, de zogenoemde 'koninklijke bloedlijnen' bekend als The Black Nobility, wat neerkomt op 0.001% van de wereldpopulatie -dus niet de veelgenoemde 1%- met daaronder ''The Committee of 300" met daar weer onder een aantal 'sub-families'; de namen die volop in boeken worden genoemd en op het net circuleren en dus veelvuldig genoemd worden, 'de dertien bloedlijnen', echter geenszins 'de top' zijn. Ze hebben hun functie, en spelen hun rol, binnen de hiërarchie en zijn zeker geen kattepis, zijn echter vooral bedoeld als afleidings-manoeuvre; het uithangbord, om te verbloemen; zand in de ogen te strooien, onderzoekers te laten denken dat ze de 'de top' ontdekt hebben...




Gevolg, wanneer iemand denkt het antwoord gevonden te hebben, zoekt hij/zij niet verder. Handig trucje dus en blijven de top dogs mooi buiten beeld.

Wanneer iedereen en z'n moeder -plus de papegaai van de buren- 'weet' dat het de Rothschild's zijn, of nee, de Orsini familie, die zijn pas ècht machtig, ga er dan maar vanuit dat het niet zo is. 'Regeren Vanuit Het Duister'is het credo.

.

https://vriendenplek.nl/read-blog/640_the-great-reset-het-programma-voor-de-grote-communistische-totalitaire-omwenteling.html 

Gerelateerd:

https://vriendenplek.nl/read-blog/489_de-wereldregering-gepresenteerd-agenda-2030.html 
https://vriendenplek.nl/read-blog/811_hoe-de-wereld-te-regeren-in-6-eenvoudige-stappen-verkorte-versie.html 
https://vriendenplek.nl/read-blog/880_hegeliaanse-dialectiek-het-p-r-o-scenario.html 
https://vriendenplek.nl/read-blog/649_het-doel-de-opmars-van-de-bio-machines.html 

 

https://vriendenplek.nl/read-blog/627_de-corona-wereldorde-vs-de-honderdste-aap.html 

 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...