Pagina's

donderdag 8 juni 2023

Tucker Carlson en Elon Musk mogen de deepstate ontmaskeren en u de waarheid vertellen

Tucker Carlson en Elon Musk mogen de deepstate ontmaskeren en u de waarheid vertellen – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Tucker Carlson en Elon Musk mogen de deepstate ontmaskeren en u de waarheid vertellen die u in de mainstream media niet ziet! Fantastisch! Tucker hield zijn eerste uitzending op Twitter en na ruim 19 uur zitten we (op het moment van schrijven) al op 80 miljoen kijkers en de teller tikt snel omhoog. Elon Musk wil nieuws democratiseren en doet dit middels open source software die iedereen gelijk behandelt . Althans, dat geluid dat de open source software niet wil laten horen wordt niet al te veel versterkt, maar dat is goed. U wilt natuurlijk geen onzin horen (video toelichting).

Het is jammer dat ik het niet vooraf gepost heb, maar het was voor mij al duidelijk dat het een-tweetje tussen Musk en Carlson zou gaan plaatsvinden. Al in mijn video van 25 januari 2023 stelde ik dat Elon Musk tot de ‘good guys’ zal blijken te horen. En het ontslag van Tucker Carlson dat kort daarna volgde, was duidelijk een aanzet om de ‘gedemocratiseerde waarheid’ naar Twitter toe te drijven. Het is een geweldige propaganda stunt en dat was de setup natuurlijk.

We gaan precies datgene zien wat hier al in zovele artikelen op de website herhaald is: de deepstate zal ontmaskerd worden door de ‘good guys’, zodat die good guys als verlossers omarmd kunnen worden. Dat zal verlopen via enkele noodzakelijke stappen die de daadwerkelijke gebeurtenissen moeten maskeren. Die daadwerkelijke gebeurtenissen hebben alles te maken met de in onderstaande Twitter uitzending van Tucker besproken UFO’s en buitenaardsen.

Leest u dit artikel en dit artikel nog eens terug en u zult het script heel snel doorzien. Het ligt er zo dik bovenop dat diegenen die het nu nog niet zien, het simpelweg niet willen zien.

Dat psychologische proces is ook wel te begrijpen. De verkettering van de boodschapper is de afgelopen 10 jaar zeer effectief geweest en in plaats daarvan hebben mensen hun nieuwe helden aangeboden gekregen, die er voor ze waren in tijden dat zich precies datgene ontvouwde wat hier al in 2019 voorspeld werd. Om precies te zijn stond het zwart-op-wit in mijn boek van voordat de pandemie PsyOp begon en noemde ik het veelvuldig in de jaren ervoor (zoals hier in 2014).

Het is hooguit enigszins frustrerend dat velen het niet kunnen zien en ondanks de opeenstapeling van bewijzen toch vallen voor de bots en staatstrollen, die Martin Vrijland zonder onderbouwing en met oneliners gebaseerd op totaal valse insinuaties, moeten helpen afkraken.

Gelukkig weet ik al jaren dat het zo werkt en weet ik ook dat de meesten het doorzien. Diegenen die altijd al zoiets hadden van ‘hier klopt iets niet’, zijn gelukkig ook gaan zien dat niet alleen de mainstream media liegt, maar dat er een dubbelspel gespeeld wordt. Dat dubbelspel wordt prachtig zichtbaar met deze Twitter uitzending van Tucker Carlson. U hoeft alleen maar even de moeite te nemen om op de linkjes hierboven te klikken en de onderbouwingen te lezen.

U kunt de stap nog zetten naar het echt ontwaken voor het schaakspel, voordat zich de komende weken het eindspel ontvouwt. In dat eindspel zullen enorm heftige plasmaverschijnselen optreden, zal een totale black-out van elektriciteitsnetwerken optreden. Zal het internet; zullen banken en bedrijven, maar ook thuis uw woning down gaan. Ook zal een alien invasie in scene gezet worden en gaan we een Fenix moment zien. Het wordt allemaal duidelijk als u enkele minuten van uw tijd investeert.

Houdt dat in gedachten als u onderstaande video van Tucker Carlson kijkt en klik daarna even op de gelinkte artikelen. Het kan nog; wakker worden 2.0, maar de tijd dringt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...