Pagina's

woensdag 8 november 2023

Noorderlicht verschijnselen binnenkort overal te zien door de aanstaande abrupte poleshift

Noorderlicht verschijnselen binnenkort overal te zien door de aanstaande abrupte poleshift – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Het was bijzonder genoeg om in de Telegraaf te vermelden, het Noorderlicht verschijnsel dat tot in het zuiden van Nederland zichtbaar was. Ook in het noorden van België werd het waargenomen. Opvallend is daarbij de rozige gloed. Het is een interessant verschijnsel om eens bij stil te staan. Waarom? Welnu, de verwachting is dat er binnenkort over de gehele wereld lichteffecten gaan zien. Dat zijn dan wel veel heftigere lichtverschijnselen die zelfs binnenshuis waarneembaar zullen zijn, alsof er buiten felle neonlampen staan te flitsen. Dat zal menigeen aansporen om naar buiten te gaan en verrast te worden.

Je hebt trouwens het Noorderlicht en het Zuiderlicht. Die verschillen van kleur en dat zou komen door de interactie tussen het magnetisch veld van de zon en dat van de aarde. Uitbarstingen van zonnevlammen zouden geladen deeltjes onze atmosfeer in schieten en dan botsen met zuurstof en stikstof waardoor het kleureffect zou ontstaan.

Dat model klopt niet. De atmosfeer van de aarde is opgebouwd uit meerdere gaslagen. De elektromagnetsische veldlijnen doen deze gaslagen oplichten als gevolg van de kleur van het plasma in die atmosferische laag. Dit wordt getoond in onderstaande video. Waarom is dit belangrijk om te weten? Welnu, zoals gezegd gaan we binnenkort veel van die lichteffecten zien en daarom is het nu alvast nuttig om het model echt goed te begrijpen, omdat het dan duidelijk is wat er gaande is. Kijk daarom onderstaande video eerst en lees daarna verder.

De werkelijke reden dat het Noorderlicht en het Zuiderlicht van kleur verschillen, waarbij het Noorderlicht meestal meer roodachtig is en het Zuiderlicht meer groenachtig, heeft te maken met de elektromagnetische veldlijnen van de plasmakoepel waaronder we leven. In mijn laatste boek, genaamd the Simulation Dome, ziet u hoe zo’n plasmakoepel wordt gecreëerd via een CERN achtig spinnend elektromagnetisch ringveld. De grafische voorstelling van de elektromagnetische veldlijnen heb ik gepoogd weer te geven in onderstaand plaatje (lees daaronder verder voor de uitleg).

De plasmakoepel of plasmasfeer uitgelegd

Een elektromagnetisch ringveld doet een koepelvormige plasmaatmosfeer ontstaan, waarbinnen zich de gaslagen bevinden getoond in de eerste video. In het plaatje ziet u blauwe en gele lijnen, maar feitelijk zou het gehele plaatje gevuld kunnen zijn met veldlijnen met verschillende elektromagnetische sterkte. Dat zou het plaatje echter te onduidelijk maken. De elektromagnetische veldlijnen dwingen het plasma als het ware in verschillende plasmakoepellagen en bevatten hierdoor verschillende soorten elementaire gasdeeltje (materie). Die plasmalagen zijn als volgt opgebouwd (zie video en lees daaronder verder):

Het elektromagnetisch ringveld dat de plasmakoepel genereert, houdt de plasmakoepel (van verschillende plasmaschillen) stabiel op zijn plek. De opstart van zo’n plasmakoepel is belangrijk om te begrijpen, maar voor alsnog gaan we even uit van de situatie waarbij de plasmakoepel stabiel en reeds voltooid is. In mijn boek licht ik toe dat de plasmakoepel als het ware het computerscherm is, waarbinnen zich materie materialiseert vanuit code. Het is het scherm waarbinnen de simulatie zich materialiseert. Dat is een stelling die ik in mijn boek volledig onderbouw. Voor nu gaan we er even vanuit dat u dit inmiddels weet.

De blauwe plasmakoepel die u op het plaatje ziet is overigens de helft van de plasmabol die door dit elektromagnetischringveld wordt opgewekt. Dat wil zeggen dat zich tevens ondergronds zo’n koepel vormt. Dit is een belangrijk gegeven dat ik in mijn boek nog niet genoemd heb, maar het is de reden waarom er verhitting onder de grond optreedt. Dat is de combinatie van het plasma dat zich ook daar vormt, waardoor het ‘gesteente’ van de originele aarde smelt en vloeibaar wordt. In feite is er dus sprake van een plasmabol. Dat is het scherm waarbinnen de simulatie zich materialiseerd en waarbinnen nog restanten (gesmolten of in tact) van de originale aarde terug te vinden zijn.

