Pagina's

maandag 25 mei 2020

Vaccinaties en medicijnen zijn verdienmodellen

De gevolgen van het vaccin beleid is dramatisch te noemen. De baby krijgt een arsenaal van antistoffen mee van de moeder, en wordt ook aangevuld door moedermelk. Het eerste probleem ontstaat reeds als de moeder zelf gevaccineerd is, er is reeds een grote verstoring in het overdragen van juiste antistoffen voor de baby.  Het jonge leven kan pas zelf antistoffen gaan aanmaken vanaf ongeveer de leeftijd van anderhalf jaar. Vaccineren voordat het kind anderhalf jaar oud is is dus volstrekt zinloos. 

Voordat het het eigen immuunsysteem van de baby zelf specifieke antistoffen kan aanmaken, kan het op een aanval door vaccinaties alleen maar reageren door alle krachten te bundelen om de indringers  te vernietigen, maar niet met een uitgekiende reactie tegen één bepaalde ziekteverwekker. Zo een niet specifieke tegenaanval laat geen immuniteit achter en bovendien kost het zeer veel energie die gehaald wordt uit de explosieve opbouw van het zenuwstelsel. Daardoor loopt de ontwikkeling van het zenuwstelsel (en hersenweefsel) achterstand op. 
Aangezien de bouw van het lichaam, de immuniteit en het zenuwstelsel gebonden is aan scherpe tijdsgrenzen kan er blijvende schade ontstaan bij het zeer jonge kind. Vaccinatieschade heet dat, en onze maatschappij heeft de gewoonte om dit in de doofpot te steken.

Als u vaccineert, houdt u dan het volgende in de gaten. In de eerste 6 levensjaren krijgt uw kind het volgende:
• 17.500 mcg 2-fenoxyethanol (antivries)
• 5.700 mcg aluminium (neurotoxine)
• Onbekende hoeveelheden foetaal runderserum (afgebroken koeienbloed)
• 801,6 mcg formaldehyde (kankerverwekkend, balsemmiddel)
• 23.250 mcg gelatine (vermalen karkas)
• 500 mcg humaan albumine (menselijk bloedeiwitten)
• 760 mcg mononatrium L-glutamaat (veroorzaakt obesitas en diabetes)
• Onbekende hoeveelheden MRC-5-cellen (geaborteerde menselijke baby's)
• Meer dan 10 mcg neomycine (antibioticum)
• Meer dan 0,075 mcg polymyxine B (antibioticum)
• Meer dan 560 mcg polysorbaat 80 (kankerverwekkend)
• 116 mcg kaliumchloride (deze chemische stof wordt ook gebruikt voor het toedienen van een dodelijke injectie)
• 188 mcg kaliumfosfaat (vloeibare meststof)
• 260 mcg natriumbicarbonaat (zuiveringszout)
• 70 mcg natriumboraat (Borax, gebruikt voor kakkerlakkenbestrijding)
• 54.100 mcg natriumchloride (keukenzout)
• Onbekende hoeveelheden natriumcitraat (levensmiddelenadditief)
• Onbekende hoeveelheden natriumhydroxide (Gevaar! Bijtend)
• 2800 mcg natriumfosfaat (giftig voor elk organisme)
• Onbekende hoeveelheden monobasisch natriumfosfaatmonohydraat (giftig voor elk organisme)
• 32.000 mcg sorbitol (niet te injecteren)
• 0,6 mcg streptomycine (antibioticum)
• Meer dan 40.000 mcg sucrose (rietsuiker)
• 35.000 mcg gisteiwit (schimmel)
• 5.000 mcg ureum (metabolisch afval van menselijke urine)
• Overig chemisch residu zoals Thimerosal op kwik basis (neurotoxine), allantoïne (dierlijke giftige afvalstoffen), Tributylfosfaat, isocctylfenyl ether enzovoort
 
Vaccinaties en medicijnen zijn verdienmodellen die niets met je gezondheid te maken hebben. Verzwakking  aan het ruggenmerg, hersenen en het zenuwstelsel is de eerste narigheid veroorzaakt door vaccinaties. 

mcg is ook het symbool voor de verouderde CGS-eenheid milli centigram, die gelijk is aan 10 μg. 10µg is een maateenheid voor massa. Om de moeilijke letter µ te voorkomen, wordt ook mcg geschreven. Maar deze schrijfwijze geldt niet als correct.
Eén milligram (mg) is hetzelfde als 0,001 gram. Milligram wordt bijvoorbeeld gebruikt om lichte dingen te wegen. Microgram is een massa eenheid en staat gelijk aan 0,000001 gram. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om het gewicht van lichte dingen aan te geven, zoals het gewicht van medicijnen en giftige stoffen in vaccinaties.

