Pagina's

woensdag 24 juli 2024

De notulen van het - Duitse - OMT compleet openbaar

De notulen van het - Duitse - OMT compleet openbaar
www.maurice.nl

Samenvatting van het artikel
Dankzij een klokkenluider zijn de notulen van het Duitse OMT gisteren compleet openbaar geworden. Die zullen weinig verschillen van die van het Nederlandse OMT. Erg genoeg is de inhoud precies wat je kon verwachten, de reactie van de Nederlandse media ook.

Lees volledig artikel: De notulen van het – Duitse – OMT compleet openbaar
Leestijd: 3 minuten
RKI/OMT stukken beschikbaar
In Duitsland zijn gisteren de notulen van het Duitse OMT, inclusief alle bijlagen, openbaar geworden, dankzij een klokkenluider die deze geleverd heeft aan een groep, met daarin Aya Velazqeuz, die al lang bezig was om deze te bemachtigen. Een deel ervan was al door de autoriteiten opgeleverd, maar veel delen waren zwartgelakt. Daar was veel ophef over geweest, zoals we vier maanden geleden beschreven. Een maand daarvoor hebben we de inhoud ervan al beschreven, inclusief de documentaire die Aya Velazquez hier toen al over gemaakt had. Maar nu is dus alles beschikbaar gekomen, zonder zwartmaking!

Het is heel veel materiaal, dat hier gedownlaod kan worden. De bijlagen zijn maar liefst 10 gigabyte.

Er is gisteren een persconferentie gehouden van degenen, die deze documenten al voor een deel hebben kunnen bekijken. Virusvaria heeft een deel van die tekst integraal geplaatst. Hier kunt u de zeer interessante persconferentie van ruim een uur bekijken. De tekst is in het Duits, maar ik heb het laten vertalen. (Geautomatiseerd, dus er kunnen nog wel wat foutjes in staan). Dit is de pdf van 21 pagina’s.

Binnenkort zal er nog veel meer beschikbaar komen, waarvan het ook interessant is om te zien wat men oorspronkelijk zwartgemaakt had (onder het mom van privacy).

Op haar X-account heeft Aya Velezquez een goed voorbeeld laten zien van wat er in Duitsland was zwartgemaakt en wat er vervolgens echt stond. (Namelijk over de contacten met China aan het begin van de Coronaperiode). Dat was trouwens al eerder bekend, toen men via een juridische periode een deel van het zwartgemaakt weg heeft gekregen.



Hetzelfde patroon
Op zichzelf is wat er nu naar buiten gekomen is voor trouwe volgers van deze site vanaf 2020 niet verrassend. Bij ieder onderwerp is hetzelfde patroon herkenbaar:

Achter de schermen zijn er wel grote verschillen van mening.
De keuzes die men maakt, worden niet bepaald vanuit de wetenschap, maar vanuit de macht en/of belangen. De regering speelt daar ook een duidelijke rol bij.
Als men eenmaal de keuzes heeft gemaakt/overgenomen van de regering dan worden tegengeluiden niet alleen genegeerd, maar ook naar buiten toe verdacht gemaakt.
Forse negatieve consequenties van de gemaakte keuzes worden genegeerd, mede omdat ze ook niet worden gekwantificeerd.
Media brengen de gemaakte keuzes naar buiten zonder er enige kanttekening bij te plaatsen.
Een goede evaluatie achteraf wordt zoveel mogelijk gehinderd, door de stukken geheim te houden en/of belangrijke delen zwart te maken.
Noch bij de politiek, noch bij de betrokkenen van het adviesorgaan, noch bij de media is er een echte behoefte aan om de gang van zaken goed te evalueren en er voor de toekomst van te leren. Vooral omdat dan de eigen rol erbij te zichtbaar zou worden.
Gisteren werd er vooral gesproken over de maatregelen die de scholieren troffen en de veiligheid van het vaccin. Maar het was echt met vrijwel alle onderwerpen zo, zowel in Nederland als in Duitsland. Ook daar werd door ministers groepen dat het een pandemie was van de ongevaccineerden, terwijl uit de stukken in Duitsland bleek, dat gemeld werd dat dit onzin was omdat ook gevaccineerden geïnfecteerd konden raken en anderen konden besmetten. En een Coronatoegangspas, die je kreeg als je gevaccineerd was, gaf verder geen enkele zekerheid dat je anderen niet zou besmetten. Maar die informatie werd achter de schermen wel besproken, maar kwam niet naar buiten en had geen invloed op het beleid.

De inhoud
In de komende tijd zal er vanuit deze stukken nog veel meer naar buiten komen, maar die zullen niet veel verder komen dan bij degenen die dat toch al wisten of dachten te weten. Net zo min dat dit in Nederland tot aandacht zal leiden in de media. (want ook de analyse van de documenten, die via de WOO-regeling inmiddels wel in Nederland naar buiten zijn gekomen, komt niet verder dan een kleine groep geïnteresseerden).

In plaats dat ik nu alle onderwerpen de revue laat passeren, plaats ik de geestige tweets die Herman Steigstra recent plaatste als reactie op de recente aankondiging van de maatregelen die de overheid tegen desinformatie wil gaan nemen. Die wil de verspreiding van desinformatie tegengaan en de verspreiders aanpakken. Dit plaatste Herman toen.



Het zou fijn zijn als vanuit het nieuwe kabinet alle stukken van het OMT (zonder veel zwartmakingen) worden openbaar gemaakt. Maar ik ben bang dat dit alleen maar zal gebeuren als er een klokkenluider dit materiaal zal doorspelen.

Waarschijnlijk liggen ze (niet al te brandveilig) ergens in de krochten van het Torentje van de Minister President.

 

 

Notulen van het Duitse OMT bevestigen onze grootste vrees

Notulen van het Duitse OMT bevestigen onze grootste vrees
virusvaria.nl
Via een klokkenluider zijn in Duitsland de niet-gecensureerde “RKI-protokolle” publiek gemaakt. Niets is er nog zwartgelakt. Voor velen zal het een schrikbarend beeld zijn wat er uit naar voren komt. Voor anderen zal het een bevestiging zijn van wat we al jaren weten.

Het is de journalistiek zeer zwaar aan te rekenen dat ze de rol van overheidspropagandisten hebben aangenomen, waardoor deze vreselijke dwaling zolang heeft kunnen voortduren en in Nederland nog steeds voortduurt.

Onderstaande persconferentie belicht vooral wat onze kinderen is aangedaan. Terecht, want kinderen verdienen prioriteit. De rest komt nog wel. Hoe kinderen zijn behandeld is eigenlijk niet wezenlijk anders dan wat er met volwassenen gebeurde, maar de consequenties zijn zo mogelijk nog schrijnender.

Samenvatting
Inleiding
Geachte dames en heren,

Dank voor uw interesse. Allereerst moeten we de moedige mensen met ruggengraat bedanken die de RKI-protocollen, inclusief uitgebreide begeleidende documenten, beschikbaar hebben gemaakt voor het publiek. Ook moeten we Aya Velazquez bedanken voor het goede journalistieke werk; het is fijn als je je tot iemand kan wenden en dan weet dat iets in goede handen is.

Ik wil benadrukken dat mijn opmerkingen zich vooral richten op het nut van de Corona-maatregelen voor kinderen en jongeren. De zittende minister van Volksgezondheid Lauterbach heeft al toegegeven dat kinderen en jongeren de grootste offers hebben gebracht in de nasleep van het pandemiebeleid. De bondsminister van Gezinszaken spreekt van 73 procent van de kinderen en jongeren die psychisch gestrest zijn als gevolg van de maatregelen en niet door een virus. De veroorzaakte schade is omvangrijk, deels onomkeerbaar en enorm en zal ons nog tientallen jaren zorgen baren.

Schoolsluitingen
Wat is er gebeurd? Duitsland had enkele van de langste schoolsluitingen van heel Europa, urenlang verplicht dragen van maskers, maandenlang, soms buitenshuis, regelmatig zonder reden testen (we hebben net gehoord hoe nuttig dit is) van gezonde kinderen, het sluiten van speeltuinen, sociale afstandseisen die de contactbehoefte van het kind volledig negeren en vervolgens de promotie van een nieuw en weinig getest vaccin.

Wat niet mag worden vergeten is de strategie die het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft ontwikkeld om kinderen opzettelijk angst aan te jagen en hen wijs te maken dat zij verantwoordelijk zouden zijn voor de dood van hun ouders als zij zich niet aan de hygiëneregels hielden.

Volgens de federale wetgeving moeten de belangen van het kind echter voorrang krijgen bij alle politieke beslissingen.

Daarom is het vooral voor met betrekking tot deze groep, dat wil zeggen voor onze toekomst, dringend nodig om opheldering te krijgen over de vraag of de besluitvormers hun inperkingsmaatregelen op wetenschappelijke feiten baseerden en of het welzijn van het kind hun prioriteit was of niet.

Om dit te kunnen doen moet de focus liggen op de vraag of kinderen ooit een significant risico hebben gelopen, zo blijkt uit de expertise van het Robert Koch Instituut. Laten we eens kijken naar fragmenten uit de notulen van het crisisteam, die nu vrij toegankelijk zijn voor iedereen die geïnteresseerd is.

