Pagina's

vrijdag 27 januari 2023

Grote onthulling op zaterdag 28 Januari

AANKONDIGING: Grote onthulling op zaterdag 28 Januari
stopworldcontrol.com

De Verenigde Naties voeren momenteel wereldwijd Agenda 2030 uit, die de grootste transformatie aller tijden moet teweegbrengen. Alle landen en volkeren zijn erbij betrokken, en elk aspect van de menselijke samenleving zal erdoor veranderen: financiën, landbouw, voedsel, reizen, handel, gezondheid, seksualiteit, onderwijs, enz.

Een radicale en allesomvattende herziening van hoe de mensheid op aarde leeft.

We hebben er de afgelopen twee jaar al een voorproefje van gekregen: extreem politiegeweld tegen vreedzame demonstranten, dodelijke misinformatie door nieuwsmedia en overheden, onderdrukking van miljoenen artsen en wetenschappers, verbanning van alle geneesmiddelen voor corona, gedwongen vaccinaties met experimentele stoffen, verregaande censuur van iedereen die zich uitspreekt, enz.

In verschillende landen zagen we een eerste proef voor een verdeelde samenleving, waar niet-gevaccineerden basisrechten werden ontzegd, zoals reizen, winkelen en zelfs bankieren. Onderdeel van Agenda 2030 is om alleen mensen in de samenleving toe te laten die zich voortdurend opnieuw laten injecteren. Wetenschappers en artsen die zich verzetten tegen deze tirannie werden ontslagen, bedreigd, monddood gemaakt, belasterd, gearresteerd, opgesloten in psychiatrische centra, en sommigen werden plotseling dood aangetroffen.

Andere Agenda 2030 ontwikkelingen omvatten de vernietiging van de huidige voedselvoorziening, waarbij grasgevoerd rundvlees wordt vervangen door genetisch gemanipuleerde insecten. Onder het mom van "gelijkheid" wordt transgenderisme op agressieve wijze opgelegd, waarbij miljoenen kinderen wereldwijd psychologisch worden gemanipuleerd om hun biologische geslacht operatief te laten veranderen, vaak zonder toestemming van de ouders.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de waanzin die momenteel op mondiaal niveau aan het werk is, als onderdeel van Agenda 2030. Het toverwoord om iedereen te misleiden om mee te gaan in deze waanzin, is "duurzame ontwikkeling" die zogenaamd de aarde zal "redden".

Het uiteindelijke doel van Agenda 2030 is het opzetten van één wereldregering met ongekozen leiders. De Verenigde Naties vormen het hart van deze wereldregering, samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en het Wereld Economisch Forum. Boven hen staan financiële belangengroepen, die volledig verborgen voor het publieke oog opereren, zodat niemand hen ooit ter verantwoording kan roepen voor hun misdaden tegen de mensheid.

DUISTERE GEHEIMEN VAN DE V.N.

Gezien de diepe ernst van wat er gaande is, is er een kritische noodzaak om de criminele agenda van de VN bekend te maken aan onze medemensen. Daarom organiseert Stop World Control, in samenwerking met International Crimes Investigative Committee, een online exposé op zaterdag aanstaande, 28 januari 2023. Een hoge ambtenaar die twee decennia lang op hoog niveau binnen de VN heeft gewerkt, zal de duistere geheimen van de organisatie onthullen. Deze ontmaskering zal plaatsvinden op StopWorldControl.com.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn, en hopen dat u zult helpen om deze belangrijke gebeurtenis bekend te maken. Het zal een krachtige impuls geven aan de wereldwijde beweging die vecht voor vrijheid en een betere wereld. Het evenement zal meertalig zijn: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees en Nederlands.

GA zaterdag A.S. NAAR: StopWorldControl.com

Wij vragen alle mensen die dit lezen, hun vrienden, familie, collega's en buren uit te nodigen voor dit online evenement. Deel deze pagina, en verspreid de flyer (zie hieronder).

We kunnen de loop van de geschiedenis veranderen. We kunnen geschiedenis maken. We kunnen een betere wereld opbouwen.


Download deze flyer, e-mail hem naar al je contacten, plaats hem op al je sociale media pagina's en groepen. E-mail hem naar een lokale drukker, en laat kleurenprints maken, die je uitdeelt in je gemeenschap.

Kun je de flyer niet downloaden?  Contacteer ons
en we sturen hem via email naar je toe.

Meld je aan om levensreddende, kritische informatie te ontvangen die onthult wat er werkelijk aan de hand is in de wereld, en leer hoe je jezelf en je geliefden kunt verdedigen. Mis deze essentiële informatie niet. Schrijf je nu gratis in!

KRITIEKE INFORMATIE VOOR DE MENSHEID:

Zorg ervoor dat u geen levensreddende informatie mist.
Schrijf je in. Het is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...