Pagina's

donderdag 17 juni 2021

MH17 en MH370 waren niet in het belang van de elite machten!

MH17 en MH370 waren niet in het belang van de elite machten! RECENT NIEUWS / NIEUWS
www.be4truth.com

MH17 en MH370 waren niet in het belang van de elite machten! RECENT NIEUWS

Gepubliceerd op 2 juni 2021 om 14:00

Met de verdwijning van Malaysian Airlines MH-370 werd Jacob Rothschild de enige eigenaar van het 'Freescale Semiconductors patent.

Het mysterie rond de MH-370 van Malaysian Airlines groeit naarmate de dag verstrijkt met meer mysterieuze stilte die de verdwijning van de luchtvaartmaatschappij overschaduwt. Er komen steeds meer theorieën naar boven over wat er mogelijk is gebeurd. Er is een nieuw verhaal ontstaan ​​over het technologiebedrijf Freescale Semiconductor. Freescale maakt een zogenaamde ARM-microcontroller 'KL-03', een nieuwe geïmproviseerde versie van een oudere microcontroller KL-02. Het verhaal gaat over hoe Jacob Rothschild volledige patentrechten verwierf van een ongelooflijke KL-03-microchip door de dood van verschillende passagiers op de noodlottige vlucht.

Een Amerikaans technologiebedrijf met 20 senior medewerkers aan boord van Malaysia Airlines-vlucht MH370 had net een nieuw elektronisch oorlogsgadget voor militaire radarsystemen gelanceerd in de dagen voordat de Boeing 777 verdween.

Freescale Semiconductor heeft de afgelopen 50 jaar microprocessors, sensoren en andere technologie ontwikkeld. De technologie die het creëert, wordt gewoonlijk embedded processors genoemd, die volgens het bedrijf "stand-alone halfgeleiders zijn die specifieke computerfuncties in elektronische systemen uitvoeren".

Waarom reisden zoveel Freescale-medewerkers samen? Wat waren hun taken. Waren ze op een missie en zo ja, wat was deze missie? Kunnen deze medewerkers de oorzaak zijn van de verdwijning van dit vliegtuig? Zou het vliegtuig dan gekaapt kunnen zijn en deze mensen ontvoerd? Bezaten deze medewerkers waardevolle informatie, hadden ze waardevolle lading bij zich? Wisten ze bedrijfs- en technologische geheimen? Waarom kan dit vliegtuig, met alle macht van de technologie, niet worden gelokaliseerd? Waar is dit vliegtuig, waar zijn deze mensen?”

De 20 Freescale-medewerkers, onder de 239 mensen op vlucht MH370, waren voornamelijk ingenieurs en andere experts die werkten om de chipfaciliteiten van het bedrijf in Tianjin, China en Kuala Lumpur efficiënter te maken, zei Mitch Haws, vice-president, wereldwijde communicatie en investeerdersrelaties.

"Dit waren mensen met veel ervaring en technische achtergrond en het waren zeer belangrijke mensen", zei Haws. "Het is absoluut een verlies voor het bedrijf."

In Maleisië is de moderne bedrijfsfaciliteit van Freescale, die geïntegreerde schakelingen (IC's) produceert en test, gevestigd in Petaling Jaya.

Gebaseerd op informatie verkregen van de website van Freescale, begon de faciliteit in 1972 met haar activiteiten op een terrein van acht hectare en is specifiek ontworpen voor de productie en het testen van microprocessors, digitale signaalprocessors en geïntegreerde radiofrequentiecircuits.

Het is ook eigenaar van  Freescale RF,  dat betrokken is bij het creëren van onderstaande oplossingen voor ruimtevaart en defensie.

1. Battlefield-communicatie

2. Avionica

3. HF-radar – Band L- en S-

4. Raketbegeleiding

5. Elektronische oorlogsvoering

6. Identificatie, vriend of vijand (IFF)


De aandeelhouders van Freescale zijn onder meer de Carlyle Group van private equity-investeerders, wiens vroegere adviseurs onder meer de voormalige Amerikaanse president George Bush Sr en de voormalige Britse premier John Major waren.

Tot de vorige zware klanten van Carlyle behoorde de Saudi Binladin Group, het bouwbedrijf dat eigendom is van de familie van Osama bin Laden.

Het feit dat Freescale zoveel hooggekwalificeerd personeel aan boord van de Boeing 777 had, had al tot wilde samenzweringstheorieën geleid over wat er had kunnen gebeuren.

Het bedrijf zegt dat ze naar China vlogen om de activiteiten op het gebied van consumentenproducten te verbeteren, maar de nieuwe koppelingen van Freescale met elektronische oorlogsvoeringtechnologie zullen waarschijnlijk tot meer speculatie leiden en het mysterie verdiepen.

Deskundigen zijn verbijsterd over hoe een groot passagiersvliegtuig tot zes uur lang onopgemerkt lijkt te hebben gevlogen en mogelijk militaire radarsystemen heeft verslagen.

Het vermijden van radar via "cloaking-technologie" is al lang een van de doelstellingen van de defensie-industrie en Freescale is actief bezig met het ontwikkelen van chips voor militaire radar.

Op zijn website zegt het bedrijf dat zijn radiofrequentieproducten voldoen aan de vereisten voor toepassingen in "avionics, radar, communicatie, raketgeleiding, elektronische oorlogvoering en identificatie vriend of vijand".

