Pagina's

zaterdag 13 februari 2021

Zoals ze Afrikanen hebben vermoord met vaccins, zo doen ze dat nu met ons

Zoals ze Afrikanen hebben vermoord met vaccins, zo doen ze dat nu met ons
niburu.co
corona nep pandemie, moord via vaccinatiesNog steeds zijn we veel te goedgelovig en kunnen wij ons niet voorstellen dat er satanische krachten werkzaam zijn in de achtergrond.

Deze massamoordenaars die verantwoordelijk zijn voor miljoenen doden door HIV/AIDS via vaccinaties komen nu voor jou en jouw geliefden.



De meeste mensen hebben werkelijk geen flauw benul hoever de techniek is gevorderd en welke mogelijkheden beschikbaar zijn om van een eens normaal functionerend mens een apparaat te maken dat is verbonden met de cloud.

Op dit moment ben je waarschijnlijk nog een redelijk normaal biologisch mens, dat autonoom opereert, zelf besluiten neemt, zelf denkt en zelf bepaalt wat het wel of niet doet.

Nog wel, want als het aan de krachten achter de schermen ligt, dan is dat binnen niet al te lange tijd afgelopen.

Want, voor hen is het feest, want alle losse elementen waar ze decennialang aan hebben gewerkt beginnen nu samen te komen en gezamenlijk zorgen deze ervoor dat de menselijke slaaf op het punt staat te ontstaan.

Timing is alles en wie denkt dat het toeval is dat een netwerk als 5G operationeel wordt net op het moment dat de nep coronapandemie rondwaart zal zeker een toekomst als slaaf tegemoet gaan.

In de onderstaande video wordt het eerste half uur besteed aan uitelg over hoever men al is gevorderd met nanotechnologie. Hoe onvoorstelbaar klein die minicomputertjes zijn die ze ook wel smartdust noemen. Zo klein zijn die deeltjes dat ze die op allerlei mogelijke manieren bij jou naar binnen kunnen smokkelen zonder dat je er erg in hebt.

Ze kunnen die deeltjes vanuit de lucht over je uit sproeien zodat je ze inademt, maar er zijn ook allerlei andere technieken om te zorgen dat die deeltjes (robotjes/computers) bij jou binnenkomen.

Al jaren geleden heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat via je neus een uitstekende manier is om dit te doen. En laat dat nu net de plek zijn waar ze zo graag hun staafjes insteken om zo monsters te krijgen voor een PCR test.

Echter, zoals wij eerder duidelijk hebben gemaakt zijn die staafjes ook uitstekend geschikt om mensen mee te vaccineren. Wat in dit geval wil zeggen, het inbrengen van die piepkleine computertjes in jouw lichaam.

Die computertjes moeten naar binnen omdat het essentieel is dat er een verbinding gemaakt kan worden tussen jou als biologisch mens en het internet der dingen, oftewel het internet der levende dingen.

En daar zit ook gelijk het zwakke punt van het plan van hen die wij de Illuminati noemen. Alles, maar dan ook echt alles is erop gebaseerd dat mensen straks verbonden zijn met het 5G of 6G internet der dingen.

Ze kunnen daar de tests voor gebruiken, maar bovenal natuurlijk ook de vaccins. Als jij je derhalve nooit laat testen en/of vaccineren, dan zul jij geen half mens/half machine worden zoals al degenen mogelijk te wachten staat die zich hebben laten testen en/of vaccineren.

En dan komen we natuurlijk bij het officiële vaccin. Zoals wij eerder uitgebreid schreven hebben we helemaal niet te maken met een vaccin:

Nu komen er daar nog een aantal bij en blijkt dat datgene wat men een coronavaccin noemt helemaal geen vaccin is.

Twee wetenschappers, Dr. David Martin en Dr. Judy Mikovits, zeggen beiden in onderstaande video dat we met de coronavaccins niet te maken hebben met een vaccin, maar met een apparaat. Dat ze de naam vaccin gebruiken om te verhullen waar het werkelijk om gaat en om op die manier gebruik te kunnen maken van allerlei soorten vrijstellingen die gelden voor vaccins.

