Pagina's

donderdag 18 februari 2021

De ROTSCHILD familie en hun weredwijde controle!

De ROTSCHILD familie en hun weredwijde controle!


De controle van een klein groepje nazi elite die onze wereld blijvend controleren en onderdrukken met als hoofd elite macht de Rothschild familie!


De wereld van vele NIET wakkere mensen die ECHT denken dat ze kunnen vertrouwen in hun regering en overheidsinstanties en niet willen en durven inzien hoe verziekt en gecontroleerd onze wereld echt is!

Hoe De Rothschilds De Geheime Heersers Van De Wereld Werden!


De oorsprong van de Rothschild familie.


We zijn ons er allemaal van bewust dat het grootste deel van de rijkdom van de wereld in handen is van een paar invloedrijke families. Deze paar gezinnen of die ene procent van de wereld zijn verantwoordelijk geweest voor elke grote gebeurtenis die in alle uithoeken van de wereld plaatsvond.

Rothschild Family wordt beschouwd als de machtigste en rijkste van de hele kleine minderheid die de rijkdom van de wereld controleert, de wereldpolitiek beïnvloedt, oorlogen uitlokt en het grootste deel van de financiële crisis van de wereld onder woorden brengt.

De familie Rothschild vindt zijn oorsprong in de 18e eeuw, Duitsland. Mayer Amschel Rothschild, het oprichtende lid van de familie, was een gerechtsjood, een term die verwijst naar joodse bankiers die voornamelijk met de adel te maken hadden.

Hij stichtte vervolgens een bankfamilie van internationale betekenis, die zich uitstrekte over de internationale grenzen naar elke grote Europese mogendheid.

De familie beheerst al eeuwen de rijkdom van de wereld en hun invloed reikt veel verder dan elk echelon van macht.

In dit artikel zullen we deze invloedrijke familie eens bekijken en proberen te begrijpen wie ze werkelijk zijn, in tegenstelling tot wie ze beweren te zijn.

Khazariaanse Ashkenazi Decedents

Van de stichter van de Rothschild-familie tot degenen in onze huidige tijd, ze beweren allemaal van joodse afkomst te zijn - een bewering die een belangrijke rol heeft gespeeld bij hun verheffing als de machtigste familie ter wereld.

Ze hebben zich echter gewoon aangepast aan de veranderende sociale dynamiek om er zelf van te profiteren.

Voordat ze beweerden Joods te zijn, waren de voorouders van Rothschild Khazaren, afkomstig uit het Koninkrijk Khazaria, het machtigste staatsbestel in de 7e eeuw.

In die tijd hadden religieuze voorkeuren een enorme betekenis in termen van politieke macht en buitenlandse betrekkingen. Khazaren, die een Turkse vorm van religie beoefenden die bekend staat als Tengrism, vonden het gunstiger om zich tot het judaïsme te bekeren, wat resulteerde in de massale religieuze bekeringen van de Khazariaanse elite of adel.

Tijdens de 10e eeuw waren hun belangrijkste allianties begonnen in te storten, zonder steun en constant conflict tastte de macht van het koninkrijk aan en vóór de uiteindelijke ineenstorting migreerde de heersende elite naar Europa onder het mom van het jodendom.

Vandaar dat een meerderheid van de mensen die tegenwoordig beweren Joden te zijn, in feite Khazaren of Asjkenazische Joden waren. Ondanks hun Aziatische Mongoolse genen konden ze hun geboorterecht over het land Israël claimen, ondanks dat hun oorspronkelijke thuisland wat nu bekend staat als Georgië.

Door deze misleiding konden ze de joodse kring betreden en genieten van de voordelen die verband houden met de etnisch-religieuze en culturele groep.

Ze gebruikten de invloed om de sociale ladder in het monarchale Europa te beklimmen, waarbij sommigen zelfs nobel werden en hun eigen dynastieën begonnen, en uiteindelijk politieke macht verwierven in meer dan één koninkrijk.

De familie Rothschild

De Asjkenazische joden hadden gekozen voor de eeuwenoude gewoonte om hun familie en identiteit te veranderen om zichzelf te presenteren als onderdeel van het dominante ras in het land waar ze woonden.

Dit komt doordat minderheden gewoonlijk door de meerderheid worden vervolgd of gemarginaliseerd, wat hun sociale mobiliteit zou beperken.

Hierdoor konden ze invloedrijke posities verwerven in hun respectievelijke landen en toewerken naar hun verborgen agenda's. Rothschild is het perfecte voorbeeld van zo'n familie die zichzelf verheft door middel van bedrog en andere gewetenloze middelen.

