Pagina's

dinsdag 24 januari 2023

CHINA EN AUSTRALIË ZULLEN HET VERENIGD KONINKRIJK BINNENVALLEN NA PEDO ONTHULLINGEN BRITSE ROYALS EN VACCIN SCHANDAAL ONTHULD DOOR ERDOGAN

CHINA EN AUSTRALIË ZULLEN HET VERENIGD KONINKRIJK BINNENVALLEN NA PEDO ONTHULLINGEN BRITSE ROYALS EN VACCIN SCHANDAAL ONTHULD DOOR ERDOGAN
www.martinvrijland.nl

Het is complex om samen te vatten, maar alles begint met een geplande ontmaskering van pedofielennetwerken door de Turkse president Erdogan. Dat zal vrijwel parallel verlopen met de ontmaskering van het vaccin als biowapen. Dat zal waarschijnlijk vanuit het Trump kamp komen, maar het is een samenspel tussen Turkije, Trump in de VS, plus China en Rusland (toelichting). Dit alles is te koppelen aan het Britse koningshuis en vele hoog geplaatsten wereldwijd.

Dat betekent dat er grote rellen en problemen gaan uitbreken in het Verenigd Koninkrijk, maar het betekent ook het einde van de Britse regering en het koningshuis. Ook zal (een deel van) de vrijmetselarij worden aangewezen als betrokken. Dit alles is nog steeds volgens het masterscript, waarin het volk de illusie van verlossing moet krijgen en nieuwe relatieve vooruitgang in vrijheid moet gaan ervaren. Die verlossing zal echter een illusie blijken.

Dit schandaal zorgt ervoor dat we wereldwijd drie grote machtsregio’s gaan krijgen en daarvoor moeten eerst de oude politieke systemen worden afgebroken. China moet in dat script delen van het Britse rijk overnemen. Die delen zijn Australië en Nieuw-Zeeland. En China kan nu gebruik maken van de onthullingen van deze grote schandalen, omdat het Britse volk onmiddellijk de steun van grote delen van het leger zal hebben. Zij zullen geneigd zijn de wapens neer te leggen.

De (geënsceneerde) oorlog in Oekraïne zal onmiddellijk eindigen, want de hele westelijke alliantie stort in duigen (zowel op NAVO als EU niveau). Turkije zal in Europa orde op zaken komen stellen en China, met behulp van Australische troepen (die de kant van China zullen kiezen na de schandalen die ook daar de politiek treffen), zal met een vloot richting het Verenigd Koninkrijk trekken.

Dat is nog maar het topje van de ijsberg van wat gaat komen, maar ik wil het u stapsgewijs vertellen. Hoe weet ik dit? Welnu, ik herken het script en ik zeg u dat het een script is. Het is een script waarin de wereldbevolking overtuigd moet worden dat al het kwaad (ja, zelfs Satan zelf) uit de wereld verdreven is. Dit zal worden gerealiseerd door een pedofielennetwerken PsyOp (psychologische operatie), dat wordt opgetuigd om een heel groot gevoel van onmacht en boosheid onder de bevolking op te wekken.

De massa is jarenlang voorbereid met pedofielenschandalen en ontmaskering van bekende namen als Jimmy Savile en Jeffry Epstein en heeft daardoor het gevoel moeten krijgen van: “Waarom doet niemand iets aan dit kwaad. We moeten van die rotzakken af!” En dat wil niet zeggen dat het geen echte pedofielen zijn. Dat zijn ze vast en zeker! Maar alles werd en wordt tevens bewust naar buiten gebracht om die boosheid onder de massa op te wekken.

Die boosheid kun je dan doen exploderen als alles naar buitenkomt (bewust gepland in deze Psychologische Operatie) en tegen de zittende macht richten. Ze sturen de boosheid van de massa en zetten die in als wapen, waarna het verlossingsgevoel de echte vijand omarmt. De bewust gecreëerde (PsyOp) vijand kun je dan (volledig volgens planning) opruimen en dan installeer je de drie machtsblokken onder toezicht van de VN (die ook een grote schoonmaak krijgt).

Daarnaast heb je nog de ontmaskering van het vaccin als biowapen en dat legt extra gewicht in de schaal. Het is een extra reden om “met de elite af te rekenen”. Dat gevoel zal volledig bevredigd worden in deze PsyOp, omdat er echt een grote schoonmaak lijkt plaats te vinden. Zo zal het publiek het ervaren. En dat moet ze dan drijven in de nieuwe communistische heilstaat, waarin landen weer land mogen zijn en hun identiteit mogen herstellen. Dat zal echter slechts een illusie van vrijheid zijn.

De drie machtsblokken zullen het volk de keuze geven om de Brein Computer Interface (het biowapen) te aanvaarden of als vrij mens te leven. Aanvaarding van het biowapen als “toch wel handig”, wordt gesteund door het principe dat het gebruikt is om de pedofielennetwerken op te rollen. De Brein Computer Interface (grafeenoxide in het brein) voorkomt dat soort vreselijke praktijken en het is ook wel handig als we een systeem hebben waarin iedereen hetzelfde inkomen heeft in ruil voor een stukje meekijken in je brein (gedrag, denkpolitie, enzovoort).

Deze PsyOp zal dan ook draaien op de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution’, waarbij het probleem bestaat uit de onthullingen aangaande de pedofielennetwerken plus het biowapen, de reactie een woedende bevolking plus leger tegen de elite zal zijn en de oplossing zal bestaan uit interventie, orde herstel en een nieuw gevoel van vrijheid en veiligheid.

Zo lijkt het scenario zich te zullen gaan ontvouwen. “You will own nothing and you’ll be happy about it” zal dan juist vanuit een door het volk geleidde revolutie ontstaan (zo zal de massa geloven) en daardoor vrijwillig verkozen worden, omdat het de oude pedofiele elite heeft opgeruimd en technologie nu voortaan alleen nog maar positief wordt aangewend. Dat zal het gevoel zijn dat de massa in de armen van de als vrij en als verlossend aanvoelende communistische heil- en controle staat drijft, verhuld achter het nieuwe jasje van directe democratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...