Afgelopen juni kondigde het bedrijf aan een team van specialisten op te richten dat zich toelegt op het produceren van "radiofrequentie-energieproducten" voor de defensie-industrie.

En op 3 maart kondigde het aan dat het 11 van deze nieuwe gadgets uitbracht voor gebruik in "hoogfrequente, VHF- en laagband UHF-radar- en radiocommunicatie".

Het bedrijf heeft niet gereageerd op vragen over de vraag of een van de vermiste werknemers aan de defensieproducten heeft gewerkt.

Het heeft evenmin gereageerd op de laatste geruchten die op krantenwebsites en andere internetfora worden verspreid.

Volgens bronnen werd hun halfgeleideroctrooi vier dagen na de verdwijning van vlucht MH370   goedgekeurd door het Amerikaanse octrooibureau. Het octrooi wordt verdeeld in delen van 20% tussen vijf starters. Een van de eigenaren is het bedrijf zelf, Freescale Semiconductor, Austin, Texas (VS), en de andere vier Chinese werknemers van het bedrijf: Peidong Wang, Zhijun Chen, Cheng en Li Ying Zhijong, die allemaal passagiers waren van het verdwenen vliegtuig van Malaysia Airlines op 8 maart

Het belang dat deze vier Chinese leden hadden in het Semiconductor Patent kon niet worden doorgegeven aan hun familieleden. Dit kwam omdat het patent niet was goedgekeurd toen het vliegtuig vermist werd.

In dit scenario delen de andere eigenaren gelijk in dividenden van de overledene. Als vier van de vijf patenthouders overlijden, krijgt de patenthouder 100% van het patent. Die resterende octrooihouder is het bedrijf Freescale Semiconductor. Wie is de eigenaar van Freescale Semiconductor?

Het antwoord is Jacob Rothschild, de Britse miljardair die eigenaar is van het bedrijf Blackstone, dat op zijn beurt eigenaar is van het bedrijf Freescale Semiconductors.

Het verhaal heeft echter gaten.

Hoewel er een Freescale-patent bestaat onder nummer US8650327, komt geen van de genoemde Chinese namen daadwerkelijk voor op het passagiersmanifest dat is vrijgegeven door de Maleisische autoriteiten. Maleisië is echter een van de meer lakse landen als het gaat om toezicht op luchthavens en beveiliging. Twee van de passagiers aan boord van die vlucht hadden zelfs een vals paspoort. Er wordt ook gespeculeerd dat die namen mogelijk uit het vluchtmanifest zijn verwijderd.

De zoektocht naar vlucht MH370 gaat door, maar de speculatie over het lot groeit met de dag.

Het is een feit dat de Rothschilds en de Carlyle Group miljarden dollars hebben verdiend die ze niet hoeven te delen met “verdwenen passagiers”.


Het jaar 2014 was bijzonder rampzalig voor de luchtvaart en in het bijzonder voor Malaysia Airlines. In dat jaar gebeurt er een ramp met twee van haar Boeing 777 vliegtuigen, in maart verdwijnt vlucht MH370 spoorloos om nooit meer teruggevonden te worden en in juli van dat jaar wordt vlucht MH17 boven het oosten van Oekraïne uit de lucht geschoten.

Er is uiteraard veel gespeculeerd over wat er gebeurd zou kunnen zijn met vlucht MH370, maar tot op de dag van vandaag is dat niet duidelijk. De zoektocht naar het vliegtuig is in 2016 gestaakt, mede omdat er enkele delen van het vliegtuig zouden zijn aangespoeld aan de kust van Mozambique die volgens experts vrijwel zeker afkomstig waren van vlucht MH370.

Waarmee het hoofdstuk MH370 dan netjes kan worden afgesloten en er verder geen haan meer kraait naar de miljarden dollars die de Rothschilds en de Carlyle Goup net daarvoor hebben verdiend dankzij het verdwijnen van MH370.

Voor wat meer achtergrond terug naar een artikel dat wij in april 2014 schreven en waarin onder andere het volgende stond:

Een vliegtuig dat in het niets verdwijnt waarvan van de 239 mensen aan boord er 70 hoogwaardige technici zijn, de meeste daarvan gespecialiseerd in militaire elektronica.

De hele wereld heeft zo langzamerhand in de gaten dat er niet veel klopt van de officiële versie van het verhaal. Er is nog helemaal geen spoor gevonden van het vliegtuig. Het verhaal van Jim Stone wordt afgedaan als een hoax. Er wordt van officiële zijde gezegd dat de getuigen die het vliegtuig laag over een afgelegen eiland van de Malediven zagen overvliegen, dit niet gezien zouden hebben. Wij weten dat dit wel degelijk waar is omdat we via Clear Water Travel bevestiging hebben gekregen dat er ook klanten van hen op dat moment daar waren die het vliegtuig hebben waargenomen.

Dan is er natuurlijk nog altijd de zeer schimmige situatie betreffende het bedrijf Freescale waar wij al eerder over schreven. Een bedrijf wat zich bevindt in het hart van het industriëel-militair complex. Dat beschikt over zeer geavanceerde elektronica, ook de soort die nodig is om een vliegtuig van de radar te laten verdwijnen.