De familie Rothschild bracht deze praktijk naar een ander niveau. Ze zouden vele nakomelingen zonder papieren verwekken, die vervolgens in verschillende machtsposities zouden worden geplaatst en de belangrijkste familie zouden helpen bij hun ambities zonder argwaan te wekken voor hun bijbedoelingen.

Dit werd gestart door de eerste persoon die de familienaam Rothschild aannam. Hoewel bekend is dat hij vijf zonen had, die vervolgens een internationaal banknetwerk in vijf verschillende landen oprichtten, had hij ook nog een zoon, het zesde lid van de oorspronkelijke Rothschild-familie, die niet officieel was gedocumenteerd.

Hoe de Rothschilds de meesters van onze planeet werden

Voordat ik het eerste deel van dit artikel afsluit, wil ik er zeker van zijn dat iedereen begrijpt dat het in dit artikel niet gaat om het uitkiezen van een persoon of een ras van mensen.

Maar informeer liever de mensen van de familie Rothschild en haar invloed op de wereld zoals wij die kennen en hoe zij hebben geprofiteerd van het lijden van miljoenen.

Nu we de oorsprong van de Rothschild-familie begrijpen, zullen we blijven praten over de invloed van de familie bij het vormgeven van de wereld en het profiteren van het lijden van miljoenen, maar wat nog belangrijker is, het beheersen van bijna elke belangrijke gebeurtenis die sinds de 18e eeuw heeft plaatsgevonden .

Macht en rijkdom: de tijdlijn van de familie Rothschild (1740 - 1770)

In de serie macht en rijkdom zullen we proberen historische gebeurtenissen te ontleden en proberen te begrijpen in hoeverre de familie Rothschild, de machtigste familie in de geschiedenis van de menselijke beschaving, invloed heeft uitgeoefend op de wereldwijde gebeurtenissen.

Mayer Amschel Rothschild

In 1744 werd Mayer Amschel Bauer geboren in de vrije stad Frankfurt, Duitsland, uit een Asjkenazische Jood die een telhuis runde en ook als geldwisselaar werkte.

Aan de toegangsdeur van zijn telhuis hing een rood hexagramteken; dit zou zich numeriek en geometrisch vertalen in het getal 666 het getal van de duivel.

Interessant is dat hetzelfde bord ongeveer tweehonderd jaar te laat op de Israëlische vlag terechtkwam, een bewijs van de omvang van de Rothschild-invloed op de staat Israël.

Ongeveer vijftien jaar later begon Mayer Rothschild te werken voor een bank die eigendom was van de familie Oppenheimer in Hannover, Duitsland.

In deze periode bewees hij dat hij een natuurlijke aanleg voor de financiële sector had en door zijn succes werd hij junior partner bij de bank. Tijdens zijn tijd bij de bank ontmoette hij generaal von Estorff, met wie hij kennis maakte tijdens zijn ambtsperiode bij de bank.

Na de dood van zijn vader keerde hij terug naar Frankfurt om het bedrijf van zijn vader over te nemen. Het was gedurende deze tijd dat hij zijn achternaam veranderde van Bauer in Rothschild toen hij zich de betekenis van het rode bord realiseerde. In het Duits wordt rood vertaald als Rot, terwijl Schild wordt vertaald als Teken.

Kort daarna ontdekte Mayer dat zijn vriend, generaal von Estorff, nauw verbonden was met een van de rijkste koninklijke huizen van Europa, Hesse-Hanau.

Prins Willem IX had zijn rijkdom verworven en zijn huis verheven door zijn leger als huursoldaten voor grote sommen geld aan het buitenland aan te bieden, een praktijk die tot op de dag van vandaag voortduurt in de vorm van vredesmissies.

Hij besloot opnieuw kennis te maken met de generaal onder het voorwendsel waardevolle snuisterijen en munten te verkopen tegen een onweerstaanbaar verlaagde prijs. Zoals hij had verwacht, werd hij voorgesteld aan de prins, die verheugd was over de transacties en hem toestond zijn kring van metgezellen binnen te gaan.

De initiële investering bleek buitengewoon lucratief te zijn, aangezien hij niet alleen zaken zou doen met de prins maar ook met de leden van het koninklijk hof.

Hij besefte al snel de voordelen van zaken met regeringen in plaats van met individuen en werd al snel een gerechtsjood, een persoon die betrokken was bij het verstrekken van leningen aan de leden van de rechtbank of adel.

De komst van Illuminati

In 1769 gaf Prins Williams zijn toestemming om een ​​bord op het officiële terrein van de Mayer te hangen met de tekst: "MA Rothschild, volgens benoeming tot hoffactor voor zijn serene hoogheid, prins Willem van Hanau."

Een jaar later kwam hij met een idee voor een organisatie, die later de beruchte Illuminati zou worden . De organisatie stond onder het gezag van een andere Asjkenazische Jood, Adam Weishaupt.