Een RKI-medewerker keerde op 26 februari 2020, vóór de sluiting van de scholen, terug uit China en verklaarde het volgende:

“Kinderen: 2% van de gevallen in grote studie. Kinderziekenhuis bevestigt: iedereen zonder complicaties. Ook niet gangbaar in transmissieketens.

Scholen en kinderdagverblijven hebben niet de prioriteit. Kinderen zijn geen belangrijke schakels in transmissieketens. De rol van kinderen is, nogal atypisch, ondergeschikt, in tegenstelling tot griep. Er moeten meer onderzoeken volgen.”

Midden maart. Het gaat over schoolsluitingen. En het volgende is te lezen in de RKI-notulen:

11 Maart. “Reactieve schoolsluitingen in gebieden die niet bijzonder getroffen zijn, worden niet aanbevolen.”

12. Maart. Christian Drosten:“Geen evenementen meer en het sluiten van scholen is iets wat we nu moeten doen.”

13 maart. De heer Spahn beval dat (Dit woord dient u altijd in te voeren in de zoekbalk van de protocollen.): “een passage over schoolsluitingen wordt opgenomen in de criteria voor de risicobeoordeling van grote evenementen.”

Politici wilden dat. In een andere publicatie, geciteerd door de heer Drosten, werd de effectiviteit van schoolsluitingen gemodelleerd. Maar -opgelet!- die publicatie gaat over griep.

Misschien herken je de tegenstrijdigheid al. Corona, en dit werd de komende maanden bevestigd, was minder gevaarlijk voor kinderen dan griep, een bezoek aan het zwembad of deelname aan het verkeer.

In april 2020, dus na de eerste schoolsluitingen, wordt een overzichtspaper aangehaald in de RKI-notulen. Citaat.

“Het is onwaarschijnlijk dat de sluiting van scholen een grote impact heeft gehad op de beheersing van de epidemie.”

Zelfs op 21 augustus blijft het hetzelfde:

“Vergeleken met andere luchtwegaandoeningen hebben kinderen een laag risico op ernstige ziekten. Dit betekent op zijn beurt dat kinderen actie moeten ondernemen om het welzijn van anderen te beschermen, ten koste van hun eigen gezondheid.”

Een historische taboedoorbraak. En ook zeer controversieel, want in het najaar van 2021 staat in de notulen die we nu kunnen lezen:

“Jongere kinderen zijn zeer zelden indexonderwerpen [de eerste geïnfecteerde]. Ze raken besmet in het gezin.”

Laten we verder gaan met de maatregelen die kinderen moesten nemen. Over het mondmasker.

Mondkapjes voor kinderen
20 november. “Het is lastig en gevaarlijk dat maskers door leken worden gebruikt. Effectiviteit? Nog niet vastgesteld.”

Het overleg vindt tegelijkertijd plaats. Het RKI werd niet vooraf geraadpleegd. De mondkapjesplicht werd hoe dan ook ingevoerd en hadden, zoals verwacht, geen medische effectiviteit maar wel aanzienlijke bijwerkingen, vooral bij kinderen en adolescenten. Toen het onderwerp FFP2-maskers ter sprake kwam, zei het RKI dat het

“vanuit technisch perspectief niet onproblematisch was om FFP2-maskers in het algemeen aan te bevelen. Een algemene FFP2-maskervereiste wordt niet verstandig geacht.”

13 januari 2021. Niettemin vraagt ​​het RKI zich in de 2G-winter van 21 af of FFP2-maskers moeten worden aanbevolen voor school: “Tot nu toe is er geen overtuigend bewijs dat FFP2 beter is en al helemaal niet bij kinderen.”

Op 22 oktober werd voor kinderen van 6 tot 13 jaar een FFP2- mondkapjesplicht ingevoerd in het lokale openbaar vervoer. Hoe effectief waren deze maatregelen? Over het algemeen werd in het najaar van 2020 al duidelijk dat het succes van maatregelen niet bevredigend kon worden beantwoord met RKI-gegevens: “We weten welke factoren de incidentie verhogen en kennen verstandige maatregelen, maar we zullen dit niet kunnen bewijzen met RKI-gegevens.”

Een ongelooflijke uitspraak. Op 21 januari: “maatregelen in scholen en kinderdagverblijven kunnen uitbraken niet voorkomen.”

21 juli is sprake van toename van consultaties voor luchtwegaandoeningen, waar uiteraard Corona bij hoort: “Dit is een indicatie dat infectiebeheersingsmaatregelen op scholen de overdracht van luchtwegaandoeningen niet kunnen voorkomen.”

De vaccinatie van kinderen
Omdat Corona geen noemenswaardig gevaar voor kinderen vormde, was er nooit een medische reden voor een voorwaardelijk goedgekeurd en experimenteel vaccin, dat, zoals vanaf het begin duidelijk was, op zijn best enige zelfbescherming bood. Wat zeggen de notulen hierover?

21 mei. Beroepsverenigingen voor kindergeneeskunde zijn voorzichtig met het vaccineren van kinderen. Politici zijn al vaccinatiecampagnes aan het voorbereiden, zodat de relevante leeftijdsgroepen tegen het einde van de vakantie gevaccineerd zijn. Uit de notulen blijkt dat de STIKO, de Permanente Vaccinatiecommissie, “het voordeel van een vaccinatie nog steeds niet hoger inschat dan het risico op de ziekte.”

Toch komt op 16 augustus het vaccinatieadvies voor alle 12 tot en met 17-jarigen.

Ook het RKI onderkent dit en zoekt naar argumenten om de vaccinatie van kinderen te rechtvaardigen. Dat leidt tot een plotselinge ommekeer: het wordt nu van belang om te laten zien welke langetermijneffecten de ziekte op kinderen kan hebben.

Niet veel later wordt nagedacht over het veranderen van de vaccinatiedoelen: “Als bij de milde gevallen ook de preventie van psychologische gevolgen door maatregelen etc als vaccinatiedoel worden opgenomen, zou dat de acceptatie kunnen veranderen. Modellering: vaccinatie van adolescenten heeft geen invloed op het verloop van de vierde golf.”

Er was toen, en er zijn nog steeds, geen geldige data die aantonen dat SARS-CoV-2-infecties bij kinderen tot bijzonder langetermijneffecten leiden. Ook de Stiko-voorzitter beaamde dat er bij kinderen niet zoiets bestaat als Long Covid.

Op dezelfde dag dat de boostervaccinatie wordt gegeven (deze is weliswaar al geciteerd, je kunt het twee keer doen, quoten) “aanbevelingen voor boosters zijn complex, vooral gevraagd door politici en Pfizer, en er zijn nog niet genoeg gegevens.”

21 juli: Hoe de jongere doelgroep te benaderen? Bijvoorbeeld met een griepvaccinatie challenge op YouTube?: “Het moet cool zijn om je te laten prikken.” Er zijn nog meer aanwijzingen van politieke beïnvloeding: “er kan vanuit een ministerieel perspectief ook aan een boostervaccinatie voor kinderen worden gedacht, hoewel er geen aanbeveling en in sommige gevallen geen goedkeuring voor is.”

Wat betreft het toezicht op de veiligheid van de eerder geadverteerde vaccins, zo staat er op 23 januari, worden de offerte, het maandrapport en het vaccinatiedashboard in mei stopgezet. Beoordeling van de bijwerkingen van vaccinatie zal niet langer mogelijk zijn.

“Dit moet professioneel begeleid worden met goede communicatie, zodat het niet terugslaat op het RKI.”

Conclusie
In principe zijn al deze medische feiten niet nieuw. Artsen en internationaal gerespecteerde wetenschappers wezen er al vroeg, maar veelal tevergeefs, omdat de maatregelen een groter gevaar voor kinderen vormen dan het virus.

Dat wist het RKI ook. Een onbevooroordeelde blik op Zweden was voldoende om deze indicaties als bewezen te beschouwen. Deze stemmen werden echter vanaf het begin uit de debatruimte verwijderd.

Inmiddels is onmiskenbaar dat ook het RKI op de hoogte was van deze medische waanzin.

Nu is het eindelijk tijd voor de pers om haar werk te doen, de protocollen nauwgezet door te nemen en het publiek objectief en volledig te informeren.

Al het andere zou een verder verraad betekenen voor de kinderen en jongeren van dit land na het politiek gecontroleerde kindvijandige pandemiebeleid dat wordt gesteund door zoveel opvoeders, verenigingen, artsen, ouders en journalisten.

Eerste reactie Prof. Karl Lauterbach op X: “De @rki_de was al van plan om de RKI-dossiers van het Corona-crisisteam met mijn toestemming te publiceren. Nu gebeurt het zonder dat de rechten van derden, waaronder medewerkers, vooraf zijn beschermd. Toch is er niets te verbergen”

Reactie RIVM:

maandag 22 juli 2024

Contant geld verboden? Deze aankopen zijn vanaf 2025 niet meer toegestaan

Contant geld verboden? Deze aankopen zijn vanaf 2025 niet meer toegestaan
dingenvanvroeger.nl
Ben je van plan om binnenkort je keuken te upgraden of een glimmende nieuwe auto aan te schaffen? Bereid je dan voor op een grote verandering in hoe je deze uitgaven gaat betalen.


