Pagina's

dinsdag 1 juni 2021

Ga er maar eens goed voor zitten.

LAATSTE NIEUWS 29/05 Insidersclub WWG1WGA


❤️🧡💛💚💙💜🖤🙏😇😍
Ga er maar eens goed voor zitten. Dit was een lange webinar met Janet Ossebaard, Mel K, Ann Vandersteel, Robert David Steel, Chris van “Flex the Truth” en Charlie en Jimmie.
Janet Ossebaard wordt geprezen voor haar geweldige werk met “Fall of the Cabal”. De meeste “Truthers” zijn via haar serie een stuk wijzer geworden en begonnen met wat ze nu doen. Hiervoor heeft ze heel veel onderzoekswerk gedaan en de serie is makkelijk te begrijpen. En de serie geeft aan waar je zelf verder kunt zoeken. DE SERIE bij uitstek om aan beginnende waarheidszoekers te laten zien.
Op de vraag van Mel K wat Janet vindt hoe de vlag er bij hangt, zegt ze dat het in feite al na 12 uur is. Het is erop of eronder. Maar ze is super optimistisch,want er gebeurt heel veel achter de schermen. Voor “Insiders”(hé, dat zijn wij) ligt alles op schema.
Als aanvulling op haar ziek-zijn van een week geleden, zoals in de vorige “LAATSTE NIEUWS” verteld, was bij haar was de bloeding weer op gang gekomen en ze is 55 jaar. Ook de hond van Cyntha had inwendige bloedingen.  Het enige positieve uit deze droevige ervaring is, dat ze de gevolgen van “shedding” uit eerste hand door kan vertellen. Ze had dus zelf dennennaalden thee gemaakt en een normale hoeveelheid om jezelf bescherming te geven zou zijn 3 koppen thee per dag, maar nu er wat aan de hand was, is er opgeschaald naar 6 koppen thee per dag. Ze is er wel achter, dat deze thee niet goed is voor honden en katten. Je kookt het water en laat het zover afkoelen tot er geen luchtbellen meer opstijgen. Dan gaan de geknipte dennennaalden erin, zodat niet meteen alle sterke uit de naalden gekookt wordt. Dan lekker laten trekken. Je kunt ook etherische olie gebruiken met extract van dennennaalden toppen, mocht je geen bomen inde buurt hebben. Daarnaast kunnen we bij ziekte ook HCQ en Ivermectine gebruiken. Maar ook Suramin. En dan zijn er nog een aantal vergeten. Mogelijkheden te over om de corona de baas te kunnen. 
De “Fall of the Cabal” begon met een 10 delige serie, maar het is de bedoeling, dat er nog 17(of meer) delen bij komen. In de delen 14 en 15 komt het onderwerp “depopulatie”  aan bod. In deze delen wordt stap voor stap duidelijk, dat depopulatie in elke geleding van de maatschappij terug te vinden is, zoals in water, voeding, farmacie, enzovoort.
Als voorproefje op deze nieuwe delen een weetje over de Spaanse Griep. Het was geen griep, want het kwam niet door een virus. De slachtoffers van de Spaanse Griep werden overvallen door een bacterie, die tot longontsteking leidde. Het “opperhoofd” tijdens de Spaanse Griep heette overigens Frederic Gates. Toevallig??? Volgens de instanties is het geen familie van Billy G.
“Shedding” speelde toen ook al, maar dit wordt haarfijn uitgelegd in deze nieuwe delen van de “Fall of the Cabal 2”. 
Binnen een jaar kunnen we een heel nieuw ziektebeeld verwachten door de mondmaskers.
Er is nu zelfs een batch mondmaskers gevonden, die besmet waren met het coronavirus.
Ook worden er zowel in de lange wattenstaven voor de tests als de mondmaskers morgellons gevonden. Dezelfde stoffen, die ook in chemtrails verwerkt zijn.
Het grootste vraagstuk wordt straks “Hoe gaan we alles ontgiften?”
Het laatst overgebleven slechteriken wordt momenteel opgeruimd. (Als je op usgs.gov kijkt, dan kun je zien, dat er ook nog steeds DUMB’s, Deep Underground Military Bases, geruimd worden. Niet meer zo veel, maar ze zijn er nog wel.)