Een apparaat dat bestaat uit Mrna en wordt verpakt in een envelop bestaande uit vet, dat via een injectie wordt afgeleverd bij lichaamscellen. Het is in werkelijkheid een medisch apparaat dat is bedoeld om van de lichaamscellen een ziekteverwekkende fabriek te maken.

Volgens Dr. Martin is het coronavaccin geen vaccin onder de daarvoor geldende wettelijke definities, in dit geval in Amerika. Volgens deze definities moet een vaccin aan twee voorwaarden voldoen: 1) het moet degene in kwestie beschermen en 2) het moet de verspreiding van ziekteverwekkers verstoren. Het is zo zegt Dr. Martin, zo langzamerhand voldoende duidelijk gemaakt dat de Mrna vaccins bedoeld zijn om bescherming te bieden, maar niet om verspreiding van de ziekteverwekker tegen te gaan.

Het is dan ook een behandelmethode en dat is iets heel anders dan een vaccin. Wanneer dit middel op de markt gebracht zou worden voor wat het is, dan zou het uiteraard niet alle voordelen krijgen zoals men die verbindt aan vaccins. Als het een behandelmethode zou zijn, dan zou dat ook mensen de keuze geven tot andere behandelmethodes.

Het is niets anders dan een chemisch medisch apparaat dat als functie het stimuleren van de lichaamscellen in het produceren van ziekteverwekkers heeft. Het voldoet aan alle eisen van een medisch apparaat, het is “geen levend” systeem, het is geen biologisch systeem, het is een fysieke technologie die komt in de vorm van een moleculair pakket.

Wanneer er normaal gesproken een vaccin wordt gebruikt, dan wordt er een beetje van de betreffende ziekteverwekker ingespoten waarop het menselijk immuunsysteem gaat reageren.

Wanneer nu mensen worden ingespoten met een mRNA vaccin zoals dat van Pfizer of Moderna, dan wordt er geen ziekteverwekker ingespoten. Het is een synthetisch stukje DNA dat opdracht geeft aan de cellen om een deel van de ziekteverwekker te produceren. Hierop moet het menselijk immuunsysteem dan vervolgens reageren. Met andere woorden, via wat men een vaccin noemt verandert jouw lichaam in een permanent producerende ziekteverwekker. (Dit wordt ook al heel lang toegepast bij gewassen.)

Dit is hetzelfde als wat ze noemen een auto-immuunziekte. De mogelijke gevolgen hiervan zijn niet te overzien.

corona vaccin auto-immuunziekte

In de onderstaande video wordt duidelijk gemaakt dat waar we eigenlijk over praten niet zomaar een auto-immuunziekte is, maar niets minder dan HIV/AIDS.

En dan volgt er een fascinerend verhaal over het ontstaan van HIV/AIDS. Hoe het geen natuurlijk soort virus is, maar in elkaar gezet in een laboratorium door gebruik te maken van cellen van schapen en koeien. Hoe dit niet bij de mensheid terechtgekomen is als een seksueel overdraagbare ziekte, maar is geïnjecteerd als onderdeel van een vaccin tegen Hepatitis B. Dit in eerste instantie in steden zoals Los Angeles en San Francisco. Aangezien een groot deel van de homoseksuelen aldaar ook drugsgebruikers zijn, leden er veel aan Hepatitis en zo ontstond HIV/AIDS als een ziekte van homo’s.

Vervolgens is ditzelfde virus toegevoegd aan de miljoenen vaccins die in Afrika zijn gebruikt tegen de pokken en zo kan het dat je daar een explosie kreeg van HIV/AIDS gevallen. Uiteindelijk zijn er in Afrika ongeveer 75 miljoen mensen overleden aan de gevolgen ervan. Je kunt het dus als een aardig succesvol project beschouwen van hen die aan de touwtjes trekken en die heel graag een fiks deel van de wereldbevolking willen opruimen.

Vervolgens bood het Westen hulp aan die arme Afrikaanse landen. Dit in de vorm van dingen zoals chemotherapie en bracht daarvoor een Godsvermogen in rekening wat de Afrikaanse landen uiteraard niet konden betalen. In ruil daarvoor moesten ze al hun grondstoffen afstaan zodat ze ook via die route leeggeroofd konden worden.

