Pagina's

zaterdag 27 juni 2020

FEMA kampen - Het is al begonnen!

FEMA kampen

Het is al begonnen!

Naarmate de contouren van fascistische politiestaten zich duidelijker aftekenen neemt dit verschijnsel toe. Sinds de crisis hebben meer dan 6 miljoen Amerikanen hun baan verloren., zijn er talloze gezinnen op straat gezet en kent het land een grote daklozenbevolking> Deze daklozen zijn een doorn in het oog van vele stadsbesturen. De staat South Carolina heeft een oplossing voor het 'probleem' bedacht. Daklozen worden door de plitie opgepakt en worden voor een keus gesteld. Ze kunnen naar de gevangenis of naar een FEMA kamp.

Deze tweede optie gaat om lokaties die meestal net buiten de stad liggen, omrings zijn door prikkeldraad en waar de bewegingsvrijheid van de bewoners heel erg beperkt is.

Zo was er in augustus een festival in Colombia in South Carolina en dus gaf het geen pas om de straten bezaaid te zien met daklozen. Niet echt goed voor het imago. Het "dakloos zijn" werd daarom verheven tot misdaad waarmee deze wetsovertreders konden worden opgepakt en afgevoerd naar de gevangenis of naar een FEMA kamp.

De tweede optie wordt uiteraard niet aangeduid als opsluiten, maar als liefdadigheid. Een soort filantropische opsluiting. De mensen mogen het kamp wel verlaten, maar het wordt hen erg moeilijk gemaakt om bijvoorbeeld in de stad te komen. Daarvoor zijn ze afhankelijk van pendelbusjes waar, om ermee mee te kunnen, van te voren een afspraak voor moet worden gemaakt.

Colombia is niet de enige stad die dit soort maatregelen heeft genomen. Ook Boston doet iets dergelijks en mensen in het zuiden van Californië vragen zich af waar hun daklozen zijn gebleven.

In Sacramento doen ze het weer anders. Daar worden deze mensen buiten de stad ondergebracht in tentenkampen. Ook daar is het een misdaad om dakloos te zijn. De burgers van de stad kunnen een speciaal telefoonnummer bellen als ze een dakloze zien. Eenmaa in het tentenkamp mag je het niet verlaten en zomaar over straat lopen. Daar moeten ze per keer een speciale vergunning voor aanvragen.

Op steeds meer plaatsen in Amerika worden dit soort maatregelen toegepast of zijn in voorbereiding. De daklozen zijn misschien het eerste doelwit, maar zij zullen niet de laatsten zijn. De volgende groep zal waarschijnlijk zijn zij die het niet eens zijn met het beleid van de overheid.

Zo is het vullen van de FEMA kampen begonnen, eigenlijk zonder dat iemand het echt in de gaten heeft. Daklozen “verdwijnen” gewoon van straat, mensen kijken even verbaasd, maar gaan al weer snel over tot de orde van de dag. Zij zijn tenslotte niet dakloos en dus het is hun probleem niet.

Het is aardig beangstigend om te wetendat er meer dan 800 gevangenissen/kampen zijn in de VS die volledig operationeel zijn en klaar staan om gevangenen te kunnen ontvangen. De terreinen staan onder beheer van FEMA en zijn omringd door prikkeldraad, waarbij de bovenkant van het prikkeldraad naar binnen is gericht alsof men probeert mensen binnen te houden.

Al deze FEMA-kampen zijn gemakkelijk per spoor bereikbaar en sommige FEMA kampen hebben zelfs een vliegveld. De speciale FEMA treinen lijken nogal veen op goederen treinen. De meeste treinen worden in Rusland gemaakt en de vraag is waar ze gebruikt voor gaan worden.

FEMA

Wat is FEMA eigenlijk precies?

FEMA is de afkorting voor Federal Emergency Management Agency. In het Nederlands : Federaal Bureau voor Rampenbestrijding. Het is een agentschap van het United States Department of Homeland Security (DHS).

Volgens Wikipedia is de doelstelling van de FEMA het coordineren van de acties na een ramp die plaats heeft gevonden binnen de VS en waarvoor de lokale autoriteiten niet over de benodigde capaciteiten beschikken. "In het kader van eventuele rampen of andere onvoorzienigheden heeft de FEMA de laatste jaren meer dan 800 kampen laten bouwen om burgers op te vangen."

In elk FEMA kamp staat een gaskamer en een aantal guillotines. Hier is nogal veel ophef over. Hier even een paar links om een idee te geven.
http://shariaunveiled.wordpress.com/2013/06/19/why-did-the-u-s-government-recently-purchase-30000-guillotines/
http://thecommonsenseshow.com/2013/06/29/why-does-the-government-need-guillotines/
What are all the fema concentration camps with working gas chambers in the USA for? And all the FEMA coffins?

Nu zijn de daklozen aan de beurt. Wie zijn de volgenden? Op scholen in de VS wordt al geleerd dat de Bill Of Rights sterk verouderd is. Vrijheid van meningsuiting wordt steeds meer ingeperkt En iedereen wordt in de gaten gehouden door de geheime diensten NSA, CIA, DHS en IRS.

FEMA heeft de bevoegdheid om wetten buiten werking te stellen, hele bevolkingsgroepen te verhuizen, burgers te arresteren en vasthouden zonder gerechtelijk bevel of rechtzaak.

FEMA is in het leven geroepen door een serie van wat ze noemen “Executive Orders”. Dit zijn opdrachten van meestal de President, aan officieren of instanties, in zijn hoedanigheid als hoofd van de uitvoerende macht van de federale regering. Zo’n Executive Order heeft dezelfde status als een wet en de President heeft van het Congres de bevoegdheid gekregen deze Executive Orders te kunnen uitgeven naar eigen goeddunken.

Alhoewel de bedoeling misschien ooit wel goed geweest zal zijn, geeft dit aan organisaties zoals FEMA een ongekende macht via deze “Executive Orders”. En er zijn er heel veel geweest de laatste jaren. Zoals afgelopen maart, toen via de “The National Defense Resources Preparedness Executive Order alle middelen die nodig zijn voor mensen om te kunnen overleven in handen komen van lichamen zoals FEMA:

(1) the Secretary of Agriculture with respect to food resources, food resource facilities, livestock resources, veterinary resources, plant health resources, and the domestic distribution of farm equipment and commercial fertilizer;

(2) the Secretary of Energy with respect to all forms of energy;

(3) the Secretary of Health and Human Services with respect to health resources;

(4) the Secretary of Transportation with respect to all forms of civil transportation;

(5) the Secretary of Defense with respect to water resources; and

(6) the Secretary of Commerce with respect to all other materials, services, and facilities, including construction materials.

Complot theoristen menen dat de FEMA concentratie kampen een voorbereiding zijn voor een toekomstige martial law en dat dit het begin is van een New World Order, de geheime agenda van de Illuminati...

Complottheorie of niet, het feit blijft dat die kampen echt bestaan en dat ze operationeel zijn en gebruikt worden om daklozen 'op te vangen'. In de nabije toekomst zullen we zien waar die FEMA kampen nog meer voor gebruikt gaan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...