Pagina's

donderdag 4 juni 2020

Earth Alliance intelligence kan niet delen wat er officieel is gebeurd met de moord op George Floyd op dit moment.

Earth Alliance intelligence kan niet delen wat er officieel is gebeurd met de moord op George Floyd op dit moment. 

Bronnen zijn echter van mening dat zijn moord een valse vlaggebeurtenis van de Deep State Cabal was, bedoeld om burgerlijke onrust te veroorzaken na het falen van de "plandemie" van het Coronavirus. 

ANTIFA (waarvan wordt gezegd dat het wordt gefinancierd door George Soros) gebruikt de dood van George Floyd om plundering en rellen onder linksen te bevorderen. 

Q Post 4372 : https://twitter.com/marklevinshow/status/1267192115488083969 Alle activa worden ingezet.

Mensen gebruikt als pionnen [gecontroleerd].
V De burgerlijke onrust dient ook als een mainstream media-afleiding van het onderzoek naar Obamagate. 

Er wordt echter verwacht dat de burgerlijke onrust een averechts effect zal hebben op de Deep State Cabal, net als de "plandemie". 

Q Post 4373 : 'JE GETUIGT DE GROOTSTE [GECOÖRDINEERDE] DESINFORMATIECAMPAGNE OM OOIT TEGEN DE AMERIKAANSE MENSEN TE LANCEREN. 

INFORMATIE WARFARE. INFILTRATION V INVASION INSURGENCY. 

ONREGELMATIGE WARFARE. [D] Pogingen om de macht terug te winnen. ' 

V Hier is een herinnering van James O'Brien dat de patriotten de controle hebben. https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/05/patriots-are-in-control.html

Meer stof tot nadenken van dezelfde auteur. 
https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/05/dark-to-light-james-obrien.html 

Q herinnert ons ook hetzelfde. 
Q Post 4384 : Roger Ball is gebeld. Goed en groen. 

Q Q Post 4349 : 'Niemand ontsnapt hieraan.' 

Q Q Post 3624 : 'Het wordt BIJBELS.' Q Hier is een oude Q-post van 5 november 2017 die ons eraan herinnert dat het Amerikaanse leger de redder van de mensheid is. 

Q Post 114 : Amerikaanse militaire redder van de mensheid Amerikaanse militair = redder van de mensheid. We zullen nooit vergeten. Fantasieland. 

God red ons allemaal. 
Q

Ondertussen boekt de Earth Alliance op financieel gebied vooruitgang bij de verwijdering van het financiële fiat-systeem en de implementatie van het Quantum Financial System (QFS). 

De aflossing van meerdere valuta's zal naar verwachting beginnen zodra de implementatie van de QFS is voltooid.

Repareren van een gebroken systeem, 
Het oude CABAL systeem is niet te repareren, het zal vervangen moeten worden.

Om het systeem te vervangen is een draaiboek geschreven dat NESARA heet.

National Economic Security And Reform Act.

Daar dit per aangesloten land geld, is het GESARA gaan heten.

Global Economic Security And Reform Act.

Ik draag dit artikel op aan die mensen die veel vragen hebben, en voelen dat het un niet goed is, ze zijn ongerust.

Sommigen mensen die denken wakker te zijn ontbreekt het aan achtergrond informatie.

De wereldbevolking gaat nu bevrijd worden van het Cabal fascisme.
 
De metafoor vast gelegd in de afbeelding laat al veel samenhangen zien van de Deep State structuur.

De machtsstructuur die in de eeuwen is opgebouwd wordt nu in snel tempo afgebroken om de transitie volgens het script van NESARA / GESARA uit te kunnen voeren.

De meesten mensen is het nu wel bekend, dat het Fiat Geld systeem een schuldenslaven systeem is, waarbij geld uit het niets gecreëerd wordt, op voorwaarde dat het geld terug betaald wordt met rente.

Er is dus niets, men typte een getal in, en laat een overeenkomst ondertekenen om het geld wat nooit bestaan heeft terug te betalen, en dit met rente voor de dienstverlening en goodwill van de oplichters te betalen.

Als zulk een systeem maal lang genoeg gebruikt wordt, is de rente over rente nooit meer terug te betalen.

Want leningen met nieuwe leningen en rente terug betalen, heeft er voor gezorgd dat de bevolking stelselmatig geplunderd is, met behulp van de regeringen, die als slavendrijvers zijn aangesteld om de bevolking uit te zuigen van hun arbeidsenergie.

