Pagina's

maandag 30 januari 2023

Coronavirus al in 1992 aangekondigd via satanisch ritueel

Coronavirus al in 1992 aangekondigd via satanisch ritueel
niburu.co
 olympische spelen barcelona 1992  De planning voor de nep coronacrisis gaat veel verder terug dan de aankondiging van de Rockefeller’s in 2010.

Al in 1992 lieten ze ons via een satanisch ritueel in Barcelona weten dat wij later te maken zouden krijgen met een virus.


Alles wat er nu rondom ons gebeurt is door de beruchte satanische sekte, ook bekend als Illuminati, al heel lang geleden gepland.

Wel laten ze ons altijd weten wat ze gaan doen en dat doen ze dan ook vaak in de vorm van satanische rituelen die door de mensheid vaak niet als zodanig worden herkend.

Ze lieten ons in 1992 al weten dat de wereld te maken zou krijgen met een virus en ze deden dat zoals ze dat vaak doen via een openingsceremonie van een groot spektakel.

In dit geval was dat in 1992 tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Barcelona.

Hier een korte video waarin je dat kunt zien.


Videolink

Voor wie het beter wil bekijken, kan hier terecht of hier voor de volledige ceremonie.

Dit alles gebeurde in het jaar 1992 en in dat jaar gebeurde er nog iets bijzonders.

Agenda 21 is het beleidsplan voor Duurzame Ontwikkeling in de 21 eeuw, ontworpen door de Verenigde Naties en vastgesteld tijdens de Conferentie in Rio de Janeiro 1992. Deze strategie richt zich op natuurbescherming en duurzaamheid, maar heeft een onderliggend veel belangrijker doel; het weghalen van macht bij bestaande overheden door herstructurering van de politiek.

Onder deze groene deken zijn door de VN, specialisten van milieustichtingen, natuurfondsen en ngo’s (non overheidsorganisaties) ingezet, die op alle niveaus wereldwijd opereren. Essentiële instrumenten van NGO’s die leiden tot succes, behelzen ondermeer machtsgebruik door het aansturen van: gemeenschappen, de media, wetenschap en regeringsbevoegde deelname van publieke forums.

En nu komt zoals gewoonlijk weer het misselijkmakende gedeelte (al vinden wij het tot hier ook al pittige kost). Er is natuurlijk helemaal niets mis met groen en duurzaam leven. We willen allemaal graag in een gezonde leefomgeving wonen waarbij iedereen rekening houdt met het welzijn van de planeet en alles wat daar op leeft. Het is de manier waarop dit gegeven wordt misbruikt om een volkomen andere agenda te dienen. De verwoestende effecten van Agenda 21.

Wij schrijven altijd dat het klimaat en de nep coronacrisis komen als een pakket. Beiden kwamen dan ook al in 1992 in beeld.

Na de verdere aankondiging van de komende nep coronacrisis in 2010 door het Lockstep Scenario van de Rockefeller’s worden ze brutaler.

Want tien jaar na de openingsceremonie in Barcelona krijgen we die in Londen.

Als je met de kennis van nu naar die beelden kijkt, dan zie je dat ze ons gewoon uitlachen.

De satanisten die op dit moment aan de touwtjes trekken en die vandaag maar even de Illuminati zullen noemen, hebben een vreemd soort erecode. En die code zegt dat ze ons, het goyim/menselijk vee, vooraf moeten laten weten wat ze gaan doen. Een soort valse idee dat er een eerlijke strijd gaande zou zijn.

En dat doen ze dat ook, op allerlei mogelijke manieren.

We hebben eerder een video geplaatst die eigenlijk wat meer aandacht verdient en dat is een video van de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012.

Wanneer je de beelden bekijkt dan is het formeel een eerbetoon aan de Engelse gezondheidszorg, de NHS, maar alles in die video schreeuwt "coronavirus". De beelden spreken voor zich en niemand schijnt zich af te vragen waarom de ceremonie geopend moet worden met muziek uit de film de Exorcist. Wat is het verband tussen een satanische bezetenheid en zieke kinderen in ziekenhuisbedden?

We zien een soort voorloper van Greta Thunberg die onder de dekens met een zaklantaarn het boek Peter Pan leest. We zien J.K. Rowling, de auteur van Harry Potter boeken, een quote voorlezen uit Peter Pan. Wij zien demonen en duivels rond het bed van een meisje zweven in een scene die heel sterk doet denken aan de levitatiescene uit de Exorcist.

rowling satansich

In 2000 stond er al het volgende in Trouw:

De boeken over tovenaarsleerling Harry Potter voeren kinderen binnen in een wereld waarin satanisme hoogtij viert. Zelfs voor volwassenen is het moeilijk om na het lezen van het werk van de Engelse schrijfster J.K. Rowling geestelijk gezond te blijven. Die waarschuwing komt van de stichting Bijbel & Onderwijs.

rowling satansich

J.K. Rowling die voorleest uit Peter Pan, meer satanisch dan dat kan bijna niet.

rowling satansich

De openingsceremonie met dansende verpleegsters, net zoals je dat nu overal ziet gebeuren, en zelfs een Boris Johnson in het ziekenhuis zie je voorbijkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...