Hoewel Weishaupt een joodse afstammeling was, was hij naar buiten toe rooms-katholiek geworden. De Illuminati was gebaseerd op de leer van de Talmoed - de leerstellingen die verband houden met de rabbijnse joden. De term Illuminati betekent de hoeders van het licht.

Gedurende deze tijd trouwde Mayer met Gutle Schnaper, de dochter van een invloedrijke en gerespecteerde koopman, Wolf Salomon Schnaper.

En al snel kreeg hij zijn tweede kind en zijn oudste zoon, Amschel Mayer Rothschild, die samen met zijn vier andere broers een belangrijke rol bleken te spelen in de verheffing van de Rothschild-familie.

In 1976 richtte Weishaupt officieel de Illuminati op, die tot stand kwam met het enige doel om de hele niet-joodse bevolking of goyim te verdelen door economische, sociale, politieke en religieuze intriges.

De organisatie voedde conflicten tussen de goyim en voorzag hen vervolgens van wapens en wapens, en keek toe hoe ze onderling vochten, regeringen en religieuze instellingen vernietigden en uiteindelijk hun eigen macht aantastte.

In hetzelfde jaar slaagde Weishaupt erin de Continentale Orde van Vrijmetselaars te infiltreren met de Illuminati-doctrine en vestigde hij hun geheime hoofdkwartier in de loges van het Grand Orient. Dit alles werd bedacht en gefinancierd door Mayer Amschel Rothschild.

Vervolgens rekruteerde hij duizenden intellectuelen met verschillende deskundigheid. Ze kregen de volgende taken toegewezen:

Gebruik alle middelen die nodig zijn om controle te krijgen over functionarissen met een hoge positie in de regering en andere invloedrijke gebieden.Beïnvloed de faculteiten van instellingen voor hoger onderwijs om studenten te selecteren die uitzonderlijke mentale vermogens vertonen en die behoren tot rijke, invloedrijke en verbonden families en hen te beïnvloeden om te kiezen voor een speciale opleiding in internationalisme, in plaats van hen toe te staan ​​nationalistische idealen te ontwikkelen. Een dergelijke training werd gefinancierd door middel van studiebeurzen door de Illuminati.Geef al degenen die onder de invloed van Illuminati staan, inclusief studenten, opdracht om als agenten op te treden en te lobbyen voor de realisatie van de doctrines van Illuminati, dat wil zeggen om een ​​wereldorde tot stand te brengen en de vernietiging van de regeringen en religieuze instellingen die ze werden aangesteld of gekozen. serveren.Ten slotte, om absolute controle over de pers te krijgen om de massa te verspreiden naar een wereldorde.

Macht en rijkdom: de tijdlijn van de familie Rothschild (1780-1810)

In 1784 schreef Xavier Zwack, een medewerker van Weishaupt, een boek om de Franse Revolutie aan te wakkeren onder de richtlijnen van Weishaupt.

Het boek werd per koerier van Frankfurt naar Parijs naar Maximillen gestuurd. Onderweg werd de koerier echter geslagen en werd het boek met het plan ontdekt door de politie en onder de aandacht van de Beierse autoriteiten gebracht.

Als gevolg hiervan begonnen de Beierse autoriteiten een inval tegen de vrijmetselaarsloge en de huizen van alle hooggeplaatste leden.

In 1785 werd de Illuminati verboden en werden alle Beierse loges van de Grand Orient gesloten. Rond dezelfde tijd verhuisde Mayer Rothschild met zijn gezin naar een huis met vijf verdiepingen in Frankfurt, dat hij deelde met de familie Schiff.

De opkomst van de Rothschilds

In 1786 probeerde de Beierse regering alle staatshoofden en kerken in heel Europa te waarschuwen door de details van het Illuminati-complot te publiceren in een document met de titel "The Original Writings of the Order and Sect of the Illuminati."

De waarschuwingen werden echter genegeerd.

Ondanks de waarschuwing van de Beierse regering begon de Franse Revolutie in 1789 en eindigde in 1799 met de vaststelling van een nieuwe grondwet en verschillende wetten die de invloed van de kerk verdreven. Dit was letterlijk de droom van een bankier die uitkwam.

De uitbreiding

In 1790 wordt Mayer Amschel als volgt geciteerd: 

"Laat mij het geld van een land uitgeven en controleren, en het kan me niet schelen wie de wetten schrijft."

Een jaar later verwierf de familie Rothschild de controle over het geld van een land, toen Alexander Hamilton, een agent van de familie in het kabinet van George Washington, een centrale bank oprichtte, First Bank of the United States.