Wat verder opvalt, is dat het grote gros van de mensen niet kan geloven, dat er een slag mensen bestaat, dat doordrenkt is van slechtheid. En het is praktisch onmogelijk om bij die mensen het proces te versnellen. Iedereen heeft zijn eigen tempo. Ook Janet heeft zich verzet om te geloven in de slechtheid van mensen, voordat ze begon met beide series. Maar gelukkig kreeg de drang om uit te zoeken hoe de wereld echt in elkaar stak de overhand. Dit heeft heel veel mensen wereldwijd enorm geholpen is hun bewustwording. Soms was het even slikken, maar dan kun je weer door.
Charlie heeft recentelijk regelmatig contact gehad met mensen, die rechtstreeks met de slechtheid van de maatschappij te maken hebben gehad. Hier zijn ook video’s van gemaakt. Janet heeft heel recentelijk vele gesprekken gehad met Joost Knevel en heeft na veel checken en dubbel checken moeten vaststellen, dat zijn verhalen  tot in detail lijken te kloppen. Inmiddels wordt er een hetze tegen Joost in gang gezet. Hierdoor moest hij vluchten naar Spanje. 
Mel K heeft deze week een gesprek met Cathy O’ Brien, die aan de MK Ultra programma’s onderworpen is geweest.  Ze is met haar verhaal over Bohemian Grove al voor het congres in Amerika geweest, maar ook de congresleden en rechters zijn welkome gasten bij Bohemian Grove, waardoor haar verhaal totaal belachelijk gemaakt is en er niets mee is gedaan. Ook kwamen dit soort mensen heel graag op Epstein Island. Jeffrey Epstein heeft heel wat bezoekers van zijn eiland via chantage het leven zuur gemaakt. Druppelsgewijs komen die verhalen al naar buiten. Maar al deze verhalen zullen binnenkort naar buiten komen. In de MK Ultra programma’s wordt bewust gebruik gemaakt van “social distancing” en mondmaskers. Het zijn beproefde martelmethoden, waar momenteel iedereen aan onderworpen wordt. Ook Cyntha Koeter(mede producent van “Fall of the Cabal”) heeft MK Ultra praktijken moeten ondergaan. Cathy heeft met behulp van haar man methoden uitgevonden om weer te deprogrammeren van MK Ultra en zal  hier bij Mel K meer over vertellen. Alle mensen, die nu naar buiten komen met dit soort verhalen, worden als nog steeds als gekken en leugenaars weggezet. 
Maar… er lijkt een kentering aan te komen. Alle slechteriken worden in de spotlight gezet. Zoals dat nu bijvoorbeeld gebeurt met dr. Fauci.
Dat er verkiezingsfraude gepleegd is in Amerika mag heel duidelijk zijn. De Arizona Audit zal grote verschillen te zien geven. Als je daarnaast alleen al kijkt naar de totale cijfers, dat er 133 miljoen mensen mochten stemmen en dat er 159 miljoen stemmen uitgebracht zijn, dan voel je aan je water, dat het niet klopt. Als je daarnaast nog meerekent, dat 80% een hoge opkomst zou zijn,  dan lopen de verschillen nog veel hoger op. Dan zijn er zo’n 52 miljoen stemmen teveel uitgebracht. Dan weet je meteen hoe Joe B. aan zijn miljoenen stemmen gekomen is. Per saldo heeft President Trump met zo’n 80% van de stemmen gewonnen. Dit is al gebleken uit de tellingen door de Quantum Computers. Alle stembiljetten waren gewatermerkt en zodanig ook geteld.
Toen Mel K foto’s wou maken voor een video bij het UN gebouw in Amerika, kwam ze tot de ontdekking, dat Agenda 2030 daar breeduit op de buitenmuur aangegeven staat. 
De deepstate figuren c.q. satan aanbidders moeten hun plannen te allen tijde van tevoren aankondigen of laten zien. 
