Pagina's

donderdag 4 januari 2024

INFORMED CONSENT

INFORMED CONSENT


Ok, ik ga het nog eens proberen. Vanaf het begin.
Het is voor velen namelijk nog altijd niet duidelijk.

Art. 8 van de wet op de patiëntenrechten van 2002 bepaalt dat  een patiënt het recht heeft om voorafgaandelijk iedere (medische) tussenkomst geïnformeerd te worden en hij vrij moet toestemmen met de voorgestelde interventie of behandeling.
De inlichtingen die aan de patiënt moeten verstrekt worden, met het oog op het bekomen van zijn toestemming zijn het doel, de aard, de graad van urgentie, de duur, de frequentie, de voor de patiënt relevante tegenindicaties, nevenwerkingen en risico's, de nazorg,de mogelijke alternatieven en de financiële gevolgen.
health.belgium.be/sites/default/…

Goed. Even terug in de tijd.

In december 2019 werd in China een uitbraak vastgesteld van een novel corona virus dat Sars-Cov2 genoemd werd omdat het maar in 2 sequenties verschilde van Sars-Cov1 dat in 2002 wereldwijd 8.000 doden had veroorzaakt.

Naar verluidt bestond er geen enkele behandelingsmethode tegen dit nieuw virus, wat een pertinente leugen was, maar dit even terzijde. Het feit dat er formeel geen behandelingsmethode bestond en de kwestie dringend was, liet pharmabedrijven toe om beroep te doen op de verkorte vaccinprocedure van 2 jaar in plaats van de klassieke procedure die minstens 10 jaar duurt.

Op 25.02.2020 schonk de Gates Foundation 725.000 dollar en 40.000 medicijnstalen aan de K.U.L. om op zoek te gaan naar een vaccin. Zij heeft relatief snel een zeer efficiënt vaccin ontwikkeld dat gebaseerd was op het vaccin tegen de gele koorts. Eén inenting volstond voor levenslange bescherming maar, eigenaardig genoeg, is dat vaccin in een schuif beland en nooit gecommercialiseerd. ( zie eerdere post ).

In juni 2020 ofwel 5,5 maanden na de in vitro ( niet in vivo ) isolatie van het virus, maakte Pfizer kenbaar dat zij een vaccin gevonden had. Niet veel later ook Moderna en Astrazeneca.
Voor HIV is na 40 jaar nog steeds geen vaccin gevonden maar voor Sars-Cov2 had men minder dan 6 maanden na de uitbraak al een vaccin gevonden. Vreemd.
Niet veel later verklaarde Albert Bourla, de CEO van Pfizer,  dat ze de productie van hun product al hadden opgestart in april 2020 omdat ze anders nooit tegen het eind van het jaar 1 miljard vaccins zouden kunnen produceren en dat, als tijdens de testfase op mensen zou blijken dat het vaccin niet voldeed, zij het risico op zich nam en in dat geval alles zou vernietigen.
Wat er mis is met dit plaatje is voer voor een later debat.

In juli 2020 heeft Pfizer protocollen opgesteld voor het testen op mensen ( fase 3 ). Uit die protocollen bleek dat Pfizer strenge criteria had opgesteld voor de kandidaat-proefpersonen die 1.200 euro ontvingen voor hun deelname. Proefpersonen moesten in goede gezondheid verkeren, +18 tot maximum 65 jaar oud. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding gaven en personen met onderliggende aandoeningen en ziekten waren uitgesloten, de proefpersonen mochten na de inenting niet zwanger worden en gedurende 28 dagen geen sex hebben. Onrustwekkend.

Vanaf augustus 2020 is Pfizer begonnen met het testen op mensen. Het testen is tot 2x toe opgeschort omdat er ernstige bijwerkingen vastgesteld werden : oa ontstekingen aan het ruggemerg. Overigens ook bij Astrazeneca waar bloedklonters vastgesteld werden. Onrustwekkend.

Onder druk van de Europese Commissie heeft het EMA op 21.12.2020  -ofwel amper 4 maanden na de aanvang van het testen op mensen - aan Pfizer een voorlopige voorwaardelijke toelating tot commercialisatie van haar mRNA vaccin verleend " for emergency use only ".
Die toelating is opgesteld in de Engelse taal en telt 143 bladzijden. In het document staat uitdrukkelijk vermeld dat er op dat tijdstip nog veel onbekende elementen waren, dat er niet getest was op heel wat categoriën van personen, dat Pfizer niettegenstaand herhaald verzoek geen enkele informatie had verstrekt over de 2 lipiden die zij als hulpmiddel had gebruikt en er een hoog risico op ernstige bijwerkingen bestond die ook werden genoemd : myocarditis en pericarditis.
Pfizer diende haar laatste onderzoeksrapport in te dienen op 31.12.2023 waarna EMA zou beoordelen of Pfizer in aanmerking zou komen voor een definitieve licentie. Het was dus duidelijk dat het product nog in een experimentele fase verkeerde. Dat kon ook niet anders na amper 4 maanden testen. Onrustwekkend.

Vanaf januari 2021 zijn alle deelnemende landen begonnen met massa vaccinatie van hun bevolking. Overheden en zelfverklaarde experten beweerden dat de  vaccins veilig en efficiënt waren. Pierre Van Damme beweerde dat je na 12 dagen niet meer besmettelijk bent. Iedereen werd aangespoord op zich te laten vaccineren met dit experimenteel product dat nog nooit eerder was toegepast op de mens en waarover zo goed als niets geweten was. " Je doet het voor een ander " was de teneur. Zeer onrustwekkend.