In 1796 trouwde Amschel Mayer Rothschild met Eva Hanau.

In 1798 publiceerde John Robison een boek: " Bewijzen van een samenzwering tegen alle religies en regeringen van Europa uitgevoerd in de geheime vergaderingen van vrijmetselaars, Illuminati en leesverenigingen ."

Het boek gaf details over het hele Rothschild Illuminati-complot uit de eerste hand ervaringen die Robison had, die door Weishaupt was uitgenodigd om zich bij het geheime genootschap aan te sluiten.

Na 21 jaar te zijn geworden, verlaat Nathan Mayer Rothschild, de derde zoon van Mayer, Frankfurt met grote sommen geld en richtte een bank op in Londen. In 1800 trouwde Salomon Mayer met Caroline Stern.

In 1806 verklaarde Napoleon dat hij van plan was het huis van Hess-Cassel uit hun machtspositie te verwijderen en hun naam van de lijst met machten te verwijderen.

Dit dwong prins Willem IX om Duitsland te ontvluchten naar Denemarken, waar hij zijn fortuin toevertrouwde, ter waarde van ongeveer $ 3.000.000, - aan Mayer Amschel voor bewaring.

In hetzelfde jaar trouwde Nathan Mayer met Hannah Barent Cohen, de dochter van een rijke koopman uit Londen, en twee jaar later kreeg hij zijn eerste zoon, Lionel Nathan de Rothschild.

In 1820 werd Salomon Mayer naar Wenen gestuurd en richtte de M.von Rothschild op.

De oorlog van 1812

In 1811 liep het handvest voor de Rothschild's Bank in de Verenigde Staten af ​​en stemde het congres tegen de verlenging ervan.

Hierop werd Nathan Mayer geciteerd als:

"Of de aanvraag voor verlenging van het handvest wordt ingewilligd, of de Verenigde Staten zullen verwikkeld raken in een zeer rampzalige oorlog."

De Verenigde Staten negeerden de waarschuwing echter, waardoor Nathan een andere dreiging uitgaf: 

'Leer die brutale Amerikanen een lesje. Breng ze terug naar de koloniale status. "

In 1812 verklaarden de Britten onder de richtlijn van Nathan Mayer en gesteund door de rijkdom van Rothschild de oorlog aan de Verenigde Staten.

Het doel was om ervoor te zorgen dat de Verenigde Staten een enorme hoeveelheid schulden zouden opbouwen tijdens het vechten tegen de oorlog, waardoor ze zich zouden overgeven aan de wil van de Rothschild, die de familie zou kunnen gebruiken om het handvest voor de First Bank of the United States te vernieuwen.

In hetzelfde jaar stierf Mayer Amschel Rothschild. Zijn wil dicteerde specifieke wetten die het Huis Rothschild moest volgen:

Alle belangrijke functies in het bedrijf kunnen alleen worden bekleed door een familielid; Alleen mannen zouden aan het bedrijf mogen deelnemen, inclusief de zesde geheime zoon.

Een ander ding om op te merken was dat Mayer Amschel ook vijf dochters had, die de Rothschild-dynastie verspreidden zonder de naam van het geld, waardoor ze konden opereren zonder de aandacht te trekken die afkomstig is van de naam Rothschild.

Volgens de joodse traditie worden kinderen van een niet-joodse vader en een joodse moeder als uitsluitend joods beschouwd. De familieleden mochten alleen trouwen met hun eerste en achterneven, waardoor ze het familiefortuin en daarmee de invloed ervan konden behouden.

Bovendien zouden er geen openbare registers worden vrijgegeven met betrekking tot het vermogen van het gezin en zou de oudste zoon standaard het hoofd van het gezin worden, tenzij de meerderheid van het gezin zou instemmen met een andere kandidaat.

Zo werd Amschel Mayer Rothschild het hoofd van de familie.

Macht en rijkdom: de tijdlijn van de Rothschild Family (1810s)

Na de dood van Mayer Amschel Rothschild werd Amschel Mayer gekozen als het hoofd van de familie, volgens de statuten die in het testament van Mayer Amschel waren vastgelegd.

Amschel Mayer Rothschild

In hetzelfde jaar reisde James (Jacob) Mayer naar Parijs om de Franse divisie van de familiebank, de Rothschild Frères, op te richten.

Volgens de Jewish Encyclopedia, uitgave van 1905, deel 10, verborg Mayer Amschel de rijkdom van prins Willem IX in wijnvaten en ontweek hij met succes de soldaten van Napoleon toen ze Duitsland binnenvielen en later keerde prins William terug naar zijn officiële positie als electoraat van Duitsland.