Het volgende staat te lezen op IB Times:

Eén vraag die nog moet worden toegevoegd aan de vertroebelde puzzel is een bericht dat vier mensen die in het vliegtuig zaten allevier een deel van een patent bezaten van een halfgeleider. Doordat zij zijn verdwenen, is de enige overgebleven deelnemer in het patent de volledige eigenaar geworden.

Die overgebleven persoon is niemand minder dan de miljardair Jacob Rothschild. Vier dagen nadat het vliegtuig is verdwenen werd de patentaanvraag door het Amerikaanse patentkantoor goedgekeurd. Wat ons betreft kan de factor toeval volledig worden genegeerd.

Het schijnt dat Freescale enkele dagen voor het verdwijnen van het vliegtuig een nieuw elektronisch product heeft gelanceerd voor militaire radarsystemen, de ARM microcontroller KL-03.  

Mitch Haws, een vertegenwoordiger van Freescale, bevestigde de vermissing van in totaal 24 werknemers die gezamenlijk een grote technische ervaring en achtergrond hadden.

Volgens The Voice of Russia is het heel vreemd dat Freescale weigert om verdere informatie over de verdwenen groep te geven. Het enige wat het bedrijf wenst prijs te geven is de nationaliteit van de werknemers.

Verder merkt The Voice op dat het wel heel erg toevallig is dat het vliegveld van Diego Garcia geprogrammeerd stond als bestemming op de vliegsimulator die thuis stond bij de gezagvoerder Zaharie Ahmad Shah. Ook hier speelt toeval, binnen de bestaande context, op geen enkele wijze een rol.

De aandeelhouders van Freescale zijn uiteraard ook interessant om eens nader te bekijken. Zo kom je daar, hoe kan het ook anders, ook weer tegen: The Carlyle Group. Wat we nu zien gebeuren met Freescale is de core business van deze groep. Aandelen kopen met geld van rijke investeerders, liefst tegen een meerderheidsbelang, van niet beursgenoteerde bedrijven en daar de controle overnemen. Kijk daarvoor ook de interessante video onderaan dit artikel en het artikel in voorgaande link.

De zogenaamde “inner circle” van de Carlyle Group bestaat uit de familie Bush, de koninklijke familie van Saoedi Arabië, de familie van Osama Bin Laden en Donald Rumsfeld. Allemaal namen die je ook tegenkomt bij de oorlog in Irak en de aanslagen van 9/11.

Bovenstaande informatie is voor een groot deel afkomstig uit een artikel dat stond op IB Times, maar wat ondertussen is verwijderd. Dat niet alleen, het is heel vakkundig gedaan, want normaal gesproken is de historie van dit artikel nog wel te achterhalen via de zogenaamde wayback machine, maar ook dat gaat in dit geval niet op, want ook daar zijn alle sporen verdwenen.

Het bericht met bijbehorende video was ook geplaatst op Before it’s News, waar het ook is verdwenen. Daar is echter het originele artikel van 31 maart 2014 nog wel terug te halen, maar is de video ook verdwenen.

Dit alles zijn tekenen dat men probeert sporen op internet te wissen en daar is een goede reden voor.

Er is later wat discussie ontstaan over of het octrooi/patent op naam van De Rothschild persoonlijk en de vier (verdwenen) werknemers stond of op naam van het bedrijf Freescale en de vier (verdwenen) werknemers.

Dit laatste zou logischer klinken omdat het bedrijf uiteraard direct betrokken is bij het octrooi en niet een individuele aandeelhouder van het bedrijf zoals De Rothschild.

En dat komt ook overeen met de registratie zoals die op de toekenning van het octrooi staat enkele dagen nadat vlucht MH370 is verdwenen. Omdat op het moment van het verdwijnen van vlucht MH370 het octrooi nog niet was toegekend, kan het aandeel van de vier uitvinders in het octrooi niet worden overgedragen aan de erfgenamen en gaat alles in dit geval naar Freescale.

En met Freescale komen we dan weer bij de grootaandeelhouders de Rothschilds en de Carlyle groep die mede dankzij dit octrooi het bedrijf Freescale voor een totaalbedrag van 16,7 miljard dollar verkopen aan een voormalige dochter van Philips, NXP semiconductors.

In maart 2015 kondigde NXP de overname aan van branchegenoot Freescale. NXP betaalt zo’n US$ 11,8 miljard, waarvan $ 1 miljard uit eigen kas. Verder geeft het 115 miljoen nieuwe aandelen uit met een waarde van US$ 9,8 miljard. Inclusief de overname van schulden van Freescale heeft de transactie een waarde van US$ 16,7 miljard.

In december van dat jaar (2015) werd de overname afgerond en medio 2016 spoelen er toevallig een paar wrakstukken aan op het strand van Mozambique en kan het dossier worden gesloten.

Maar, geen zorgen, niets aan de hand, dit alles berust slechts op toeval en de aandeelhouders van Freescale hebben al die miljarden echt verdient met hard werken. Als bewijs dat bovenstaande een aluhoedje theorie is, wordt dan aangevoerd dat de namen van de vier Freescale medewerkers die betrokken waren bij de octrooi aanvraag niet voor zouden komen op de passagierslijst zoals die is vrijgegeven door Malaysia Airlines.

Echter, wanneer je erin slaagt om een compleet vliegtuig, inclusief alle passagiers te laten verdwijnen, dan lijkt het ook niet zo moeilijk om een passagierslijst enigszins te bewerken. En er is bekend dat er onduidelijkheden waren rond die lijst direct na het verdwijnen van het vliegtuig. Deze werd direct gepubliceerd om vervolgens snel off line te worden gehaald en even later weer te worden gepubliceerd.

