Pagina's

dinsdag 25 juli 2023

Als je het eenmaal ziet, kun je het niet ont zien

Als je het eenmaal ziet, kun je het niet ont zien – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Wellicht is het u opgevallen. Het zal vooral de Twitter gebruikers opgevallen zijn: Twitter heet voortaan X. Elon Musk wil een soort Chinese We Chat worden. Hij levert als het ware de technologie voor de everything app die dan later in je brein geplaatst kan worden als de Brein Computer Interface geactiveerd wordt, je lichaam de wallet is en de discussie over biometrische toegang eindigt, omdat je lichaam zelf in de on-hackbare blockchain hangt.

Hieronder ziet u twee tweets. Kijk ze eens en denk daarbij dan aan de titel van dit artikel: Als je het eenmaal ziet, kun je het niet ont zien (en lees verder onder de tweets).

Juist. Ook in de Ouroborus zien we de X. De X staat voor de kruising. Het staat voor het samen voegen van XX en XY. Het is het samenbrengen van de Lilith en Satan koepels onder de Super Dome. Het staat voor het Feniksmoment dat ik in mijn laatste boek beschreef en het staat voor de Ouroborus die ik in mijn voorlaatste boek beschreef. De Oroburus staat voor de cirkel van het leven. De 8-vormige oroborus staat voor de twee grote koepels (de Lilith en de Satan koepel) die worden samengevoegd onder de Super Dome.

De X staat symbool voor de everything app terwijl het Oroborus logo hoort bij de biometrische Worldcoin. Beiden werden gisteren 24 juli 2023 gelanceerd. De everything app door Elon Musk en de proof of personhood Worldcoin blockchain coin door OpenAI’s Sam Altman. Ethereum oprichter Vitalik Buterin tweete zijn steun voor deze biometrische Worldcoin oplossing in de vorm van dit artikel en de Ouroborus.

Beide technologiën zijn feitelijk de betere versies van wat de CBDC plus het Europese Digitale ID moeten gaan doen. Terwijl iedereen denkt dat het Europese Digitale ID rampzalig is, omdat het je de toegang tot internet kan ontnemen of je bankrekening kan blokkeren, is de Worldcoin (zoals de proof of personhood blockchain oplossing genoemd is) feitelijk niets minder erg. En terwijl iedereen denkt dat de CBDC traceerbaarheid en social credits mogelijk maakt, doet blockchain technologie dat feitelijk tot in perfectie (maar dan gedecentraliseerd en dus onhackbaar).

Mijn voorspelling is dat de Bitcoin de backbone van alle financiële systemen zal gaan vormen nadat de CBDC is mislukt omdat de deepstate opgeruimd is. Dit proces bespreek ik uitvoerig in mijn nieuwe boek ‘De Feniks Zal Spoedig Herrijzen’.

Everything apps als We Chat en X (voorheen Twitter) zullen transacties mogelijk maken met coins (naar keuze) en de waarde van die coins zal één op één gekoppeld zijn aan de waarde van de Bitcoin. De Bitcoin vormt daarin de nieuwe goudstandaard, maar dan met het voordeel dat er geen nieuwe goudader gevonden kan worden en er dus niets bijgecreëerd kan worden. Je behoudt zo wereldwijde waardegarantie. De beveiliging wordt geleverd via een wereldwijd biometrisch blockchain systeem als Worldcoin en de combinatie van beide maakt veilig handelen over de gehele wereld mogelijk. Veilig in de zin van onhackbaar.

Dat veilig handelen zal eerst nog via oplossingen als de irisscan orb verlopen, maar het uiteindelijke plan is om de blockchain in het brein te plaatsen. De Brein Computer Interface hoeft alleen nog maar even geactiveerd te worden en je hebt het meest veilige systeem ter wereld (de blockchain), met de mens als biocomputer in die blockchain. Ieder blockje in de chain moet elke transactie goedkeuren, zoals dat nu al het geval is bij de Bitcoin transacties. Dat maakt dat niemand kan kopen of verkopen zonder in de blockchain te hangen (zonder het merkteken van het beest in zich te dragen).

Het is dus tijd. X is gelanceerd, de Worldcoin identificatie is gelanceerd. En ook in dit logo herkennen we datgene wat ik in ‘De Feniks Zal Spoedig Herrijzen‘ beschrijf. Als je het logo namelijk even 90˚ met de klok mee draait zie je twee koepels overkoepeld worden door 1 grotere en je ziet de Feniks vogel die op het punt staat zijn vleugels uit te slaan. En dat alles vond dus op dezelfde dag plaats.

Het lijkt er dus op dat we vlak voor het Feniks moment zitten. Ook het nieuws aangaande de Biden familie en daarmee de oplopende druk voor de deepstate, lijkt te wijzen in die richting. We gaan waarschijnlijk de alien invasie cover-up show voor de plasma effecten in de lucht nu snel meemaken; waarna het Feniksmoment volgt.

Als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer ont zien. Voor wie beide boeken van dit jaar gelezen heeft, zal het inmiddels duidelijk zijn.

Bent u blij met artikelen als deze en vindt u ze belangrijk? Deel ze dan ook. Dat is een kleine moeite en helpt enorm. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Wilt u graag dat ik door kan blijven gaan met publiceren van dergelijke artikelen, steun dan mijn werk en word lid of doneer. Klik ook eens op de linkjes in het artikel en lees de reacties hieronder, want daarin vindt u belangrijke achtergrondinformatie en updates. Luister desgewenst de gesproken versie van dit artikel die automatisch is gegenereerd:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...