Er wordt echter aangenomen dat Rothschild het geld nooit aan prins William heeft teruggegeven. In plaats daarvan investeerde Nathan Mayer de volledige $ 3.000.000 in goud dat werd teruggebracht door de Oost-Indische Compagnie.

Beide kanten van het conflict aanwakkeren

In 1815 bedachten alle vijf de gebroeders Rothschild een plan om te profiteren van de aanhoudende oorlog in Europa. Het goud werd geleverd aan de beide primaire partijen die bij het conflict betrokken waren, de hertog van Wellington en Napoleon.

Nathan, die in Engeland opereerde, financierde het leger van Wellington, terwijl James, die vanuit Frankrijk opereerde, het leger van Napoleon financierde.

Dit is waar ze hun beleid begonnen om alle kanten van elke oorlog te financieren, aangezien oorlogen hen de mogelijkheid gaven om risicovrije schulden te financieren.

De familie gebruikte hun ongekende banksysteem dat over heel Europa lag en creëerde een ongeëvenaard postnetwerk van geheime routes. Hierdoor konden ze vitale informatie verkrijgen voordat deze openbaar zou worden en konden ze de overhand houden op alle actuele gebeurtenissen.

Bovendien waren hun koeriers door hun invloed de enigen die met gemak de Engelse en Franse blokkades mochten omzeilen.

Hierdoor kon Nathan Mayer voor iedereen op de hoogte worden gehouden van de staat van de oorlog en deze informatie gebruiken om ongekende rijkdom te vergaren op de effectenbeurs.

Nathan was bijvoorbeeld een dag voor Wellington zelf op de hoogte van de uitkomst van de Slag bij Waterloo.

Desinformatie en marktmanipulatie

In die tijd werden de Britse obligaties consuls genoemd, die op de beursvloer werden verhandeld. Nathan, die op de hoogte was van de uitkomst van de oorlog, begon de consuls te verkopen.

De verkoop op de markt werd gezien als een teken dat de Britten de strijd verloren, wat leidde tot wijdverbreide paniek op de markten en een enorme uitverkoop van paniek werd geïnitieerd.

Nathan begon, na het begin van de uitverkoop, discreet de consuls te verzamelen. Tegen de tijd dat het bericht kwam van de Britse overwinning, steeg de markt zelfs hoger dan de vorige niveaus, waardoor Nathan een rendement van ongeveer 20: 1 op zijn investering had.

Na de nederlaag van Napoleon had de familie Rothschild de volledige controle over de Britse economie, het financiële centrum in die tijd, verworven en de regering gedwongen een nieuwe Bank of England op te richten, die door Nathan werd gecontroleerd.

In 1815 deed Nathan Mayer de volgende verklaring: 

'Het kan me niet schelen welke pop op de troon van Engeland wordt geplaatst om het rijk te regeren waarop de zon nooit ondergaat. De man die de geldvoorraad van Groot-Brittannië controleert, controleert het Britse Rijk, en ik beheer de Britse geldvoorraad. "

Hij ging verder met opscheppen dat hij in de magere zeventien jaar die hij in Engeland doorbracht, het kapitaal van £ 20.000 dat zijn vader hem had geschonken, met ongeveer 2.500 keer vermenigvuldigde tot ongeveer £ 50 miljoen.

The Age of the Rothschild Modern Banking System

De familie Rothschild gebruikte hun invloed op de Bank of England om het vorige systeem van het verschepen van fysiek goud te vervangen en introduceerde het systeem van afgeleide of papieren schulden en kredieten - zo ontstond het banksysteem dat we vandaag kennen.

Tegen het einde van de 19e eeuw, de periode die bekend staat als de ‘Age of the Rothschild’, beheerste de familie ongeveer de helft van de rijkdom van de wereld.

Concert van Europa

Het "Concert van Europa", de naam die werd gegeven aan de reeks internationale bijeenkomsten die via het Congres van Wenen werden gehouden, werd opgericht in het jaar 1814 en moest dienen als een instrument voor de Rothschild om volledige controle uit te oefenen over de beschaafde wereld.

Aangezien een meerderheid van de Europese mogendheden schulden had bij de Rothschild, was het congres een manier om de schuld aan te wenden om de internationale politiek te beïnvloeden. De Russen moesten echter nog bezwijken voor de wil van de Rothschild en dit dwarsboomde hun plan.

Woedend zwoer Nathan Mayer dat hij of zijn nakomelingen de familie van de tsaar Alexander zouden vernietigen, wat bleek te zijn toen Rothschild ongeveer een eeuw later de bolsjewistische beweging financierde, die inderdaad naar de belofte handelde.

Macht en rijkdom: de tijdlijn van de Rothschild-familie (1840-1860)

Eind jaren 1840 gebruikte James Mayer zijn invloed om het contract voor de eerste grote spoorlijn in Frankrijk binnen te halen.

