Pagina's

dinsdag 5 december 2023

Als de dollar valt, breekt chaos in Europa uit en veranderen de afgetrainde asielzoekers in militairen

Als de dollar valt, breekt chaos in Europa uit en veranderen de afgetrainde asielzoekers in militairen – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Als de dollar valt en de VS in chaos belandt, zal ook Europa in chaos belanden. Dan trekken al die nieuw AZC bewoners een camouflage pak aan en hangen ze een AK-47 om hun nek. Dan kan Erdogan in één klap Europa innemen. Vervelend nieuws? Ja. U bent gefopt door de dames en heren in Brussel en Den Haag! Mark Rutte is één van hen. We zitten in de voorbereiding van de machtswisseling in Europa en in die machtswisseling zal het islamitische krachtveld samen met het joodse krachtveld de baas worden in de VS en Europa. Waarom? Omdat de Arabieren en Joden elkaar als bloedbroeders beschouwen. Ze werken samen.

Kijkt u even goed wie er in uw AZC’s wonen? Wie komen er vooral Europa binnen? Zijn dat uitgemergelde vrouwen in verscheurde kleding met hongerige kinderen na een lange vermoeiende reis? Of zijn dat goed getrainde mannen van in de twintig, op Adidas-sportschoenen met nieuwe winterjassen? U dacht echt dat er sprake is van asielzoekers? Er is sprake van een goed gecoördineerde invasie en u kunt er niets meer tegen doen. Het is al uitgevoerd. Ze zijn er al. U bent alleen zoet gehouden met de schijn van verkiezingen met marionetten die doen alsof ze per ongeluk een notitiebriefje onder de arm dragen en maar geen coalitie kunnen vormen.

De werkelijkheid is weerbarstiger dan de droomwereld waarin u geleefd heeft. Het is over. We zitten in de opbouw richting de val van de dollar, met daarin de euro in haar kielzog. En met die val is chaos gepland. Het is allemaal gepland en dat blijkt alleen al uit het feit dat het hier al op 30 december 2020 voorspeld werd. Citaat: Op 30 december 2020 voorspelde ik het iets specifieker. Daarbij voorzag ik een burgeroorlog in de VS, het einde van de hegemonie van de VS en de dollar als wereldstandaard, voedseltekorten door de ineenstorting van de logistiek, hyperinflatie en de piekstijging van de Bitcoin, het uiteenvallen van de NAVO en de wederopstanding van fascisme. Ik kon dat voorspellen omdat ik het script doorzie. Het is gepland.

Het voorspelde fascisme zagen we terug in de roep om uitsluitingsmaatregelen van ongevaccineerden, maar ook in de lockdowns en mondmaskers. De rest van het script is zich nu aan het ontvouwen. En dacht u nu echt dat het de acteurs in Den Haag ook maar één haar krenkt? Nee, natuurlijk niet! Zij zitten daar slechts om u zoet te houden met mooie praatjes en acteerwerk. Als de boel instort en in chaos belandt vertrekken zij naar Verweggistan en mogen ze cocktails drinken als dank voor hun verradersrol.

O ja en nog iets. Ook de oorlog in Gaza is volledig in scène gezet. Verdiep u echt in het feit dat de Arabieren en Joden elkaar als bloedbroeders beschouwen. Beide volken zien zichzelf als afstammelingen van Abraham. Dat is de reden van het sluiten van de Abraham akkoorden. Dat is de reden dat zij elkaar helpen. En in de praktische zin bestaat die hulp eruit dat zij onderling afgesproken hebben dat de Palestijnen naar hun beloofde land mochten vertrekken; in de volledig tot bloei gebrachte woestijn in de Verenigde Arabische Emiraten. Zij zijn waarschijnlijk tijdens het WK voetbal in Qatar naar Dubai en Abu Dhabi verhuisd. Dat is ook de reden dat ze de naam van de Hamas terreurleider spottend Abu Ubaidah gegeven hebben (een anagram van die 2 steden).

Kijk onderstaande video eens goed. Lees eventueel dit artikel nog eens, mocht uw Engels niet zo goed zijn. Laat het vervolgens goed tot u doordringen hoe u, samen met de rest van de wereld, in de maling genomen bent en deel dit vervolgens met anderen. Steun ondertussen mijn werk, want ik steek mijn nek uit om dit naar buiten te brengen. Niemand anders zal het u vertellen, omdat ze onderdeel van de macht zijn; aangestuurde mooipratende katvangers die u de ogen dichtsmeren. Help mee met delen en steun. Dank u wel.

Bent u blij met artikelen als deze en vindt u ze belangrijk? Deel ze dan ook. Dat is een kleine moeite en helpt enorm. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief. Wilt u graag dat ik door kan blijven gaan met publiceren van dergelijke artikelen, steun dan mijn werk en word lid of doneer. Klik ook eens op de linkjes in het artikel en lees de reacties hieronder, want daarin vindt u belangrijke achtergrondinformatie en updates. Luister desgewenst de gesproken versie van dit artikel die automatisch is gegenereerd:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...