Waarbij de Bankier in de kar zit de bevolking voor de kar gespannen om een worst proberen te grijpen, als hypotheek van 30 jaar.

Zo wordt de kracht en energie in je leven onttrokken om de 1% als slaaf te dienen.

Het oude Fiat fractioneel bankier systeem met het SWIFT betaal protocol Secure File Transfer Protocol, was gekoppeld aan de centrale en commerciële banken die zo geld uit het niets toverden voor een heel lange tijd.

In aanloop naar GESARA is per 1 Juni 2020 dit SWIFT systeem losgekoppeld van de Cabal Banken.

Daarvoor in de plaats is het CIPS protocol nu in werking, Cross-border Inter Pay System.

Het FED, IMF en Wereldbank infrastructuur is vervangen door het The Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) welk werkt met het CIPS systeem.

De digitale verwerking gebeurd door de QFS, het kwantum Financieel Systeem.

WAT DOET CIPS ANDERS? https://themerkle.com/what-is-cips/

We hebben reeds gelezen dat in Austria, het SWIFT systeem van de Cabal is ontkoppeld.

Dit betekend dat er geen misbruik meer gemaakt kan worden door Banken met de rekeningen en tegoeden van hun klanten.

Waarbij de klant tegoeden een GOUD gedekte waarde hebben gekregen.

Dus de nieuwe GOUDSTANDAARD is weer ingevoerd zonder dan het groot aangekondigd is. 

Er is voor 209 soevereine landen een waarde toekenning die men de RV noemt, de RV staat niet voor Rinus Verhagen, maar voor Re Valuatie van de valuta van de 209 soevereine landen.

Dit gebeuren noemt met de GCR, de Global Currency Reset, die nodig is om GESARA hervormingen door te kunnen voeren  en de fondsen toe te kennen.

De waarde dekking is ontstaan door alle rijkdommen en grondstoffen ter wereld te indexeren en taxeren, ook fondsen die gewacht hebben om de bevolking uit de schuldenslavernij van de bankiers te halen, zoals St Germain Fonds, Mana World Trus, de Goud voorraad van de oude aderlijke Chinese families, Filipijnen / Indonesia Goud  (Swiss Indo), olie en ertsen over de hele wereld, dit alles bij elkaar heeft de waarde gecreëerd van de gezamenlijke fondsen. 

Op de afbeelding staat een 1 met 40 nullen, wat de kennis van toen was, nu zouden het 87 nullen zijn, dus er staat een gigantische rijkdom te wachten om eerlijk verdeeld te worden over alle volkeren der aarde.

Nu is Geld enkel een geïndoctrineerde beleving om ruilhandel te kunnen doen.

We kunnen ook ruilen zonder geld, maar in diensten of goederen met een afspraak om tot een gelijke waarde te komen.

Het begrip Geld is dan ook als ruilhandel gedacht om transacties door te kunnen voeren, zelfs zonder dat je geld hoef te hebben, ook in het nieuwe systeem is geld een frictie, maar wel een boekhoudkundige tool om met elkaar alles te kunnen verrekenen.

De AIIB, met het CIPS protocol is dus een digitaal boekhoud systeem waarbij alle waarde in de BOX is en blijft.

Er zal nooit geld of waarde uit gaan, maar er zal door creatie van producten en diensten meer waarde ontstaan, dus meer welvaart voor de mensheid.

Er kan geen geld uit dunnen lucht meer gemaakt worden om met rente uit te lenen.

Dat is de rede waarom de CABAL haar macht aan het verliezen is, want de FED is nu niet meer in staat om geld uit het niets te produceren, waarbij ook de ECB geen geld meer van de FED kan krijgen, om de corrupte EU en de Satanische Bilderberg Vazallen hun macht te laten behouden.

Het is dan ook begrijpelijk dat de CABAL tot hun eigen ondergang en dood zullen doorvechten ongeacht de schade die deze Satanisten aanrichten.

Van de 209 Landen die fondsen gaan krijgen zijn de meeste door en door corrupt en werken met hun Corona Fascisme tegen hun eigen bevolking, COVID 19 = Certificatie of Vaccinatie ID die in 2019 door Bill Gates is gestart als Genocide aanslag op de wereld bevolking.

Er zijn 5 lagen van toekenning van de wereldfondsen, van Tiere 1 t/m Tiere 5.

Tiere 4 is verdeeld in A en B, voor toekenning van Zim fondsen, Zimbabwe dollar die omgeruild gaan worden onder mensen die Zim hebben gekocht en voor humanitaire projecten willen gebruiken.