Vanaf 2025 wordt het gebruik van contant geld voor hoge bedragen flink beperkt in Nederland. Dit heeft grote gevolgen voor iedereen die gewend is om met cash te betalen voor hun aankopen.

Vanaf 2025 gaat er iets belangrijks veranderen als je grote aankopen wilt doen. Betalingen van meer dan €3000 in contanten zullen dan niet meer toegestaan zijn.

Dit betekent dat je bij de aanschaf van bijvoorbeeld een auto, een luxe horloge of zelfs een nieuwe keuken niet meer met een stapel bankbiljetten kunt afrekenen als het totale bedrag boven de €3000 uitkomt.

Deze nieuwe regel is van toepassing op allerlei grote uitgaven, zoals een high-end wasmachine, een dure televisie of een geluidssysteem. Voor dit soort aankopen zul je alternatieve betaalmethoden moeten gebruiken, zoals pinbetalingen, online betalingen of financieringsopties. Dit zal een grote impact hebben op consumenten die gewend zijn grote bedragen contant te betalen.

De reden voor deze nieuwe regel is dat de overheid harder wil optreden tegen witwassen. Grote contante betalingen worden vaak gebruikt om illegaal verkregen geld ‘schoon’ te maken.

Door een limiet te stellen aan contante betalingen wil de overheid deze praktijk minder aantrekkelijk maken. Dit betekent dat de overheid een belangrijke stap zet in de strijd tegen financiële criminaliteit.

Naast de nationale maatregelen speelt er ook een Europese component mee. Als Nederland zich niet aan de Europese richtlijnen houdt, kan dit namelijk financiële consequenties hebben.

Het risico bestaat dat ons land dan tot €600 miljoen aan Europese steun misloopt. Dit maakt het extra belangrijk om de regels goed na te leven en alternatieve betaalmethoden te omarmen voor grote aankopen.

Als consument betekent dit dat je voortaan goed moet nadenken over hoe je grote aankopen gaat betalen. Waar je voorheen misschien met een stapel bankbiljetten naar de autodealer ging, zul je nu een andere manier moeten vinden om het bedrag over te maken. Dit kan bijvoorbeeld via een bankoverschrijving, pinbetaling of door gebruik te maken van financieringsmogelijkheden.

Voor bedrijven betekent deze verandering ook het nodige aanpassingswerk. Ze zullen hun klanten moeten informeren over de nieuwe regels en ervoor zorgen dat ze voorbereid zijn op de nieuwe betaalmethoden.

Dit kan betekenen dat ze extra faciliteiten moeten aanbieden voor pinbetalingen of misschien zelfs nieuwe betaalmethoden moeten introduceren om hun klanten tegemoet te komen.

Op lange termijn kan deze maatregel een belangrijke stap zijn naar een meer transparante en veilige financiële omgeving. Door het gebruik van contant geld te beperken, wordt het voor criminelen lastiger om grote sommen illegaal verkregen geld te verbergen. Dit draagt bij aan een eerlijkere en rechtvaardigere economie.

Bovendien kan de overgang naar meer elektronische betalingen voordelen bieden voor consumenten. Betalingen worden sneller en makkelijker, en je loopt minder risico om grote sommen geld kwijt te raken of dat ze gestolen worden.

Daarnaast kan het bijhouden van je uitgaven eenvoudiger worden doordat alles digitaal wordt vastgelegd.

Als je van plan bent om binnenkort grote aankopen te doen, is het verstandig om alvast na te denken over hoe je deze gaat betalen.

Bespreek met je bank de mogelijkheden voor grote betalingen en bekijk de verschillende financieringsopties die beschikbaar zijn. Zo voorkom je verrassingen wanneer de nieuwe regels van kracht worden.

Voor bedrijven is het belangrijk om hun klanten tijdig te informeren over de aankomende veranderingen. Door nu alvast je betaalprocessen aan te passen, zorg je ervoor dat je klaar bent voor de toekomst en kunnen je klanten zonder problemen hun aankopen blijven doen.

Wat vind jij van deze nieuwe regel? Laat het ons weten in de reacties op Facebook. De toekomst van betalen verandert snel, en het is belangrijk dat we ons aanpassen aan de nieuwe regels en technologieën. Het einde van grote contante betalingen nadert, en dit biedt kansen voor een veiligere en transparantere financiële wereld.

zondag 21 juli 2024

Een diepere blik op Operation Warp Speed onthult iets verbazingwekkends

Een diepere blik op Operation Warp Speed onthult iets verbazingwekkends
stopworldcontrol.com
Velen van ons zijn bezorgd dat Trump deel zou kunnen uitmaken van de Cabal, omdat hij de pandemische vaccins heeft vrijgegeven, met Operatie WarpSpeed. Dat is inderdaad een terechte zorg... als we alleen maar naar de oppervlakte van de dingen kijken. Als we echter de moed hebben om een stuk dieper te kijken, naar wat de ware motivatie achter deze operatie was, vinden we iets absoluut verbazingwekkends... 

Wat als ik je zou vertellen dat je zonder WarpSpeed in één van de vele heropvoedingskampen had kunnen zitten die overal (ook in jouw land) zijn gebouwd?

Wat als ik je zou vertellen dat het oorspronkelijke plan van de Cabal was om de wereldbevolking minstens twee jaar lang opgesloten te houden, mogelijk drie jaar lang? Ze wilden er zeker van zijn dat de hele wereld in puin zou liggen. Elk klein bedrijf moest worden vernietigd, de hele middenklasse moest worden weggevaagd en elk lid van de mensheid - behalve de superrijken - moest in extreme armoede en wanhoop worden gestort. Dan zouden ze de glorieuze 'redding' van de Grote Reset hebben aangeboden:

kwijtschelding van alle schulden, die het resultaat zouden zijn van de lockdowns. Maar in ruil daarvoor zou iedereen alle privébezittingen moeten opgeven en voor alles volledig afhankelijk worden van de elites.

Ze maakten deze agenda duidelijk met hun verklaring dat tegen 2030 niemand meer iets zou bezitten. Laat dat even bezinken... Hoe konden ze in hemelsnaam deze publieke verklaring afleggen:

'Welkom in 2030. Ik bezit niets, heb geen privacy en het leven is nog nooit zo goed geweest.'
In hun officiële WEF-artikel over de nieuwe wereld die in 2030 realiteit zou kunnen zijn, verklaarde het World Economic Forum dat iedereen alles zou huren: van auto's tot kleren, tot huizen, tot gereedschap - alles. Niemand zou iets bezitten. Winkelen zou tot het verleden behoren. Extreem communisme: de wereldbevolking in absolute armoede, volledig afhankelijk van de heersende elites, die alles bezitten. Ze maakten het openbaar en officieel. Dit was hun agenda met de jarenlange lockdowns. De wereld zo gebroken en wanhopig maken, dat iedereen deze Grote Reset zou accepteren als de enige uitweg.

Besef je dat dit is waar Donald Trump je van heeft gered? En niet alleen jij, maar de hele wereld.

Zowel Bill Gates als Anthony Fauci zeiden dat het minstens twee jaar zou duren voordat de vaccins klaar zouden zijn, en zelfs dan zou het nog vele maanden duren voordat de wereld opengesteld zou worden. Hun plan was glashelder, voor iedereen te horen en te zien, in het volle zicht, niets verborgen:

twee tot drie jaar lockdowns, gevolgd door een nieuwe wereld met de mensheid in totale slavernij van de elites.

Maar ze faalden jammerlijk. Waarom? Omdat Trump de vaccins één tot twee jaar eerder vrijgaf dan gepland, waardoor de lockdowns veel te vroeg eindigden om hun plan te laten slagen. Vandaar de naam WarpSpeed. Begrijp je de impact van deze strategische zet?

Maar dat is nog niet alles. Heb je gehoord van de helse FEMA-kampen die overal in Amerika en wereldwijd zijn gebouwd? Bijna elk land is plotseling begonnen met het bouwen van deze concentratiekampen. Er zijn ongeveer 800 van zulke kampen in heel Amerika.

Er werden plannen onthuld om alle Amerikanen op te pakken die zich niet hielden aan de tirannie van de overheid. 

Begrijp dit goed: als de lockdowns twee jaar zou duren, zouden miljoenen mensen krachtig in opstand komen, wat voor de tirannen het excuus zou zijn om ze op te sluiten als 'bedreiging voor de nationale veiligheid'. Dat was het plan om voor eens en altijd af te rekenen met iedereen die zich verzette tegen de tirannie. NaturalNews.com heeft hier veel over geschreven.

Overzicht van FEMA-kampen in de VS.
Hetzelfde geldt voor de meeste andere landen in de wereld.

Voorbeeld van een FEMA-kamp. De meeste kunnen ongeveer 20.000 mensen huisvesten. Stel je eens voor hoeveel Amerikanen er kunnen worden opgesloten omdat ze niet gehoorzamen aan criminele bevelen van een corrupte regering?

Trump heeft dat ook voorkomen door de lockdowns één tot twee jaar eerder dan gepland te beëindigen. Hij heeft Amerika en de wereld op meer manieren gered dan we ons bewust zijn. 

