Pagina's

dinsdag 25 januari 2022

De coronavirus psychologische operatie (psyop)

In meerdere landen zien we de afgelopen week dat er gas terug genomen wordt in de coronavirus psychologische operatie (psyop). 


Het abrupte afschaffen van alle maatregelen in Verenigd Koninkrijk viel daarbij het meest op, maar ook Spanje besloot het “virus” voortaan als endemisch te behandelen, wat zoveel inhoud als het niet meer als iets te beschouwen dat zich over grote gebieden verspreid. Ook Australië en Noord Ierland gooiden eerder al de strengste maatregelen overboord en Ierland zelf heft alle coronamaatregelen op.

In Nederland is inmiddels versoepeld met de heropening van kappers, sportscholen en winkels en er zit waarschijnlijk meer versoepeling aan te komen.

Dat alles wekt natuurlijk de indruk dat het verzet tegen alle maatregelen haar vruchten heeft afgeworpen. Mijns inziens moeten we echter niet vergeten dat we met een wereldwijde agenda te maken hebben en dat die agenda de tactiek van ‘de hamer en de dans‘ volgt. De officiële betekenis daarvan is dat je het virus een klap geeft met harde maatregelen, om vervolgens weer wat ruimte te bieden voor versoepelingen. De echte betekenis is natuurlijk dat je de bevolking een psychologische klap geeft om ze daarna weer even te laten dansen. En dat gebeurt dan in golfbewegingen. We zitten nu dus weer in die dansfase.

Dat neemt niet weg dat het toch een hoopvol teken is, namelijk dat ‘ze’ (de WEF en WHO scriptmasters Klaus Schwab en Bill Gates, die de hoofdrolspelers in deze operatie zijn) te positief geweest zijn aangaande de verkoopbaarheid van deze grote leugen. Meer en meer hoor je in het echte leven dat mensen aangeven het zat te zijn en velen hebben misschien wel een eerste of eerste en tweede prik gehad, maar bij de booster (wat gewoon een marketing naam voor hetzelfde goedje is) begonnen velen toch wel te twijfelen.

Betekent dit nu dat het over is? Betekent het dat ze de handdoek in de ring gooien? Betekent het dat het virus nu in de vergetelheid gedrukt wordt en dat er een nieuwe koers ingezet zal worden? Nee, natuurlijk niet. Het betekent dat de big data analyses op alle fronten laten zien dat ‘ze’ het niet meer kunnen verkopen en dus is er een false flag van grote proporties nodig om mensen weer in de shockmodus te krijgen. Wat die false flag precies gaat zijn durf ik niet precies te zeggen, maar het zal waarschijnlijk een nieuw ‘nooit van gehoord’ virus zijn en het zal als extreem besmettelijk en dodelijk worden gepresenteerd. Een zombievirus door het smelten van de ijskap wellicht?

Even voor alle duidelijkheid: dat alles is natuurlijk bedoeld om de virus- en besmettingsleugen nu definitief een geloofwaardigheidsboost te geven. Geen enkel virus is ooit uit een patiënt geïsoleerd. Het enige wat men doet is neusslijm in een Petrischaaltje mengen met levende cellen van bijvoorbeeld een apen-nier en antibiotica om vervolgens te zeggen dat dat mengsel een virus laat zien. Het probleem is echter dat hetzelfde mengsel zonder het test-neusslijm hetzelfde resultaat laat zien (een exsosoom reactie).

Geen enkel virus is ooit geïsoleerd en men heeft dus geen idee of het bestaat en hoe het eruit ziet. Wel heeft men een computermodel bedacht van een hypothetisch virus (‘hypothetisch’ betekent dat het een verzinsel is). En van dat computermodel heeft men gezegd (verzonnen) dat het uit bepaalde RNA strengen is opgebouwd. Met de PCR-test (en andere tests) wordt dan gezocht naar enkele (slechts drie) van die vele vele (verzonnen) RNA strengen en als die dan gevonden worden, zou dat (na tientallen keren amplificatie) het bewijs zijn dat je het virus hebt. Feitelijk is het niets meer dan het bewijs dat je RNA in je systeem hebt dat overeenkomt met het verzonnen computermodel.

Je kunt niet testen op iets wat je als computervoorstelling in elkaar gefantaseerd hebt. Besmettingen en besmettingscijfers zijn dan ook een klinkklare leugen. Pure nonsens, gebaseerd op een aanname. Positieve testuitslagen bewijzen niets meer dan dat men claimt RNA stukjes van een verzonnen computermodel in je neusslijm hebt.

“Ja, maar mensen zijn wel de één na de ander in hetzelfde gebied ziek geworden”. Voor wie nog steeds op die manier denkt, blijf ik verwijzen naar het verhaal over de dolfijnen van Dr. Stefan Lanka, waarbij vele dolfijnen achtereenvolgens ziek werden en men veronderstelde dat het wel een virus moest zijn, terwijl de feitelijke oorzaak bij Exxonn Mobile lag: vervuiling van het zeewater in het zwemgebied van de dolfijnen. Collectieve vervuiling leidt tot de illusie van een infectieus virus.

