Pagina's

zondag 30 mei 2021

De piramide omdraaien

De piramide omdraaien


Ik wil duidelijk maken dat de onderstaande piramide HUN hiërarchisch systeem is en alleen gebaseerd is op rijkdom en controle.

In werkelijkheid zouden we deze piramide als omgekeerd moeten zien. Wij zijn de velen, zij zijn de weinigen. Wij, de massa's, hebben een groter potentieel dan ze ooit zullen hebben.

Planeet Aarde is de fysieke manifestatie van een liefde die zo groots is, dat het de afgunst is van de machten van het kwaad, die bitter zijn van de creatieve kracht van het goddelijke en al zijn oneindige uitdrukkingen. Deze anti-goddelijke krachten proberen voor God te spelen door de wereldbevolking onder controle te krijgen en de macht te onderdrukken die de welwillende krachten van de schepping ons hebben geschonken.

In werkelijkheid komt hun macht alleen van ons. Ze hebben geen eigen creatief vermogen. Daarom hebben ze ons nodig om onze eigen gevangenis te bouwen, gebruikmakend van onze eigen vrije wil.

Deze wezens zijn niets meer dan parasieten, die ons buitengewone potentieel voor het creëren van de werkelijkheid meeliften en het naar hun eigen sinistere doel manipuleren. Ze kunnen alleen controle krijgen door het gebruik van leugens, manipulatie en met behulp van technologie. Zonder dit zijn ze machteloos.

Onder de buitenkant zijn deze wezens niets meer dan bange, eenzame, onbeduidende en zielloze psychopaten; verstoken van liefde, empathie, emotie, verbinding en al het andere dat ons echt menselijk maakt. Het zijn lege vaten die zo ver van de schepper/bron zijn afgesplitst dat ze niet langer leven in wat men een ziel en geest zou noemen. Het zijn slechts stukjes holle, anorganische materie die alles wat goedaardig is willen vergiftigen, bederven en omkeren.

De enige manier waarop ze zich krachtig kunnen voelen, is door anderen te domineren. Dit is de reden waarom ze vele generaties lang systematisch en verraderlijk ons ​​verstand hebben gecontroleerd, zodat we onze macht vergeten en de sleutels van ons interne koninkrijk overhandigen. De duistere krachten zijn zich volledig bewust van ons goddelijke potentieel, daarom zijn ze zo bang voor ons en brengen ze hun hele leven door met proberen ons te onderwerpen.

Dit is ook de reden waarom ze momenteel overuren maken om hun agenda vooruit te helpen. Ze zijn in paniek. Dit is hun laatste wanhopige poging om volledige wereldwijde controle te krijgen. Ze zijn nu uit de schaduw en werken in een duidelijk zicht voor degenen met het oog om te zien. Ze weten dat er een ontwaken plaatsvindt en ze trekken elke laatste beweging uit om te proberen het te onderdrukken. Maar het zal niet werken!

Degenen die volledig ontwaakt zijn, zullen niet meer slapen en naarmate de zaken verder vorderen, zullen steeds meer mensen gedesillusioneerd genoeg raken om de leugens te doorzien. Hoewel dit onvermijdelijk langer duurt dan we zouden willen, zullen we mettertijd dichter bij de kritische massa komen die nodig is om de zaken te keren.

Er is dit jaar al een enorme positieve verschuiving geweest, ondanks wat je op het reguliere nieuws ziet. De recente demonstraties die over de hele wereld hebben plaatsgevonden, hebben aangetoond dat er steeds meer mensen bereid zijn om samen te komen en te vechten voor hun vrijheid.

Helaas zijn er anderen die bijna alles zullen moeten verliezen om dingen in twijfel te trekken. We moeten gewoon ons best doen om diegenen te helpen die bereid en bereid zijn om te luisteren. Er zijn veel mensen die net een voet op hun pad naar ontwaken hebben getreden en die begeleiding zoeken van degenen die door het proces zijn gegaan. We kunnen ze op zo'n manier helpen dat ze niet door dezelfde verwarring, ontgoocheling en pijn hoeven te gaan als wij (hoewel dit tot op zekere hoogte voor bijna iedereen een natuurlijk onderdeel van het proces zal zijn).

Een voorbeeld stellen. Gebruik je stem. Wees een leider. Moed hebben. Sta lang en sterk in de vlam van de waarheid. Laat je niet verteren door angst. Dit zal niet alleen jezelf ontmoedigen, maar angst is ook besmettelijk en zal een domino-effect hebben op anderen.

De uitweg uit deze puinhoop is veel eenvoudiger dan mensen graag willen zien. Het vereist gewoon genoeg van ons om te stoppen met berusten. Wij zijn de velen, zij zijn de weinigen. Eén woord staat tussen ons en vrijheid. Dat woord is NEE!

Nee, ik zal niet voldoen aan tirannie.

Nee, ik zal je slaaf niet zijn! Nee, ik zal niet gedwee buigen voor uw eisen! Nee, ik zal je masker niet dragen! Nee, ik sluit mijn bedrijf niet! Nee, ik zal je experimentele prik niet nemen!

Jullie maken deel uit van een bende krijgers die nu naar voren komen en die door de sluier van illusies heen kunnen kijken en niet langer zullen voldoen aan slavernij. Dit is het moment om je soevereiniteit terug te eisen. Je moet loskomen van de denkwijze dat je klein en onbeduidend bent. Je voelt je alleen maar machteloos, hopeloos en hulpeloos. In werkelijkheid is niets minder waar.

Je bent een microkosmos van het hele universum. Je hebt toegang tot een onbeperkte bron van kennis, wijsheid en kracht, die er altijd is als je gewoon naar binnen reikt en het grijpt. De kracht was met je mee, maar je gaf het weg omdat we de waarde ervan niet kenden.

Wanneer genoeg van ons wakker worden voor onze goddelijkheid, onze macht terugwinnen en in eenheid samenkomen, worden we een kracht waarmee rekening moet worden gehouden.

Dit is onze tijd.
Wij zijn degenen op wie we hebben gewacht.
De toekomst van de mensheid hangt van ons af.

Sta op
Neem je autoriteit terug
Claim je vrijheid
Zeg nee tegen dingen die niet goed voelen.
Wees trouw aan jezelf.
Maak een verschil door een statement te maken.
Doe je masker af.
Maak contact met mensen die met jou resoneren.

Ik sta vlak naast je.
We zitten hier samen in.
Waar we samen gaan, zullen we de piramide omdraaien, dus we gaan allemaal.
Dit is het Grote Ontwaken.
En jij verandert mee aan
de geschiedenis door gewoon jezelf te zijn.
Je ware vrije zelf.

Liefs de wereld in
🙏💗💫
Daniëlle ️

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...