Pagina's

zondag 8 oktober 2023

Oorlogsfilm Israël op het netvlies, oorlogsfilm Oekraïne van het netvlies

Oorlogsfilm Israël op het netvlies, oorlogsfilm Oekraïne van het netvlies – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Even los van de vraag: Hoe kan een land dat bewegingssensoren op alle hekwerken rondom de Gazastrook heeft; een land dat een Iron Dome antirakketsysteem heeft en een land dat de Gazastrook 24×7 bewaakt met uitkijktorens, zo overrompeld worden met een verrassingsaanval van Hamas? Omdat Iran de sensoren in de hekwerken gehackt had? Omdat Iran het Iron Dome systeem uitgeschakeld had door het te hacken? Omdat de dames en heren op de uitkijktorens gedrogeerd waren met slaapmiddel? Israël is nummer 1 in de wereld waar het gaat om software beveiliging en hackerstechnologie. Hier is veel meer aan de hand.

En even los van de vraag hoe de beelden in Israël gecreëerd zijn, moet je je afvragen hoe het zit met de timing. Kijkt u even naar onderstaande video en let dan niet op de tekst, maar op de houding van de benen en vraagt u zich af of hetgeen u ziet anatomisch gezien mogelijk is; tenzij je de benen breekt (en lees daaronder verder).

Verder zien we natuurlijk uitermate dramatische beelden vanuit Israël, maar dat is precies de bedoeling met een False Flag. Het is misschien lastig te doorzien, maar in een valse vlag kun je gebruik maken van legereenheden die het spel meespelen en aangezien iedereen in Israël dienstplicht heeft, heb je een geheel volk dat je makkelijk kunt mobiliseren via brainwashing door een geveinsde raketaanval en geveinsde raketinslagen. Is dat een grote klus en vergt dat groots opgetuigd list en bedrog? Ja, maar met de huidige AI filmtechnieken kom je een heel eind en met medewerking van enkele elite units kun je een aanval behoorlijk geloofwaardig maken.

Zeg ik daarmee dat de aanslag van Hamas op Israël niet plaatsgevonden heeft? Ik zeg dat het heel lastig is om zomaar blindelings af te gaan op beelden die in het nieuws of op social media voorbij ziet komen, want waar wij denken dat telefoonfilmpjes wel echt moeten zijn, kan AI software ook daar heel eenvoudig een grote rol spelen.

Waar ik op wijs is de mogelijkheid van een goed getimede valse vlag, die twee doelen kan dienen: Ten eerste, afleiding van de oorlogsfilm Oekraïne en ten tweede het creëren van een alibi om de tempelberg te ruimen van de Al-Aqsa moskee, zodat de herbouw van de tempel van Salomon kan beginnen (zoals beschreven in dit artikel).

De oorlogsfilm in Oekraïne heeft er inmiddels voor gezorgd dat overheden tientallen miljarden van de bevolking hebben kunnen stelen. Dat geld was nodig, want een kogel is tegenwoordig van 24 karaats goud gemaakt en tanks zijn met de meest zuivere diamanten bekleed, terwijl een gemiddeld vliegtuig toch ook wel het nodige zilver en goud in zich heeft, met een Armani stuurknuppel en een Luis Vuitton helm voor de piloot. En raketten dan! Die zijn pas duur! Dat is geen stalenbuis met explosief. Nee, dat is hightech met chips die handmatig geproduceerd worden door kinderen van rijke Arabische sjeiks. En die hebben een hoog salaris.

Vergis u niet oorlog is duur. Dat kost tegenwoordig geen miljoenen meer. Nee, daar heb je nu echt honderden miljarden voor nodig! Of is het een creatieve manier van geld uit de zakken van het volk stelen?

Hoe je het ook wendt of keert; de wapens in Europa zijn op, zo meldde de Nederlandse NAVO top-man Rob Bauer (die overigens geen familie is van volkszanger Frans Bauer). Sorry Oekraïne! Dat is natuurlijk strategisch heel slim. Gewoon in de media te melden dat de wapens op zijn. Als er echt sprake zou zijn van een oorlog tegen grootmacht Rusland, dan is dat strategisch gezien een zeer handig bericht. “Hey, Vladimir Poetin! Onze wapens zijn op! We moeten meer gaan produceren, maar op dit moment willen we graag dat je weet dat we bijna geen wapens meer hebben!” Daarnaast heeft het congres in de VS even een stop gezet op meer geld voor Oekraïne en heeft oud EU president Jean-Claude Juncker Oekraïne inmiddels te corrupt om tot de EU toe te treden verklaard.

Anders gezegd: de hoe pluk je de massa financieel kaal oorlogsfilm in Oekraïne zit erop en dus moet de angstpropaganda verlegd worden naar een dreigende wereldoorlog in het Midden Oosten. Die angst kan nu lekker aangewakkerd worden door het beeld op het netvlies te zetten dat Iran weleens achter de Hamas aanslagen zou kunnen zitten.

Als u het mij vraagt, gaat zo’n Derde Wereldoorlog er pas komen in de laatste fase van het script; na het Feniksmoment en is deze op een false vlag gelijkende situatie in Israël slechts een poging om de tempelberg te ruimen en plaats te maken voor de herbouw van de tempel van Salomon.

Duiken er al berichten op dat aan Oekraïne geleverde wapens in de handen van Hamas terecht gekomen zijn? Dan wordt het helemaal een interessante kwestie. Dan zou deze nieuwe oorlogsfilm ook nog eens bij kunnen dragen aan het script van het opruimen van de deepstate, vanwege al haar corruptie. We zullen zien hoe het zich de komende dagen ontvouwt.

Bent u blij met artikelen als deze en vindt u ze belangrijk? Deel ze dan ook. Dat is een kleine moeite en helpt enorm. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief. Wilt u graag dat ik door kan blijven gaan met publiceren van dergelijke artikelen, steun dan mijn werk en word lid of doneer. Klik ook eens op de linkjes in het artikel en lees de reacties hieronder, want daarin vindt u belangrijke achtergrondinformatie en updates. Luister desgewenst de gesproken versie van dit artikel die automatisch is gegenereerd:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...