Er zullen ook mensen zijn die geen projecten willen of kunnen uitvoeren, het maakt niet zo gek veel verschil.

Want als je veel geld hebt, ga je het wel uitgeven om een mooi leven te hebben, of het voldoening brengt om inactief te zijn, zal ieder zelf moeten ervaren.

De Motor van de transitie zijn de 4B Redeem mensen met projecten, voor werkgelegenheid, en armoede bestrijding, en het beëindigen van daklozen die weer een normaal bestaan gaan krijgen.

De Tijdduur van projecten van 5 tot 100 jaar in beslag nemen, een never ending story.

Alle valse voorspellingen en berichtgeving ten spijt, wanneer de fondsen vrijgegeven worden, feit is dat de transitie aan de gang is, en niet meer gestopt kan worden, want het oude systeem is dood.

Wat CABAL politici ook zeggen over 750 Miljard Euro om de corrupte EU in leven te houden de EU is geen land maar een daad van verraad tegen de belangen van de Europese bevolking.

Als de ECB deze toch als Fiat geld aan de EU zou willen geven, deze door de QFS tegen gehouden zal worden omdat het geen goudcertificaten als tegenwaarde heeft.

De QFS BOX is een boekhoudkundige verwerking van aangesloten accounts, van Mensen, Bedrijven, Landen met hun nieuwe vorm van overheid, mogelijk met eigen valuta naar keuze.

Papiergeld heeft enkel de waarde die je er over afspreekt, maar feitelijk nul waarde, munten daarentegen vertegenwoordigen een fysieke waarde. 

Ongelimiteerde economische groei, is enkel een waanidee, en helemaal niet nodig om zo roofbouw te plegen op grondstoffen en de Aarde.

Overvloed door een goed bestaansrecht en geluk is waardevoller als een overproductie van rommel die we niet nodig hebben, en de wereld vergiften uit winstbejag.

Het nieuwe nivelleren is het verdelen in werk en geluk na de standaard die de bevolking zelf kiest, het instrument-tailleren van welvaart verplaatsing door diefstal op het door arbeid verkregen welvaart van anderen komt hiermee tot een einde.

Alles zal geijkt zijn aan de GOUD waarden en bruto nationaal product van een land als waarde bepaling (RV).

Als deze waarde eenmaal is vast gelegd, maakt het niet meer uit of de waarde van GOUD stijgt of daalt, want alles stijgt en daalt dan mee.

In de QFS BOX worden alle transacties boekhoudkundig verwerkt, waarbij de verschillende aangesloten accounts in digitale waarde stijgen of dalen, dit transparant vast gelegd is, en criminele acties of wit wassen van drugs, wapen, of mensen handel gelden gelijk geblokkeerd en bevroren worden.

Hiermee verliest de CABAL zijn mogelijkheid om de wereld bevolking nog langer uit te buiten.

Er kan geen waarde of digitaal geld uit de QFS BOX ontsnappen, daar het een gesloten digitaal systeem is, en enken een boekhoudkundig protocol die vast legt wie welke waarde geeft, en gebruikt  voor welk doeleinde. 

Regeringen die opzettelijk tegen het welzijn van de bevolking werken, zullen niet over gelden kunnen beschikken om hun misdaad en verraad nog langer door te voeren.

Het gezegde geld regeert de wereld zal nu zichtbaar gaan worden dat de bevolking die de fondsen krijgen deze zelf gaan gebruiken, zonder een corrupte regering te steunen, waardoor een regering geen geld zal hebben om hun verraad en misdaden nog langer tegen eigen en wereld bevolking te gebruiken.

Deze verandering zal bijdrage aan bewustwording van verschillende volkeren en culturen of religie hoe ze opzettelijk tegen elkaar zijn opgezet, en opzettelijk zijn vermengt als culturele verrijking, wat niets anders bedoeld was om haat en rellen tegen elkaar te creëren, want als we verdeeld zijn, hebben de macht hebbers het makkelijk om de bevolking te blijven onderdrukken.

Het linke communistische opgedrongen gedachtengoed was enkel een instrument om de Nieuwe Wereld Orde Dictatuur aan de wereldbevolking op te dringen.

Ongekozen Gangsters zouden dan met harde hand de bevolking tot slaaf maken van hun Satanisch systeem.
 
Het aan ons opgedrongen MONOPOLY spel is nu aan het veranderen.

