Pagina's

zondag 31 mei 2020

Nogmaals bewezen: Soros organiseert en financiert de Anti Zwarte Pieten Bende

Nogmaals bewezen: Soros organiseert en financiert de Anti Zwarte Pieten Bende

De andere kant van KOZP

Als je denkt dat Kick Out Zwarte Piet(KOZP) gewoon tegen de zwarte piet is omdat deze zwart is, heb je het mis. Het gaat helemaal niet om Zwarte Piet. Het verhaal over de koloniale verleden wordt als aanleiding gebruikt, niet als reden, om Nederland steeds meer te beroven van hun tradities en gewoonten.

Uit ons onderzoek blijkt, en dat gaan wij hier ook bewijzen, dat Soros de grootste financier is van KOZP. Het gaat helemaal niet expliciet om Zwarte Piet zelf omdat deze racistisch zou zijn. Want zelfs onder de Nederlanders zitten ander gekleurden die ook van de Zwarte Piet houden en er nooit moeilijk over hebben gedaan en vinden deze stampij van KOZP gewoon overdreven en nutteloos.

Het verhaal over de Koloniale verleden van Nederland wordt gewoon als aanleiding gebruikt. Immers, zonder aanleiding kun je ook geen aanspraak maken op jouw demonstratie. Een demonstratie moet een fundament hebben en daarin gebruikt KOZP de Koloniale Verleden van Nederland als aanleiding.

Ook moet je de vraag stellen; wat deed de wereldwijde organisatie “Black Panther(voorheen Black Power)” in dokkum vorig jaar? Diverse foto’s op Facebook waren er toen gemaakt door mensen waarop te zien was dat een wereldwijde, gevaarlijke organisatie aanwezig was onder de naam “Black Panther”. Het is algemeen bekend dat Black Panther een gewelddadige groepering is die nergens geen medelijden mee hebben, ook niet met kleine kinderen. Het is logisch dat de Blokkeerfriezen deze groepering hebben tegengehouden. Zij hebben ingezien dat deze organisatie helemaal niet geweldloos is zoals zij zelf beweren.

Soros financiert KOZP om Nederlandse tradities steeds meer de kop in te drukken. Ik spreek hier alleen nog maar over Nederland. Want in andere Europese landen zijn er ook andere groeperingen die door Soros worden gefinancierd die andere Europese naties van hun cultuur en gewoonten willen beroven. Soros plan is dan ook om van Europa een derde wereldland te maken waarin huidige tradities en gewoonten niet meer zullen bestaan. Het is Soros plan om van het Europese continent een Wilde Westen te maken.


Is het je nooit opgevallen hoe het kan dat KOZP overal hun hoofd kunnen opsteken? Want zoiets kost toch bakken met geld zou je zeggen. Er rest daarom maar één vraag: Wie zit er achter KOZP?

Klik op de afbeelding om te vergroten

New Urban Collective wordt twee keer vermeld in deze screenshot. Wij hebben overigens de originele pdf bestand van de gehele lijst op onze site gezet. De pdf bestand komt oorspronkelijk af van deze link.

New Urban Collective ontving $24,750 voor hun anti zwarte piet project. Dit verklaard dus duidelijk waarom KOZP zolang stand kan houden. Terwijl een meerderheid tegen hun is.

Jerry Afriyie is gewoon een pion van Soros, iets wat hij nooit zou toegeven natuurlijk, want daarvoor wordt hij goed betaald. In 2017 werd er een artikel geplaatst door Geennieuws waarin duidelijk de volgende, bijzondere uitspraak naar voren komt:

En als u ziet in wat voor troebel water Soros en zijn zgn. weldoeners organisaties vissen, dan is er weer een klein tipje van de sluier opgelicht hoe het kan dat veelal volledig op allerlei steunmaatregelen aangewezen clubjes als KOZP toch kans zien overal aanwezig te zijn waar onrust veroorzaakt wordt. – Geen Nieuws

Soros, Soros, Soros, altijd maar weer duikt de naam Soros op als er weer ergens rottigheid wordt georganiseerd

Andere financiers, waarvan deze melding gelijk werd verwijderd van nucnet.nl, zijn KPMG, Abn Amro en de Europese club Youth in action. Nadat bekend werd dat ook ABN er deel van uitmaakte als financier moesten de vermelde sponsoren van nucnet.nl gelijk weer worden verwijderd. En blijkbaar om de meerderheid rustig te houden. Als mensen zouden beseffen dat ook de ABN bank deel uitmaakte als financier, wat voor gevolgen zou dit hebben voor hun? Stel, iedereen stapt over naar een andere bank, dat willen ze niet. Want ABN weet ook wat er gebeurd als je slapende honden wakker maakt, het kan hun de kop kosten.