Toen de grote vaccinatieprogramma’s op gang kwam, voerde men een nieuw procedure in voor het fabriceren van vaccins. Conjugeren heet dit en dat betekent chemisch koppelen. Een baby kan niet goed tegen heftige reacties (logisch), en zal mild reageren op infecties. Dit is voorzien door de wijsheid van de natuur. daar ligt de reden te zoeken waarom vaccins autoriteiten steeds vroeger willen vaccineren, want dan zie je weinig heftige reacties op de gifladingen. Echter door het conjugeren verbond men de ingespoten ziektekiemen met bepaalde eiwitten, vaak gehaald uit bacteriën om de verwachte immuunreactie heftig op te zwepen, in de illusie dat daarmee meer antistoffen zou aangemaakt worden. Dus terwijl je aan de buitenkant weinig ziet gebeuren door de natuurlijke principe van de natuur om de baby te beschermen tegen massieve reacties, gebeurd er in het VERBORGENE DES TE MEER.

De geconjugeerde vaccins wijzigen namelijk op extreme wijze de manier waarop het jonge onvolgroeide immuunsysteem van het jonge kind reageert. Een van de effecten van deze massale reactie van het immuunsysteem (eigenlijk een overlevingsreactie) is dat het orgaan of weefsel waarin dit gebeurt plaatselijk ontsteekt. De gliacellen, immuuncellen in de hersenen vertonen een enorme paniekreactie en scheiden ontstekingsstoffen uit, genaamd exotoxines waardoor de hersenen zelf plaatselijk (is ernstige gevallen algemeen) gaan ontsteken. Dat is gevaarlijk. want zo gaat het lichaam zijn eigen weefsel aanvallen (auto-immuunreactie) wat blijvende schade kan veroorzaken. Oorzaken van degeneratieve zenuwaandoeningen na tientallen jaren zijn hierin te zoeken. evenals autisme, ADHD enzovoort.

Er vindt tegelijkertijd een uiterst gevaarlijke opbouw verstoring plaats in het isoleren van zenuwvezels. Ik heb het over verstoringen in de opbouw van de myelineschede en de hersen bloedbarrière. Zenuwvezels moeten goed geïsoleerd worden opdat de informatiestroom vloeiend zou verlopen waarbij er geen kortsluitingen zou ontstaan. Dat is de reden dat het zenuwweefsel het enigste weefsel is in het lichaam dat nooit rechtstreeks door het bloed gevoed wordt. Vaccinatie Cocktails beschadigen de essentiële bouwstenen die broodnodig zijn voor de opbouw van de bescherming van de zenuwvezels. Daarom zijn vaccinaties voor de leeftijd van anderhalf jaar zo gevaarlijk, het betekent louter verlies  voor het jonge kind, omdat zijn immuniteit en zenuwweefsel nog in volle ontwikkeling is.

Bedenk dat voor vele giftige stoffen zoals kwik en formaldehyde geen veilige dosis bestaat. Ze Behoren tot de giftigste stoffen op aarde. En zeker niet voor een baby van 3 kilo die een vaccinatie krijgt. Dat is te vergelijken met een volwassene van 75 kg die op één dag 25 vaccinaties krijgt. Zie je dat zogezegd de veilige dosis van µg direct ernstig overschreden wordt voor een baby? Het is met factor X 25. Bovendien krijgen baby’s en kleine kinderen in hun eerste levensjaren tientallen vaccinaties. Kun je rekenen wat betreft veilige dosis? Veilige dosis is inderdaad een illusie. Bovenop is de immuniteit van de baby nog niet volledig ontwikkeld waardoor het niet kan reageren op de giftige stoffen. Het babylichaampje kan niet anders dat deze gifstoffen opslaan in het vet van de hormoonklieren en het hersenweefsel. Kijk eens wat in een vaccinatie zit, Meer dan 560 mcg polysorbaat 80, deze stof maakt de natuurlijke bescherming van het zenuwweefsel week waardoor andere giftige stoffen uit het vaccin sneller in de zenuw- en hersencellen terechtkomen. Voedsel voor herpesvirussen die het ook op de zenuwcellen gemunt hebben. Kijk eens om je heen, Alzheimer, dementie, MS, ALS, Parkinson etc. Honderd jaar geleden kwam dit bijna niet voor in de curve.

