Pagina's

vrijdag 8 september 2023

De vaccincontracten zijn vrijgegeven - en nu?

De vaccincontracten zijn vrijgegeven - en nu?
virusvaria.nl

Benieuwd hoe de vaccincontracten er ongeveer uit hebben gezien? Nou, ze zijn openbaar, althans de contracten die Zuid-Afrika heeft afgesloten met de grote farmaceuten. Zuid-Afrika is een beschaafd land waar de rechtsstaat nog niet in de WEF-tas van een politieke partij zit. Het Zuid-Afrikaanse Health Justice Initiative diende WOB-verzoeken in en die zijn gehonoreerd. Dat dat daar lukt en hier niet zou stemmend Nederland te denken moeten geven. We hebben te maken met ofwel grenzeloze incompetentie ofwel met diep ingevreten corruptie.

Complete vrijwaring voor de vaccinproducenten

De contracten zijn geheel conform verwachting. Er is geen reden om aan te nemen dat de contracten met Nederland er heel anders uitzien. Overheden en gezondheidsinstituten waren dermate bang gemaakt dat zij de farmaceuten hebben gedwongen tot het leveren van een product dat nog lang niet klaar was. De farmaceuten konden niet anders dan weigeren of waarschuwen, maar welk bedrijf houdt dat vol onder druk van de overheid – en dan ook nog met lonkende miljarden? Dus ze gaven toe, maar wel onder hun eigen voorwaarden: geen enkele verantwoordelijkheid voor wat dan ook en exorbitante winsten.

Op een andere manier kan ik de contracten niet lezen. Het Pfizer contract staat onderaan deze pagina.

Nu ben ik bevooroordeeld omdat dit exact het scenario bewaarheidt dat ik ruim twee jaar geleden (juni 2021) beschreef en aanvulde in februari 2022. Dit nieuwe puzzelstuk past ook weer precies in dat verhaal. Het verklaart alles, ook de schimmigheid van overheden en aanverwante instituten, vanaf zomer 2021 toen duidelijk werd dat er desastreuze beslissingen waren genomen en oversterfte werd gebagatelliseerd.

Dat bedoelen ze met ‘Staatsbelang’: er mag geen einde komen aan dit bedrog. Het is te erg, te vernietigend. Een ramp voor het land. Dus spelen de media mooi weer.

Als dit in volle omvang doordringt tot de bevolking, komt het niet meer goed met de Ruttetjes, de Grapperhausjes, de Hugootjes de Keulemansjes, de van Gaalentjes en andere carrièregeile EU- en WEF-hijgertjes. xlxtx txix [verwijderd op verzoek van Mevr. Theunissen]. (Sorry hoor, maar mag ik even schelden… Ik ben al twee jaar laaiend vanwege die fraude en misleiding.)

Er zullen hopelijk nog wel objectiverende en nuancerende stukken volgen maar voor mij zijn alle grenzen nu eventjes overschreden, hier past alleen nog woede. Ik pleitte voor gecontroleerde radicalisering – nou, dat controleren is nu even wat lastig.

Een veelzeggend fragment

Lees bijvoorbeeld onderstaande passage. De ‘Koper’ is uiteraard de overheid:

Koper erkent dat het Vaccin en aan het Vaccin gerelateerde materialen, en hun componenten en samenstellende materialen snel zijn ontwikkeld vanwege de noodsituatie van de COVID-19 pandemie en verder zullen worden bestudeerd na levering van het Vaccin aan de Koper onder deze Overeenkomst.
Koper erkent verder dat de langetermijneffecten en werkzaamheid van het vaccin momenteel niet bekend zijn en dat er bijwerkingen van het vaccin kunnen optreden die op dit moment niet bekend zijn. Verder, voor zover van toepassing, erkent de Koper dat het Product niet in serie wordt gemaakt.

Zoiets ondertekenen en vervolgens verleidings- en dwangtactieken toepassen zodat iedereen zich met die troep laat injecteren?

“Veilig en effectief” verkondigen?

Prikcampagnes, prikbussen voor kinderen!? Wie zíjn die mensen…?

Een pathologische sadist likt zijn vingers erbij af. Dit is niet onzorgvuldig meer, dit is crimineel.

Al die artsen, experts, verplegers, die apostelen van de medische industrie!? Wat een volk.

En dan noemen ze FVD-ers ‘bruinhemden’, terwijl die zo ongeveer als enigen met van Haga weigerden in de pas te lopen en daarom zijn uitgekotst door de sneue kak in de Nederlandse bestuurslagen en zorgindustrie. Mona Keijzer, het enige kabinetslid dat de rug recht hield, wordt gezien als ‘nestbevuiler’. Bah, bah, bah.

Geen serialization: sporen wissen

“Purchaser acknowledges that the product shall not be serialized”. Serialization is vergelijkbaar met track and trace en is verplicht voor geneesmiddelen. Iedere verpakkingseenheid is uniek genummerd, zodat precies bekend is wie welk specifiek product van fabrikant tot consument in handen heeft gehad. Dat is essentiële informatie als je bepaalde leveringen met veel bijwerkingen eens tegen het licht wil houden. De fabrikanten hebben dit zo voorkomen. De overheden hadden er geen problemen mee. Ongetwijfeld op advies van hun ‘experts’. Dit is ronduit crimineel.