Opgemerkt werd, dat bij de testen van de corona vaccinaties alle dieren doodgegaan zijn. Daarom zijn de producenten daar maar mee gestopt. Nu wordt er getest op mensen en doet iedereen nog tot in 2023 mee aan een experiment. Het is dus een grote gok. Als er iets fout gaat, dan kun je niemand er op aanspreken. Wacht dus vooral met het nemen van de vaccinatie, mocht je nog wel overwegen om er één te halen.
Alles wat tot nu toe op het gebied van vaccinaties door de “wappies” voorspeld is, dat is uitgekomen.
Iedereen, maar dan ook iedereen zal afgerekend gaan worden op zijn of haar medeplichtigheid aan de plandemie. Dat geldt voor producenten, maar ook voor wetgevers, werkgevers, MSM, presentatoren, enzovoort.
In New York heeft Gouverneur Cuomo moedwillig de middenklasse gekortwiekt. Hij zal naar verwachting één van de eersten worden, die het veld moet ruimen. 
Twee keer kort achter elkaar was er een vlag met daarop “Trump Won” in een honkbalstadion te bewonderen.
Robert David Steel zat in een gebied van Amerika met heel slecht internet en kon slechts verbinding krijgen via zijn telefoon. Een goed internet voor iedereen tot in elke uithoek van Amerika wordt één van zijn speerpunten. In feite zou je dit onthouden van een goed internet ook kunnen zien als een vorm van censuur. (Sacha Stone zou overigens ook bij deze webinar zijn, maar hij kreeg geen verbinding.) Robert’s ervaring met de “Arise USA Tour” is dat mensen in groten getale naar de meetings komen, maar dat de mensen ook naar vergaderingen van scholen gaan. En een groot verschil met voorheen is, dat mensen voor de vergadering eerst bij elkaar komen om zich te mobiliseren en standpunten in te nemen, zodat ze een vuist kunnen maken tegen de gevestigde orde. 
God maakt deze Tour al tot een succes. Robert David Steel was zelf tot nu niet zo gelovig, maar is tijdens deze Tour een stuk dichter bij God en Jezus gekomen. En datzelfde kan gezegd worden van heel veel mensen die de Tourkaravaan bezoeken. Op 3 juli hoopt hij President Trump te mogen ontvangen tijdens de Tour bij Mount Rushmore. Ook Mel K en Ann Vandersteel zullen binnenkort meegaan op de Tour. 
Robert kwam nog wel met de uitspraak, dat tussen nu en 3 juli eerst de “10 Days of Darkness” zullen komen. 
Mel K heeft recent een betoging van BLM en Antifa bezocht en daar gepraat met de mensen. In feite zijn zij ook tegen de Landelijke Overheid. De denkwijzen van BLM en Antifa zijn niet echt heel verschillend. Alleen worden de verschillen enorm opgeklopt door de MSM. De manier waarop zij hun doel willen bereiken, is wel duidelijk verschillend. Maar dat wordt heel direct gestuurd door de invloed van George S.
“USA is back in the saddle”, zo zegt Robert.
President Trump zal eerst het Nationale tekort aanvullen met de triljoenen, die de deepstate achterover gedrukt heeft en die inmiddels geconfisqueerd zijn. En hij zal zorgen, dat mensen zich opnieuw kunnen scholen met behoud van salaris. “Power to the People is Back”.
De “Arise USA Tour” zal de geschiedenisboeken in gaan, want het komt meteen met oplossingen voor een nieuw in te richten maatschappij.
De rassenoorlog is mislukt. BLM is blootgelegd en is een organisatie, die geen belangen behartigd van welke zwart gekleurde medemens dan ook. 
En toen kwam Chris van “Flex the Truth” aan het woord. Hij kan heel verstandig praten over de “heart connection” en dat onze harten als magneten werken en als mensen elkaar aantrekken, de gezamenlijke kracht alleen maar groter wordt. (Dit moet de hoofdreden zijn, dat ze een 1,5 meter regel opgeworpen hebben. Proberen mensen niet in hun kracht te laten komen.) Lekker knuffelen daar wordt ons immuunsysteem maar mee aangesterkt. Maar pas een knuffel, als ook het mondmasker af is! (Eigenlijk zag ik Chris pas voor het eerst, maar hij is goed om te gaan volgen.) Ook andere mensen laten lachen is een belangrijk stukje gereedschap om mensen op te beuren.