Feit is dat er een twintigtal Freescale medewerkers aan boord van het toestel zaten en dat enkele dagen na het verdwijnen van het vliegtuig er een octrooi wordt toegekend, mede waardoor Freescale het jaar daarop voor miljarden dollars kan worden verkocht.

Feit is dat het bedrijf Freescale betrokken is bij technologie waarmee men een vliegtuig vrij gemakkelijk kan laten verdwijnen, dat wil zeggen onzichtbaar maken voor de radar en met aandeelhouders als de Rothschilds en de Carlyle Group heb je de crème de la crème van de satanische wereldelite bij elkaar.

Voeg daaraan toe dat de sporen op internet vakkundig zijn weg gepoetst en we hebben wederom een complottheorie die later toch waar blijkt te zijn.

Bron: Niburu.com

MH17 en de Aids genezing die geen doorgang mocht krijgen!

Gevreesd wordt dat de 'genezing van aids verloren is gegaan' samen met zo'n 100 gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers aan boord van vlucht MH17 van Malaysia Airlines.

Een groep wetenschappers, onder wie wellicht de wereldbekende Nederlandse onderzoeker Joep Lange, was onderweg naar een aidsconferentie in het Australische Melbourne toen de Boeing 777 neerstortte. Volgens berichten zouden nog zo'n 100 andere deelnemers aan de aidsconferentie aan boord van het vliegtuig geweest zijn.

 

Professor Lange is de voormalige voorzitter van de International Aids Society (IAS) en werkte aan de universiteit van Amsterdam. Hij was betrokken bij het hiv-onderzoek sinds het virus in de jaren 80 voor het eerst opdook. Hij onderzocht antiretrovirale therapieën die er voor gezorgd hebben dat hiv tegenwoordig een beheersbare ziekte is.

Wat als de genezing van aids zich aan boord van het vliegtuig bevond?', vraagt de Canadese hiv-onderzoeker Trevor Stratton zich af op de zender ABC. 'Er waren enkele zeer prominente onderzoekers bij die dit al heel lang doen en we komen steeds dichter bij vaccins. Mensen spreken van de genezing en het einde van aids', aldus Stratton. 'Je kan je enkel maar afvragen wat voor een expertise er zich op dat vliegtuig bevond.'

'Die kennis is onvervangbaar'

Ook professor Richard Boyd, directeur van het Australische Monash Immunology and Stem Cell Laboratories (MISCL), zegt aan Guardian Australia dat er zich 'enkele serieuze hiv-leiders' aan boord bevonden. 'Dit zal wereldwijd gevolgen hebben omdat het altijd een impact heeft wanneer je een leider in eender welk sector verliest. Die kennis is onvervangbaar', zegt hij.

Meer dan 14.000 wetenschappers, activisten en politici verzamelde zich op de Aids 2014 conferentie in Melbourne. De deelnemers reageerde geschokt op het nieuws van de vliegtuigcrash.

MH17 de onderste steen van Rutte zijn keiharde leugens!

Zien we de leugen nog als ie openbaar wordt gemaakt..? Wij vragen het ons af; want zijn we niet murw geworden van alle konkels en gerotzooi rondom de waarheidsvinding rondom het neerstorten van de MH17, in juli 2014. Is het de bedoeling dat het maar duurt en duurt, zodat mensen vergeten wat er feitelijk allemaal voorgevallen is.

Want wanneer een Oekraiense oud-staatssecretaris nu meldt dat de radarbeelden van de MH17-vlucht NIET zijn opgevraagd, en ene meneer Tjibbe Joustra, voorzitter van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid, beweert dat die beelden NIET beschikbaar zijn, omdat ‘de apparatuur’ uit stond, spreken we dan over ‘onjuist inlichten’, of over regelrechte LEUGENS?

Mogen we in onze handen klappen, met de openbaring van deze staatssecretaris..? Of heel boos worden..? Jij mag het zoals altijd zélf uitmaken. Het blijkt dat de gegevens van de Oekraïense grondradar nu al maanden onderwerp van discussie zijn. Dit na de presentatie van het officiële rapport van de Onderzoeksraad over MH17. Daarin staat doodleuk geschreven, dat de Raad deze gegevens niet heeft gekregen van Oekraïne; volgens Oekraïne was het radarstation uitgeschakeld vanwege onderhoud. Althans, dat beweert de Onderzoeksraad. Een uitgeschakeld radarstation.

En nu is der dan deze Vladimir Shulmeister, staatssecretaris ten tijde van de ramp, die uitermate  verbaasd is over deze uitleg en feitelijk door Joustra voor inadequaat werd uitgemaakt… Shulmeister hierover: “Ik was stomverbaasd toen ik het eindrapport van de Onderzoeksraad las. Ik weet honderd procent zeker dat we dat verzoek niet hebben gehad. Ik zat in de commissie die namens de overheid alle zaken rond MH17 behandelde. Daarin zat naast mijzelf ook de vice-premier, de luchtverkeersleiding UkSatse en de Oekraïense onderzoeksraad. Wij kregen alle informatieverzoeken op onze tafel. Een verzoek om ruwe radargegevens heeft daar nooit tussen gezeten.”

