Pagina's

zaterdag 24 februari 2024

๐€๐…๐’๐๐ˆ๐„๐†๐„๐‹๐ˆ๐๐† ๐•๐€๐ ๐Ž๐๐™๐„ ๐’๐€๐Œ๐„๐๐‹๐„๐•๐ˆ๐๐†

‼️⚠️ Reacties op Facebook 

๐Ÿ‘‰ ๐Š๐”๐๐๐„๐ ๐‰๐Ž๐”๐– ๐•๐Ž๐‹๐†๐„๐‘๐“๐‰๐„๐’ ๐Ž๐Ž๐Š ๐†๐„๐„๐ ๐„๐๐†๐„๐‹๐’?

๐Ÿ‘‰ ๐—๐—˜ ๐—•๐—˜๐—ก๐—ง ๐—ช๐—˜๐—˜๐—ฅ ๐——๐—ข๐—  ๐—”๐—”๐—ก ๐—›๐—˜๐—ง ๐—ž๐—Ÿ๐—˜๐—ง๐—ฆ๐—˜๐—ก

๐Ÿ‘‰ ๐—ญ๐—˜ ๐—›๐—˜๐—˜๐—™๐—ง ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ก๐—ฆ ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—ฃ๐—”๐—ง๐—œ๐—˜๐—ก๐—ง๐—˜๐—ก ๐—œ๐—ก ๐—š๐—˜๐—ฉ๐—”๐—”๐—ฅ ๐—š๐—˜๐—•๐—ฅ๐—”๐—–๐—›๐—ง ๐—œ๐——๐—œ๐—ข๐—ข๐—ง

๐Ÿ‘‰ ๐—๐—˜ ๐—Ÿ๐—”๐—”๐—ง ๐—ญ๐—œ๐—˜๐—ก ๐——๐—”๐—ง ๐—๐—˜ ๐—˜๐—ฅ ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ง๐—ฆ ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—•๐—˜๐—š๐—ฅ๐—œ๐—๐—ฃ๐—ง

⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️

๐€๐…๐’๐๐ˆ๐„๐†๐„๐‹๐ˆ๐๐† ๐•๐€๐ ๐Ž๐๐™๐„ ๐’๐€๐Œ๐„๐๐‹๐„๐•๐ˆ๐๐†

De misinformatie op het internet zorgt ervoor dat er verdeeldheid ontstaat  onder de mensen en dat is jammer. Vaak speelt het EGO op en krijg je uiteindelijk een eindeloos en zinloze discussie. Zo nu ook weer over het middel Ivermectine.

Veel mensen hebben ook moeite om het grotere plaatje te zien en er is ook echte pro-vaccin gelover met een achtergrondstudie die zich iedere keer als een 'olifant door een porselijnen kast' beweegt en zich niet laten tegenhouden om andere te blijven bekritiseren, stigmatiseren en voor idioot uit te maken. Iedereen zal dit wel eerder hebben meegemaakt.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ด๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐˜?

Voor mij is er een grens bereikt wanneer mijn 'vriendenlijst' de stempel volgertjes krijgt.

⁉️ ๐–๐€๐€๐‘๐Ž๐Œ ๐’๐๐„๐„๐‹๐“ ๐ˆ๐•๐„๐‘๐Œ๐„๐‚๐“๐ˆ๐๐„ ๐™๐Ž'๐ ๐†๐‘๐Ž๐“๐„ ๐‘๐Ž๐‹?

In 2020 was er in Broward Health hospitals in Florida aangetoond dat ivermectine de replicatie van het ernstige acute respiratoire syndroom van coronavirus 2 (COVID-19) in vito remt. 

⁉️ ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ผ?

Het tegenovergestelde van in vitro is in vivo; dit is onderzoek naar biologische processen met menselijke proefpersonen.

๐—˜๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฐ๐˜‚๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜€๐˜†๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฟ๐˜‚๐˜€ ๐Ÿฎ ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฟ๐—ผ ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐˜.

