Pagina's

dinsdag 16 november 2021

Dandelion thee doodt kankercellen, in 2 dagen!

Dandelion thee doodt kankercellen, in 2 dagen! – Time2Wakeup!
time2wakeup.me

Dandelion thee doodt kankercellen, in 2 dagen!

Dandelion thee beter bekend als Paardenbloem (thee) bezit niet alleen krachtige detox eigenschappen, maar bezit aldus wetenschappelijke studies krachtig en snel werkend vermogen om kankercellen te vernietigen door apoptose. Apoptose is het proces waarin een cel zichzelf doodt.

De wetenschap dat thee getrokken van wortels van de welbekende Paardenbloem het vermogen in zich heeft om in veel gevallen bij mensen die kanker hebben, de kanker  te kunnen vernietigen, hebben we te danken aan oncoloog dr Caroline Hamm.

Zij ontdekte dat in meerdere gevallen kankerpatiënten na het drinken van Dandelion thee zich begonnen te herstellen.

Hierop vroeg ze een University of Windsor biochemicus, Siyaram Pandey, om te ontdekken of er misschien meer in zou zitten dan de buitenkant deed vermoeden.

En inderdaad, in zijn eerste experimenten met leukemie cellen bleek het extract van de wortel van de paardenbloem apoptose te veroorzaken in de kankercellen. De kankercellen stierven. Daarbij lieten bloedmonsters zien dat gezonde cellen ongemoeid gelaten waren.

Het onderzoek is daarna uitgebreid naar andere kanker soorten waarbij dezelfde opmerkelijke resultaten werden waargenomen. Meer wetenschappelijk onderzoek naar Dandelion thee is nu gaande en het onderzoeksteam heeft goedkeuring gevraagd voor Fase 1 Clinical Trial, .

Siyaram Pandey: “Het was opzienbarend, maar het was nog niet zo opzienbarend, totdat we zagen dat het voor normale cellen niet giftig bleek“.

Volgens studies beginnen kankercellen met desintegreren na minder dan 48 uur na het in contact komen met paardebloem wortel extract. Als reactie op de desintegratie vervangt het lichaam deze cellen met nieuwe gezonde cellen. Verdere studies daarvan kan men concluderen dat Dandelion thee van de wortel, zeer krachtige anti-kanker voordelen voor zowel borst-, lever-, colon-, long- en prostaatkanker met zich mee brengt.

Bij John DiCarlo (76), inzet was een aantal jaren geleden kanker in de vorm van leukemie geconstateerd. Na een aantal agressieve behandelingen in het ziekenhuis werd hij door zijn specialisten naar huis gestuurd om zijn zaken met zijn familie en vier kinderen ‘op orde te kunnen brengen’, zo zij verwachtte had hij niet lang meer te leven.

De kanker kliniek deed nu na alle reguliere zorg geen baat bleek te hebben de suggestie om Dandelion wortel thee te proberen. Vier maanden later keerde hij terug naar de kanker kliniek, per 2012 is hij 3 jaar kankervrij.

Dandelion bloemen rijk aan antioxidanten!

De bloemen van de Paardenbloemen zijn geladen met waardevolle antioxidanten en dragen na consumptie bij aan het versterken van je immuunsysteem ofwel het schild dat je helpt beschermen tegen allerlei kwalijke aanvallen die ziekte en versnelde veroudering veroorzaken.

De wortels, de bloemen, maar ook de blaadjes en de stengel, kortom alle delen van de paardenbloem zijn erg gezond en geladen met veel waardevolle gezondheidsstoffen, waar in een ander artikel wat meer over verteld zal worden.

Attentie: Raadpleeg altijd uw eigen reguliere huisarts of reguliere specialist voordat u besluit om eventueel een kruidenpreparaat in welke vorm dan ook in te nemen!

Recept: Om dandelion thee zelf te maken?

Om zelf Dandelion thee te maken. Koop je zelf biologische paardenbloemwortel stukjes. Doe enkele eetlepels paardenbloem wortel in de theepot, overgiet dit met heet, niet kokend water en laat voor 20 minuten trekken. Daarna opgieten mbv een zeef, in een mok. En eventueel op smaak brengen met een puntje kaneel en wat honing en eventueel wat pepermuntolie erbij want de smaak zal de meeste niet bevallen daar deze wat bitter is.

Waar koop ik Dandelion thee?

Paardenbloem wortel extract waarbij elke capsule gelijk staat aan 2 gram wortelpoeder, heb ik hier gevonden. Je kan de capsule openmaken en het poeder als thee gebruiken, waarna je dat met warm water opdrinkt na het even een kwartiertje te hebben laten trekken. Warm gedronken dranken, die nog even in de mond hebben gerold nemen nog beter op ook: Paardenbloem extract| VITAMINESPERPOST.NL

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...