Pagina's

zondag 16 juni 2024

Download nu de Ali B app voor seks toestemming gekoppeld aan je social credit score

Download nu de Ali B app voor seks toestemming gekoppeld aan je social credit score – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Als iets zo overduidelijk in je gezicht gedrukt wordt, is het niet alleen maar afleiding van ander groot nieuws, maar is het gasslighten. Dat is wanneer iets met een fel licht (vroeger was dat een gaslamp) op het netvlies gebrand wordt, zodat wanneer het licht uit gezet is, de contouren nog steeds op je netvlies gebrand staan; zelfs als je je ogen sluit. In de toekomst moet seks alleen nog mogelijk zijn als je daarvoor via een app de QR-code van de ander gescand hebt en beiden akkoord gaan.

Alles wordt in de nabije toekomst contractueel vastgelegd. Smart contracts noemen ze dat ook wel. En dat kan natuurlijk gekoppeld worden aan je social credit score en dat is weer handig voor anderen, want die kunnen op hun radarscherm zien wie welke score heeft en dus bij wie je wel of niet uit de buurt wilt blijven.

En natuurlijk kan dat weer gekoppeld worden aan je Central Bank Digital Currency of (als die niet doorgaat) aan je getokeniseerde smart-contract op het Ethereumnetwerk, dat gekoppeld is aan jouw persoonlijke Bitcoin-ID. En dat is handig, want zo kun je iemand automatisch de toegang tot discotheken of grote feesten weigeren als diegene een lage Ali B score heeft.

Dat is de toekomst en om die toekomst te versnellen kun je de Problem, Reaction, Solution methode inzetten door enkele bekende namen te gebruiken voor een seksrel.

En dus stak Ali B zijn vingers en andere lichaamsdelen in allerlei hoeken en gaten die een gemiddelde keel-, neus- en oorarts slechts via zijn periscoop kan bekijken. Natuurlijk speelt Ali B zijn rol met verve. Het is allemaal acteerwerk, maar wel acteerwerk met gevolgen.

Niet het gevolg dat Ali B daadwerkelijk de cel in zal gaan. Die zit straks lekker aan de cocktails ergens ver weg; als dank voor zijn rol. Die krijgt een flinke zak geld als dank voor het meewerken aan het helpen creëren van jurisprudentie via een showproces, zodat de politiek die jurisprudentie weer in nieuw wetje kan gieten. Handig toch?

De jeugd kan ondertussen alvast de Bèta versie van de Ali B app downloaden in de Apple App store of Google Play. Dan kunnen ze alvast een beetje oefenen. In Zweden bestaat zo’n app al (kijk maar: the Legalfling app).

Bent u blij met artikelen als deze, deel ze dan. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief. Wilt u ook dat ik door kan blijven gaan, steun dan mijn werk en lees de reacties voor aanvullingen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...