Zullen we iets dieper kijken dan de oppervlakte? Heeft Trump ons echt de vaccins gegeven? Natuurlijk niet. Ze zouden er toch wel gekomen zijn! Het was nooit zijn idee. Lees dat nog eens:

De vaccins zouden er toch gekomen zijn!

Als Trump ze niet had vrijgegeven, dan had de Cabal dat wel gedaan. Alleen wilden ze twee tot drie jaar wachten. Dat was essentieel voor hun plan. De vaccins waren niet Trumps idee. Integendeel, maandenlang smeekte hij de hele wereld om alsjeblieft te begrijpen hoeveel effectieve behandelingen er waren voor de pandemie. Hij tweette er tientallen keren over, maakte verschillende openbare video's over hydroxychloroquine en werd door de media besmeurd met het ergste vuil omdat hij dat deed.

Door dit te doen, verwijderde hij effectief de noodzaak voor een vaccin, want als er een remedie is, is er geen vaccin nodig.

Hieronder zie je alle 26 tweets van Trump over hydroxychloroquine. Vertel me niet dat hij niet zijn best heeft gedaan om de wereld te informeren!


Trump maakte ook persoonlijke video's waarin hij de wereld vertelde over effectieve behandelingen voor corona.

Uiteindelijk, nadat hij de mensheid maandenlang had verteld over hydroxychloroquine en andere behandelingen, had hij geen andere keuze dan de vaccins vrij te geven om een einde te maken aan de lockdowns.

Was er geen andere manier? Had hij de plandemie kunnen beëindigen en de hele wereld kunnen heropenen zonder de vaccins? Helaas niet. Tientallen jaren van allesomvattende hersenspoeling van de hele wereldbevolking en hersenspoeling van elke verpleegster en arts op aarde, hadden te sterk het valse geloof gevestigd dat niets anders dan een vaccin mensen tegen een ziekte kan beschermen.

De wereld accepteerde niets anders dan een injectie om de lockdowns op te heffen.

Dat is het afschuwelijke resultaat van meer dan een eeuw lang alle echte wetenschappers en artsen het zwijgen opleggen en duivelse propaganda opleggen aan de gedachten van de hele wereld. Niemand zou iets anders hebben geaccepteerd om de wereld te heropenen dan een vaccin.

Dus Trump moest het vrijgeven. HIJ HAD GEEN KEUS!

Ondertussen zei hij voortdurend:

'Er moeten geen mandaten zijn. Iedereen is vrij om te kiezen. Niemand moet gedwongen worden.'

Het plan voor lange termijn
Lockdowns bestaat nog steeds

Maar waarom blijft Trump de vaccins verdedigen, ondanks de vele bijwerkingen?

Omdat hij weet dat het plan om de wereld te vernietigen door middel van jarenlange lockdowns nog steeds bestaat.

De agenda om elk klein bedrijfje uit te roeien en de hele wereldbevolking in extreme armoede te storten blijft bestaan.

De strategie om eerst de economie van elk land te vernietigen en dan de 'Grote Reset' aan te bieden als redding, is nog even levend als altijd.

Er is meer aan de hand dan je op het eerste gezicht zou denken, met alle onthullingen over hoe slecht de vaccins zijn.

Veel van de zogenaamde helden die de vaccins aan het licht brengen, spelen eigenlijk een rol in dit plan.

Wat is dit plan? Omdat vaccins werden gebruikt om de lockdowns tijdens de eerste plandemie te beëindigen, zorgt de cabal ervoor dat vaccins dat bij de volgende plandemie niet meer kunnen.

Deze keer willen ze ervoor zorgen dat de wereld voor meerdere jaren wordt afgesloten.

De biowapens die zijn ontwikkeld in de Oekraïense biolabs, onder controle van de Amerikaanse Deep State, hebben een sterftecijfer van bijna 40%. Als ze deze wapens op de mensheid loslaten, zal de ramp zo ernstig zijn dat ze het excuus hebben om ons allemaal zo lang als nodig is op te sluiten om hun agenda te laten slagen.

En deze keer zal er geen vaccin de wereld openen, omdat ze ervoor gezorgd hebben dat iedereen weet hoe ineffectief vaccins zijn.

Zullen ze geen vaccins geven voor de volgende pandemie? Natuurlijk zullen ze dat. Om zoveel mogelijk mensen te doden als ze kunnen. De vaccins zullen er zeker zijn. Maar ze zullen niet meer genoeg zijn om een einde te maken aan de lockdowns.

Ik denk dat Trump daarom de vaccins heeft verdedigd, zelfs na de vele bijwerkingen, omdat hij hun plan kent.


Massale gedachtenbeheersing in
De Waarheidsbeweging

Ik vraag je om niet langer een schaap te zijn dat luistert naar de populaire stemmen die er zijn. Zelfs de populaire stemmen in de zogenaamde waarheid en ontwaakte beweging. Want vergis je niet, miljoenen en miljoenen mensen die zeggen 'ik ben geen schaap meer' zijn nog steeds schapen, alleen volgen ze nu andere herders.

Er is massale mind control in de waarheidsbewegingen, net als in de rest van de wereld.

We zijn net zo vatbaar voor propaganda als ieder ander. Alleen komt het deze keer van stemmen die we vertrouwen als 'waarheidssprekers' en 'vrijheidsstrijders'. We geloven ze blindelings, omdat ze de vaccins blootleggen, zonder te begrijpen dat sommigen van hen ons jarenlang willen laten opsluiten bij de volgende lockdowns. Het kwaad is veel meesterlijker dan we ons kunnen voorstellen.

Moeten we vaccins niet aan de kaak stellen? Natuurlijk wel. Maar wees je ervan bewust dat niet iedereen die dat doet, de juiste motivatie heeft... Sommigen doen het zelfs met als enige doel om Trump aan te vallen. En de meeste 'wakkere' mensen trappen erin. Je hoeft het niet met me eens te zijn, maar geef op zijn minst de ruimte voor verkenning en diepgaand zoeken naar begrip. Raak niet van streek als iemand zoals ik je overtuigingen uitdaagt.

Durf uitgedaagd te worden. Stel je eigen overtuigingen in vraag.

Wat er op het spel staat, is te ernstig om oppervlakkig te zijn. En het is te ernstig om onze emoties en meningen onze geest te laten beheersen. We moeten bereid zijn om onze trots aan de kant te schuiven en dieper naar de feiten te kijken.

David Sorensen
StopWorldControl.com

PS: als je onze missie waardeert, steun ons dan alsjeblieft, want we hebben het meer dan ooit nodig. Zonder uw steun komt ons werk tot een einde. Doneer nu. Hartelijk dank!

vrijdag 19 juli 2024

'Grootste IT-storing uit de geschiedenis' zorgt wereldwijd voor chaos: 'Klaus heeft jullie gewaarschuwd'

'Grootste IT-storing uit de geschiedenis' zorgt wereldwijd voor chaos: 'Klaus heeft jullie gewaarschuwd'
www.ninefornews.nl
Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
FacebookXLinkedInTelegramWhatsAppEmailDeel
Een fout in beveiligingssoftware leidt wereldwijd tot computerstoringen. Onder meer luchthavens, ziekenhuizen, banken, media, overheidsinstanties en supermarkten zijn getroffen.

Medewerkers van diverse bedrijven en publieke organisaties ondervonden grote hinder. Het internationale handelsverkeer is ernstig ontregeld. Daarnaast was het informatienummer van de Rijksoverheid niet bereikbaar. De Australische regering riep vanwege de wereldwijde problemen een crisisberaad bijeen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Alle vluchten van grote Amerikaanse vliegmaatschappijen bleven aan de grond. Ook de luchthaven van Berlijn schortte alle vluchten op.

Oorzaak is een fout in een update van het softwareprogramma Falcon van het Amerikaanse bedrijf Crowdstrike, dat vooral grote bedrijven en organisaties als klant heeft. Systeembeheerders van organisaties moeten systemen handmatig herstellen.

JUST IN – Global cyber outage. Cybersecurity platform CrowdStrike is “down” worldwide, causing global IT problems, Microsoft crashes, 911 outages across several US states, and disruptions in international airlines, banks and media outlets. pic.twitter.com/8gW5RvTDNT

— Disclose.tv (@disclosetv) July 19, 2024

Grootste IT-storing uit de geschiedenis
Crowdstrike is één van de grootste cybersecuritybedrijven ter wereld. Het concern, dat klanten bescherming biedt tegen onder meer cyberaanvallen, maakte een duikeling op de beurs.

De Australische veiligheidsconsultant Troy Hunt schreef op X dat dit de boeken in zal gaan als ‘de grootste IT-storing uit de geschiedenis’.

I don’t think it’s too early to call it: this will be the largest IT outage in history

— Troy Hunt (@troyhunt) July 19, 2024


Crowdstrike heeft een partnerschap met het World Economic Forum. De grootste aandeelhouders zijn BlackRock, Vanguard, Morgan Stanley en State Street.

Ik zal wel weer een complotdenker zijn.#microsoft #Windows #crowdstrike pic.twitter.com/eVgFxyRX2W

— Joost Jansen (@JoostJansen6) July 19, 2024

Klaus heeft jullie gewaarschuwd
Crowdstrike-topman George Kurtz schreef op X dat ‘dit geen beveiligingsincident of een cyberaanval is’. “Het probleem is geïdentificeerd, geïsoleerd en een oplossing is beschikbaar.”