Antartica is in dit model geen continent, maar het is een ring van ijs, gevormd als gevolg van de loop van de elektromagnetische veldlijnen die zorgen voor een bolvormige troposfeer, stratosfeer, mesosfeer enzovoort. Deze bolvormige plasmalagen (bol is de letterlijke betekenis van sfeer) verschillen van temperatuur en de rand van de homosfeer is extreem koud. Hierdoor vormt zich een ijsring. Buiten die ijsring bevindt zich dus eveneens gebied dat zich strekt ter grote van de volledige plasmasfeer (plasmabol).

Dat betekent dat de aarde veel groter is dan wij denken. Binnenkort zal dit echter aan de massa kenbaar moeten worden gemaakt, maar dat zal gebeuren via berichten als de toevallige ontdekking van nooit eerder gezien land, zoals dat op 21 februari 2023 reeds begon met de ontdekking van 7000 nieuwe eilanden door Japan. Best vreemd als je bedenkt dat “de ruimte” vol satellieten hangt en dus alle land allang zichtbaar zou moeten zijn gemaakt met die satellietbeelden. En hebben die astronauten dat dan nooit gezien in hun ISS stalen buis met ramen? André Kuipers, zeg het maar!

Wilt u weten hoe groot onze plasmasfeer feitelijk is? Kijkt u dan even naar onderstaande video, waarin u de echte kaart van de aarde ziet.

Onze plasmasfeer, op de oppervlakte van de (originele) aarde weer te geven als een plasmakoepel (samen met de ondergrondse koepel een bol vormende) is zo groot dat als de weerspiegeling daarvan in die plasmakoepel. Die weerspiegeling zien wij als iets dat wij ‘de maan’ noemen. De maan is de weerspiegeling van het gehele aardoppervlakte onder de plasmakoepel (de plasmakoepel zijnde de helft van de, via het elektromagnetisch ringveld opgewekte, plasmasfeer).

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom we na die maanlanding van 1969 nooit meer op de maan geweest zijn? Dat zou toch een makkie moeten zijn, gezien de technologische vooruitgang sindsdien. Misschien weet regisseur Stanley Kubrick dat uit te leggen, maar die is inmiddels overleden.

De reden dat het getoonde aardoppervlak er overigens niet als een perfecte cirkel uitziet, heeft te maken met de 2D projectie van verschillende hoogtes en dieptes op een plat vlak. In feite is het een cirkel. En op die cirkel hebben we te maken met de projectie van de zon, die eveneens ontstaat via een plasmaeffect. De uitleg hiervan ziet u in onderstaande video. Die zon heeft een bepaalde ‘kloksnelheid’, zoals een computer een bepaalde kloksnelheid heeft. De reden waarom ik u dit laat zien, is om u alvast de basis mee te geven voor het plasmaeffect dat nog dit jaar gaat optreden.

Houdt bij dit alles in gedachten (en lees na in het boek) dat wanneer de zonbeweging ‘de kloksnelheid’ vertegenwoordigt, dit niet wil zeggen dat we de volle kloktijd zullen gaan meemaken. In mijn boek licht ik namelijk toe dat die kloksnelheid is als de snelheid waarop een langspeelplaat speler draait. Als we in een simulatie leven en de bouwer van die simulatie slechts een gedeelte van de originele langspeelplaatopname heeft kunnen behouden, moet je de plaat nog altijd op dezelfde specifieke snelheid afspelen; ookal heb je maar een klein stukje onbekraste vinyl.

De zon wordt opgewekt door een ander elektromagnetisch veld, dat zich beweegt in de (Praagse klok) klokstructuur zoals weergegeven in bovenstaande video. Je hebt dan de inteferentie tussen het elektromagnetisch veld dat het plasmascherm in stand houdt en het elektromagnetisch veld dat de zon opwekt in dat plasmascherm. De combinatie van die twee levert het Noorderlicht effect op in het centrum van de plasmakoepel. Het Zuiderlicht effect treed op aan de buitenrand van de plasmasfeer en dat is anders van kleur vanwege de andere plasmasamenstelling (vanwege het dichter bij elkaar komen van de magnetische veldlijnen – zie tweede plaatje in dit artikel).

De aanstaande poleshift en de fake alien invasie

De reden dat de zogenaamde Noordpool zich verplaatst heeft dus alles te maken met de zonnecyclus, zoals uitgelegd in de laatst video (hierboven). Er is echter nog een andere reden, waarom er een hele acute en drastische poolshift aan zit te komen. Die reden is te vinden in de hier geponeerde unieke theorie dat er tientallen andere van dit soort plasmakoepels bestaan; allen gebouwd op het oppervlakte van de originele aarde die ooit uit haar proto-Saturnus systeem gerukt werd door het voorbij trekken van de ‘vernietiger’ (de exsosoomreactie die Lucifers Saturnus systeem uit elkaar trok).