Shulmeister spreekt redelijk goed Nederlands (studeerde in Delft) en was staatssecretaris tot december 2015. Hij weet alleen niet of de gegevens bestaan of nog bestaan, maar volgens hem kan de Onderzoeksraad of de Nederlandse regering altijd alsnog een verzoek indienen. “Als de data er zijn – dat weet ik niet – dan kan Nederland ze natuurlijk krijgen. Mogelijk is er alleen een verzoek geweest richting het leger, voor militaire gegevens. Daar ging onze commissie niet over.” De voormalige staatssecretaris heeft geen idee waar ‘het misverstand’ met de Onderzoeksraad is ontstaan. Want feitelijk gaat het hier over burgerluchtvaart, waar je je natuurlijk niet meldt bij het Ministerie van Defensie..

Nog een bom onder het onderzoek? Op 22 Juli 2014 worden de zwarte dozen van MH17 ONGESCHONDEN overhandigd door de ‘rebellen’.. Tot op de dag van vandaag weet echter NIEMAND in het publieke domein, wat er op deze voicerecorder-gesprekken staat.. Waarom deze gesprekken niet openbaar?

Maar de reactie van de Onderzoeksraad voor Veiligheid lijkt inderdaad daarop te gaan wijzen: “Eind maart 2015 is een team naar Oekraïne gegaan.

Doel was om de primaire radargegevens en documenten van de militaire autoriteiten te verkrijgen,’
‘ aldus een woordvoerder van de OvV. En dan komt het.. “We kunnen niet nagaan of dit ook expliciet aan de civiele regering is gevraagd. Ik kan niet meer vertellen dan in ons onderzoeksrapport staat en daarin staat duidelijk dat de raad heeft verzocht om de beelden.”

De beelden van primaire vluchtradars registreren vanaf de grond vliegtuigbewegingen. Op deze ‘ruwe’ beelden kunnen mogelijk óók aanwijzingen staan die wijzen op een raketlancering. Daarom zijn niet alleen de beelden van de luchtverkeersleiding belangrijk, die de Onderzoeksraad wél heeft, maar ook de ruwe, onverwerkte beelden. Tijdens een hoorzitting met deskundigen in de Tweede Kamer noemde radardeskundige Piet van Genderen van de TU Delft het ‘zeer ongebruikelijk’ en ‘vreemd’ dat alle vier de radarstations in Oekraïne op dezelfde tijd in onderhoud zouden zijn. 

Dus waarom een excuus afgeven over het ontbreken van de beelden, terwijl je niet eens EEN VERZOEK HEBT INGEDIEND!?

Daarbij komt ook nog eens, dat de Europese luchtverkeersleiding ‘Eurocontrol’ nooit van Oekraïne te horen heeft gekregen, dat de radar uit zou staan. De lijdensweg van de MH17-nabestaanden vertrouwden de uitleg over de uitgeschakelde radar al eerder niet en schreven zelfs brieven aan de VS, premier Rutte en de Oekraïense regering om opheldering. Morgen praat de Tweede Kamer over ontbrekende de radar- en satellietbeelden rond de MH17-ramp. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt is zeer verbaasd over de zaak: “Het zou toch zeer merkwaardig zijn als de Onderzoeksraad nog niet om de radargegevens heeft gevraagd. Als Nederland ze nog niet heeft opgevraagd wil ik dat dit alsnog gebeurt.”

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is..

Het is natuurlijk allemaal wel goed en aardig en heel lief van Kamerlid Omtzigt, maar ziet hij niet de contouren van de situatie, zoals die nu ontstaat door de uitlatingen van de Oekraiense oud-staatssecretaris? Hoeveel is er nodig, om nou gewoon eens alarm te slaan en deze hele zaak eens vanuit een ander perspectief aan te vliegen?

WAAROM WORDT ER GELOGEN OVER HET UITSTAAN VAN DE GRONDRADAR? Als oorzaak van het niet-beschikbaar-zijn van de radarbeelden!

Hoe moeilijk kun je het maken..? Natuurlijk moet alles wel ‘politiek correct’, maar zegt het getreuzel en de botte weigering van Rutte, om de beelden alsnog op te vragen, niet al genoeg?

De bezoedelde Tjibbe Joustra..
Wie is deze man eigenlijk, de voorzitter van de OvV, die met zijn pedante houding bij de presentatie van het MH17-rapport, al veel ergernis wekte..? Het blijkt dat Joustra deze pedante houding al vroeg in zijn loopbaan tentoon spreidde.. Wat te denken van deze geschiedenis van deze ‘bestuurder’.. Joustra werd in januari 2002 voorzitter van de Raad van Bestuur van de uitkeringsinstantie UWV. In die functie raakte hij in 2003 in opspraak, want hij zou een miljoenen verslindende verbouwing van het UWV-hoofdkantoor en met name van de directievertrekken hebben uitgevoerd en verzwegen!

Deze kantoren waren pompeus aangekleed met natuursteen en kersenhout. Een schril contrast met de reorganisatie bij het UWV die plaats vond en waarbij honderden banen geschrapt werden..!! Deze dure verbouwing kwam aan het licht doordat journalisten van RTL hun werk deden en heimelijk gefilmde beelden binnen het UWV-gebouw openbaar maakte. Nadat over deze affaire Kamervragen waren gesteld, raakte Joustra in een conflict verwikkeld met de toenmalige m minister van Sociale Zaken Aart Jan de Geus. Joustra zou de minister over onjuist hebben ingelicht.We weten allemaal dat dit politieke taal is, voor LEUGENS.

