Pagina's

donderdag 6 januari 2022

Amerikaanse verzekeraar meldt enorme toename van sterfgevallen: 40 procent onder 18- tot 64-jarigen

Amerikaanse verzekeraar meldt enorme toename van sterfgevallen: 40 procent onder 18- tot 64-jarigen
indignatie.nl
vaccin

De CEO van de Amerikaanse verzekeringsmaatschappij OneAmerica heeft cijfers aangehaald die een enorme toename van het aantal sterfgevallen laten zien in vergelijking met pre-pandemische tijden. Volgens dr. Robert Malone, een toonaangevende ontwikkelaar van mRNA-vaccins, zijn de vaccins ofwel ineffectief of mogelijk levensbedreigend.

Het sterftecijfer onder 18- tot 64-jarigen is met maar liefst 40 procent gestegen ten opzichte van pre-pandemische tijden. Dat zegt Scott Davison van de verzekeringsmaatschappij OneAmerica, gevestigd in de Amerikaanse staat Indiana. Het hoofd van het bedrijf met een waarde van 100 miljard dollar, dat sinds 1877 bestaat en ongeveer 2.400 mensen in dienst heeft, zei verder:

“We ervaren momenteel de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – en niet alleen bij OneAmerica.”

Volgens de Amerikaanse nieuwssite Center Square vertegenwoordigt de stijging “enorme, enorme aantallen” onder “voornamelijk mensen in de werkende leeftijd” die een door de werkgever gesponsorde collectieve levensverzekering hebben via OneAmerica . Davison voegde toe:

“En wat we in het derde kwartaal zagen, gaat door in het vierde kwartaal: de sterftecijfers zijn met 40 procent gestegen ten opzichte van het niveau van vóór de pandemie. Om u een idee te geven van hoe erg dit is, zou een ramp zijn dat het slechts eens in de 200 voorkomt. jaar een stijging van 10 procent ten opzichte van de tijd voor de pandemie. Dus 40 procent is gewoon ongehoord.”

De meeste gemelde sterfgevallen zouden niet worden geclassificeerd als gevolg van COVID-19. Davison verklaarde:

“Wat de gegevens ons vertellen, is dat de sterfgevallen die als COVID-sterfgevallen zijn gemeld, de werkelijke sterfgevallen in de werkende leeftijd als gevolg van de pandemie enorm onderschatten. Het zijn misschien niet alle COVID-sterfgevallen op de overlijdensakte, maar het sterftecijfer is zeer, zeer hoog. “

Hij voegde eraan toe dat het bedrijf een “opleving” heeft gezien in het aantal arbeidsongeschiktheidsclaims – aanvankelijk op korte termijn en nu op lange termijn.

“We verwachten dat de kosten voor OneAmerica meer dan $ 100 miljoen zullen bedragen, en dit is onze kleinste divisie. Het heeft dus een enorme impact”, zRi hij, eraan toevoegend dat de kosten voor werkgevers die de Koop een collectieve levensverzekering zouden zijn doorgegeven.

Op dezelfde persconferentie die Davison sprak, zei Brian Tabor, voorzitter van de Indiana Hospitals Association, dat ziekenhuizen in de hele staat “overspoeld worden met patiënten met veel verschillende ziekten” en dat “helaas de gezondheid van mensen is afgenomen tijdens de pandemie.”

In een vervolggesprek zei hij dat hij geen idee had waarom zoveel mensen in de staat in het ziekenhuis worden opgenomen – voor welke ziekten of kwalen. Hij verklaarde echter dat het buitengewoon hoge sterftecijfer dat Davison aanhaalt in overeenstemming is met wat de ziekenhuizen in die staat waarnemen. Volgens Center Square zei Tabor:

“Wat het voor mij bevestigt, is dat het bevestigt wat we aan het front zien. (…)”

Volgens dr. Lindsay Weaver, medisch directeur van Indiana, is het aantal ziekenhuisopnames in de staat nu hoger dan voordat het COVID-19-vaccin een jaar geleden werd geïntroduceerd, en zelfs hoger dan op enig ander punt in de afgelopen vijf jaar.

dr. Robert Malone, een ervaren Amerikaanse viroloog en vaccinontwikkelaar waarvan wordt beweerd dat hij een belangrijke rol heeft gespeeld bij het uitvinden van de mRNA-technologie die de basis vormt van de vaccins van Pfizer en Moderna tegen COVID-19, maakte ook enkele vernietigende observaties over de 40 procent toename van het aantal sterfgevallen tussen de leeftijd van 18 en 64. Te midden van de pandemie is Malone naar voren gekomen als een prominente criticus van veel van de maatregelen die zijn genomen als reactie op de verspreiding van het SARS-CoV-2-coronavirus. Hij werd vorige week van Twitter verbannen en verscheen gretig in de show van de beroemde Amerikaanse podcaster Joe Rogan voor een drie uur durend interview.

In Malone’s laatste artikel,  ” Wat als de grootste menselijke experimenten in de geschiedenis mislukken? Een rapport van een levensverzekeringsmaatschappij uit Indiana veroorzaakt ernstige bezorgdheid” als  reactie op de door OneAmerica gerapporteerde enorme stijging van het sterftecijfer onder mensen van 18 jaar en ouder. wetenschapper vraagt:

“Wat is de reden voor deze ongekende toename van sterfte door alle oorzaken?”

Logischerwijs zouden velen dit als een zeer geldige vraag beschouwen, zoals Davison duidelijk stelde:

“De gegevens laten ons zien dat de sterfgevallen die als COVID-sterfgevallen zijn gemeld, de werkelijke sterfgevallen in de werkende leeftijd als gevolg van de pandemie enorm onderschatten. Niet alle COVID-sterfgevallen worden mogelijk op de overlijdensakte vermeld, maar het dodental is gewoon heel, heel hoog. “

De gegevens brachten Malone ertoe om te bepalen:

“Als dit rapport correct is en wordt bevestigd door andere actuarissen, worden we geconfronteerd met een grote menselijke tragedie en een ernstig falen van de Amerikaanse regering en de Health and Human Services (HHS) om voor u te zorgen en u te beschermen Burgers die betalen voor deze ‘service’ .

Als dat zo is, hebben de agressief geadverteerde genetische vaccins gefaald en heeft de ondubbelzinnige overheidscampagne om vroegtijdige behandeling met levensreddende medicijnen te voorkomen, geleid tot massale, te voorkomen verliezen aan mensenlevens.

In het slechtste geval impliceert dit rapport dat de federale vaccinatievoorschriften op de werkplek hebben geleid tot een echte misdaad tegen de menselijkheid. Massaal verlies aan mensenlevens bij (vermoedelijk) werknemers die gedwongen werden een toxisch vaccin te accepteren met een hogere frequentie dan de algemene bevolking van Indiana.

Bovendien waren we getuige van de meest massale, wereldwijd gecoördineerde propaganda- en censuurcampagne in de menselijke geschiedenis. Alle grote massamedia- en sociale-mediatechnologiebedrijven hebben gestemd om elke discussie over de risico’s van genetische vaccins EN / OF alternatieve vroege behandelingen te verstikken en te verstikken.”


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...