De ontwakende bevolking kan in deze aangepaste Patriot Edition de realiteit en het verloop van de transitie aflezen, waar de slapende bevolking nu mee geconfronteerd worden in de transitiefase.

Het zijn de projecten die mensen hebben uitgedacht en uitgewerkt, die nu vorm gegeven gaan worden, deze projecten zullen van de aarde en al zijn leven weer een paradijs maken.

Iedereen van goede wil kan en mag er aan mee werken, een inkomen door hebben om in overvloed te kunnen leven.

Het is een leer werk traject dat ingezet zal worden, waarbij we steeds meer gaan leren en beseffen, we hoeven niet meer te werken om te overleven, maar werken om de creatie vreugde en vruchten van zijn werk.

Het is zaak de wonden van het onrecht en opzettelijke manipulatie en opgedrongen haat tegen elkaar te laten helen.

Het rooms katholieke christendom is net zo Satanisch als andere vormen van kwaadaardige bloedige religie, het is alleen anders verpakt.

Een inhaalslag in het bewust en mens zijn zal de veranderingen moeten brengen door respect voor en met elkaar samen te werken om zo de hele mensheid naar elkaar toe te laten groeien.

Een remigratie van migranten van verschillende culturen is mogelijk omdat iedereen in zijn eigen cultuur en herkomstland een Universeel Basis Inkomen krijgt.

Clans die in het vrije westen worden en drugscriminaliteit als inkomsten hadden, kunnen mede door de QFS niet meer met hun zaken doorgaan.

Afpersing, mensen of orgaanhandel is niet meer mogelijk en zal met harder hand gestopt worden.

Het oproepen tot het Islam gebed in christelijke landen zal tot een einde komen, daar er geen verovering van westerse landen op migratie gronden nog langer getolereerd worden.

Dit heeft niets te maken met discriminatie, maar met het niet meer accepteren van opgedrongen verdeeldheid en cultuurverrijking onder het juk van de islam.

De Christelijke bevolking hoeft niet langer te accepteren dat ze door een opgedrongen minderheid als ongelovige of varkens worden aangemerkt, en de vrouwen als Hoeren worden bestempeld.

Islam is niet superieur aan de landen met Christelijke bevolking, ze waren slecht te gast, en horen hun gastheer of land en cultuur te respecteren, zo niet ga dan je eigen cultuur in je herkomst land invullen en beleven.

Het door de CABAL vernielde thuisland hebben mensen nodig om het land weer te herbouwen, als Europa of westerse landen geen toekomst voor je hebben.

Moslims die gewoon zijn geïntegreerd in de westerse cultuur en gebruiken, en hier een bestaan hebben met eerlijk werk en onderling respect en acceptatie, zij maken gewoon deel uit van de samenleving en horen er bij. 

GESARA is juist om de wereldvrede te handhaven en door samenwerking de vrede, voorspoed eerlijk te verdelen, we zijn geen concurrentie van elkaar maar een wereldbevolking die samen gaat transformeren naar een nieuwe toekomst.

Wat de Gates WHO vaccinatie met ID2020 aangaat, in combinatie met het 5G genocide wapen tegen de bevolking.
Deze zal zo snel als mogelijk uitgeschakeld worden en vernietigd als de politiek verjaagd is.

Telecom bedrijven zullen failliet gaan door de hoge schadeclaims van de misdaad tegen de bevolking die niet gevraagd heeft om 5G genocide of om kanker te krijgen door de straling.

Heb vertrouwen dat het goed komt vertrouw op het plan, waar jaren aan gewerkt is om het uit te voeren.

De pijn komt nu en er zal vrijheid voor de mensheid geleverd worden.

De hele transitie periode zal een aantal jaren in beslag gaan nemen, dus wees niet ongeduldig dat sommige ontwikkelingen meer tijd nodig hebben.

De door de CABAL opgelegde angst voor ramp en tegenspoed, is hun instrument om ons zolang als mogelijk in hun macht te houden.

Ga leven laat hun regels links liggen, boeten die je voor ongehoorzaamheid zou krijgen, lach er mee, betalen doe je ze toch niet.

Blijft kalm maar vol goede hoop en vastberaden on de CABAL politiek niet meer te volgen of te financieren door afpersing op belastingen.

Zo als de mensen niet zonder geld kunnen functioneren kunnen dat ook de overheden niet.

Ook het niet meer afbetalen van hypotheken of leningen, zal als brandversneller werken, want banken en verzekeringsbedrijven hebben geen bestaansrecht meer omdat ze geen geld meer uit het niets kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...