Het heette de Chemin Defer Du Nord, die later werd verbonden met het Oostenrijkse spoorwegnet, gebouwd door Solomon Mayer. Door de betrokkenheid van de familie bij het Europese transportnetwerk werd hun macht aanzienlijk vergroot door controle over het geld, de edelmetalen en het transport van het hele continent.

In 1847 werd de zoon van Nathan, Lionel Rothschild, vanuit de stad Londen in de parlementaire zetel gekozen. In die tijd was er voor elke parlementariër een vereiste om een ​​eed als christen af ​​te leggen, wat door Lionel werd geweigerd.

Interessant genoeg werd hij niet gediskwalificeerd, maar de zetel van het parlement bleef elf jaar vacant totdat er nieuwe eden werden afgelegd, waardoor mensen van verschillende religies een keuzepositie in de regering konden opnemen.

Elf jaar lang hadden de kiezers die op Lionel stemden geen vertegenwoordiging in het parlement, over macht gesproken!

In 1849 stierf Guttle Schnapper, de vrouw van Mayer Amschel. Voor haar dood zei ze naar verluidt: 

"Als mijn zonen geen oorlogen wilden, zouden er geen oorlogen zijn."

In 1852 was NM Rothschild & Sons begonnen met het verfijnen van goud en zilver voor hun banknetwerk en andere klanten over de hele wereld.

Een jaar later deed Nathaniel Rothschild, de zoon van Nathan, de eerste investering van de familie in de wijnindustrie toen hij het Château Brane Mouton verwierf en het omdoopte tot Chateau Mouton Rothschild.

In 1858 wordt Lionel Rothschild de eerste Jood die lid wordt van het Britse parlement.

De Noord-Amerikaanse strijd tegen de Rothschilds

Drie jaar later, in 1861, waren de Verenigde Staten verwikkeld in een burgeroorlog en waren de fondsen nodig om de zuidelijke staten te bestrijden.

Omdat president Jackson de door Rothschild gecontroleerde centrale bank had verdreven, bleef hun invloed in de vorm van versplinterde privébanken in het hele land.

Toen president Lincoln de banken benaderde voor een lening, kreeg hij het geld aangeboden tegen schandalig hoge rentetarieven, wat zou betekenen dat het land decennialang in de schulden van de Rothschilds zat.

Als gevolg hiervan introduceerde president Lincoln de eerste papieren valuta van het land, de dollar, die door niets anders werd gesteund dan de geloofwaardigheid van de Amerikaanse regering.

Hierdoor kon Lincoln de burgeroorlog financieren, de slavernij afschaffen, de broodnodige fondsen inbrengen zonder de schulden te vergroten en vooral, een revolutie teweegbrengen in de Amerikaanse economie, terwijl hij zich tegelijkertijd verzette tegen de Rothschilds.

In hetzelfde jaar publiceerde The Times of London een verhaal over het Amerikaanse initiatief. Volgens het verhaal hanteerde de Noord-Amerikaanse Republiek een slim financieel beleid, waardoor ze zonder kosten hun eigen geld konden verschaffen.

Dankzij het beleid konden ze nieuw geld slaan zonder schulden te maken; in plaats daarvan zou het kunnen worden gebruikt om al zijn huidige schulden af ​​te betalen, wat een bedreiging vormt voor de huidige wereldorde.

Tenzij ze worden belemmerd, zullen ze ongekend welvarend worden. Daarom moet deze niet-conforme regering worden uitgeroeid, anders zal ze de vernietiging van elke monarchie op de wereld teweegbrengen.

In 1863 verklaarde de enige andere regering die zich verzette tegen de invloed van de Rothschilds, het Russische rijk geregeerd door de tsaar van Rusland, dat als een van de Europese machten actief tussenbeide kwam in de Amerikaanse Burgeroorlog, Rusland zou reageren door de oorlog te verklaren en partij zou kiezen. met de nieuwe republiek.

De bewering van de tsaar werd gestaafd toen een deel van de vreedzame Russische vloot naar New York en San Francisco werd gestuurd, waardoor Rothschilds zich ervan weerhield zich in de Amerikaanse aangelegenheden te mengen.

Ondanks de nederlaag door president Lincoln richtte John D. Rockefeller, een bondgenoot van de Rothschild, Standard Oil op, een volledig geïntegreerde oliemaatschappij, en werd uiteindelijk de grootste olieraffinaderij ter wereld.

In 1865 gaf president Lincoln de volgende verklaring aan het congres: 

'Ik heb twee grote vijanden: het Zuidelijke leger voor me en de financiële instellingen achter me. Van de twee is degene in mijn achterste mijn grootste vijand."