“Follow The Science”… xwxtxnxoxsxzxoxjx. [verwijderd op verzoek van Mevr. Theunissen]

Een van de documenten staat hieronder. Je zult zien dat de farmaceuten volledig zijn gevrijwaard. Wie zoiets ondertekent is niet goed bij zijn/haar hoofd. Misschien dat die kennelijke verstandsverbijstering nog kan leiden tot nietigverklaring. We zullen er niet veel mee opschieten.

Onze overheid loog en houdt die leugen tot op de dag van vandaag vol. Incompetentie, lobby, corruptie? Het begon met belangenverstrengeling van virologen en andere experts, het eindigt met slaafse volgzaamheid van de media en dus van de bevolking. Het is ongekend machtsmisbruik met doodslag tot gevolg.

Een doorbraak?

Het is niet de eerste keer dat ik denk dat het nu toch wel voor iedereen duidelijk moet zijn. Maar het stelt grote eisen aan het bevattingsvermogen.

Het is bijna niet voor te stellen, zo’n collectieve handelingsonbekwaamheid. Ze deden elkaar allemaal na, al die regeringsleiders, ministers, experts, met Netanyahu voorop, die belde vijf keer per dag met Bourla (CEO Pfizer) en bood de gezondheidsdata van zijn volk zelfs aan, zodat Pfizer ervan kon leren… Werkelijk, waar zijn die mensen toch mee bezig. Geholpen door domoren als Maarten Keulemans die het ook nog steeds niet willen doorzien. En het volk, het las de krant.

Het maakt ook duidelijk waarom er haast wordt gezet achter de DSA, de Digital Services Act, centrale bewaking van informatie door overheden. Ze vinden het beter als dit soort foutjes niet al te zeer worden benadrukt. Beter voor de stabiliteit.

Mediastilte

De documenten staan al een week online. Is het op het journaal geweest? Grote koppen in de krant, zeker? Ik kijk/lees ze niet meer, ik luister net genoeg Radio 1 tijdens het hondenwandelen om te begrijpen wat ze ons willen laten denken.

Wat een xcxoxex [verwijderd op verzoek van Mevr. Theunissen]. En reken maar niet dat het er bij andere ‘grote vraagstukken’ (lees: ’te verdelen miljarden’) beter voorstaat. Timmermans is net zo’n niet-meer-te-redden glijer die vanuit zijn eigen onoordeelkundige angst een land te gronde gaat richten, als we hem de kans geven.

Mensen, laat die najaarprik links liggen. En ga voor één keer anti-Europees stemmen. Weg met die verraders die de bevolking aanhoudend in de nek hebben gezeken. Met dood en malaise tot gevolg. En het bedrog gaat door, ook op andere vlakken, met windmolens en zonnepanelen. Ook daar worden miljarden weggepompt op aanraden van een belangenverstrengelde eliteclub.

Negatief is corrupt, positief is incompetent

Grapperhaus, de Jonge, Kuipers, iedereen die die contracten kende, zou die de prik hebben laten zetten? Wat denk je zelf? Als dat zo is, zijn ze nog stommer dan ik dacht.

Maar goed, dan zou het toch nog pure incompetentie kunnen zijn. Met een toelatingsexamen voor de Tweede Kamer zou je dan al veel kunnen oplossen. Maar zijn ze echt alleen maar dom, hebben ze werkelijk niets door?

Een test zou helpen om een indruk te krijgen van de oprechtheid van deze en gene in de diverse gremia. Gevaccineerd? Dan ben je dom maar oprecht geweest. Niet gevaccineerd, maar wel meegeprofiteerd van het circus? Dan ben je incompetent en mogelijk medeplichtig aan een van de grootste aanslagen die er ooit op de bevolking zijn gepleegd.

Ik zou zeggen: Levenslange mondkapjesverplichting met de positieve uitslag als qr-code op het voorhoofd getatoëerd.

Incompetent of corrupt, andere smaken zijn er niet.


Toegift 1: Klimaat

Ben je ook geïnteresseerd in de klimaatmaterie, dan zie ik je graag op 28 september op dit symposium. Het is daar net zo’n wespennest.

Alarmisme en paniek veroorzaken op dit moment grotere rampen dan de klimaatverandering en het gaat nauwelijks helpen.

Heb je dat ook begrepen, dan ga je vast vraagtekens zetten bij de berichtgeving rond de Oekraïne kwestie. Alles is besmet, het lijkt wel… een virus.

Toegift 2: Serialization uitgelegd

Het nummeren van elke medicijnverpakking is onderdeel van een traceersysteem. Vaccin traceersystemen volgen alle bewegingen van het vaccin gedurende zijn levenscyclus. Het antwoord op de vragen wat, waar, wanneer en met welk doel, hoe vaccins zijn behandeld van productie tot injectie bij het individu, inclusief de omstandigheden in de koudeketen, is alleen mogelijk met een nauwkeurig traceersysteem voor vaccins. Bovendien kan traceerbaarheid informatie verschaffen over de vraag of de omstandigheden van de koudeketen van elk vaccin in de toeleveringsketen verslechterd zijn. Systemen voor de traceerbaarheid van vaccins, die tijdens de implementatie van vaccinprogramma’s kunnen worden geïntegreerd met digitale hulpmiddelen, staan ook garant voor transparantie.

Toegift 3: Het Pfizer contract

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...