In vitro is een term die gebruikt wordt in wetenschappelijk onderzoek. Het is een manier om onderzoek te doen naar biologische processen, zonder dat er een menselijk lichaam aan te pas komt.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/In_vivo

⁉️ ๐——๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐˜€

Behandeling met ivermectine ging gepaard met een lagere mortaliteit tijdens de behandeling van COVID-19, vooral bij patiรซnten met ernstige longaandoening. 

https://journal.chestnet.org/article/S0012-3692(20)34898-4/fulltext#back-bib8

⁉️ ๐—ช๐—›๐—ข ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜€ ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐˜† ๐˜‚๐˜€๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ณ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ๐—ฟ ๐—–๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ-๐Ÿญ๐Ÿต ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ถ๐—ป๐—ฒ

De WHO kwam in December 2020 met het bericht dat deze goedkeuring verleende voor het gebruik van Pfizer Covid-19-vaccin in noodgevallen.

https://www.france24.com/en/health/20201231-who-gives-emergency-approval-for-pfizer-vaccine-1

⁉️ ๐—•๐—œ๐— ๐—š๐—ข๐—˜๐——๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ก๐——๐—˜ ๐— ๐—˜๐——๐—œ๐—–๐—”๐—ง๐—œ๐—˜ ๐—ก๐—ข๐—ข๐—œ๐—ง ๐—š๐—˜๐—˜๐—ก ๐—š๐—ข๐—˜๐——๐—ž๐—˜๐—จ๐—ฅ๐—œ๐—ก๐—š

Medicijnen zijn veel goedkoper dan vaccins en wanneer er in 2020 een goed medicijn was geweest tegen de behandeling van covid-19 dan was de goedkeuring er ook niet gekomen.

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—น ๐—œ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—˜๐—–๐—ง๐—œ๐—ก๐—˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฎ๐—น ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ̈๐—น๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ช๐—›๐—ข

Er is een gezegde: 'GELD IS MACHT' en dat is precies wat er speelde. De belangen zijn heel groot en bij Pfizer ging het om miljarden deals wereldwijd. Alleen al in de EU ging het over contracten met 27 lidstaten die zou oplopen tot meer dan 30 Miljard. 

⁉️ ๐—•๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ป

Pfizer werd meerdere keren veroordeeld voor 'maffia praktijken waaronder het omkopen van artsen en achterhouden van  negatieve onderzoeksresultaten.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2009/09/03/pfizer_akkoord_meteenrecordboete-1-591140/

Iedereen moet nu geloven dat we te maken hebben met een 'wereldverbeteraar' die de mens gaat redden met een levensreddend vaccin?'

⁉️ ๐—ข๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ

Alles werd uit de kast getrokken om het middel Ivermectine te stigmatiseren als een paardenmiddel en niet werkend medicijn. Alleen op die wijze kon er een voorlopige goedkeuring komen voor het vaccin.

⁉️ ๐—•๐—œ๐—š ๐—ง๐—˜๐—–๐—›

Pfizer is eigendom van Blackrock en mede daardoor werd er misbruik gemaakt van Big Tech en Factcheckers.
Big Tech is de geuzennaam die wordt gebruikt om de allergrootste technologiebedrijven aan te duiden. De meest bekende Big Tech bedrijven zijn o.a Google, Facebook intagram, Twitter. 

⁉️ ๐—–๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ

Wanneer je nu zoekt dan zie je ook dat het lastig is om informatie te vinden over positieve onderzoeken rondom Ivermectine. Er zijn wel genoeg negatieve onderzoeken te vinden die vaak gefinancierd werden door Big Pharma. Positief nieuws werd in Google ver onderaan gezet waardoor het lastig is om deze te vinden.

Ook kwamen de factcheckers in beeld. Deze werden vaak gefinancierd door de vaccinproducenten of het kwam via een omweg via investeerders die o.a. belangen hadden in de vaccin industrie.

⁉️ ๐—•๐—ถ๐—น๐—น ๐—š๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐˜€

Factcheckers op Facebook zouden o.a. betaald worden door Johnson en Johnson maar ook de namen van Bill Gates en George Soros duiken op.

https://junglejournalist.wordpress.com/2020/06/04/george-soros-and-bill-gates-funding-facebooks-fact-checkers/

https://m.youtube.com/watch?v=atRAv2LCqxM

https://www.australiannationalreview.com/state-of-affairs/george-soros-and-bill-gates-funding-facebooks-fact-checkers/

https://reclaimthenet.org/gates-foundation-funds-facebook-fact-checkers

https://www.wanttoknow.nl/?p=138820

Bill Gates is ook de grootste donateur van de WHO waar de van oorlogmisdaden verdachte Tedros directeur van is. De WHO die eerder de definitie van een pandemie wijzigde zodat in 2020 het wel lukte om een p(l)andemie uit te roepen. Iedereen die dat volgde weet ook dat de berekening die Tedros maakte totaal niet klopte maar gรฉรฉn enkele journalist die hier vragen over stelde. 