Hij werd in hetzelfde jaar op bevel van de Rothschilds vermoord en de mythe van de eenzame huurmoordenaar werd geboren.
 
Deze modus operandi werd sindsdien door de Rothschilds gebruikt om degenen die zich tegen hen verzetten uit te schakelen.

Amerikaanse infiltratie

Jacob Schiff, een andere Rothschild, werd naar de VS gestuurd nadat hij was opgeleid bij de London Bank om de invloed van de familie in de VS te vergroten. Zijn primaire doel was om een ​​banktak van de Rothschild-bankdynastie op te richten en uiteindelijk de controle over de Amerikaanse geldhoeveelheid te grijpen.

Secundaire doelstellingen zijn onder meer het zoeken naar professionals die bereid zijn om de agenda's van de Illuminati te bevorderen en hen op invloedrijke posities te plaatsen in de federale regering, het Hooggerechtshof, het Congres en alle andere belangrijke federale agentschappen.

Het creëren van wanorde in het land door conflicten aan te wakkeren tussen de minderheidsgroepen in het land, zoals de Afro-Amerikaanse gemeenschappen. En tot slot, het creëren van een beweging tegen de belangrijkste religie in het land, namelijk het christendom.

In 1868 stierf James Mayer Rothschild, waarmee hij de laatste van de zonen van Mayer Amschel Rothschild was die vertrok en een heel continent achterliet op de grillen van één familie, terwijl hun invloed voortdurend over de hele wereld groeide.

Zie hieronder de volledige lijst van banken, instituten, universiteiten en media die door het Rothschild Banking Cartel in bezit zijn en gecontroleerd worden!