Op 14 februari 2004 valt de bijl voor Tjibbe Joustra, want minister De Geus wil zijn vertrek bij het UWV, waarna ze in maart 2004 een vertrekprocedure afspreken. Deze behelsde ook dat Joustra binnen een jaar een nieuwe passende functie binnen de publieke sector zou krijgen; Joustra vertrekt vervolgens op 1 april 2004 bij het UWV.

Nog geen 3 weken later, op 27 april 2004 wordt Joustra aangesteld als Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb). In deze functie adviseerde hij de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken over maatregelen om terrorisme te voorkomen. 5 Jaar later, op 1 januari 2009 legt Joustra zijn functie om onduidelijke reden neer, om vervolgens voorzitter te worden van de private organisatie ‘VPB’, de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties en recherchebureaus, waar hij tot februari 2011 aanblijft.

Vanaf 7 februari 2011 wordt Joustra namelijk voorzitter van de OvV, de Onderzoeksraad Voor Veiligheid, waar hij mr. Pieter van Vollenhoven opvolgt. De procedure van deze benoeming was omstreden, aangezien de benoeming door de minister van Veiligheid en Justitie gedaan werd, zonder dat de Onderzoeksraad daar zelf invloed op had..!! Wist je dat Pieter van Vollenhoven feitelijk TEGEN de benoeming van Joustra was, omdat door de benoeming door de toenmalig minister (Opstelten) de onafhankelijkheid van de Onderzoeksraad in het geding was gekomen…

Ivo Opstelten is de man die achter de bonnetjes-affaire zit, volgens advocaat Theo Hiddema, maar ook de man die Tjibbe Joustra in de troon hielp bij de OvV..!! De contouren van een groter verhaal rondom de MH17 zijn nóg krachtiger zichtbaar.

 

 

 

 

 

Bron: Wanttoknow.nl

Alle wegen leiden vanaf Rome direct naar de Rothschild bankiers familie!

De werkelijke macht van de Rothschild familie!

 

Achter de schermen is de Rothschild dynastie ongetwijfeld de krachtigste bloedlijn op aarde en hun geschatte rijkdom is ongeveer $ 500 miljard.


Een steeds groter aantal mensen beseft, dat 99% van de wereldbevolking wordt gecontroleerd door 1% elite, maar wist u ook, dat er maar één familie is, de Rothschild familie, die alles regeren, zelfs de 1% elite! Ze staan als regerende elite familie helemaal bovenaan en regeren echt alles!

Maar hoe machtig is die 1% elite en vooral, hoe machtig is de Rotschild familie eigenlijk en welke banken, staatsbanken en overige wereld banken controleren en bezitten ze eigenlijk?


Hieronder staat een volledige lijst van alle door Rothschild beheerde en gecontroleerde banken. 


Hier de volledige lijst van de door de Rothschild familie beheerde en gecontroleerde banken:


