Pagina's

zondag 20 augustus 2023

Maui en het WEF - Er bestaat niet zoiets als toeval..

Maui en het WEF - Er bestaat niet zoiets als toeval..
www.odvn.nl

Theorieën hebben zich online verspreid dat de branden die Maui hebben verwoest naar verluidt “te plotseling” zijn begonnen en “te hard zijn verbrand” om een gewone bosbrand te zijn, zoals eerder vandaag gemeld op The Expose (bron).

Uit video’s die circuleren met aanvallen uit de lucht en getuigenverslagen van inwoners van Maui, lijkt het erop dat de algemene consensus is dat de dodelijke bosbranden die zich door Maui verspreidden geen natuurramp waren, maar een opzettelijke daad met behulp van een Direct Energy Weapon.

Ja, dat klinkt alarmerend, net als het feit dat er geen waarschuwingssirenes afgingen in lokale of nationale noodsituaties. (bron video)

Geen noodalarm

Hawaii’s Emergency Services Administration bevestigde op vrijdag: “Noch Maui noch HI-EMA hebben de waarschuwingssirenes op Maui geactiveerd tijdens het bosbrandincident.” “Hawaii Emergency Management Agency zei dat het geen record had van waarschuwingssirenes met Maui’s Emergency Alert System dat dinsdag werd geactiveerd, zei afdelingswoordvoerder Adam Weintraub”, meldde het NBC News.

Ze voegen eraan toe:

het systeem, dat 80 sirenes in Maui omvat, is bedoeld om mensen aan te sporen om meer specifieke noodinformatie te zoeken via vormen van communicatie, zoals online of televisie- of radio-uitzendingen.”

De inwoners van Maui waren in plaats daarvan afhankelijk van drie andere waarschuwingskanalen: waarschuwingen voor mobiele apparaten, lokale radio- en tv-stations en het meldingssysteem van Maui County voor geabonneerde inwoners in wat nu wordt beschouwd als een van de meest catastrofale “natuurlijke” rampen van Hawaï.

Geen sirenes, geen alarmen, niets

Ze hebben ons geen waarschuwing gegeven. Nee niets,” zei Lisa Panis, een inwoner in het westen van Maui, in een telefonisch interview. “Geen sirene, geen alarmen, niets.” (bron)

Het gebrek aan waarschuwing is zeker iets om vraagtekens bij te zetten. Zou een adequate waarschuwing de enorme verwoesting van het paradijselijke eiland hebben voorkomen? Het zou aantoonbaar de dodelijke slachtoffers hebben voorkomen die nu worden geschat op 99 vanaf vanochtend, een cijfer dat zou kunnen stijgen omdat de zoektocht naar Maui nog steeds slechts 25% voltooid is (bron).

Waarom waren er geen waarschuwingen?

Twitter Publish

Dat is niet het enige dat in twijfel moet worden getrokken, we moeten ons afvragen waarom boten in het water lagen maar nog steeds verbrandden, waarom bomen die tussen verwoeste gebouwen stonden groen en bloeiend bleven en waarom het vuur in een cirkelvorm brandde?

We moeten alles in twijfel trekken over deze bosbrand die de dodelijkste in de moderne Amerikaanse geschiedenis is geworden en het is vooral tragisch dat veel van de slachtoffers kinderen lijken te zijn!

Deze informatie werd gedeeld door een anonieme bron die beweerde een “klokkenluider” te zijn die haar mening gaf over de lokale omstandigheden op Reddit, maar kort daarna werd verwijderd, maar niet voordat ze door andere bronnen werd gedeeld.

“Zojuist gemeld door een klokkenluider:

Wat je niet hoort van onze lokale overheid – ik kwam net uit een vergadering waar ik door iemand in het kantoor van de burgemeester werd geïnformeerd over ontwikkelingen die voor het publiek worden gehouden. Ik ben geen complotdenker en ik wil geen problemen maken, maar dit is wat ik heb gehoord.”