“Klaus heeft jullie gewaarschuwd,” schrijft oud-beurscommentator Willem Middelkoop, verwijzende naar een filmpje uit 2020 waarin de oprichter van het WEF waarschuwt voor een cyberaanval die het openbare leven lamlegt.

Middelkoop heeft contact gehad met cyberspecialist en ex-hacker Rickey Gevers. Hij zegt over Crowdstrike: “Echt de knapste koppen uit onze industrie werken daar. Dat maakt het uitermate vreemd dat uitgerekend bij hen dit gebeurt. Voordat je een update als deze uitrolt moet je door tientallen hoepeltjes springen en wordt er automatisch ingegrepen wanneer iets niet lijkt te kloppen. Echt heel benieuwd hoe dit heeft kunnen plaatsvinden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


The Hague: spaarrekening met 12% rente voor senioren

The Hague: onverkochte ecohuizen te koop voor bijna niets

Sterkere pijnstiller dan aspirine en 100% natuurlijk

Artsen verrast: Gewrichtspijn zo goed als weg met simpele tip

Er komen nieuwe seniorenflats in The Hague (Bekijk de prijzen)

Onverkochte koffiemachines worden bijna voor niets uitgedeel
Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
FacebookXLinkedInTelegramWhatsAppEmailDeel
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
© Copyright (c) NineForNews.nl
Lees meer over:
Berlijn Blackrock Crowdstrike McDonald's World Economic Forum

zondag 14 juli 2024

Aanslag op Donald Trump

Paniek en heldendaden wisselen elkaar af bij aanslag op Trump: een verslag van seconden die wel uren leken | Aanslag op Donald Trump
www.ad.nl
De identiteit van de gedode dader is bekend. Het gaat om de 20-jarige Thomas Matthew Crooks uit de staat Pennsylvania, zoals sommige Amerikaanse media al eerder berichtten op basis van bronnen. Bijzonderheden over zijn motieven zullen volgen, maar Amerika was gisteravond getuige van een onvoorstelbaar drama.

Lees ook

Dader Thomas Crooks ‘was Republikein, maar steunde Democraten’

Geschokte reacties na aanslag op Trump: ‘Verkiezingen nu extra beladen’
De presidentskandidaat liet op zich wachten. Trump was bijna een uur te laat. Zijn aanhangers hupsten wat op de muziek. De oud-president kwam en werd met groot gejuich ontvangen. ,,Dit is een grote menigte. Dit is een grote, grote, prachtige menigte”, zei hij met op zijn hoofd de bekende felrode MAGA-pet.

Trump had kennelijk geen zin in een standaardverhaal. Hij bood aan om de Republikeinse Senaatskandidaat, Dave McCormick, te laten spreken, maar McCormick was nog niet klaar.

,,Jullie vinden het niet erg als ik van de teleprompter (waarop de tekst van een speech te lezen is, red.) afwijk, hè?”, plaagde Trump indirect zijn rivaal Joe Biden die recent de nodige problemen had met het apparaat. Er verscheen een grafiek op het scherm met daarop illegale grensoversteken uit Mexico sinds 2021, het jaar waarin hij het Witte Huis moest verlaten.

,,Kijk wat er met ons land is gebeurd!”, zei Trump toen vijf of zes plops klonken. Het waren schoten, en Trump dook achter zijn spreektafel.

Donald Trump is gewond en wordt omringd door lijfwachten. © AP
,,Omlaag, omlaag, omlaag”, schreeuwden lijfwachten die het podium op renden en Trump beschermden. In de menigte werd geschreeuwd. Mensen achter het podium keken vertwijfeld. Meer agenten van de geheime dienst stormden het podium op, gevolgd door mannen in zwarte kleding met kogelwerende vesten en helmen, gewapend met aanvalsgeweren. The Washington Post noteerde wat er werd gezegd net na de schoten hadden geklonken.

,,Zijn we in orde?” zei een van de agenten, hoorbaar via de microfoon op het podium.

,,Schutter is uitgeschakeld”, antwoordde een ander.

,,Laat me mijn schoenen aantrekken”, zei Trump, terwijl de agenten hem optilden.

,,Wacht even, uw hoofd bloedt.”

,,Laat me mijn schoenen aantrekken”, zei de voormalige president opnieuw, terwijl de agenten een kring om hem vormden.

,,Wacht,” zei Trump, en stak een vuist omhoog. ,,Vecht!” zei hij. ,,Vecht!” De menigte begon te juichen toen ze hem zagen staan en scandeerde opnieuw ‘USA!, USA!’, zoals bij Trumps aankomst.

,,We moeten bewegen”, zei een agent. Leunend op de agenten voor hulp, hield Trump zijn vuist omhoog terwijl hij het podium af strompelde, de trap af en zijn zwarte SUV in. Eén zwarte lakschoen bleef achter op het roodtapijt podium, aldus Amerikaanse media.

Het door veiligheidsdiensten ontruimde terrein van Trump toespraak, kort na de aanslag. © Getty Images
Het was zeker een aanslag. Doug Mills, een ervaren fotograaf van The New York Times, legde het beeld vast van een kogel die langs het hoofd van voormalig president Donald J. Trump scheerde.

Officieren van de geheime dienst, county-sheriffs, staatstroopers en het Amerikaanse departement van Binnenlandse Veiligheid evacueerden de menigte. Trumpfans liepen geschokt naar buiten, belden en sms’ten familie en vrienden en maakten video’s. Sommigen reageerden hun ontzetting af op de aanwezige media.

,,De liberale media zijn verantwoordelijk!”, En: ,,Jullie zijn allemaal verdoemd”, klonk het. Andere mensen zochten de camera’s op om ooggetuigenverslagen te geven, maar ze waren verward en soms tegenstrijdig te midden van de paniek.

Wat restte was een desolaat terrein vol lege plastic waterflessen. Een gigantische Amerikaanse vlag gehesen door twee kranen wapperde hoog boven de lege witte tribunes omringd met rood, wit en blauw lint, aldus The Washington Post.

Nog even dit…
In een tijd als deze is de behoefte aan betrouwbare informatie minstens zo groot als aan ontspanning. Het AD, het grootste multimedia nieuwsmerk van Nederland, biedt deze unieke combinatie als geen ander. Want bij het AD is het glas altijd halfvol en wordt er zonder poespas, maar altijd met fatsoen, geschreven. Want wij zijn de krant voor de mensen die mee willen doen, in plaats van langs de zijlijn te staan schreeuwen.

Je leest het AD al voor 1,75 per week.

Meer informatie
Al abonnee? Log dan in .

vrijdag 12 juli 2024

Grote bank lanceert 'CO2-voetafdruk tracker'

Grote bank lanceert 'CO2-voetafdruk tracker' om strenger in te spelen op aankopen van vlees en zuivelproducten
dissident.one

Een grote Britse multinationale bank heeft een nieuwe ‘carbon footprint tracker’ gelanceerd die de uitgaven van klanten in de gaten houdt om de aankoop van vlees en zuivelproducten aan te pakken.

Het systeem, gelanceerd door de in Londen gevestigde NatWest Bank, berispt klanten wanneer ze vlees en zuivelproducten kopen en suggereert dat hun voedselaankopen ‘klimaatverandering’ veroorzaken, meldt Slay News.

Dankzij de smartphone-bankierapp van NatWest ontvangen gebruikers berichten wanneer ze betrapt worden op de aankoop van traditioneel geteelde producten.

Ze worden ook aangespoord om producten als rundvlees en melk te ‘ruilen’ met ‘alternatieven’ zoals ‘niet-zuivelproducten’ of ‘producten op plantaardige basis’.

De app zet klanten onder druk om deel te nemen aan ‘veggie Mondays’ en waarschuwt dat ze ‘(grotendeels) voor plantaardige diëten moeten kiezen’ om de ‘opwarming van de aarde’ te bestrijden door hun zogenaamde uitstoot van broeikasgassen (GHG) te verminderen.

Voorzitter Alibaba schept op over de ontwikkeling van een "individuele koolstofvoetafdruk tracker" om bij te houden wat je koopt, wat je eet, en waar/hoe je reist
De waarschuwingsberichten raden ook aan om thuis ‘vegetarisch’ te eten om uw ‘koolstofvoetafdruk’ met 40 kg te verkleinen.

Door ‘rundvlees te vervangen’ zou een individu volgens de app zijn ‘koolstofvoetafdruk’ met 12 kg kunnen verkleinen.

Daarnaast worden gebruikers aangemoedigd om tofu, linzen en andere ‘alternatieven’ aan hun dieet toe te voegen als vervanging voor het eten van vlees.

De bank trekt echter geen grens op het gebied van voedsel en wil de groene agenda doorvoeren in alle aspecten van de bestedingen van haar klanten.

De app suggereert ook om “meer tweedehandskleding” te kopen en “minder vluchten” te nemen om te voldoen aan de “Net Zero”-doelstellingen van het World Economic Forum (WEF).