⁉️ ๐—ข๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ

Iedereen die zich langer heeft verdiept weet de lijntjes te vinden en zag overduidelijk de propaganda en tegengestelde berichten. Iedere kritische noot werd afgedaan als complot en mensen werden als wappie weg gezet.

๐—ง๐—›๐—˜ ๐—–๐—ข๐— ๐—ฃ๐—”๐—ก๐—ฌ ๐—ง๐—›๐—”๐—ง ๐—ข๐—ช๐—ก๐—ฆ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐—ช๐—ข๐—ฅ๐—Ÿ๐——: ๐—•๐—Ÿ๐—”๐—–๐—ž๐—ฅ๐—ข๐—–๐—ž & ๐—ฉ๐—”๐—ก๐—š๐—จ๐—”๐—ฅ๐——'๐—ฆ

Hun invloed strekt zich niet alleen uit tot zaken waaronder Big Pharma maar het weerklinkt ook in het medialandschap. 

BlackRock en Vanguard hebben grote invloed op grote mediahuizen wereldwijd, waarbij ze in essentie de verhalen choreograferen die dagelijks miljoenen huishoudens bereiken. Deze bedrijven hebben een nieuwe dimensie aan hun invloed toegevoegd en hebben complexe netwerken verweven met politieke corridors en non-profitorganisaties. Van het bekleden van belangrijke posities in de regering-Biden tot de verwevenheid met prominente NGO’s als de Gates Foundation, ze hebben hun activiteiten op ingewikkelde wijze met elkaar verbonden, waardoor een melodieuze maar krachtige harmonie is ontstaan ​​die in alle uithoeken van het wereldtoneel weerklinkt.

Read more at: https://yourstory.com/2023/09/blackrock-vanguard-global-influence-unveiled

⁉️ ๐—ž๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป

De eerder verduisterde geheime contracten tussen Pfizer en de EU zijn eindelijk gelekt en, zoals verwacht, is de inhoud schandalig. We weten nu al dat we de afgelopen jaren niet altijd de waarheid van de overheid hebben gekregen over Corona. De Pfizer-lekken zijn nu slechts een nieuwe windvlaag die het kaartenhuis omverwerpt. Al eerder kwamen de contracten in Canada en Afrika boven water en als deze laatse informatie klopt hebben we ze nu ook van Europa.

https://m.youtube.com/watch?v=3rcwoI3fZF0&pp=ygUSRXUgY29udHJhY3QgcGZpemVy

https://archive.org/details/contract_03/page/40/mode/2up

⁉️ ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ๐˜๐—ฒ ๐—˜๐—จ

Wanneer we echt handelen in het belang van de mensen, dan ben je tranparrant en geef je openheid van zaken maar niets is minder waar. Er werd al eerder door EPPO een strafrechtelijk onderzoek ingesteld naar Ursela von der Leijen en dan maar de vraag hoe onafhankelijk is EPPO. 

Meest bizarre is dat er geen enkele journalist aandacht besteed aan de 6 leden van het European Parlement die meerdere keren een persconferentue hielden  over alle misstanden en corruptie binnen het EU parlement.(rondom het beleid) Het gaat de volgende personen.

MEP Francesca Donato (Italy) MEP Cristian Terhes (Romania) MEP Virginie Jeron (France) MEP Sylvia Limmer (Germany) MEP Ivan Sincic (Croatia) MEP Christine Anderson (Germany)

https://m.limburger.nl/cnt/dmf20230213_96972868

https://m.youtube.com/watch?v=HnSnQor8zDY&pp=ygUSRXUgY29udHJhY3QgcGZpemVy

De waarheid mag niet gezien worden en overheden zijn als de dood dat mensen gaan zien wat er echt gaande is. De WOB documenten bewijzen al voldoende en alles werd uit de kast gehaald om artsen met een tegengeluid te stigmatiseren of te veroordelen. Zie ook de rechtzaak richting een arts die Ivermectine voorschreef aan patienten die volledig herstelde.

⁉️ ๐—ฃ๐—™๐—œ๐—ญ๐—˜๐—ฅ ๐——๐—ข๐—–๐—จ๐— ๐—˜๐—ก๐—ง๐—ฆ

DR. JOHN CAMPBELL is een van de meest gevreesde personen voor de Big Pharma. Hij gaf eerder uitleg over de Pfizer documenten en deze zijn alleszeggend. Campbell heeft op zijn kanaal meer dan 3.000.000 volgers en zijn uitleg werd meer dan 2.500.000 bekeken. Geen enkele journalist die hier iets mee deed.

https://youtu.be/7YOD9drZasM?si=O_2J_LTnDjy-CGzQ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...