Pagina's

zondag 3 december 2023

Hoezo zou de oorlog tussen Israël en Hamas nep zijn? Dat is totaal ongeloofwaardig! Totdat u deze beelden ziet (video)

Hoezo zou de oorlog tussen Israël en Hamas nep zijn? Dat is totaal ongeloofwaardig! Totdat u deze beelden ziet (video) – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Denk hier eens over na: Hoe win je een oorlog sneller? Met wapens en doden of met het uitdelen van geld en luxe? Wat als je twee strijdende groepen kunt overtuigen dat ze bloedbroeders zijn? Wat als je beide in plaats van kogels en duizenden doden, een gratis leven in luxe en vrijheid biedt? Wat als je de westerling kunt doen geloven dat er honderden miljarden naar tanks, kogels en vliegtuigen gaan, terwijl je die miljarden daadwerkelijk gebruikt voor het verzorgen van het basisinkomen van beide bloedbroeders?

Wat als de Palestijnen en Israëli hun vijandigheid naar de rest van de wereld veinzen? Wat als al die pro Palestina demonstranten (die op alle pleinen in alle steden wereldwijd opduiken) allang in luxe leven en nu gratis de wereld rond mogen reizen in ruil voor een uurtje voor de camera’s demonstreren?

Maar de kwaadaardige heersers van deze wereld hebben er geen enkele moeite mee om duizenden tot miljoenen te doden“, zo zou u kunnen zeggen.

Dat is het beeld waarin wij in zijn gaan geloven. Of is het wellicht het beeld dat nodig is om met gemak een oorlogsillusie te kunnen verkopen, zodat er honderden miljarden uit de zak van de onwetende burger kan worden geklopt?

Ja, maar dat kan niet, want ik zie het op tv en ik zie het in de alternatieve media.”

Juist. En u dacht dat die niet onder controle van de echte macht staan? Het grootste leger is het social media leger. En dan hebben we het nog niet gehad over AI en bots.

Maar al die militairen dan?

Die militairen zijn vooral druk met trainen, oefenen en uitgezonden worden naar leeggetrokken gebieden waar ze de gebouwen en remote controlled tanks mogen kapotschieten, zodat de camera’s kunnen rollen en de filmproductie voor de beeldvorming in de media zorgt.

Het beeld van vijandigheid moet gehandhaafd blijven, zodat de Abraham bloedbroeders in hun beloofde land kunnen leven.

Welk beloofd land dan? Want daar gaat de strijd toch juist over? Het is toch zo dat de joden het huidige Israël (Palestina) als hun beloofde land zien?

Ja, maar als beide groepen overtuigd kunnen worden dat ze bloedbroeders zijn, dan kun je beide een nieuw land beloven. En wat als de Palestijnen een land beloofd is dat qua ligging en oppervlakte vrijwel identiek is aan Israël? Wat als dat hun beloofde land werd? Dat land waarin de woestijn volgens de profetische geschriften tot bloei gebracht werd? De Verenigde Arabische Emiraten.

Dus jij beweert dat de Palestijnen naar de Verenigde Arabische Emiraten verhuisd zijn en daar in pure luxe leven met een basisinkomen voor de rest van hun leven en dat wij de westerlingen daar voor betalen?

Ja, dat beweer ik. En waarschijnlijk betaalt de Russische, Chinese, Australische en Zuid-Amerikaanse bevolking er net zo hard aan mee. Allen worden de ogen dicht gesmeerd met oorlogspropaganda. Die oorlogspropaganda die zo dringend nodig is om de bevolking honderden miljarden uit de zak te kloppen. Alles en iedereen, behalve de bloedbroeders, betalen ervoor.

Dus jij beweert dat de Palestijnen die we nu overal ter wereld zien demonstreren een gratis wereldreis mogen maken en gratis rond gevlogen worden om zo de illusie van de strijd tussen de twee volken hoog te houden?

Ja, dat beweer ik. De Joden en Arabieren (de Israëlische bevolking en de Palestijnen) zijn bloedbroeders en nemen gezamenlijk de rest van de wereld in de maling. Ook Zelensky is van Joodse komaf en ook hij speelt het spel mee. Alle machtsblokken spelen het spel mee. Waarom? Omdat we kijken naar oorlogsfilmproducties waarbij het script van de lancering van de messiaanse hoofdrolspeler gevolgd wordt. En in dat script is oorlog en oorlogsdreiging nodig, alvorens de Messias ten tonele verschijnt.

Het is een script dat al decennia lang gevolgd wordt (toelichting). Het is een script dat door alle ogenschijnlijk vijandige partijen ondersteund wordt. Het is een script dat nu vlak voor de fase van de lancering van de Messias zit. Die messias zal miraculeus wereldvrede blijken te stichten. Die vrede die er achter de schermen allang is!

De Abraham akkoorden regelden het nieuwe beloofde land voor de Palestijnen, zoals de Balfour-verklaring het beloofde land voor de Joden regelde. Waarschijnlijk werd het al op camp David (David, van de Abraham bloedlijn) beslist en mocht koning Trump (van de David bloedlijn) het startschot voor de verhuizing geven.

De Palestijnse bevolking is tijdens het WK voetbal in Qatar 2022, naar het nieuwe beloofde land verhuisd.

  • Ze kwamen overal vandaan. Er zijn 32 landen vertegenwoordigd op het WK in Doha, maar slechts 1 land heeft legioenen uitbundige fans getrokken zonder ook maar één wedstrijd te spelen!
  • Het 33e land aanwezig op het WK Qatar 2022, had geen voetbalteam. Wat deden al die miljoenen Palestijnen op het WK voetbal in Qatar? Het antwoord: ze waren uit Gaza gehaald, zodat de oorlogsfilm die nu gaande is opgevoerd kon worden in een leeg Gaza. Kijk dit filmpje en open je ogen.

Laat onderstaande video eens goed tot u door dringen. Luister goed naar wat er gezegd wordt en kijk goed naar de beelden. Sommigen zien het pas na 3 keer kijken.

Bent u blij met artikelen als deze en vindt u ze belangrijk? Deel ze dan ook. Dat is een kleine moeite en helpt enorm. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief. Wilt u graag dat ik door kan blijven gaan met publiceren van dergelijke artikelen, steun dan mijn werk en word lid of doneer. Klik ook eens op de linkjes in het artikel en lees de reacties hieronder, want daarin vindt u belangrijke achtergrondinformatie en updates. Luister desgewenst de gesproken versie van dit artikel die automatisch is gegenereerd:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...