Sinds de 19e eeuw paraderen de Zwarte Pieten, door blanke Nederlanders met zwarte gezichten, door steden en dorpen in heel Nederland. Vorige week heeft het Europees Parlement gedebatteerd over de vraag of de Zwarte Piet-traditie racistische stereotypen bevordert. Mitchell Esajas, voorzitter van het New Urban Collective, een netwerk van jongeren met uiteenlopende culturele achtergronden, sprak tijdens het debat en geeft inzicht in de problematiek. – BRON


Zoals ik al eerder zei; het gaat niet zo zeer om de Zwarte Piet op zich, het gaat er gewoon om dat Nederlandse tradities steeds meer zullen afnemen. Jerry Afriyie werkt names Soros. Maar toegeven zal hij nooit. Maar och, dat doen de leden van Bilderberg ook niet. Zij zullen ook nooit toegeven dat zij vrijmetselaars zijn en werken namens de Rothschilds.

Wat heel duidelijk is dat Soros bezig is om Europese landen van hun vrijheden, cultuur en gewoonten te beroven. Onder het mom van “racisme” en “discriminatie” probeert Soros via zijn handlangers de culturele vrijheden in Europa steeds meer weg te nemen. België veranderde sinds kort hun kerstmarkt in Wintermarkt. Omdat dit anders aanstoot zou geven aan ander gelovende(wat gewoon neerkomt op de islam).

Hiernaast nogmaals de screenshot van de overzicht van de gehele lijst. Er is veel informatie te vinden over New Urban Collective en als je even je speurneus gebruikt, zoals wij dat doen, dan ontdek je waar New Urban Collective hun vingers in de pap hebben.

Het is geen onschuldige organisatie, maar een gevaarlijk organisatie die steeds meer hun tentakels willen spreiden in Europa. Het gaat niet om racisme of discriminatie. Zij gebruiken deze woorden om hun gelijk te kunnen krijgen, zodat er weer een stukje cultureel erfgoed van Nederland in de prullenbak wordt gegooid.


De komst van zogenoemde vluchtelingen was de eerste stap, daar begon alles mee. In 1999 kwamen de eerste vluchtelingen naar Nederland toe. Er was immers oorlog in hun land. Maar niemand weet dat Soros degene is die deze oorlogen mede gefinancierd heeft, zodat er een migratiegolf vanuit deze landen zou ontstaan. Er moest een aanleiding ontstaan zodat deze migranten geholpen moesten worden in en door Europese Naties. Immers, zonder aanleiding is er ook geen reden.

Dit was het begin. Maar Nederlanders zijn goedhartig en dachten toen; “wij moeten deze arme vluchtelingen helpen”, en iedereen dacht er goed aan te doen. Het gevolg was echter dat steeds meer vluchtelingen deze kant op zouden komen. Want o.a. Soros zag dat zijn plan goed uitwerkte. Vergeet ook niet dat Hillary, Bill, Bush en Obama samenwerkten met Soros. En daarom dat Amerika deze derde wereldlanden binnenvielen om zogenaamde dictators af te zetten en te doden, dit was hun smoes, en zij gebruikten de media op de bevolking als overtuiging dat het nodig was.

Hun doel was uiteindelijk om een migratiegolf te creëren. En dat lukte alleen door aanleiding te geven en dat was oorlog voeren in deze oosterse landen. Op die manier creëerden zij het begin van de migratiegolf naar Europa toe. Deze migratiegolf diende en dient nog steeds als onderdeel om de westerse beschaving om te volken in een derde wereld land.

En het wegnemen van het Europees westerse cultuur is gewoon onderdeel van dat plan. De islam wordt gebruikt als één van de zovele tentakels om het Europese volk het zwijgen op te leggen. KOZP is niets meer dan een organisatie van Soros die de opdracht heeft gekregen om een aanleiding te laten ontstaan om de Nederlandse cultuur en gewoonten af te laten schaffen. Zij gebruiken gewoon het Nederlandse rechtssysteem en de vrijheid van Godsdienst.

Wat denk je waarom KOZP zo aan het drammen is, vooral de laatste 2 jaar? Als jij werkt voor een baas en je hebt iets niet op tijd afgemaakt, dan krijg je op je sodemieter en begint hij te dreigen met ontslag, dan ga je harder werken om het toch af te kunnen maken, want je wilt immers geen ontslag krijgen. Als KOZP niet binnen een bepaalde tijd hun plannen ten uitvoer hebben gebracht is de kans groot dat Soros de stekker uit deze organisatie trekt en degenen die daarin zitten, worden dan ook niet meer gefinancierd.

Daarom is het belangrijk dat pro zwarte pieten activisten gewoon moeten doorzetten. Zoals afgelopen weken werd gemeld dat er een soortgelijke blokkade, als in Friesland het geval was, in de rest van Nederland zou plaats vinden, kan ervoor zorgen dat Soros wanhopiger wordt.


Nederland is van ons en het blijft van ons! Onze voorouders, de Anglo Saksische volkeren, hebben dit land vorm gegeven. Niet voor indringers en vijanden maar voor hun eigen nageslacht. De tradities die in Nederland zijn ontstaan hoort ook thuis te blijven in Nederland. Daarom moeten wij met man en macht onze tradities blijven verdedigen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...