Mensen denk eens na, deze toestanden gebeuren niet in de natuur. Immuniteit , groepsimmuniteit is een fenomeen waarbij verschillende orgaansystemen bij betrokken zijn samen met de symbiotische samenwerking van micro-organismen en ziekteverwekkers. Het menselijke lichaam kweekt ziekteverwekkers met doel om te kunnen  ontgiften en zuiveren.Dat is niet in een vaccin na te bootsen. Kijk een logisch naar de curve van de tijd. Het staat onomstotelijk zwart op wit dat sinds de massavaccinaties die begonnen zijn in de jaren 50 dat de opgang van autisme ook is begonnen. wat we ook zien is dat de groepsimmuniteit zwakker wordt en kanker enorm is toegenomen. 70 jaar geleden waren mensen en kinderen veel vitaler en gezonder dan nu. Oudere mensen waren gezonder op hogere leeftijd, nu is de levensverwachting ernstig aan het dalen door de pandemie van kanker, zoveel kinderen zelfs die overlijden aan leukemie. Doe even moeite, kijk even terug in de tijd. 

Hier is de vraag waar niemand een redelijk, rationeel en logisch antwoordt op lijkt te hebben. Niemand heeft er één, en het hele debat zou op grond daarvan moeten afgelopen zijn. Als het met de intentie is om met vaccins de gezondheid en immuniteit te verbeteren, waar zijn dan alle ingrediënten die veilig en effectief zijn voor intraveneuze injectie zoals al decennia is bewezen? Om te beginnen vitamine C, magnesium en vitamine B12, of andere B vitamines. We kunnen die lijst van ingrediënten veel verder uitbreiden. Als vaccins voor de gezondheid en de immuniteit waren, waar zijn die of andere veilige en effectieve ingrediënten dan? Wat we in de plaats daarvan zien is, kwik, sv-40 virus, geaborteerde foetus weefsel, Aluminium, polysorbaat 80, formaldehyde, MSG smaakmakers om het vaccin goed te laten smaken (toch gek he), Denkt er hier iemand nog logisch na? MSG om het vaccin goed te laten smaken? Welke andere verklaring heb je over waarom dit ingrediënt erin zit, of welke andere ingrediënt dan ook. 

Voor iets dat je gezondheid zou moeten verbeteren wanneer het wordt ingespoten. Dan zou het tegelijkertijd ook goed voor je zijn wanneer je het eet, oppervlakkig gebruikt of inhaleert. Dat geldt voor geen enkele van die ingrediënten! Om te denken dat ze opeens goed voor je zijn als ze in flacons worden gestopt door tovenaars in witte jassen. Met het toegewijde CDC en al de vaccinfabrikanten met honderden octrooien en patenten, en honderden nieuwe vaccins in de wachtrij. GEEN ENKEL VACCIN HEEFT GEZONDE INGREDIËNTEN, HET IS ALLEMAAL VERGIF! Raad zelf eens wat de enige uitkomst is van vergiftiging...denk er zelf eens over na. We staan vandaag voor een extreme grote kankerepidemie, hoe denk je dat dit zover is gekomen???? Zoek even op, Dr Rath en het Neurenberg tribunaal, let op val niet van je stoel!!

Bron: boek "Wat de farmaceutische bedrijven niet willen dat u over vaccins weet" - door Dr.Todd M. Elsne
Ayurveda, Hans Moolenburgh, Andreas moritz; Anneke Bleeker, Deepak Chopra en Tim O’Shea, stichting vaccin-vrij (Mara)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...