De bank waarschuwt klanten daarnaast om de wasdroger uit te schakelen, autoritten te delen en hun kleding in koud water te wassen.

Bizarre video van het Wereld Economisch Forum beveelt burgers te stoppen met het wassen van hun kleren om klimaatverandering tegen te gaan
Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om een ​​‘maandelijkse koolstofscore’ te ontvangen, die de bank standaard al bijhoudt.

De maatregel heeft Britse boeren echter boos gemaakt, omdat ze de consumptie van rood vlees willen beperken en zuivelproducten willen vervangen door ‘alternatieven op basis van planten’.

De Britse National Farmer’s Union (NFU) heeft NatWest bekritiseerd omdat het ‘te simplistische’ boodschappen promoot die ‘de nuances van het pad naar een duurzaam voedselsysteem missen’.

David Barton, voorzitter van de NFU Livestock Board, zei:

“We hebben nauw samengewerkt met NatWest aan de berichtgeving over hun ‘carbon tracker’ in hun klantenapp.”

“Wat we eten is een persoonlijke keuze en moet op een weloverwogen manier worden gemaakt”, voegde Barton toe.

Koeien veroorzaken GEEN ‘klimaatverandering’, bevestigt toponderzoek
“We zetten onze gesprekken met de bank voort over de voedings- en biodiversiteitsvoordelen die het eten van vlees biedt, aangezien de tracker van de app zich momenteel voornamelijk richt op de uitstoot van broeikasgassen.”

Hij voegde toe: “We begrijpen dat de NatWest-app zich primair richt op de uitstoot van [broeikasgassen], maar de realiteit is dat bij het doen van dieetgerelateerde aanbevelingen ook andere factoren zoals voeding, milieu en biodiversiteit in aanmerking moeten worden genomen.”

Na maanden van heen en weer gepraat ging de bank akkoord met het wijzigen van de tekst op haar app, nadat de landbouwsector hierop had gereageerd.

De NFU is echter van mening dat deze verandering niet significant genoeg is.

Onder druk van de NFU heeft de bank een aanbeveling toegevoegd om lokale, Britse producten te kopen.

Volgens de NFU behoort de Britse vlees- en zuivelindustrie tot de meest duurzame ter wereld.

De Britse rundvlees-‘uitstoot’ bedraagt ​​minder dan de helft van het wereldwijde gemiddelde.

Barton voegde toe: “Ondanks deze teleurstelling ben ik blij dat er een aantal wijzigingen zijn doorgevoerd in de ‘carbon tracker’ in de persoonlijke bank-app, na de samenwerking van NFU met NatWest op senior niveau gedurende meerdere maanden.

“Ik ben ook blij dat de gesprekken tussen de NFU en NatWest nog steeds gaande zijn over de beste manier om de voordelen van vlees aan de klanten van de bank te communiceren.”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

«Rolling Stones’ Mick Jagger genadeloos uitgejouwd door publiek na lofzang op Justin Trudeau (VIDEO)
De Britse premier maakt de weg vrij voor oorlogsescalatie»

Artsen prijzen natuurlijke pijnstiller: "Sterker dan aspirine"

Artsen verrast: Gewrichtspijn zo goed als weg met simpele tip

Er komen nieuwe seniorenflats in The Hague (Bekijk de prijzen)

Miljonaire moeder uit The Hague toont hoe ze €600/uur verdiend

Hij is getrouwd met het mooiste meisje op aarde
Ze giet cola door het toilet en dan gebeurt er dit!

Mona Keijzer bezit een van de duurste huizen ter wereld

Tandimplantaten zien eruit als echte tanden - kijk naar de prijs!

The Hague: Zo werd een serveerster miljonair! Ontdek haar geheim

Wolf betreedt ziekenhuis met bijzonder object in zijn mond!

De 10 beste elektriciteitsleveranciers 2024 (Dit is de lijst)
Dit is hoe je makkelijk van mieren af komt

Zo werkt crematie! Je zult sprakeloos zijn!
Hoeveel kost een tandheelkundig implantaat in ? Bekijk prij
Deze dame woont in een klein huisje in Provincie Zuid-Holland - Kijk ...

Nieuwe studie: 'Kooldioxide en een opwarmend klimaat zijn geen problemen'
In plaats daarvan zijn warmte en een verhoogd CO2-gehalte een zegen voor de mensheid. Een nieuw, door vakgenoten beoordeeld artikel

Bill Gates introduceert ‘madenmelk’ ter vervanging van zuivelproducten
Nu hij het balletje aan het rollen heeft gebracht om alle vleesproducten voor de slavenklasse te elimineren en te vervangen, richt

De Groene nieuwe oplichterij is stervende
Het is geen geheim dat de overgrote meerderheid van de zogenaamde elites voorstanders zijn van klimaatalarmisme en zich laten inpakken

Genetische manipulatie van vee en gewassen zal ons voedsel verontreinigen met nieuwe genetische sequenties die onbekende gevolgen voor de gezondheid zullen hebben.
De veeteeltproducten van Nieuw-Zeeland vertrouwen op het imago van schoon, groen grasgevoerd vee. Waarom gooien de Nieuw-Zeelandse overheid en landbouworganisaties

Na een biljoen ton CO₂ vestigt het Great Barrier Reef voor het derde jaar op rij een record voor koraalgroei
Zestig procent van alle menselijke CO₂-uitstoot is sinds 1985 uitgestoten, maar koralen zijn nu gezonder dan ooit. In 1985 stootte de mensheid

Klimaat, Windmolen, Zonnepanelen
Net Zero zal jou, je familie en alles waar je van houdt vernietigen
De drive richting Net Zero wordt gevoed door de mythe van klimaatverandering. Een mythe die wordt verspreid door kleine vocale

donderdag 11 juli 2024

Manipuleren van wolken kan helpen tegen opwarming van de aarde

TU Delft hoogleraar: Manipuleren van wolken kan helpen tegen opwarming van de aarde
www.omroepdelft.nl

Iedereen kent inmiddels de vernevelaars van de supermarkt, waar geruisloos stoom over de groenten- en fruitschappen wordt geblazen om de producten langer verst te houden. Maar dat dit soort vernevelaars, op een flink grotere schaal, ook het klimaat mogelijk maakbaar kunnen maken was voor velen nog onbekend.

Ingenieus

Met gigantische vernevelaars kunnen zwevende deeltjes toegevoegd worden aan wolken, waardoor de druppeltjes fijner worden en meer zonlicht weerkaatsen. Uit onderzoek van Russchenberg blijkt dat er een oplossing ligt in manipuleren van wolken, regen en zwevende deeltjes zoals aerosolen en stofdeeltjes. Het is niet alleen een ingenieus concept, maar ook nog eens essentieel volgens de hoogleraar.

Russchenberg stelt tegen het Reformatorisch dagblad dat als we niets doen aan de uitstoot van CO2, de kans meer dan vijftig procent is dat de temperatuur aan het einde van de 21ste eeuw met meer dan vier graden is gestegen: ''Willen we de klimaatdoelstellingen van Parijs halen, dan mag de temperatuur minder dan 2 graden hoger worden.''

Geen megaschool in Delft: Drieduizend Delftenaren zetten handtekening voor behoud Delftse kinderboerderij >

Dubbele functie

Wolken hebben een dubbele functie in het broeikaseffect: ze koelen de aarde af maar warmen deze ook juist op. De wolkendruppels weerkaatsen een deel van de zonne-energie namelijk het heelal in, zo legt de wolkenexpert van de TU uit. Tegelijkertijd absorberen wolken warmte die vanaf de aarde komt en kaatsen een deel daarvan ook juist weer terug.

Door de toenemende warmte verdampen de wolken en worden dunner, waardoor ze minder zonlicht weerkaatsen en wat de wereldwijde opwarming versterkt, stelt Russchenberg in het RD.

Science-fiction

Russchenberg wil zich met zijn kunstmatige ingrepen focussen op de weerkaatsing van zonlicht. Samen met zijn vakgroep in Delft is hij bezig met stofdeeltjes de atmosfeer in te blazen, door grote reflectors in de baan om de aarde te plaatsen of via speciale vliegtuigen die stof in de stratosfeer kunnen brengen. ‘’Een deel van de methoden zijn nog sciencefiction. Maar met het verspreiden van stofdeeltjes en het manipuleren van wolken experimenteren we volop,” aldus Russchenberg tegen het RD.

Varen via de IJszee onmogelijk? TU Delft docent ziet mogelijkheden voor handelsvracht >

Dat het aanbrengen van stofdeeltjes werkt, bleek al toen Mount Pinatubo, een vulkaan in de Fillipijnen, begin jaren ’90 tot uitbarsting kwam. Tijdens zo’n uitbarsting komt er as in de stratosfeer terecht, legt de hoogleraar uit. Hierdoor verspreiden deze deeltjes zich door de luchtstromen wereldwijd en houden ze zonlicht tegen. ‘’Bij grote uitbarstingen blijft de stofwolk twee jaar lang hangen op een hoogte van 15 tot 25 kilometer, met als gevolg dat het op aarde een halve tot een hele graad koeler is.”

