Pagina's

donderdag 26 oktober 2023

“Israël” vervalt eind oktober als soevereine staat

“Israël” vervalt eind oktober als soevereine staat. Dit verklaart de ‘false flag’ met behulp van ISIS=Hamas.
herstelderepubliek.wordpress.com

“Israël” vervalt eind oktober als soevereine staat. Dit verklaart de ‘false flag’ met behulp van ISIS=Hamas.

De lieve Jeanine Morigeau uit Canada schrijft op Telegram:

gedeeld op TBJ website…Sg en Israël

Iemand stuurde me dat bestand gisteravond en ik luisterde alleen naar de laatste 12 minuten. Vanmorgen lag ik hier in bed en plotseling drong het tot me door wat er precies werd gezegd:

Je hoort hem uitleggen dat Israël op 14 mei 1948 als vrije staat op Palestijns grondgebied werd opgericht, maar dat hun contract als onafhankelijke soevereine natie eind oktober 2023 afloopt. (dag na de eclips, geen toeval). Israël heeft dan dus iets meer dan 75 jaar bestaan. Ze staan geregistreerd als een corporatie en hun adres is naast het Kensington paleis in Londen.
Dat betekent dat de timing van de oorlog volledig strategisch is gepland om samen te vallen met de tijd dat ze konden worden ontbonden met de rest van de centrale bankiers en alle andere failliete bedrijven. Dus dat verklaart eindelijk de betekenis van de aankondiging dat Israël zal de laatste zal zijn. Ze moesten wachten met het opruimen van Israël tot dit contract was ontbonden, waardoor Israël van een soevereine staat weer een corporatie werd en onvoorwaardelijk moest capituleren.


Er schijnen documenten te zijn die het bestaan van dat contract aantonen.

Als Israël is opgeheven, komt het mandaatgebied Palestina weer bovendrijven en kan worden gewerkt aan de Eénstaat oplossing. Vele miljoenen Israëli’s zullen het kapotte maffiastaatje vrijwillig verlaten en de echte Joden zullen samen met de oorspronkelijke bewoners de zaak op orde brengen, zoals het hoort: one man, one vote. De grenzen zijn bekend en de vrede kan worden getekend. Uiteraard nadat de Tribunalen de daders hebben berecht wegens genocide en/of het faciliteren daarvan. Inclusief de Israëlische piloten, de benenbrekers van de West Bank en de inhuurterroristen van Hamas/ISIS/Mossad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...