Pagina's

donderdag 31 maart 2022

Heel veel “COVID-sterfgevallen” in Zuid-Korea Een vaccin aids-pandemie komt aan de horizon.

Heel veel “COVID-sterfgevallen” in Zuid-Korea Een vaccin aids-pandemie komt aan de horizon. – Deze Week
www.dezeweek.eu

Vaccin aids in Zuid-Korea? 87 procent gevaccineerd  meer “COVID-sterfgevallen” dan ooit tevoren

De vaccinatieramp in Zuid-Korea wordt steeds duidelijker. De liberale NAbg. Mag. Gerald Hauser gaf exclusief aan de Wochenblick zijn schokkende samenvatting van de ontwikkeling van de coronacijfers beschikbaar gesteld in Zuid-Korea. Daar heeft 87 procent van de bevolking al twee gentherapie-injecties gehad en heeft bijna tweederde ook hun derde hechting gehad. Het resultaat: het aantal COVID-doden explodeert letterlijk. 64 procent van de totale geregistreerde sterfgevallen tijdens de pandemie werd geregistreerd in de eerste drie maanden van dit jaar. Het aantal dagelijks gemelde sterfgevallen bereikt alarmerende pieken. De verzwakking van het immuunsysteem door de gevaarlijke corona-injecties wordt in steeds meer landen duidelijk zichtbaar. Een vaccin aids-pandemie is hier waarschijnlijk aan de horizon.

” Vaccinatie is het probleem en niet het virus ,” benadrukt Hauser nooit. Pas onlangs bericht Wochenblick over de zorgwekkende ontwikkeling van de “coronasterfgevallen” in gevaccineerd Denemarken op basis van de documenten die Hauser exclusief beschikbaar heeft gesteld. Helaas onderbouwt zijn huidige compilatie van de cijfers uit Zuid-Korea de vrees dat een vaccin tegen aids op komst is.

Wereldkampioen vaccinatie Zuid-Korea: Bijna tweederde ‘opgejaagd’

Met 87 procent van de mensen die twee keer is gebeten , is Zuid-Korea duidelijk een van de vaccinatiemodelstudenten. Ongeveer 64 procent van de bevolking heeft de derde hechting al ontvangen op 28 maart 2022.

Tweederde van alle Covid-sterfgevallen in de afgelopen drie maanden

Het aantal gevallen explodeert echter sinds het begin van het jaar, maar vooral de Covid 19-doden schieten naar ongekende recordhoogtes . Vanaf het begin van de Corona-crisis – in Zuid-Korea was er het eerste geval op 20 januari 2020 – tot eind 2021 werden in totaal 5.625 Covid-sterfgevallen geregistreerd.

Dit jaar kwamen er op 28 maart 2022 9.798 Covid-sterfgevallen bij, dus binnen slechts drie maanden . Dit betekent dat 64 procent van alle sterfgevallen ( 15.423 tot 28 maart 2022) in de hele Corona-crisis in deze laatste drie maanden viel .

De dagelijks nieuw gerapporteerde COVID-19-sterfgevallen bereiken ook trieste piekwaarden, in nooit eerder geziene afmetingen! Op 24 maart 2022 werden bijvoorbeeld maar liefst 470 COVID-19-sterfgevallen op één dag gemeld in Zuid-Korea – veelvouden van het niveau van 2020 of 2021.

Quelle: Wereldmeters

Voornamelijk mRNA-injecties in Zuid-Korea

Tegen 27 maart 2022 waren in Zuid-Korea in totaal 120,4 miljoen vaccindoses toegediend . Hiervan waren 74,1 miljoen doses afkomstig van Pfizer/BioNTech en 24,2 miljoen doses van Moderna . Zo’n 82 procent van de Koreanen werd dus gebeten met mRNA-injecties .

Vaccinatie aids en verplichte steekwet

Tegen deze achtergrond kan het feit dat de turkooisgroene regering een oogje dichtknijpt voor deze ontwikkelingen en dat de wet op de verplichte vaccinatie nog steeds niet van tafel is, alleen maar als een misdaad worden omschreven. Want de ontwikkeling in Denemarken, Nieuw-Zeeland ( Wochenblick meldde ) en nu Zuid-Korea wijst in de richting dat een vaccinatie aids-pandemie daadwerkelijk op handen is, aangezien de corona-injecties bij elke extra injectie het immuunsysteem blijkbaar verzwakken. Wochenblick rapporteerde hier in detail hoe dit gebeurt .

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Vaccin aids in Zuid-Korea? 87 procent gevaccineerd – meer “COVID-sterfgevallen” dan ooit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...