Pagina's

maandag 20 mei 2024

Was de helikopter crash van de Iraanse president Ebrahim Raisi een deepstate aanslag?

Was de helikopter crash van de Iraanse president Ebrahim Raisi een deepstate aanslag? – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Een helikopter met aan boord de Iraanse president Ebrahim Raisi, de minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian en andere functionarissen, is gisteren neergestort. Dit alles gebeurde in een afgelegen noordelijke regio op de terugweg van een officieel bezoek aan Azerbeidzjan. De president en zijn collega’s zouden aan boord van een meer dan 40 jaar oude Bell helikopter gezeten hebben en dat het om zo’n oude helikopter ging, zou te maken hebben met de westerse sancties. Twee andere helikopters overleefden het slechte weer wel en zij rapporteerden in eerste instantie de ‘harde landing’ van de helikopter van Raisi. Inmiddels zou duidelijk zijn dat de president en zijn medepassagiers zijn omgekomen.

Het is nuttig om het even zo kort en bondig samen te vatten, want de essentie van de onzin zit hem altijd in de kleine details; de details die doorgaans door de mainstream media en de alternatieve media omhuld worden met veel wollige verhalen. Beiden zijn er om de twee kanten van de list- en bedrog medaille in stand te houden. En dus worden veel dramatische details belicht, zodat het verhaal geloofwaardig klinkt. Hier doen ze dat niet anders. De onzin wordt echter als snel duidelijk als je naar dat ene belangrijke detail kijkt: een 40 jaar oude helikopter. Een president van het land dat samen met andere hooggeplaatsten in een veertig jaar oude helikopter zou rondvliegen? Dat klinkt als iets wat in elk land vermeden zou worden; behalve in Iran, want dat is een soort Timboektoe en daar hebben ze oude rotzooi en geen veiligheidsmaatregelen.

Onzin natuurlijk. Een president gaat sowieso niet door zware mist vliegen; gaat niet met belangrijke andere topfiguren in 1 helikopter rondvliegen en doet dat zeker niet in een 40 jaar oude roestige helikopter. Alles ruikt naar een set-up; een goed verhaal dat nodig is om de indruk van een aanslag te kunnen wekken. Het zal ongetwijfeld niet lang duren of de westerse weersbeïnvloedingsmethoden en de directed energy weapens worden als mogelijke aanslagmiddelen genoemd. Als het verhaal slechts bij een ongeval als gevolg van slecht weer gehouden wordt, dan zal ongetwijfeld gesproken worden van een voor Israël gunstig machtsvacuüm. Niets voor niets doken vrijwel onmiddellijk de berichten op dat de Iraanse Nationale Garde strategische punten in Teheran aan het bewaken was.

We moeten niet raar opkijken als we hier met een belangrijk trigger-moment te maken hebben. Natuurlijk kan het een ongeluk zijn, maar de genoemde toevalligheden van de combinatie slecht weer en een 40 jaar oude helikopter rieken erg naar een set-up.

Who benefits? De agenda; het script. Wie nog in machtsblokken denkt en wie nog niet doorheeft dat alle, op de bühne ogenschijnlijk vijandige partijen, achter de schermen feitelijk samenwerken aan hetzelfde doel, is nog te veel verblind door de hypnotiserende propagandamethoden van alle media (zowel mainstream als alternatief); allen zitten in de zak van de echte macht. De alternatieve media doen alleen alsof ze zelfstandig en middels donaties opereren. Feitelijk houden beiden altijd en overal de basisleugens in stand.

Wat was die basisleugen in de covid PsyOp? Dat er besmettelijke virussen bestaan. Zij hielden de besmettingsleugen in stand. Dan kun je spreken van gain of function onderzoek als oorzaak van de pandemie, maar hoef je niet te erkennen dat de gehele pandemie gehoaxt is via propagandabeeldvorming en het ziek maken van mensen vanuit het netwerk (zoals hier toegelicht). Wat is die basisleugen in oorlogssituaties? Dat partijen elkaar daadwerkelijk bestrijden. Als u de leugen van beide kanten bevestigd ziet met beeld en geluid en interessante zogenaamde rapportages van het slagveld, gaat u het vanzelf geloven. De meesten doorzien niet hoe goed de AI en Hollywood filmproductiemethoden zijn en hoe gebieden leeggetrokken worden voordat de troepen gebouwen en remote controle materieel mogen kapotschieten.

De agenda is dat de zionistische Satanische deepstate moet vallen. Dat betreft de club Netanyahu; dat betreft de regering Joe Biden en zijn voorgangers Obama, de Bushes, de Clintons en de meeste westerse politieke leiders, maar ook de Europese koningshuizen en het Britse koningshuis. Zij moeten worden opgeruimd, de VS en Europa moeten respectievelijk in burgeroorlog en op het randje van totale chaos worden gebracht, de dollar moet vallen, de NAVO uiteenspatten, de EU moet vallen, enzovoort, enzovoort. Het is allemaal noodzakelijk om de nieuwe messiaanse vredestichter en wereldleider ten tonele te brengen. Een gebeurtenis als deze helikoptercrash van de Iraanse president kan daarin uitstekend als katalysator dienen, als straks de berichten naar buiten komen dat het een aanslag was.

We moeten dan ook niet raar op kijken als dit een staartje krijgt. Het zou niet moeten verbazen als Turkije hier het onderzoek gaat leiden en dat deze crash ineens een aanslag blijkt te zijn. Dan heeft Erdogan extra munitie om zijn volk te overtuigen dat het nu tijd is om het gigantische Turkse leger te activeren. Ook dat zal allemaal propagandashow en Hollywoodstijl filmproductie zijn, met veel militair materieel dat verplaatst wordt en prachtige beelden op tv en social media, maar het gaat om het psychologisch effect bij de massa en het gaat om het katalyserende effect van gebeurtenissen met gecreëerde alibi’s als een dergelijke (in potentie) moordaanslag (hoax) op de Iraanse president. Wordt vervolgd!

Bent u blij met artikelen als deze, deel ze dan. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief. Wilt u ook dat ik door kan blijven gaan, steun dan mijn werk en lees de reacties voor aanvullingen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...