Pagina's

maandag 19 juni 2023

Militaire troepen in minsten 15 Amerikaanse steden gemeld

Militaire troepen in minsten 15 Amerikaanse steden gemeld – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Of de berichten kloppen is niet zeker, maar er komen steeds meer tweets voorbij waaruit blijkt dat er nogal wat militaire troepen in Amerikaanse steden worden gezien. Hieronder ziet u slechts enkele van de vele tweets. Nu verwacht ik dat de psychologische operatie (PsyOp) van het oprollen van de deepstate nog wel enkele weken op zich zal laten wachten, maar dat het borrelt onder de oppervlakte is wel duidelijk.

Mijns inziens zullen we eerst nog de ontmaskering van de kindermisbruik- en kinderhandelnetwerken gaan zien. Dan krijgen we mogelijk nog enkele aankondigingen van Trump rechtszaken (de vierde rechtszaak is inmiddels aangekondigd), om hem extra in de slachtofferrol te plaatsen. Ook verwacht ik nog een JFK style aanslag op Donald Trump, die hij vervolgens zal blijken te overleven.

Ondertussen zullen we steeds meer berichten zien die het UFO- en buitenaardsengeloof mogen helpen bekrachtigen ten bate van de alieninvasie PsyOp die nodig is om de plasma-effecten te maskeren. In het kader van die plasma-effecten zullen we ook steeds meer aankondigingen in de media zien van ‘zonnevlammen’, om de aanstaande Noordelichteffecten te kunnen verklaren.

Ook zien we al berichten opduiken die de te verwachten totale black-out op het gebied van de elektriciteitsnetwerken, het internet, bancaire systemen en alle elektronische apparatuur (zowel huishoudelijke apparatuur, als auto’s, vliegtuigen, enzovoort) moeten helpen verkopen. Zo kwam dit bericht op Zerohedge voorbij, waarin gemeld werd dat Rusland niet langer zal schromen om de internetzeekabels ongemoeid te laten, na de aanslag op de Nord Stream pijpleiding en op de Stuwdam.

De trouwe lezer hier weet inmiddels dat al deze gebeurtenissen (de Noorderlichteffecten, de rond scherende lichtreflecties in de lucht die als UFO’s geïnterpreteerd zouden kunnen worden en de black-outs) een gevolg zijn van het opstarten van de nieuwe plasmakoepels, zoals uitgelegd in dit artikel en vele andere artikelen.

De ontmaskering van de deepstate hoort bij dat script ter maskering van dat opstarten van die plasmakoepels.

We zien dan ook steeds meer berichten over mensen als Mel Gibson en vele anderen die de kindermisbruik- en kinderhandelnetwerken mogen helpen “exposen”. Dit moet er namelijk voor zorgen dat, samen met allerlei andere berichten (als de omkoopschandalen in de Biden familie, de Hunter Biden laptop, enzovoort) dat de deepstate zich ogenschijnlijk in het nauw gedreven voelt. Ook het ‘vaccin was een biowapen‘ behoort in dat rijtje van ontmaskeringen thuis; de ontmaskeringen die de deepstate in het nauw moeten brengen.

Dan is de verhaallijn dat die deepstate een alieninvasie in scene zal zetten (via een Area 51 Project Blue projectie) om haar hachje te redden en dan zal de (inmiddels uit de dood herrezen) redder Donald Trump samen met de ‘good guys’, deze actie van de deepstate stopzetten.

Het gehele toneel dat we dus wereldwijd opgetuigd zien worden, dient allemaal ter maskering van het opstarten van de grote plasmakoepel met alle daarbij behorende effecten (Noorderlicht effecten, rond cirkelende schijven – feitelijk reflecties van 87 andere plasmakoepels – en de totale black-out op het gebied van internet, elektronische apparatuur en elektriciteitsnetwerken).

Als de nieuwe plasma koepel dan is opgestart, krijgen we nog het Fenix moment van het opstarten van de Super Dome en dan kan Trump zijn Antichrist rol gaan vervullen voor de zeven jaar onder die Super Dome (de Thunder Dome).

Het is allemaal gescript en voldoet volledig aan de religieuze scripts, zoals vermeld in de Bijbel, de Koran en de Talmoed.

Kijkt u even naar enkele van de vele tweets aangaande de troepenbewegingen in de VS en lees daaronder verder.

Als blijkt dat al deze grote gebeurtenissen aanstaande zijn en er wordt ondertussen ook nog eens druk gewerkt aan het opstoken van bevolkingsgroepen onderling, dan is het op zich niet vreemd dat er militaire bewegingen gerapporteerd worden.

Al sinds 30 december 2021 voorspel ik een burgeroorlog situatie in de VS. Mogelijk zal dit alles eerst getriggerd worden door een crash van het financiële stelsel (die kan worden vertaald als een deepstate poging de CBDC te installeren). Dat kan zelfs voorafgaan aan alle black-outs en vooraf gaan aan de aanslag op Trump en alle hierboven genoemde te verwachten gebeurtenissen.

Het is duidelijk dat het kookt onder de oppervlakte en dat het niet lang meer zal duren voordat alles wat hier al zolang voorspeld wordt uit gaat komen. Verdiep u daarom in de theorie van de plasmakoepels, zodat u voorbereid bent en weet wat komen gaat. Velen gingen u al voor en zijn gelukkig al geïnformeerd en mentaal voorbereid. U kunt dat ook zijn door het boek direct online te lezen. Klik op onderstaande link en gebruik alleen vandaag nog deze 50% kortingscode.

LEES HIER DIRECT ONLINE

Bron linkvermeldingen: hln.bezerohedge.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...