Pagina's

woensdag 8 maart 2023

De VS ontploft nadat Tucker Carlson de Capitool bestorming ontmaskert met verborgen gehouden beelden – Q Anon “shaman”

De VS ontploft nadat Tucker Carlson de Capitool bestorming ontmaskert met verborgen gehouden beelden – Q Anon “shaman” – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Senatoren van zowel de Democraten als Republikeinen zijn woedend dat Fox News presentator Tucker Carlson op 6 februari 2023 met beelden naar buiten kwam die de totale grond wegbliezen onder de beeldvorming die de media aangaande de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 hebben neergezet. Democratisch senator van de staat New York, Chuck Shumer, roept eigenaar van Fox News, Rupert Murdoch, zelfs op om Tucker Carlson te ontslaan.

Mitch McConnel is natuurlijk de Republikeinse senator die Donald Trump een mes in de rug stak door hem niet te steunen in de verkiezingsfraude claim. Hij was het die zich schaarde in het kamp dat de Capitool bestorming als een ondemocratische couppoging van een door Donald Trump opgehitste meute beschouwde. Als de officiële en mainstream media lezing van de Capitool bestorming valt, valt Mitch McConnel als een samenzweerder tegen Trump te betitelen. En wat blijkt? Ook McConnel is niet blij met de Tucker uitzending op Fox News.

Wat was het dan dat Tucker Carlson de gehele wereld toonde? Hij liet vooral zien dat het er voor het grootste gedeelte vredelievend aan toe ging op die beruchte 6 januari 2021. De bekende Q Anon “shaman” (de 33 jarige Jacob Anthony Angeli Chansley) die nu vier jaar achter de tralies zit voor zijn gewelddadige acties in het Capitool, blijkt zelfs door de politie te zijn binnengeleid. Kijkt u zelf maar even in de video hieronder (of hier de gehele uitzending).

Je zou dus kunnen zeggen dat Tucker hier de mainstream media en de gevestigde politieke orde compleet ontmaskert als producenten van fake news. Hij ontmaskert de deepstate als de producent van een bewust vertekend beeld van een bestorming van het Capitool. Dit doet de VS op haar grondvesten schudden!

De doorgewinterde lezer van deze website doorziet inmiddels wel dat de gehele Capitool bestorming een hoax was. Het werd van A tot Z geregisseerd.

Waarom? Welnu, we zien hier exact datgene ontvouwen dat hier reeds voorspeld werd: de schijn ontmaskering van de deepstate, zodat de ‘good guys’ (zijnde het Trump kamp) het roer over kunnen nemen. Laat de bad guys op hun kwaadst en lelijkst zien, zodat de good guys als verlosser omarmt worden. Die good guys zijn dan echter heimelijk nog steeds de echte deepstate en brengen de bevolking via de schijn van verlossing onder een totalitair regiem van smart cities en technocratie.

De Tucker Carlson ontmaskering is onderdeel van deze psychologische operatie, net als de verontwaardiging van de senatoren. Het is de bedoeling dat de massa gelooft dat het een authentieke rel is, terwijl het feitelijk de bedoeling is dat de oude garde plaats maakt voor de nieuwe. Dat is hier dus al voorspeld en grondig uitgelegd. Wilt u die voorspelling nog een keer horen? Deze deed ik op 26 januari 2023. Let wel, de scriptuitvoerders zijn zeer goed in cybernetics (het bijsturen van het script als het ontdekt wordt), maar in grote lijnen ontvouwt deze voorspelling zich nu voor onze ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...