Alle informatie van EMA werd achter gehouden. Mensen werden niet geïnformeerd over de mogelijke risico's en gevaren. Er werden enkel achteloos beweerd dat ze na de inenting wat last konden hebben van hoofdpijn, spierpijn en koorts. Bijzonder onrustwekkend.

Er werden reclame campagnes opgezet met ronkende slogans zoals " hier krijgt u uw vrijheid terug ". De bevolking was zo bang gemaakt voor dit dodelijk virus dat ze in lange rijen aanschoven in vaccinatie centra. Het was bandwerk.
Geen enkele arts of verpleegkundige heeft de moeite genomen om uit te leggen wat er in het spul zit en de mogelijke risico's zijn. De mensen vroegen er ook niet naar want ze waren bang en, de overheid had gezegd dat het vaccin het grote redmiddel  was dus ze dachten er niet verder over na. Zet maar gauw die spuit, dan ben ik vrij en kan ik op vakantie gaan, naar festivals enz..

Als 70% van de bevolking gevaccineerd is, maakt het virus geen kans meer, klonk het. 70%, werd 80%, 90% tot zelfs 100%. Natuurlijke immuniteit bestond plots niet meer.
Hebt u kanker ? Zeker doen. Zwanger ? Zeker doen. Terwijl er op dat ogenblik geen enkele informatie beschikbaar was wegens niet getest.
Ontzettend onrustwekkend.

Het overgrote deel van de bevolking heeft zich laten inenten met de eerste 2 spuiten zonder te weten met wat ze precies ingespoten zijn, noch wat de mogelijke risico's zijn. Er is hen ook niet uitgelegd hoe het product is gemaakt en wat het precies doet.  Niet bij spuit 1 en 2, en ook niet bij spuit 3, 4, 5, 6 en 7.
Ze zijn niet afdoend geïnformeerd. Hun toestemming is gebrekkig. Artikel 8 van de wet op de patiëntenrechten werd ernstig geschonden.
Enkel ingewijden, die de materie grondig hebben bestudeerd, weten dat mRNA eigenlijk gen therapie is en dat, als je een product binnen een tijdsbestek van minder dan 3 jaar 7 x moet laten inspuiten dit in geen enkel geval onder de noemer van een vaccin valt, maar in werkelijkheid een voortdurende medische behandeling is die krachtens de wet op de patiëntenrechten moet worden opgevolgd, wat echter ook niet gebeurt.

Wat de beweerde efficiëntie betreft weten we ondertussen allemaal dat hierover staalhard gelogen is. Het vaccin beschermt niet preventief tegen besmetting, besmettelijkheid en ziekte en werkt uiteraard ook niet curatief.  De bevolking is ook over dit niet geïnformeerd. Er wordt nog steeds staalhard gelogen met beweringen zoals " je wordt minder ernstig ziek " en " 70% minder kans op ziekenhuisopname " wat niet bewezen is en ook niet te bewijzen valt.

In april 2022 heeft Pfizer een "coronapil " op de markt gebracht die beschermt tegen ernstige ziekte. Paxlovid. In december 2023 zijn er miljoenen pillen vervallen en in februari 2024 zullen nogmaals miljoenen pillen moeten vernietigd worden hoewel de vervaldatum verlengd werd. Kostprijs 4,5 miljard euro.
De pers heeft weliswaar een artikel gepubliceerd over de toelating tot commercialisatie van Paxlovid maar nadien is het oorverdovend stil gebleven. Mensen hebben niet de keuze gekregen tussen een spuit of de pil. De meesten weten niet eens dat er ook medicatie in pil vorm bestaat, net zo min als andere efficiëntie medicatie die sinds dag 1 voorhanden was.

Het is niet voor niets dat wereldwijd honderdenduizenden artsen, wetenschappers en academici ( waaronder ikzelf ) zijn recht gestaan om de mensen te waarschuwen en onvermoeibaar informatie blijven verstrekken over alles wat zij moeten weten en eigenlijk door de artsen, verpleegkundigen, overheid, experten en media had moeten verstrekt worden maar doelbewust verzwegen is. Dit hebben we niet voor " ons plezier " gedaan maar uit menslievendheid. Ik houd van de mensheid. Ik wil mensen beschermen. Dit is de enige drijfveer van iedereen die op de barrikades staat.

Ondertussen regent het wereldwijd studies die de bijwerkingen in kaart hebben gebracht en bewezen. Duizenden studies. Wie zich aan de analyse waagt verdrinkt erin. Maar ook dit wordt wijselijk verzwegen. De gewone mens weet helemaal niets en wil helaas ook niets weten.

Was dit voorspelbaar ? Uiteraard. Als je een experimenteel product dat nooit eerder toegepast is op de mens zonder voorafgaandelijk langdurig testen en onderzoek op grote massa's van alle leeftijden, met of zonder een veelheid van onderliggende aandoeningen, gebruikt, vraag je om problemen. Dat is de logica zelve.  Het is Russische roulette.

Finale noot ter attentie van azijnpissers :
ALLES wat in deze post vermeld is, is een vaststaand feit, bewezen, niet voor discussie vatbaar en zeer omstandig gedocumenteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...