Afghanistan: Bank of Afghanistan
Albania: Bank of Albania
Algeria: Bank of Algeria
Argentina: Central Bank of Argentina
Armenia: Central Bank of Armenia
Aruba: Central Bank of Aruba
Australia: Reserve Bank of Australia
Austria: Austrian National Bank
Azerbaijan: Central Bank of Azerbaijan Republic
Bahamas: Central Bank of The Bahamas
Bahrain: Central Bank of Bahrain
Bangladesh: Bangladesh Bank
Barbados: Central Bank of Barbados
Belarus: National Bank of the Republic of Belarus
Belgium: National Bank of Belgium
Belize: Central Bank of Belize
Benin: Central Bank of West African States (BCEAO)
Bermuda: Bermuda Monetary Authority
Bhutan: Royal Monetary Authority of Bhutan
Bolivia: Central Bank of Bolivia
Bosnia: Central Bank of Bosnia and Herzegovina
Botswana: Bank of Botswana
Brazil: Central Bank of Brazil
Bulgaria: Bulgarian National Bank
Burkina Faso: Central Bank of West African States (BCEAO)
Burundi: Bank of the Republic of Burundi
Cambodia: National Bank of Cambodia
Came Roon: Bank of Central African States
Canada: Bank of Canada – Banque du Canada
Cayman Islands: Cayman Islands Monetary Authority
Central African Republic: Bank of Central African States
Chad: Bank of Central African States
Chile: Central Bank of Chile
China: The People’s Bank of China
Colombia: Bank of the Republic
Comoros: Central Bank of Comoros
Congo: Bank of Central African States
Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
Côte d’Ivoire: Central Bank of West African States (BCEAO)
Croatia: Croatian National Bank
Cuba: Central Bank of Cuba
Cyprus: Central Bank of Cyprus
Czech Republic: Czech National Bank
Denmark: National Bank of Denmark
Dominican Republic: Central Bank of the Dominican Republic
East Caribbean area: Eastern Caribbean Central Bank
Ecuador: Central Bank of Ecuador
Egypt: Central Bank of Egypt
El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador
Equatorial Guinea: Bank of Central African States
Estonia: Bank of Estonia
Ethiopia: National Bank of Ethiopia
European Union: European Central Bank
Fiji: Reserve Bank of Fiji
Finland: Bank of Finland
France: Bank of France
Gabon: Bank of Central African States
The Gambia: Central Bank of The Gambia
Georgia: National Bank of Georgia
Germany: Deutsche Bundesbank
Ghana: Bank of Ghana
Greece: Bank of Greece
Guatemala: Bank of Guatemala
Guinea Bissau: Central Bank of West African States (BCEAO)
Guyana: Bank of Guyana
Haiti: Central Bank of Haiti
Honduras: Central Bank of Honduras
Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority
Hungary: Magyar Nemzeti Bank
Iceland: Central Bank of Iceland
India: Reserve Bank of India
Indonesia: Bank Indonesia
Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran
Iraq: Central Bank of Iraq
Ireland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
Israel: Bank of Israel
Italy: Bank of Italy
Jamaica: Bank of Jamaica
Japan: Bank of Japan
Jordan: Central Bank of Jordan
Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan
Kenya: Central Bank of Kenya
Korea: Bank of Korea
Kuwait: Central Bank of Kuwait
Kyrgyzstan: National Bank of the Kyrgyz Republic
Latvia: Bank of Latvia
Lebanon: Central Bank of Lebanon
Lesotho: Central Bank of Lesotho
Libya: Central Bank of Libya (Their most recent conquest)
Uruguay: Central Bank of Uruguay
Lithuania: Bank of Lithuania
Luxembourg: Central Bank of Luxembourg
Macao: Monetary Authority of Macao
Macedonia: National Bank of the Republic of Macedonia
Madagascar: Central Bank of Madagascar
Malawi: Reserve Bank of Malawi
Malaysia: Central Bank of Malaysia
Mali: Central Bank of West African States (BCEAO)
Malta: Central Bank of Malta
Mauritius: Bank of Mauritius
Mexico: Bank of Mexico
Moldova: National Bank of Moldova
Mongolia: Bank of Mongolia
Montenegro: Central Bank of Montenegro
Morocco: Bank of Morocco
Mozambique: Bank of Mozambique
Namibia: Bank of Namibia
Nepal: Central Bank of Nepal
Netherlands: Netherlands Bank
Netherlands Antilles: Bank of the Netherlands Antilles
New Zealand: Reserve Bank of New Zealand
Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
Niger: Central Bank of West African States (BCEAO)
Nigeria: Central Bank of Nigeria
Norway: Central Bank of Norway
Oman: Central Bank of Oman
Pakistan: State Bank of Pakistan
Papua New Guinea: Bank of Papua New Guinea
Paraguay: Central Bank of Paraguay
Peru: Central Reserve Bank of Peru
Philip Pines: Bangko Sentral ng Pilipinas
Poland: National Bank of Poland
Portugal: Bank of Portugal
Qatar: Qatar Central Bank
Romania: National Bank of Romania
Russia: Central Bank of Russia
Rwanda: National Bank of Rwanda
San Marino: Central Bank of the Republic of San Marino
Samoa: Central Bank of Samoa
Saudi Arabia: Saudi Arabian Monetary Agency
Senegal: Central Bank of West African States (BCEAO)
Serbia: National Bank of Serbia
Seychelles: Central Bank of Seychelles
Sierra Leone: Bank of Sierra Leone
Singapore: Monetary Authority of Singapore
Slovakia: National Bank of Slovakia
Slovenia: Bank of Slovenia
Solomon Islands: Central Bank of Solomon Islands
South Africa: South African Reserve Bank
Spain: Bank of Spain
Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
Sudan: Bank of Sudan
Surinam: Central Bank of Suriname
Swaziland: The Central Bank of Swaziland
Sweden: Sveriges Riksbank
Switzerland: Swiss National Bank
Tajikistan: National Bank of Tajikistan
Tanzania: Bank of Tanzania
Thailand: Bank of Thailand
Togo: Central Bank of West African States (BCEAO)
Tonga: National Reserve Bank of Tonga
Trinidad and Tobago: Central Bank of Trinidad and Tobago
Tunisia: Central Bank of Tunisia
Turkey: Central Bank of the Republic of Turkey
Uganda: Bank of Uganda
Ukraine: National Bank of Ukraine
United Arab Emirates: Central Bank of United Arab Emirates
United Kingdom: Bank of England
United States: Federal Reserve, Federal Reserve Bank of New York
Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
Venezuela: Central Bank of Venezuela
Vietnam: The State Bank of Vietnam
Yemen: Central Bank of Yemen
Zambia: Bank of Zambia
Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe

De wereldbank en de Europeese bank!

Ze controleren ook: de VN, UN, EU, IMF, WHO, 
World Economic Forum, Vaticaan, Engelse Koningshuis en alle overige koningshuizen die door het vaticaan goedgekeurd zijn, vrijwel alle grote instantities, geheime genootschappen als: illimunati, freemasons, Bilderberg group enz.

Media: de Rothschild familie bezitten bijna alle wereldwijde media via Reuters wat hun eigen media netwerk is! Tevens alle grote social media platformen
als o.a: Google, Facebook, Twitter, Youtube enz.

Verder hebben ze op bijna alle hoge posities wereldwijd hun MK-ultra mensen geplaatst die als en vanaf klein kind totaal gehersenspoeld worden via een  geheim mindcontrole programma waardoor deze onder complete controle en druk hun agenda wereldwijd uitvoeren! Een goed voorbeeld van een 
MK-Ulta  mindcontroled kind is: greta thunberg!
Zoek hiervoor ook naar: operatie Paperclip!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...