Charlie vindt het frustrerend, dat hij geen informatie los mag laten, want er staan begin juni heel wat zaken op het programma. In ieder geval is het goed om op te blijven letten.   
En we mogen ons de vraag stellen waarom we hier met z’n allen ruim een jaar lang door heen moesten? En de volgende vraag direct daarop is hoe gaan we gaan voorkomen, dat dit nog eens gebeurt?
Robert vindt, dat er een organisatie moet komen, zoals de CIA. Niet werkend op die manier, maar een overkoepelende organisatie, die een behoorlijke controle uit kan voeren. Er gaat bijvoorbeeld met grote regelmaat een “Alexandrië-bibliotheek” aan informatie verloren, die we in feite nodig hebben om de waarheid boven tafel te krijgen om mensen de juiste verlopen van geschiedenissen uit te tekenen. De geschiedenisboeken moeten herschreven worden.
De insteek moet zijn “Never Tell a Lie”. De waarheid moet bovenaan staan in al ons handelen. 
Dit kan echter pas als de 6 grote partijen, die eigenlijk tot 4 partijen terug te brengen zijn, ontmanteld zijn. Verder is het heel belangrijk, dat we terug keren naar “Common Law”. 
Dit zullen 2 grote stappen in de goede richting zijn. De media is overigens al aan het veranderen. Hier en daar zie je dat de boodschappen wat milder worden. En dat ook kritische brieven geplaatst worden. 
We zien Hollywood al imploderen. China was daar vele jaren de grote sponsor, maar die trekt zich terug en meteen is er geen geld voor de Oscars.
Elkaar verantwoordelijk houden voor het correct afhandelen van zaken is ook een belangrijk item.
Geen egotrippers meer tolereren en zorgen, dat God terug komt in ons leven.
Geen tweestrijd meer uitlokken.
De DVD’s van Janet zullen ook in boekvorm gegoten worden. En in schoolboeken.
De UN(United Nations) hebben puur als doel God uit ons leven te verbannen. Aan hen zal een speciale aflevering van “Fall of the Cabal”( nummer 17?) gewijd worden. Ook Mel K is bezig de UN door te spitten.
Ook de graancirkels komen terug, als aflevering in “Val van de Cabal”. De graancirkels waren er om ons te waarschuwen wat de deepstate van plan was.
Chris van “Flex the Truth” had een speciale avond georganiseerd om mensen bewust te maken. Zijn initiatief heette “Conspiracy and Cocktails”. Onder het genot van een drankje werden de “rode pillen” aan het publiek getoond en verteld.
Dat President Trump gearresteerd zal worden is als afleidend bericht in de wereld gebracht. 
Het enige dat telt, is dat het QFS wereldwijd ingevoerd gaat worden. Heel veel berichten in de MSM moeten ons afleiden van dit gebeuren. Elke Centrale Bank in elk land komt te vervallen en wordt vervangen door een Bullion Bank. Zij zullen de goudvoorraden bewaken, die ons geld weer gaan dekken. Hier en daar zie je nog een paar harde lockdowns. Bijna zeker voor het opruimen van DUMB’s. 
“The Divine Plan is going the Right Way”. “Victory of the Light”. God heft al gewonnen, maar er moeten nog een aantal zaken uitgespeeld worden. En daar mag je voor 100% in geloven. Niet voor 99%, want dan geloof je er niet echt in. 100%!! We zitten in een oorlog dat veel meer een communicatie oorlog is, dan een oorlog met bommen. Maar we zijn gelukkig al goed onderweg naar een Leven in Harmonie en met Respect voor elkaar. 
Als je het nog niet gedaan hebt(wat ik me niet voor kan stellen), dan is het goed om op zoek te gaan naar gelijkgestemden. En wat daarbij heel belangrijk is, dat je let op “like hearted and not like minded”. 
Je hart geeft je gevoel aan, je intuïtie. Je gedachten kunnen gestuurd worden en die kunnen je nog voor de gek houden. Luister dus meer naar je gevoel, dan naar je gedachten. 
Let goed op elkaar en tot de volgende keer. 🙏😇😍

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...