Wereldwijd effect

Toch zitten er ook nog wel wat haken en ogen aan de techniek van Russchenberg. Zo stelt hij dat er slechts drie gebieden geschikt zijn voor de klimaattechniek: de westkust van Noord-Amerika, Chili en Nambië. Dit komt door de typen wolkendekken die hier aanwezig zijn. Volgens de wolkenexpert zou de techniek hier toepassen echter wel een wereldwijd effect kunnen hebben.

December-fotowedstrijd: Dit Delftse plaatje sleepte de winst binnen >

Daarnaast moet er nog gekeken worden of er wel animo in de politiek is voor de wolkentechniek van Russchenberg. De wolkenkenner stelt ook dat het geen excuus is om ongebreideld door te gaan met de huidige CO2-uitstoot. ''We moeten ons hoe dan ook blijven inzetten voor verlaging van CO2-emissies. Mocht de opwarming ondanks het klimaatakkoord toch uit de hand lopen, dan is het gerechtvaardigd om deze techniek te gebruiken. Al is het maar om de aarde tijdelijk te laten afkoelen.”

woensdag 10 juli 2024

Alles in handen van de satanische elites

Mijn vrouw had een droom over Trump, twee jaar geleden. In die droom zei ze tegen iemand die heel fel tegen Trump was: ‘Weet je dan niet dat Trump je belastingen zal afschaffen?’ Ze wist op dat moment nog niets over de plannen van Trump (en Q) om inderdaad het hele financiële systeem te hervormen. Nu is alles in handen van de satanische elites die overal belasting op heffen: huizen, auto’s, land, voedsel, benzine, en nog duizend andere dingen. Je kunt niets doen, niets zeggen, niets kopen, nergens heen, niets geven, niets ontvangen, enzovoort zonder dat je belastingen moet betalen. Het is werkelijk waanzinnig. Dat komt omdat het systeem in handen is van satanisten die alles doen om de mensheid uit te zuigen en te onderdrukken. Trump is de frontman van een christelijke militaire operatie om deze satanische elites eens en voorgoed uit te schakelen en de wereld terug te geven aan de mensen. Geen overkoepelende satanische overheersing meer, als een dikke deken van verstikkend kwaad, maar een open lucht waar iedereen vrij kan ademhalen en vrij kan leven. 

Deze overgang zal diverse jaren duren. Het is geen kwestie van een enkele dag. Maar het zal gebeuren. Dat is duizelingwekkend hoopgevend. 

Houd moed, mensen in Nederland en België. Het huidige misdadige systeem dat je straatarm en ellendig houdt, zal vallen. Ik zeg het je. Ze lopen op hun laatste benen. De voorbereidingen voor een nieuwe wereld met een compleet nieuwe atmosfeer worden gemaakt.

De huidige manifestatie van het kwaad is noodzakelijk om die verandering te kunnen brengen. Eerst moet de mensheid beseffen in welke duisternis we eigenlijk leven. Daarna kunnen we dankbaar het nieuwe tijdperk van licht binnengaan. 

Het is het hoofdthema van het boek van Henoch en ook van de Bijbel: er komt een moment waarop het kwaad permanent geoordeeld wordt. Daarna breekt de nieuwe tijd aan voor alles wat leeft. Ik geloof dat we in die tijd leven. Alles wijst er namelijk op. 

Hou vol. We zullen de geboorte zien van een nieuwe wereld. Het lijkt erop dat het eerst zal beginnen in Amerika, de komende jaren. Dwars door hevige stormen, omdat het kwaad nog wanhoopspogingen zal doen. Maar het licht zal doorbreken. 

Er is hoop. Je staat niet alleen. Samen kunnen we volharden en de nieuwe wereld hoopvol tegemoet zien.

Vrijmetselaars zijn een geheime satanische samenleving, de grootste satanische sekte met zwijgplicht en doodstraffen wereldwijd! Vrijmetselaars zijn de parasiet-élite! Vrijmetselaars zijn de bewakers van de gesloten platte aarde gevangenis, slaven boerderij, zoo! Vrijmetselaars zijn hooggeplaatste satanische pedofielen die kinderen offeren aan de duivel voor adrenochrome!!! Niet alle vrijmetselaars zijn rechters, maar alle rechters zijn vrijmetselaars! Alle wereldleiders zijn vrijmetselaars NAZI'S zionisten, hooggeplaatste satanische pedofielen die kinderen offeren aan de duivel voor adrenochrome!!!! De platte aarde is een gesloten gevangenis, slaven boerderij!!! Met 4 uitgangen via water en de lucht, de rest zijn ondergrondse verbindingen, naar min 176 andere werelden die naast ons liggen, plat, in hetzelfde water, zee! De directeurs van de gesloten gevangenis zijn mensachtige reptielen met blauw bloed en een IQ van 1200!!! Het DUIVELS RAS, de ADel, Alfa Draconions!!! ( zijn rechtopstaande draken, mee staart en sommige zijn gevleugelde reptielen!!! Ze hebben blauw bloed omdat er koper inzit, in plaats van ijzer, en hebben een IQ van 1200, artificiële intelligentie is erop gebaseerd! Ze hebben 2 harten links en rechts. Ze zijn 3 a 4 meter groot. Leven ongeveer 1500 a 2000jaar. Ze kunnen het bewustzijn verplaatsen naar een nieuw lichaam... zijn adrenochrome verslaafd en eet kinderen levend op!!! Ze hebben gepantserd krokodillen vel, kunnen mensen ruiken van 1km ver! Ze hebben klauwen van 6cm als vingers. Ze leven 20km onder de grond, hebben jungles en super moderne steden! 4 artificiële zonnen, meren en rivieren. Ze gebruiken menselijke avatars, mens zonder ziel als kostuum, waar hun bewustzijn word overgeplaatst, terwijl ze slapen... Zo lopen onze koningen rond!!! In een lichaam zonder ziel, bestuurd door een slapend reptiel die 20km onder de grond leeft!!! Tip, bekijk de film avatar 1! Om hun technologie te zien, hoe ze hier rondlopen!!!)
VRIJMETSELAARS zijn de bewakers van de gevangenis slaven boerderij!!! ( jij bent een productie-slaaf, belasting-slaaf en schulden-slaaf al in 1!!! Besef je dit niet, ben je genoeg entertaint, en misleiden met alles behalve de waarheid! En je hebt net genoeg geld om een comfort bubbel te creëren naar eigen wensen!!! Zodat je het draconisch schulden slaven wetten systeem blindelings vertrouwt!!!) Vrijmetselaars zijn satanische pedofielen die kinderen offeren aan de duivel voor adrenochrome!!! Vrijmetselaars hebben een bloed contact met de duivel, het DUIVELS RAS, mensachtige reptielen met blauw bloed en een IQ van 1200!! De ADel, Alfa Draconions!!! Vrijmetselaars zijn een geheime satanische samenleving, de grootste satanische sekte met zwijgplicht en doodstraffen, wereldwijd!!! Vrijmetselaars zijn de élite!!! Ze behoren tot het dierenrijk!!! Door de gruwelijke orders te volgen van mensachtige reptielen!!! Wij zijn slaven, behoren tot het mensenDOM!!! 

Een mens is een hybride tussen een beer en een varken!!! Dus ja, we zijn half varken en half beer!!! Sommige zijn meer varken😅 
Gecreëerd door mensachtige reptielen, als gebruiksvoorwerpen om hun ras sneller te laten evolueren!!!! Daarom dat ze nu heel de wereld willen vaccineren... ze willen betere slaven, naar hun denkwijze!!!

Bewijs? Wel stempel van echtheid en eigenaar, staat in ons hoofd! Basisbrain = reptielbrain!! Het varken ( ook de beer 😉) zijn de enige dieren die een orgaan kan geven aan de mens! De foetus zijn de eerste 3 maand hetzelfde, zelf mee staart!!!) Varkens eten alles 😅 
En als je mensenvlees bakt, ruikt en smaakt het naar varkensvlees, dat is wat kannibalen zeggen! Eens vragen aan McDonalds klanten🤔 want die eten het restproduct op van adrenochrome!!! NASA eist ieder jaar 68 miljard dollar belastingsgeld wereldwijd!!! Mee dat geld sponsoren ze adrenochrome HANDEL!!! Wereldwijd worden er 8 miljoen kinderen per jaar, verkracht gemarteld gefolterd en geofferd voor adrenochrome aan de duivel!!! Voor het vocht in de pijnappelklier, u derde oog, A klasse adrenochrome, en het bloed B klasse adrenochrome! De rest van de lichaampjes worden verwerkt in slachthuizen over heel de wereld!!! Als gehakt, worst en hamburgers. De grootste afnemers zijn de McDonald en fastfoodketens!!! Dus ja, sommige mensen zijn meer varken dan beer!!! 

