Pagina's

zondag 2 juli 2023

Opstanden in Frankrijk – Macron legt social media aan banden – Problem, Reaction, Solution?

Opstanden in Frankrijk – Macron legt social media aan banden – Problem, Reaction, Solution? – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Er komen heel wat dramatische beelden binnen via voornamelijk Telegram en TikTok van rellende jongeren in meerdere steden in Frankrijk. De onrust zou veroorzaakt zijn door de dood van een jongeman die probeerde een wegversperring te ontwijken en op tussenkomst van de politie stuitte. Dat is de kortst mogelijke samenvatting van de mainstream verhaallijn. Laten we eens even nuchter kijken naar de situatie en kijkt u dan eens goed naar onderstaande de beelden.

Eerst een filmpje van auto’s die vanuit een parkeergarage naar buiten geduwd zouden worden, om vervolgens in brand te vliegen (en lees daaronder verder).

Dat ziet er heftig uit vindt u niet? Maar als u dan even goed kijkt naar de auto’s die in de straat rijden, dan zijn de bestuurders totaal niet geschrokken en rijden ze onverstoord verder. Dit is overduidelijk een nep video, waarschijnlijk gemaakt met simulatiesoftware als Unreal Engine 5.2

En dan komen er de nodig video’s voorbij van jongeren die met automatische wapens schieten. Deze wapens zouden ze veroverd hebben op wapendepots. Kijkt u maar even (en lees daaronder verder):

Ja, in de ene hand een telefoon en in de andere hand een wapen. Het zijn allemaal erg jonge knullen (vermoedelijk rond de 18) en allemaal dragen ze duidelijk herkenbaar zwarte kleding.

En dan het ingekapseld stukje brand in de video hieronder. Zou het echt zijn of is het een gebied dat toch al toe was aan een stukje nieuwbouw in het kader van de 15 minuten steden, waarin steden opnieuw ingericht moeten worden?

En dan duikt het volgende bericht op (citaat): Macron geeft sociale netwerken de schuld van rellen in Frankrijk, zegt dat de autoriteiten “stappen zullen ondernemen” om “gevoelige inhoud te verwijderen” en om degenen die “oproepen tot wanorde” op de platforms te “identificeren“.

Waarom wilde ik dit even aan u tonen? Welnu, we moeten scherp blijven. Het heeft er alles van dat dit niet in het nadeel van Macron werkt, maar in zijn voordeel.

Als je steden toch opnieuw moet indelen vanwege de 15 minuten Smart City plannen en als je wel wat jongeren kunt ronselen (jongeren die bijvoorbeeld aan het begin van hun politie- of legeropleidingen staan) om te gaan rellen, dan kun je het Problem, Reaction, Solution spel spelen.

De Solution is duidelijk: meer grip op de massa. De rellen en branden komen dan goed van pas. Je moet alleen nog even de “Oh, wat erg” fase aanwakkeren via de grote radio- en TV-stations en de bekende praatprogramma’s. Daar zijn ze voor.

Het is niet zo moeilijk om door de spelletjes van de elite heen te prikken. Waarschijnlijk gaan de professionele relschoppers nog flink wat wapens afvuren en nog wat panden en auto’s in de fik steken en dan kan Macron het leger op straat zetten en social media op slot gooien.

Zo realiseer je versneld een totalitaire staat en kun je mensen in hun eigen gebied houden (om ze alvast te laten wennen aan de 15 minuten steden).

Welke landen zullen gaan volgen? Zweden (vanwege de Koran verbranding)? Nederland vanwege de Koran verscheuring van staatsspion Edwin Wagensveld.

Lees het hier gelinkte artikel nog eens terug om het duidelijk bewijs te zien dat het soort figuren als Edwin Wagensveld door de staat aangestuurd worden. Ik heb het zelfs op beeld vastgelegd.

We zijn getuige van de uitrol van een agenda waarin via chaos toegewerkt wordt naar meer totalitaire grip op he volk. “Ordo ab Chao“. En dat in zichzelf is weer onderdeel van de grotere agenda waarbij de oude machtselite vervangen zal worden door een nieuwe, maar daarover later meer. Eerst is het belangrijk om door deze Problem, Reaction, Solution spelletjes heen te prikken.

Bent u blij met artikelen als deze en vindt u ze belangrijk? Deel ze dan ook. Dat is een kleine moeite en helpt enorm. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Wilt u graag dat ik door kan blijven gaan met publiceren van dergelijke artikelen, steun dan mijn werk en word lid of doneer. Klik ook eens op de linkjes in het artikel en lees de reacties hieronder, want daarin vindt u belangrijke achtergrondinformatie en updates. Luister desgewenst de gesproken versie van dit artikel die automatisch is gegenereerd:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...