Pagina's

vrijdag 21 mei 2021

PCR test – van wattenstaafjes en asbest

PCR test – van wattenstaafjes en asbest

Het schaapachtig volgen van overheid en deskundigen leidt tot grote gezondheidsproblemen. Voor de gelovigen die te lui zijn om zelf op onderzoek uit te gaan en onder de minste geringste groepsdruk bezwijken hebben we geen goed nieuws. Ondanks het feit dat u wordt bezworen dat iedereen het beste met u voor heeft, moet u als streng gelovige toch goed opletten als u ongevraagd enkele cadeautjes voor het leven krijgt. We hebben het dan over zilver, titanium, aluminium en…. glasvezels. De verassing is dat het niet wordt verklapt en u jaren later als erfenis de marteldood sterft. Let even goed op dus!

Een experimenteel fysicus en onderzoeker op het gebied van biomaterialen heeft verschillende PCR-teststaafjes onder de microscoop onderzocht en vastgesteld dat de vezels die zij bevatten even gevaarlijk zijn voor de mens als het inademen van asbest.

Professor Antonietta Gatti heeft verschillende PCR-teststaafjes onderzocht en de ingrediënten ervan geanalyseerd. Uit de resultaten bleek dat zij gemaakt zijn van taaie materialen en een groot aantal nanodeeltjes bevatten, waaronder zilver-, aluminium-, titanium- en glasvezels. Al deze stoffen worden niet vermeld op de bijsluiter van de PCR-test.

Volgens de professor kunnen deze vezels, als ze in de slijmvliezen terechtkomen, ernstige wonden en ontstekingen veroorzaken. Slijmvliezen die niet meer intact zijn, kunnen hun taak niet meer vervullen: virussen, bacteriën en schimmels afweren voordat ze de luchtwegen bereiken. De kiemen dringen de luchtwegen binnen zonder immuunfilter. Dit is geen goed nieuws voor degenen die zich sinds het begin van de vermeende pandemie aan de regels van de autoriteiten hebben gehouden en regelmatig testen en maskers dragen. Gezichtsbedekkingen zijn namelijk de ideale voedingsbodem voor allerlei soorten ziektekiemen.

De samenvatting van de professoren bevindingen waren als volgt –

    Swabs zijn gevaarlijk voor het nasopharyngeale slijmvlies. De glasachtige vezels, hard en broos, kunnen het slijmvlies “bekrassen” en letsels veroorzaken. De bloeding is een indicatie voor de invasiviteit van de test.

    Herhaalde swab-testen kunnen chronische laesies veroorzaken. Het vrijkomen van fragmenten van de broze glasachtige vezels kan biologische reacties veroorzaken zoals granulomen en/of fibrose van het weefsel.

    Deze uitstrijkjes vormen een risico voor de gezondheid van zuigelingen en kinderen. Als de tests noodzakelijk zijn, moeten bij kinderen kleine en milde uitstrijkjes worden gemaakt.


Lees hier het hele artikel: https://dailyexpose.co.uk/2021/05/15/covid-pcr-test-swabs-are-as-dangerous-as-inhaling-asbestos/

Zo zien echte foto’s van een electronenmicroscoop er uit. Jammer dat we nog nooit een kiekje van het SARS-CoV-2 “virus” hebben kunnen laten zien. Dat komt misschien wel omdat de geestelijke toverkol van de PCR-test pandemie, Professor Doctor Marion Koopmans S.J. ze ziet vliegen. Voor geld doen zullke mensen alles, behalve met harde bewijzen komen.

With a “cotton wool” stick made by Biocomma in Shenzhen, China, it was not possible for Prof. Gatti to determine whether it was made of carbon or cotton. The dirt in the product consisted of calcium corbonate, stainless steel and silicates.

A brush-like test stick from Manta, China, showed a large number of broken fibers. Carbon, oxygen, silicon, zirconium, sulfur, aluminum, titanium and sodium were found to be components of the sample.

Another swab from Biocomma appeared to be made of fiberglass, or at least to have a fiberglass coating. Components were carbon, oxygen, aluminum, silicon and titanium. It could not be ruled out that an additional coating was made of organic materials.

The tip of the applicator of another test stick – FLOQSwabs – was coated with short nylon fibers arranged vertically. 

Neck of the PCR Test Swab

According to the analysis by Professor Gatti, the small white dots on the picture of the swab neck are silver nanoparticles – “Silver is a material that is not declared in the manufacturer’s data sheet.”


Ondanks de waardering die we op kunnen brengen voor het onderzoek, springt toch weer in het oog, dat hoe kritisch deze wetenschappers ook zijn: VIRUSSEN en NOODZAKELIJKE TEST VOOR KINDEREN?

Als wij hier op de redactie niet zo’n opgeruimd karakter zouden hebben, dan zouden we in tranen uitbarsten. Dan is ook dit weer een voorbeeld van half werk wat de MSM ooit wel eens zal halen, omdat het de zogenaamde pandemie geen strobreed in de weg legt. De professor doet op haar manier haar best door echte foto’s te presenteren waaruit blijkt met welke moordwapens de bevolking wordt bestookt. Inclusief kinderen, waarvan zij dan zegt, dat het misschien noodzakelijk is die “lichtjes nasaal te penetreren”, maar uiteindelijk ook schade gaan ondervinden. Mevrouw de prof moet toch weten dat de PCR test NIETS test.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...