Hoop dat iedereen wakker word!!! Heb je vragen? Stel ze! Wil je bewijs, vraag het! Heb bewijs in overvloed!!! Mensen zijn gemaakt om elkaar te helpen en gelukkig te maken!!! En niet het onmenselijk draconisch slaven wetten systeem!!! Samen zijn we sterk en in de meerderheid!!! Alleen SAMEN!!!! De bedoeling is om op 1 golflengte te komen!!! Help elkaar mee de waarheid!!!🍀🍀🍀En dit interview!! https://youtube.com/watch?v=SBte1s7oqCc&feature=share bekijk de link!!!https://www.bitchute.com/video/jtTgN21FQs2K/?fbclid=IwAR2LX07HIsQB_6VAauE-XwhYC0O-iCUfn62Tj1Sg-sltcwo2GAnXkW0b21g

dinsdag 9 juli 2024

Electric Vehicle Batteries Surprising New Source of 'Forever Chemical' Pollution

Electric Vehicle Batteries Surprising New Source of 'Forever Chemical' Pollution : ScienceAlert
www.sciencealert.com

Scientists have uncovered a new source of hazardous "forever chemical" pollution: the rechargeable lithium-ion batteries found in most electric vehicles.

Some lithium-ion battery technologies use a class of PFAS chemicals, or per-and polyfluoroalkyl substances, that helps make batteries less flammable and conduct electricity.

Scientists found high levels of these PFAS in air, water, snow, soil, and sediment samples near plants that make those chemicals in the US, Belgium, and France, according to a peer-reviewed study in the journal Nature Communications.

PFAS are known as "forever chemicals" because they build up quickly in the environment, people, and animals and don't break down for thousands of years. They've been linked to a host of health conditions, including liver damage, high cholesterol, low birth weights, and chronic kidney disease.

The findings underscore how switching to cleaner cars and renewable energy is key to solving the climate crisis, but comes with its own set of trade-offs that are still emerging and understudied.

While the environmental and health impacts of mining lithium and other minerals used in batteries, solar panels, wind turbines, and other technology are well documented, it's only now that researchers are uncovering lithium-ion batteries as a source of PFAS pollution.

"Slashing [carbon dioxide] emissions with innovations like electric cars is critical, but it shouldn't come with the side effect of increasing PFAS pollution," Jennifer Guelfo, an associate professor of environmental engineering at Texas Tech University and coauthor of the study, said in a statement.

It's an issue of global concern because lithium-ion batteries are used worldwide, the study said. The same class of PFAS has recently been detected at low levels in European and Chinese water, but the source of the pollution was unclear.

The specific class of PFAS that Guelfo's team found is called bis-perfluoroalkyl sulfonimides, or bis-FASIs. Scientists tested more than a dozen lithium-ion batteries used in EVs and consumer electronics like laptops, and found bis-FASIs at various concentrations.

It's hard to know just how widespread the chemicals are in specific lithium-ion batteries because there isn't enough research yet, Lee Ferguson, associate professor of environmental engineering at Duke University and coauthor of the study, said.

Guelfo said bis-FASIs is comparable to "older notorious" chemicals like PFOA, in part because they are extremely difficult to degrade and studies show the chemicals change the behavior of aquatic organisms at low concentrations. PFOA has been phased out of production in the US but continues to pollute drinking water.

The study was the first "cradle-to-grave" evaluation of the environmental impacts of bis-FASI use in lithium-ion batteries. The effects of bis-FASIs in humans hasn't been studied yet.

The scientists detected bis-FASIs chemicals at parts per billion levels – much higher than the limits the Environmental Protection Agency set for PFAS in drinking water in April. Strategies to get rid of PFAS in drinking water can also remove bis-FASIs, the study said, which should become more widely adopted due to EPA's regulations. However, chemical makers and some water utilities have challenged the agency in court.

Other routes of exposure to bis-FASIs exist. Air emissions data suggest the chemicals can travel to areas far from manufacturing sites. They can also leach into the environment from landfills, where the majority of lithium-ion batteries end up.

The study said only about 5 percent of lithium-ion batteries are recycled, and by 2040, there could be some 8 million tons of lithium-ion battery waste.

Guelfo said scientists, engineers, manufacturers, and policymakers need to develop battery technology and recycling solutions that don't exacerbate PFAS pollution.

"We need to be carefully evaluating these chemicals that are being used in sustainable energy infrastructure," Guelfo said. "We should be evaluating them now before it becomes a more widespread problem. We an opportunity to really maximize the idea of sustainability."

Companies including 3M, Solvay, and Arkema either hold patents for bis-FASIs or advertise its production or use, the study said. Scientists focused their research on areas near the companies' manufacturing plants in Minnesota, Kentucky, Antwerp, Belgium, and Salindres, France.

3M has manufactured PFAS for decades and last year agreed to a $10 billion settlement with US cities and towns over their claims that the company contaminated drinking water with forever chemicals. 3M said it will exit all PFAS manufacturing by the end of 2025.

The company's settlement followed another agreement by Chemours, DuPont and Corteva to pay $1.19 billion to help resolve thousands of lawsuits.

This article was originally published by Business Insider.

More from Business Insider:

dinsdag 2 juli 2024

Durf te dromen over een schitterende toekomst

Durf te dromen over een schitterende toekomst
stopworldcontrol.com
Durf te dromen over een schitterende toekomst

De nabije toekomst zal een stormachtige rit worden. Het kwaad zal alles op alles zetten om te winnen. Ze weten dat ze feitelijk reeds verloren hebben en dat hun einde nadert, maar ze zullen zich niet zomaar gewonnen geven. 

Door hun wanhoopspogingen zullen ze zich meer dan ooit blootgeven, waardoor de mensheid meer en meer zal zien hoe waanzinnig de machthebbers zijn. De tijd dat ze iedereen konden verblinden, is voorbij. Alles wat ze doen zal een uiting zijn van hun buitensporige dwaasheid. Ik moedig je aan om erom te lachen en te zien hoe belachelijk ze zichzelf maken.

Laat je niet ontmoedigen door hun dwaze pogingen om de wereld te domineren. Het zijn mensen die geen voeling hebben met de werkelijkheid. Ze leven in een illusie, een schijnwereld die ze voor zichzelf hebben gecreëerd. Ze denken dat ze over de wereld kunnen heersen, maar ze hebben geen realiteitszin. Vanuit hun ivoren torens zullen ze naar beneden vallen.

Laat ze hun dwaasheid uitleven. Het zal de ogen van de mensheid openen.

Er zal een ommekeer zijn die je niet verwachtte. Een grote verandering. Heb daar vertrouwen in. Het zal niet gaan zoals je denkt. Het zal nog steeds erg stormachtig zijn. Voor velen zal het de laatste fase van hun leven zijn. Er zullen velen zijn die hun bestaan op aarde zullen verliezen. Maar de toekomst is rooskleuriger dan het nu lijkt. De storm zal voorbijgaan. Dan zal er een nieuw tijdperk aanbreken. Een tijd van hoop en herstel. Houd je hart daarop gericht.

Wanneer je geliefden verliest, besef dan dat er meer is dan het aardse bestaan. Besef dat het niet het einde is. De mens gaat de volgende fase in, voorbij dit leven. 

Er zal een tijd komen van enorme ontmaskering. Alles zal aan het licht komen. Niets zal verborgen blijven. Houd je daaraan vast. 

De duisternis heeft zijn tijd gehad. Spoedig zal de tijd van het goede komen. Houd je dat besef vast in je hart. Geef niet toe aan wanhoop als het hevig wordt. De storm zal intens zijn. Maar sta sterk in de zekerheid dat hij voorbij zal gaan en dat er een nieuwe dag zal aanbreken.

Dit is een tijd van enorme confrontatie tussen goed en kwaad. Een grote botsing tussen licht en duisternis. Zorg ervoor dat je aan de goede kant staat. 

Er komt een nieuwe wereld aan, dwars door het vuur heen. Een wereld die mooier is dan je je nu kunt voorstellen. 

Durf te dromen. Schud de duisternis van het verleden van je af en zweef als een adelaar die heel hoog vliegt en heel ver ziet. Hij ziet de nieuwe wereld, voorbij de donkere stormwolken.

Droom ervan. Visualiseer het in je geest. En dank de Almachtige voor alle grootse dingen die zullen komen.

Heb visie. Heb verwachting. Heb dromen.

Fantaseer over wat er zal gebeuren. Want het zal werkelijkheid worden. Zelfs het mooiste wat je je kunt voorstellen is nog niet hoe het op de lange termijn zal zijn.

Zaai zaadjes in je hart van de toekomst. Want het zaadje zal rijzen en een prachtige boom worden. 

Durf te dromen en te verwachten.

Wil je meer bemoedigingen ontvangen? Schrijf je dan in op onze gratis emails, via onderstaand formulier...

Meld je gratis aan om levensreddende, kritische informatie te ontvangen die onthult wat er werkelijk aan de hand is in de wereld, en leer hoe je jezelf en je geliefden kunt verdedigen. Mis deze essentiële informatie niet. Meld je nu gratis aan!

Wij beschermen uw privacy en informatie.

Heb je deze kritieke berichten al gezien?
Did the US military seize control of news media, for the presidential debate?
Wat niemand je vertelde over Julian Assange
Hier verlangen we allemaal naar… Maar hoe komen we er?
Het grote ontwaken – Plandemie Deel 3
Hoe kunnen we verborgen waarheidsschatten op het spoor komen?
Kijk door de storm heen naar de dageraad van een heldere nieuwe dag
Geef niet op – de toekomst biedt geweldige hoop
Het plan voor wereldoverheersing is gedoemd om te mislukken. En dit is waarom …
Ben jij een eenzame waarheidsprediker?

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...