Afghanistan: Bank van Afghanistan
Albanië: Bank van Albanië
Algerije: Bank van Algerije
Argentinië: Centrale Bank van Argentinië
Armenië: Centrale Bank van Armenië
Aruba: Centrale Bank van Aruba
Australië: Reserve Bank of Australia
Oostenrijk: Oostenrijkse Nationale Bank
Azerbeidzjan: Centrale Bank van de Republiek Azerbeidzjan
Bahama's: Centrale Bank van de Bahama's
Bahrein: Centrale Bank van Bahrein
Bangladesh: Bangladesh Bank
Barbados: Centrale Bank van Barbados
Wit-Rusland: Nationale Bank van de Republiek Wit-Rusland
België: Nationale Bank van België
Belize: Centrale Bank van Belize
Benin: Centrale Bank van West-Afrikaanse Staten (BCEAO)
Bermuda: Bermuda Monetaire Autoriteit
Bhutan: Koninklijke Monetaire Autoriteit van Bhutan
Bolivia: Centrale Bank van Bolivia
Bosnië: Centrale Bank van Bosnië en Herzegovina
Botswana : Bank of Botswana
Brazilië: Centrale Bank van Brazilië
Bulgarije: Bulgarian National Bank
Burkina Faso: Central Bank of West African States (BCEAO)
Burundi: Bank of the Republic of Burundi
Cambodia: National Bank of Cambodia
Came Roon: Bank of Central African States
Canada: Bank of Canada - Banque du Canada
Cayman Islands : Kaaimaneilanden Monetaire Autoriteit
Centraal-Afrikaanse Republiek: Bank van Centraal-Afrikaanse Staten
Tsjaad: Bank van Centraal-Afrikaanse Staten
Chili: Centrale Bank van Chili
China: The People's Bank of China
Colombia: Bank of the Republic
Comoren: Central Bank of Comoros
Congo: Bank of Centraal-Afrikaanse staten
Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
Ivoorkust: Central Bank of West African States (BCEAO)
Kroatië: Kroatische Nationale Bank
Cuba: Centrale Bank van Cuba
Cyprus: Centrale Bank van Cyprus
Tsjechische Republiek: Tsjechische Nationale Bank
Denemarken: Nationale Bank van Denemarken
Dominicaanse Republiek: Centrale Bank van de Dominicaanse Republiek
Oost-Caribisch gebied: Oost-Caribisch gebied Centrale Bank
Ecuador: Centrale Bank van Ecuador
Egypte: Centrale Bank van Egypte
El Salvador: Centrale Reserve Bank van El Salvador
Equatoriaal Guinea: Bank van Centraal-Afrikaanse Staten
Estland: Bank van Estland
Ethiopië: Nationale Bank van Ethiopië
Europese Unie: Europese Centrale Bank
Fiji: Reserve Bank van Fiji
Finland: Bank of Finland
France: Bank of France
Gabon: Bank of Central African States
Gambia: Central Bank of The Gambia
Georgia: National Bank of Georgia
Duitsland: Deutsche Bundesbank
Ghana: Bank of Ghana
Griekenland: Bank of Greece
Guatemala: Bank of Guatemala
Guinee-Bissau: Central Bank of West African States (BCEAO)
Guyana: Bank of Guyana
Haïti: Central Bank of Haiti
Honduras: Central Bank of Honduras
Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority
Hongarije: Magyar Nemzeti Bank
IJsland: Central Bank of Iceland
India: Reserve Bank of India
Indonesia: Bank Indonesia
Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran
Irak: Central Bank of Iraq
Ierland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
Israël: Bank of Israel
Italië: Bank of Italy
Jamaica: Bank of Jamaica
Japan: Bank of Japan
Jordan: Central Bank of Jordan
Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan
Kenia: Central Bank of Kenya
Korea: Bank of Korea
Koeweit: Central Bank of Kuwait
Kyrgyzstan : Nationale Bank van de Kirgizische Republiek
Letland: Bank van Letland
Libanon: Centrale Bank van Libanon
Lesotho: Centrale Bank van Lesotho
Libië: Centrale Bank van Libië (hun meest recente verovering)
Uruguay: Centrale Bank van Uruguay
Litouwen: Bank van Litouwen
Luxemburg: Centraal Bank of Luxembourg
Macao: Monetary Authority of Macao.
Macedonië: Nationale Bank van de Republiek Macedonië
Madagascar: Central Bank of Madagascar
Malawi: Reserve Bank of Malawi
Malaysia: Central Bank of Malaysia
Mali: Central Bank of West African States (BCEAO)
Malta: Central Bank of Malta
Mauritius: Bank of Mauritius
Mexico: Bank of Mexico
Moldova: National Bank of Moldavië
Mongolië: Bank van Mongolië
Montenegro: Centrale Bank van Montenegro
Marokko: Bank van Marokko
Mozambique: Bank van Mozambique
Namibië: Bank van Namibië
Nepal: Centrale Bank van Nepal
Nederland: Nederlandse Bank
Nederlandse Antillen: Bank van de Nederlandse Antillen
Nieuw-Zeeland: Reserve Bank of New Zealand
Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
Niger: Centrale Bank van West-Afrikaanse Staten (BCEAO)
Nigeria: Centrale Bank van Nigeria
Noorwegen: Centrale Bank van Noorwegen
Oman: Centrale Bank van Oman
Pakistan: Staatsbank van Pakistan
Papoea-Nieuw-Guinea: Bank van Papoea-Nieuw-Guinea
Paraguay: Centrale Bank van Paraguay
Peru: Centrale Reserve Bank van Peru
Philip Pines: Bangko Sentral ng Pilipinas
Polen: Nationale Bank van Polen
Portugal: Bank van Portugal
Qatar: Qatar Centrale Bank
Roemenië: Nationale Bank van Roemenië
Rwanda: Nationale Bank van Rwanda
San Marino: Centrale Bank van de Republiek van San Marino
Samoa: Centrale Bank van Samoa
Saoedi-Arabië: Saudi Arabian Monetary Agency
Senegal: Centrale Bank van West-Afrikaanse Staten (BCEAO)
Servië: Nationale Bank van Servië
Seychellen: Centrale Bank van Seychellen
Sierra Leone: Bank van Sierra Leone
Singapore: Monetaire Autoriteit van Singapore
Slowakije: Nationale Bank van Slowakije
Slovenië: Bank van Slovenië
Salomonseilanden: Central Bank of Solomon Islands
Zuid-Afrika: South African Reserve Bank
Spanje: Bank of Spain
Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
Sudan: Bank of Sudan
Surinam: Central Bank of Suriname
Swaziland: The Central Bank of Swaziland
Zweden: Sveriges Riksbank
Zwitserland: Zwitsers Nationale Bank
Tadzjikistan: Nationale Bank van Tadzjikistan
Tanzania: Bank van Tanzania
Thailand: Bank of Thailand
Togo: Centrale Bank van West-Afrikaanse Staten (BCEAO)
Tonga: Nationale Reserve Bank van Tonga
Trinidad en Tobago: Centrale Bank van Trinidad en Tobago
Tunesië: Centrale Bank van Tunesië
Turkije: Centrale Bank van de Republiek Turkije
Oeganda: Bank of Uganda
Oekraïne: National Bank of Ukraine
Verenigde Arabische Emiraten: Central Bank of United Arab Emirates
Verenigd Koninkrijk: Bank of England
Verenigde Staten: Federal Reserve, Federal Reserve Bank of New York
Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
Venezuela: Central Bank of Venezuela
Vietnam : The State Bank of Vietnam
Yemen: Central Bank of Yemen
Zambia: Bank of Zambia
Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe

Tevens beheren en controleren ze: De Fed, IRS, Europese bank, Wereldbank, vrijwel alle grote organisaties en stichtingen wereldwijd, Vaticaan, Koningshuizen, Geheimen genootschappen, IMF, WHO, World Economic Forum, NASA, NATO, VN, EU, EU, CIA, FBI, MOSSAD, vele binnenlandse veiligheidsdiensten, Gerechtshof, landelijke Rechtbanken, grote ondernemingen, wereldwijde media, Medische sector wereldwijd, universiteiten en onderwijs wereldwijd en nog veel meer... 