Die collectieve vervuiling kan in het menselijk geval komen van meerdere bronnen gelijktijdig. Dat kan bijvoorbeeld simpelweg de bewuste toevoeging van een goedje als grafeenoxide aan de brandstof van vliegtuigen zijn. Dat kan, bewust boven bepaalde gebieden, gesprayed grafeenoxide zijn. Dat kan grafeenoxide toegevoegd aan voedsel of drinkwater zijn; you name it. Dat alles gecombineerd met de straling afkomstig van 5G, kan de vervuilingsbrij opleveren die de mensheid ziek heeft gemaakt, met name omdat grafeenoxide een hooggeleider is. De eerste golf is waarschijnlijk op die manier in scene gezet om zo de illusie van besmettelijkheid te bewerkstelligen.

Ouderen die enige vorm van ziekteverschijnselen hadden, zijn veel sneller naar het ziekenhuis afgevoerd dan normaal (zo getuigde deze eerstelijns verpleegkundige) en volgens David Icke zouden ze zelfs massaal met behulp van ‘einde leven’ medicatie als Midazolam om het leven zijn gebracht (zie deze video).

Bij de false flag die gaat komen zal echter een veel groter arsenaal beschikbaar zijn om massale ziekte en sterfte te realiseren. Men heeft namelijk de beschikking over al die mensen die wel al een vaccin hebben gehad en kan daarnaast ook nog eens de atmosfeer boven dichtbevolkte gebieden vol sprayen. Die gevaccineerden hebben een programmeerbaar goedje in hun bloedbaan, waardoor ze (wat ik noem) ‘sick on demand’ of zelfs letterlijk doodgemaakt kunnen worden.

Het enige waarvoor de massa buigt is een tsunami aan angst en dus gaan ‘ze’ die angsttsunami realiseren middels een massale aanval op de gezondheid van de wereldbevolking, zodat men zal schreeuwen om de verlossende naald en de coronapas zonder enige vorm van verzet geaccepteerd zal worden.

Dan heb ik het nog niet eens gehad over die spriet die velen inmiddels met de grootste regelmaat van de klok achter in hun neus hebben laten duwen. Daarvan schrijf ik al langer dat het mogelijk een intranasaalvaccin is, maar in ieder geval heeft het de opbouw van een grote internationale DNA database kunnen helpen bewerkstelligen.

Heb je eenmaal het CRISPR enzym (vermoedelijk ge-rebrand tot mRNA) in de bloedbaan van mensen en heb je daarnaast grafeenoxide toegevoegd, dan heb je een remote-control programmeerbaar systeem geïnjecteerd, waarbij het grafeenoxide de antenne functie biedt. Het 5G netwerk biedt vervolgens de benodigde bandbreedte om ieder individu op celniveau te kunnen programmeren. Dat betekent dat je de cel elke opdracht kunt geven die je maar wilt. Je kunt levende cellen afbreken; je kunt mensen kanker geven; je kunt mensen uit hun neus laten bloeden, herseninfarcten, hartstilstanden en alles wat je maar bedenken kunt, kun je realiseren.

Grafeenoxide is ook nog eens instaat om de bloed-hersenbarrière te passeren en zich dan naast je neuronen te nestelen. Op die manier is het bedrijf Inbrain Neuroelectronics al in staat om datgene wat Elon Musk’s bedrijf Neuralink nog met draadjes moet doen, volledig draadloos te realiseren het real time lezen en schrijven van gedachten, herinneringen, motorische aansturing en zintuigelijke waarneming. Een zombie Apocalyps behoort daarmee tot de mogelijkheden.

Als de mensen binnen nu en enkele weken op straat dood neer beginnen te vallen, zal de angst er goed inzitten en het prachtige bijverschijnsel is dat de logistiek compleet ineenstort, omdat je geen personeel meer overhoudt om de bevoorrading te doen en de schappen te vullen. Kortom: als u het mij vraagt staan we aan de vooravond van totale chaos en u kent vast nog wel de betekenis van de oud Romeinse stelregel ‘Ordo ab Chao’. Dat betekent zoveel als dat je een totalitaire ‘orde’ (machtsblok) kunt implementeren als je eerst flink chaos creëert om daarna met harde hand de orde te komen herstellen. Leest u in dat kader mijn voorspelling van 30 december 2021 nog een keer terug, zodat u weet wie die sterke arm in Europa zal vertegenwoordigen.

Deel ondertussen mijn werk, nu dit nog mogelijk is en het internet nog niet geblokkeerd is. Deel en steun zolang het kan en blijf doorzien dat u op hoog niveau bespeeld wordt. Bereid u ondertussen voor op lege schappen en mogelijk zelfs tekorten op elk terrein (ook water). Men zal waarschijnlijk ook storingen in het elektriciteitsnetwerk en het internet realiseren en de oorzaak hiervan schuiven op tekorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...