Pagina's

donderdag 2 maart 2023

WEF zegt dat het tijd is om seks en huwelijk met dieren te legaliseren om inclusie te bevorderen...

WEF zegt dat het tijd is om seks en huwelijk met dieren te legaliseren om inclusie te bevorderen...
dutchawakener.wixsite.com

Het World Economic Forum heeft geïnfiltreerde regeringen over de hele wereld opgedragen onmiddellijk stappen te ondernemen voor een controversieel nieuw initiatief dat ieder weldenkend mens in opstand zou moeten brengen!

Het WEF vraagt nu dat mensen het recht krijgen om met dieren te trouwen in een poging om diversiteit en inclusie te bevorderen.

Spanje is het eerste land dat nieuwe wetgeving aanneemt die enorme stappen in de richting van dit initiatief zet. Dit is niet verrassend als je bedenkt dat de Spaanse premier Pedro Sánchez zowel een uitgesproken socialist als een Agenda-medewerker van het World Economic Forum is. Binnen de socialistische regering van Sanchez werd de pro-zoöfiel wet gepushed door WEF-medewerker Ione Belarra Urteaga, de minister van Sociale Rechten en 2030 Agenda.

Dat klopt, Spanje is zo geïnfiltreerd door het WEF dat ze zelfs een minister voor de 2030 Agenda hebben.

De wereld bevond zich al op een hellend vlak met alle gender- en pedofiliegekte, maar de nieuwe Spaanse dierenwelzijnswet die seks met dieren decriminaliseert, is een heel nieuw niveau van gekte.

De nieuwe wet stelt: “De persoon die op welke manier of procedure dan ook een tam of gedomesticeerd dier, een dier dat gewoonlijk gedomesticeerd is, een dier dat tijdelijk of permanent onder menselijke controle leeft buiten wettelijk geregelde activiteiten met inbegrip van handelingen van seksuele aard, mishandelt en daarbij verwondingen veroorzaakt die een veterinaire behandeling vereisen voor het herstel van zijn gezondheid, wordt onderworpen aan een gevangenisstraf van minimaal drie maanden tot maximaal 18 maanden.”

Dit betekent in wezen dat zolang er geen lichamelijk letsel is dat veterinaire behandeling vereist, mensen vrij zijn om seks te hebben met dieren (bestialiteit).

Alsof dit nog niet verontrustend genoeg is, heeft het WEF de mainstream media opdracht gegeven dit narratief in andere landen door te drukken. Vergis u niet, het gaat niet alleen om Spanje. Ze willen deze ziekte over de hele wereld verspreiden.

Volgens de mondiale elite zijn zoöfielen gewoon een ander spectrum op de trans pride vlag. Dit is niet langer een hellend vlak. We bevinden ons in een vrije val van een klif. De mondiale elite is vastbesloten om onze beschaving en alles wat wij als samenleving hebben opgebouwd te vernietigen.

Want vergis je niet, de elites zijn vastbesloten om economieën te laten crashen en onze beschaving te vernietigen. Wanneer was de laatste keer dat mensen met dieren trouwden? Het antwoord is het oude Rome, in de donkere dagen van keizer Caligula, vlak voordat het Romeinse rijk instortte.

Caligula pleegde incest met zijn zusters en had gesprekken met de maan – tot zover klinkt hij als een van de kinderen van Joe Biden – en hij was ook van plan te trouwen met zijn favoriete paard Incitatus, wat alleen niet lukte omdat hij eerst werd vermoord.

De laatste dagen van het Romeinse rijk vertonen verrassende parallellen met onze tijd...

Overal in Europa zijn protesten aan de gang nu zoöfielen het recht op seks en relaties met dieren in hun land opeisen.

Volgens demonstranten in Duitsland moeten burgers het recht hebben om seksuele relaties aan te gaan met dieren en willen zij dat de LGBTQ+ regenboogbeweging een Z aan haar naam toevoegt.

In een door RUPTLY gepubliceerd interview verdedigt een van de zoöfielen-pride demonstranten het concept van seksuele relaties met dieren. Volgens de pride-deelnemer moet seks met dieren worden gedecriminaliseerd omdat “het veel gemakkelijker is om een relatie met dieren op te bouwen dan met mensen.”

De belangrijkste reden waarom zoöfielen niet geaccepteerd zouden moeten worden door de reguliere samenleving is de kwestie van toestemming. Seks met dieren is vergelijkbaar met kindermisbruik, waarbij dominantie wordt opgelegd aan een zwakkere partij die NIET in staat is om toestemming te geven.

Maar de giftige invloed van het World Economic Forum en hun legioenen van corrupte Young Global Leaders die in regeringen over de hele wereld zijn ingebed, bewegen de samenleving in de tegenovergestelde richting van normaal fatsoen en traditionele waarden.

Bestialiteit en pedofilie worden momenteel genormaliseerd door de mondiale elite en degenen die zichzelf als liberalen beschouwen staan steeds meer onder druk om afwijkend gedrag als normaal te accepteren. Vergis u niet, ze komen voor onze kinderen.

Een begeleider van het Pennsylvania Department of Corrections die werkt met seksuele delinquenten heeft vorige week de controverse aangewakkerd nadat hij tot “minderjarige aangetrokken personen”, ook bekend als MAP’s, verdedigde en klaagde dat de term “pedofiel” een “veroordelende, kwetsende belediging” is.

In een video op YouTube die sindsdien is geknipt en viraal is gegaan op Twitter, zegt Miranda Galbreath dat pedofielen “waarschijnlijk de meest verguisde groep mensen in onze cultuur” zijn.

Seks met baby’s van 1 jaar oud is niet verkeerd volgens professor Stephen Kershnar van SUNY Fredonia, die officieel heeft verklaard dat er volgens hem niets mis is met volwassen mannen die geslachtsgemeenschap hebben met “gewillige” kinderen.

Volgens professor Kershnar, die toegepaste ethiek doceert aan de New Yorkse universiteit, zijn er “evolutionaire voordelen” aan pedofilie die het menselijk ras in zijn voordeel zou moeten gebruiken.

De rot gaat helemaal naar de top. Regeringen over de hele wereld, die onder controle staan van het World Economic Forum, voeren oorlog tegen onze kinderen.

Vorig jaar verklaarde een rechter in het door het WEF geïnfiltreerde Nieuw-Zeeland dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen. U hoeft niet terug te spoelen. U heeft me goed gehoord. De zaak in kwestie betrof een 45-jarige man die zich verdedigde met de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer “het wilde”. Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk om seks te hebben.

Frankrijk, ook geleid door een Young Global Leader in Emmanuel Macron, heeft geen leeftijd van instemming...

Hollywood en CNN pushen voortdurend een pro-pedofilie agenda.

Met de wereldwijde elites achter het plan, is de enige vraag of er eerst een P of Z wordt toegevoegd aan de LGBTQI+ regenboogbeweging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...