Pagina's

vrijdag 26 mei 2023

Amerikaanse senatoren gaan de bunkers in en hebben satelliettelefoons gekregen

Amerikaanse senatoren gaan de bunkers in en hebben satelliettelefoons gekregen – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Een privéjet piloot in de VS meldt dat hij senatoren naar bunkerlocaties vliegt. Een Starbucks barista meldt dat hij in een ondergrondse bunker moet werken. Een vijftigtal senatoren zoude satelliettelefoons ontvangen hebben. Er wordt gesproken over bunkerlocaties met winkelcentra en zelfs een dierentuin. En dit alles zou te maken hebben met een ‘Carrington event’ (een extreem Noordelicht / Aurora Borealis gebeurtenis) tijdens komend weekend; Memorial weekend in de VS, pinksterweekend in Nederland.

Het bijzondere eraan is dat dit alles wordt besproken in een wetsvoorstel met het nummer 4488. Dat is interessant, want 88 is twee maal 44 en dat getal 88 is een verwijzing naar de 88 plasmakoepels, en volgens mijn plasmakoepel theorie zijn er twee maal 88 van die plasmakoepel systemen die overkoepeld zullen worden met een nieuwe grotere plasmakoepel, waardoor een gigantisch Noordelichteffect optreedt.

Even los van de satellietdiscussie en de functie van die telefoons, zoals besproken in dit artikel, gaat het vooral om de opmerkelijke overeenkomsten met mijn voorspellingen. Als de 88 plasmakoepels, waarvan de ‘aarde’ zoals wij die denken te kennen, er één vormt, daadwerkelijk komend weekend overkoepeld gaan worden, dan treedt daarbij een gigantisch plasma-effect in de lucht op.

Het Carrington event zou (volgens de officiële lezing) in 1858 plaats gevonden hebben. Aurora’s werden over de hele wereld gezien, van het noordelijk halfrond tot in het zuiden van het Caribisch gebied. De aurora boven de Rocky Mountains in de Verenigde Staten was zo helder dat de gloed goudzoekers wakker maakte, die het ontbijt begonnen klaar te maken omdat ze dachten dat het ochtend was. Mensen in het noordoosten van de Verenigde Staten konden een krant lezen bij het licht van de aurora. De aurora was zichtbaar vanaf de polen tot gebieden met een lage breedtegraad, zoals Zuid-Centraal Mexico, Queensland, Cuba, Hawaï, Zuid-Japan en China en zelfs op lagere breedtegraden zeer dicht bij de evenaar, zoals in Colombia.

De oorzaak was (eveneens volgens de officiële lezing) een grote zonnevlam. Komt dat niet bekend voor? Hebben we daar de laatste tijd niet veel berichten over gezien in de media? Het is natuurlijk allemaal onderdeel van de cover-up story die nodig is om de gebeurtenis van het opstarten van een nieuwe plasmakoepel te verhullen achter een ‘goed verhaal’.

Als deze signalen kloppen en de senatoren en hun familieleden gaan daadwerkelijk de bunkers in (of zitten daar al), dan zou dit het moment van de overkoepeling van de 88 plasmakoepels met een nieuwe grotere plasmakoepel kunnen zijn en dat betekent dat er een grote black-out komt, alle elektriciteitsnetwerken plat gaan, het internet uitvalt en alle elektronische apparatuur ermee stopt. Interessant genoeg zagen we gister ook een bericht opduiken van Micorsoft, waarin beweerd werd dat Chinese hackers het op de Amerikaanse infrastructuur voorzien zouden hebben (zie hier). Ook dat is natuurlijk een uitstekend cover-up verhaal voor het down gaan van de netwerken. Gaat er nog een excuus komen om de vliegtuigen aan de grond te houden, dan weten we het zeker.

Kijkt u even naar onderstaande video, waarin u de berichten over de senatoren ziet toegelicht. Wilt u meer weten over de plasmakoepels, lees dan nog op tijd mijn laatste boek, zodat u de aanstaande Noorderlichteffecten begrijpt. Komend weekend kan natuurlijk ook een oefening zijn voor wat nog komen gaat.

Linkvermeldingen: zerohegde.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...