Vrijwel onbekend bij het grote publiek is het feit dat de Amerikaanse Federal Reserve een particulier bedrijf is, gevestigd op een eigen stuk land, en immuun is voor de Amerikaanse wetten.

Dit particuliere bedrijf gecontroleerd door de 1% elite zoals: Rothschilds, Rockefellers en Morgans, drukt het geld VOOR de Amerikaanse regering, en de wereldwijde Dollar handel, die hen rente betaalt voor de "gunst". Dit betekent, dat als we de schuld van het land vandaag zouden resetten en zouden beginnen met het herdrukken van geld, we een schuld zouden hebben bij de FED vanaf de allereerste dollar die aan onze regering werd geleend.

Bovendien hebben de meeste mensen die in de VS wonen geen idee dat de Internal Revenue Service (IRS) een buitenlandse instantie is.
Om preciezer te zijn, de IRS is een buitenlandse particuliere onderneming van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en is het particuliere "leger" van de Federal Reserve (Fed).

Het belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat het Amerikaanse volk en wereldwijd hun belastingen betalen en hun slaven blijven in een totaal wereldwijd opgezet schuld slaven controle geldsysteem.

Het was in 1835 toen verklaarde de Amerikaanse president Andrew Jackson zijn minachting al voor deze elite internationale bankiers:

“Jullie zijn een hol van adders. Ik ben van plan je eruit te jagen, en door de eeuwige God zal ik jullie eruit jagen. Als de mensen alleen de grote onrechtvaardigheid van ons geld en banksysteem zouden begrijpen, zou er voor de ochtend een revolutie zijn! "

 

Er zullen nu vele complotontkenners zijn die zeggen: "wat een complete onzin weer!" Dat zou kunnen, maar ga dan ook eerst zelf eens iets onderzoeken voordat je blind op informatie van de reguliere corrupte en gecontroleerde media afgaat! Deze familie en overige 1% elite families regeren in het diepste geheim en komen niet volop in het nieuws of staan ze in nieuws bladen. Dit is ook precies wat deze elite machten en families willen en daarom gebeurd het ook niet! Ze bezitten ALLES en bepalen ALLES, waardoor ze ook de totale controle kunnen houden over welk nieuws er wel naar buiten gebracht mag worden en welk nieuws niet.

 

Massale wereldwijde media controle is eigenlijk gewoon totale wereldwijde hersenspoelen en hersen controle van de mensheid.
het is een MK-ultra project, maar dan wereldwijd! Zolang mensen deze gecontroleerde corrupte media maar blijven geloven.
Maar het is niet alleen deze media het is het gehele totaal plaatje wat ze controleren ook alle universiteiten, onderwijs en wetenschap.
Ze kunnen van ieder onwaarheid een feit maken en anders om als het maar hun doelen en belangen nastreeft, maar zodra er mensen zijn die iets anders verkondigen, zeggen of beweren worden ze in het totale controle systeem direct belachelijk gemaakt en voor gek verklaard!
Als je deze totale wereld controle beheerd, geef je natuurlijk GEEN andere berichten doorgang die jou elite agenda niet dienen.

Zo simpel zit het eigenlijk in elkaar en het is zo geniaal opgezet, dat vele mensen dit als complot verwerpen omdat dit in hun ogen totaal onmogelijk is! En ook weer deze instelling is precies wat deze elite machten aan de macht blijft houden, omdat er nog steeds te veel mensen blind geloven en vertrouwen in dit wereldwijde gecontroleerde slaven geldsysteem.

Zie het eigenlijk gewoon als een groot bedrijf wat deze elite beheren, maar dan wereldwijd! Op iedere hoge belangrijke positie hebben ze hun gecontroleerde mensen zitten, die allemaal deel uitmaken van hun agenda en hun wereld plannen en als er iemand tussen zit die iets anders gaat verkondigen dan is het direct exit. Totale bestuurlijke controle, maar dan over de hele wereld!

Vele complotontkenners zeggen ook vaak "maar dit is toch onmogelijk er gaan toch mensen praten en vertellen wat er echt speelt!" Ook dit klopt, er zijn vele mensen in het verleden en ook nu die precies vertellen wat er echt aan de hand is en wat er speelt achter de schermen, maar vele van deze mensen leven niet meer of worden compleet belachelijk gemaakt, omdat ze iets vertellen wat niet mag! Begrijp, dat deze elite en vooral de Rothschild familie ruim 300 jaar te tijd heeft gehad om dit totale wereldwijde controle systeem op te zetten, dit hebben ze niet in 1 week of zelfs 10 jaar gedaan! Ze controleren echt alles en mensen die gaan praten worden of compleet belachelijk gemaakt of gewoon vermoord!

«       »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...