Het is dan ook niet zo moeilijk voor te stellen dat wat ze eerder deden met Afrika, ze nu doen met ons. Als je beseft dat er 75 miljoen Afrikanen zijn vermoord door vaccins, dan weet je dat ze nog veel meer Europeanen en Amerikanen zullen vermoorden met coronavaccins. En de teller loopt al.

Daarom, ook al heb je nog maar één werkende hersencel, gebruik die om ver uit de buurt te blijven van coronatesten en vaccinaties.

Zoals de video verder duidelijk maakt kan je deze “vaccins” ook beschouwen als een gigantisch sterilisatieprogramma.

Mensen die straks bij bosjes zullen sterven, waarbij als doodsoorzaak een nieuwe variant van het virus zal worden opgevoerd. Vrouwen die straks massaal geen kinderen meer kunnen krijgen, iets waarvoor wordt gewaarschuwd door andere Mike Yeadon, voormalig hoofdwetenschapper van Pfizer en waarover wij al eerder schreven.

Een ander fenoneem dat je regelmatig tegenkomt als een ernstige bijwerking bij vaccins is wat men noemt Anafylaxie.

Anafylaxie is een snelle systemische allergische reactie, die tot een anafylactische shock kan leiden. Anafylaxie treedt soms op wanneer een persoon wordt blootgesteld aan een allergeen waarvoor de persoon in kwestie allergisch of sensitief is. Vele stoffen kunnen als allergeen fungeren. Zelfs zeer kleine hoeveelheden van het allergeen kunnen al een levensbedreigende anafylactische reactie veroorzaken. Anafylaxie kan optreden na inname van het allergeen, maar ook na inademing ervan, na huidcontact of een injectie met de betreffende stof. De ernstigste vorm van anafylaxie kan soms in enkele minuten tot de dood leiden als deze niet meteen wordt behandeld

Dit kan worden veroorzaakt door allerlei giftige hulpstoffen die worden toegevoegd aan vaccins, zoals aluminium. Er wordt dan gesteld dat de hoeveelheden van dit soort gif zo minimaal zijn, dat dit helemaal geen effect heeft. 

Uit wetenschappelijk onderzoek is echter gebleken dat niets minder waar is, want zelfs minieme hoeveelheden van giftige stoffen kunnen al tot Anafylaxie leiden.

anafylaxie vaccin

En dan zit er voor wat betreft bovenstaande nog een enorme adder onder het gras. Dat wanneer je eenmaal een injectie hebt gehad met dat soort giftige hulpstoffen je er een volgende keer veel gevoeliger voor bent. Dus, als jij een griepprik hebt gehaald en daarna ga je er één halen voor corona dan loop je bij die coronaprik een aanzienlijk risico op Anafylaxie.

De werkelijke reden van de coronavaccins staren ons in het gezicht en wij zien het niet. Dat wil zeggen, de doorsnee burger is zo bang gemaakt, dat hij alles in het werk zal stellen om zo snel mogelijk de mouw te kunnen oprollen om het levensreddende vaccin te mogen ontvangen.

De werkelijke reden weten ze niet, maar dezelfde mensen die nu hun best doen om alles en iedereen te vaccineren zijn dezelfde die de wereldbevolking willen opruimen. De meesten weten het dan misschien van Bill Gates, maar wat dacht je van de Britse variant?

Boris Johnson is een openlijk voorstander van het terugdringen van de wereldbevolking, waarmee hij in voetstappen van zijn vader treedt, en hij zou dan nu alles in het werk stellen om het Britse volk een “levensreddend” vaccin te bezorgen?

anafylaxie vaccin

Als je liever een gemakkelijke leugen wilt dan een ongemakkelijke waarheid, blijf dromen zouden we zeggen.

Wanneer je de tijd neemt om de volgende video te bekijken dan zul je alles wat hierboven staat tegenkomen en nog veel meer. De video staat ook vol met gedocumenteerd bewijs over de dingen die gesteld worden. Een aardig volledig document om te bewaren en te delen.



Videolink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...