“Het aantal dodelijke slachtoffers zal naar verwachting meer dan 500 zijn, maar minder dan 1000,” vervolgde de bron. “Veel van de dodelijke slachtoffers zullen kinderen zijn die thuis zaten omdat ze school hebben geannuleerd. Ouders werkten en waren er niet om de kinderen te evacueren. Kinderen hadden geen idee dat ze moesten vertrekken en tegen de tijd dat ze merkten dat hun huizen of appartementen in brand stonden, was het te laat. De regering maakt zich zorgen over hoe we zullen reageren als we horen dat de brandweer het vuur eerder op de dag heeft verlaten en beweerde dat het 100% was ingeperkt, wetende dat de wind naar verwachting 70 mph zou zijn tegen de middag. “

“Dit is tegen alle brandbestrijdingsprotocollen”, voegde de bron eraan toe. “De brandweer had de oorspronkelijke brand niet onbeheerd mogen achterlaten. Ze zijn bang dat de publieke roep om verantwoording meer zal zijn dan ze kunnen controleren en dat er protesten en rellen zullen plaatsvinden. Ze zijn van plan Lahaina enkele maanden op slot te doen. Het zal maanden duren om de chaos en milieuvervuiling op te ruimen. Ze zullen niet genoeg huisvesting hebben voor alle ontheemden. Er waren er vanochtend 2.000 ongedeerd. Ze hebben een lijst waar ze het bij proberen te houden. Ze vonden er vandaag 700. Maar er zijn nog 1300 vermisten.”

“Ze zijn erg bezorgd dat de gemeenschap in paniek raakt als ze erachter komen hoe geen enkele brandweerwagen op de branden heeft gereageerd”, beweerde de bron. “De noodsirenes werden niet geactiveerd (orkaansirenes) en het verlies aan mensenlevens had kunnen worden beperkt door beter noodbeheer dat volkomen mislukte. Ik probeer geen golven te maken of problemen aan te wakkeren, maar ik was zo boos en verdrietig toen ik erachter kwam hoeveel kinderen dood zijn dat ik wist dat ik dit moest posten en iedereen moest laten weten wat ik heb geleerd. Het is tijd voor onze ambtenaren om op te staan, de waarheid te vertellen en de muziek onder ogen te zien. Ze lieten de jongens van Lāhainā in de steek.”

“Onze regering zit vol incompetent nepotisme. De brandweercommandant is de zoon van de voormalige brandweercommandant. We moeten ambtenaren verantwoordelijk houden voor de fouten die ze hebben gemaakt. Haat de boodschapper alsjeblieft niet. Ik geef gewoon door wat ik vandaag heb geleerd”, besloot de bron. “God zegene Maui en Lahaina! Bid voor alle slachtoffers.’

Het vertrouwen in de regering is zo gebroken dat de Maui-bevolking geen vertrouwen heeft in de regering en het motief voor een opzettelijke aangehaalde ”natuurramp” was om naar verluidt de “slimme steden” -agenda te bevorderen, die wordt toegeschreven aan het World Economic Fascisten (Forum).

Het World Economic Fascisten (Forum)

Uit een artikel in 2018 van het World Economic Forum blijkt dat ze van plan waren om. Hawaï de eerste Amerikaanse staat te maken die volledig op schone energie draait. Er is ook een artikel van het World Economic Forum dat gaat over hun alliantie om Smart City te creëren.

(Bron: WEF)       

Ze plaveiden het paradijs

…. Bovendien was Hawaii gedwongen om de introductie van hernieuwbare energie te versnellen. Tegelijkertijd wordt belang gehecht aan de promotie van EV (elektrisch voertuig) als een oplossing om af te stappen van de afhankelijkheid van ”fossiele” brandstoffen, met name natuurlijke Aardolie, en gevestigde EV-bevorderende acties.

“Lijkt het niet altijd zo te zijn dat je niet weet wat je hebt totdat het weg is”?

DEEL DIT BERICHT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...