Op die originele aarde zijn dus tientallen (178 om precies te zijn) plasmakoepels (plasmabollen) waarbinnen zich oppervlaktes terra bevinden met eigen diersoorten, mensachtigen, en combinatiesoorten die wij nu nog kennen van sprookjes, fabelen en Disney films. Die extra terra zal binnenkort onder één grote nieuwe plasmakoepel (eigenlijk plasmasfeer) worden gebracht, waardoor we deze wezens feitelijk kunnen gaan opduiken in onze waarneming. Ook hierop worden we alvast voorbereid via de vermeende vondsten van zeemeerminnen en andere onbekende levensvormen. Dat kan nu nog fake news zijn, maar het gaat om de gewenning; net zoals we klaargestoomd worden voor de aliens via gewenning in het nieuws.

In mijn boek onderbouw ik waarom er twee maal 88 van het soort plasmakoepels bestaan als datgene wat wij denken dat onze aarde is (waarvan al een groot gedeelte niet bij ons bekend is, zoals u kon zien in bovenstaande video’s). Ook leg ik uit waarom die twee maal 88 koepels elk onder een nieuwe plasmakoepel (of plasmasfeer) zullen worden samengevoegd. Aan allerlei symboliek kunnen we herkennen dat dit getal 88 op dit moment erg belangrijk is. Het wordt als het ware ‘hidden in plain sight’ getoond dat de overkoepeling van die 88 ‘aardes’ (die 88 plasmakoepels of plasmasferen) aanstaande is.

In onder meer dit artikel heb ik toegelicht waarom de lichteffecten die zullen optreden bij het opstarten van die grote plasmakoepel (die 88 zal overkoepelen) er uit zal zien als ronddraaiende cirkels in de lucht en tevens gepaard zal gaan met gigantische kleureffecten. Tevens licht ik in dat artikel toe waarom deze verschijnselen zullen worden geweten aan ‘de deepstate’, die deze effecten zogenaamd zou realiseren via een Project Blue Beam projectie vanuit Area 51, om de wereldbevolking bang te maken voor een alien invasie.

De rondschietende ronde schijven zijn dan zogenaamd UFO’s, terwijl het in werkelijkheid de reflecties van de andere plasmakoepels (gezien vanuit de onze) in de opstartende nieuwe plasmakoepel zijn. En de kleurige lichteffecten zijn de interactie tussen het plasma van onze (en de 87 andere plasmakoepels) plasmakoepel met het opstartend elektromagnetischveld van de nieuwe grote plasmakoepel.

Omdat deze grote plasmakoepel (net als de “kleinere” 88 koepels) wordt gecreërd via een draaiend elektromagnetisch ringveld dat veel groter en sterker is dan de individuele kleinere plasmakoepels, zal dit elektrmagnetisch veld dat van de kleinere overtreffen in sterkte. Het centrum van het nieuwe grotere torodiale ringveld zal dus een sterkere positieve magnetische Noordpool vormen en dus zullen alle compassen ineens naar het centrum van dat torodiaal ringveld wijzen. Dat is de daadwerkelijke reden van de aanstaande abrupte poleshift.

Mijn verwachting is dat dit ergens in de komende maanden zal plaatsvinden. Dat is de reden waarom ik hard gewerkt heb om mijn laatste boek tijdig af te krijgen, zodat diegenen met een open mind (open in de zin van dat het het bewustzijn doorlaat om de mindblokkades af te pellen) weten wat komen gaat.

Het Fenix fenomeen

Dit alles is een tussenstap in de richting van de eindtijd, waarin het Fenix fenomeen de geboorte van Jezus zal simuleren. Die “geboorte” vindt plaats nadat de twee maal 88 koepels zijn samengevoegd onder de Super Dome (zie ook mijn artikel over de Super Bowl 2023). Die geboorte van Jezus is feitelijk de Great Reset die plaatsvindt als het Super Dome plasmascherm uitgezet moet worden vanwege het (Noachidische) vernietigingsmoment dat in de blueprint van de simulatie gebrand zit. Het samenvoegen van de twee maal 88 systemen (elk onder een grote plasmakoepel gebracht) representeert de onbevangen bevalligheid van Maria (de hermafrodiete zelfbevruchting), waarna de geboorte van het Christuskind (de heropstart van de simulatieplasmakoepel) volgt.

Dat Fenix fenomeen heb ik weergegeven in onderstaand plaatje, waarin u de twee (dan reeds op hun plaats zijnde) grote plasmakoepels ziet (waaronder elk 88 kleinere zijn samengevoegd). Tijdens het opstarten van de Super Dome (de Thunderdome) zal het Fenix plasmaontladingseffect optreden, waarvan ik in dit artikel uitgebreid uitleg hoe dat precies ontstaat en waarom het er uit zal zien als die vurig vogel die met zijn vleugels wappert. Wilt u dus echt weten wat er de komende tijd staat te gebeuren en voorbereid zijn, lees dan eerst het boek (in uw eigen taal te lezen als u de browsertaal instelt) en vervolgens de hierboven gelinkte artikelen.

Linkvermeldingen: telegraaf.nltimeout.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...