Pagina's

maandag 11 mei 2020

Longarts David Prins over de bizarre Corona-maatregelen..!

Longarts David Prins over de bizarre Corona-maatregelen..!

Het verhaal van David Prins, longarts is OVERDUIDELIJK.. Hij vraagt zich af, waarop de aannames van het Kabinet Rutte gebaseerd zijn. En dan vooral de aannames waarop onze VRIJHEID WORDT BEKNOT..! We worden bang gemaakt en kort gehouden, maar waarop baséért Rutte dat precies. Want tegenover zoveel schijnbare veronderstellingen, staan -zo zegt de longarts overduidelijk- staan evenzovele onzekerheden. Het komt erop neer, dat het wacht op een vaccin, een verwoestende werking op onze maatschappij zal hebben..!

Wanneer je luistert en dan HOORT wat deze man zegt, is de énige conclusie die je kunt trekken, dat er een agenda is die het Kabinet Rutte uitvoert, die vooralsnog verborgen ligt. Een agenda, gebaseerd op in ieder geval dezelfde onzekerheden, als een veel positievere en constructievere wijze om met deze Corona-crisis, maar vooral om met BURGERS om te gaan..!! Besef dat dus goed..! Rutte kiest zeer bewust, voor de weg van de beknotting van vrijheid.. Gebruikt allerlei termen voor deze ‘onderdrukking’ als ‘het nieuwe normaal’….?? En daar is dus geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor..!

Daarbij past deze aanpak, naar het idee van David Prins, ook in het censureren van vrij-meningsuiting op bijv YouTube.. Kijk naar de censuur van de beide Californische artsen, die ook weten waar ze over spreken.. WAAROM DAN CENSUREREN..

Er komt dus langzamerhand een HEEL ANDERE WAARHEID bloot te liggen..!
Als de besluitvormingsprocedure van het Kabinet Rutte gebaseerd is op evenzo vele onzeker factoren als waarop je een ánder, meer vrijheids-lievend scenario zou uitrollen, waarom wordt er dan voor deze mens-onterende maatregelen gekozen..!? Wanneer zóveel wetenschappelijk geschoolde medici OVER DE HELE WERELD, het huidige scenario van Corona-aanpak verdoemen en pleiten voor een andere, evenzo gefundeerde aanpak, die mensen WEL IN HUN WAARDE LAAT, waarom wordt er niet naar hen geluisterd? Waarom zijn deze mensen ‘verkeerd bezig’ en wel zódanig, dat ze afgeschilderd dienen te worden als ‘gevaarlijk’ en zelfs gecensureerd worden..!?! Kijk en luister naar longarts Dr. David Prins:

“Ik schrok van het bericht van gezondheidsminister Hugo de Jonge. Het is wachten op een vaccin tot we terug kunnen naar de ‘normale’ samenleving kunnen, totdat het vaccin er is geen grote evenementen of andere grote publieke bijeenkomsten. Dit bericht geeft mij een vreemd onderbuikgevoel, Het roept bij mij fundamentele vragen op. En die vragen die leiden weer tot meer vragen.

Zoals: ‘Moeten we het normaal vinden dat er zoveel censuur wordt toegepast op sociale media rondom het corona onderwerp?’ En de vraag dan, of we Bill Gates zouden moeten nomineren voor de Nobelprijs? Of zitten we hier met z’n allen te kijken naar een ongekende belangenverstrengeling en is er noodzaak tot zeer ernstige waakzaamheid? Ik heb de antwoorden niet, wel de vragen. Dus laten we in hemelsnaam vooral kritisch en open-minded blijven nadenken”


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...