Pagina's

zondag 19 juli 2020

3 redenen waarom Corona geen killer-virus is

3 redenen waarom Corona geen killer-virus is:

Corona is even besmettelijk als Influenza

Het is niet wat je verteld is. Exponentiële groei'. Verbazingwekkende uitbraken', en 'we hebben het je gezegd, tweede golven' zijn grotendeels het resultaat van overdreven media-aandacht en vooral door het toeschrijven van 'Corona-Cases' op basis van een Corona-Test gemaakt door de Duitse Dr. Drosten, de gouden jongen die elke 'test' binnen enkele dagen voor elke 'pandemie' in de afgelopen 20 jaar heeft gepatenteerd en er miljoenen op heeft verdiend. Deze test is spectaculair inspecifiek. Gebaseerd op een RNA-sequentie die nooit is geïsoleerd om van een virus te zijn en die ook nooit is gematched met de symptomen die we 'Covid-10' noemen. Laat staan dat de techniek die deze test gebruikt per definitie ongeschikt is om aan te geven of een patiënt al dan niet een pothogene hoeveelheid van een bepaald virus heeft. Bovendien: mensen hebben al een aangeboren immuniteit voor Corona. Waarschijnlijk 75-80% van de mensen die aan het virus worden blootgesteld, 'krijgen' het niet eens. En ze hebben niet eens een antistofrespons nodig.

Corona is ongeveer even dodelijk als Influenza

Hoewel de WHO en bijna elke regering wereldwijd hebben geprobeerd om u te vertellen dat Covid' dodelijk is en de WHO een 'Case Fatality Rate (CFR) van 3,4% gedurende maanden op haar website heeft gepubliceerd, is het nu duidelijk dat het sterftecijfer van 'SARS-CoV-2' vergelijkbaar is met een milde tot ernstige griep, waarbij net zoveel mensen sterven als bij Influenza. Standort Professor John Ioannidis publiceerde al in april wetenschappelijke artikelen die een CFR tussen 0,05-0,4% lieten zien. Ook alle voorspellende modellen van het Duitse RKI, het Engelse Imperial College en het CDC waren 'astromnomisch fout' (zei Prof. John Ioannidis). Zij voorspelden tussen 300.000 en 1.500.000 sterfgevallen in Duitsland, 510.000 sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk en tot 2,2 miljoen in de VS. Die angstaanjagende getallen waren inderdaad astronomisch onjuist. Het werkelijke aantal mensen dat stierf met 'Corona' (merk op dat sterven met helemaal niet betekent sterven aan) was 10-200 keer lager!

Er zijn inmiddels goed werkende behandelingen

Zoals ons is verteld en zoals ons nog steeds wordt verteld, is Corona ook zo'n grote bedreiging omdat 'we geen vaccin of geneesmiddel hebben'. Dat is niet waar. Als we meer aandacht hadden gehad voor de wetenschappers (die niet worden betaald door de farmaceutische industrie, bij voorkeur) hadden ze ons meteen kunnen vertellen dat SARS1 te behandelen was met HCQ-achtige medicijnen. Zoals nu blijkt. Vroegtijdige behandeling met HCQ + Zink + antibioticum lijkt in een groeiend aantal klinische onderzoeken te voorkomen dat patiënten zelfs in het ziekenhuis hoeven te worden opgenomen. Voor de behandeling in latere stadia van de ziekte weten we nu dat de IC-behandeling ‘aan de beademing’ de patiënten waarschijnlijk vaker heeft gedood dan genezen. Andere onderzoeken suggereren nu dat Dexamethason zelfs helpt in het geval dat patiënten al zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Vergeet niet dat we dit niet zeggen omdat we willen dat het waar is. We zeggen het omdat duizenden onafhankelijke internationale artsen en wetenschappers het zeggen.

“De PCR test is per definitie niet geschikt om te bepalen of een patient een ziekmakende hoeveelheid virus heeft, of niet”

— Dr. Kary Mullis (Nobelprijswinnaar en uitvinder van de PCR test)

"Misschien is het tijd dat we onze reacties heroverwegen. Misschien moeten we 'sociale distancing' in twijfel trekken, het 'nieuwe normale' in twijfel trekken, het 'coronavaccin' en de hele 'crisis' in twijfel trekken. Misschien is het een goed idee om onszelf te informeren, onafhankelijke wetenschap, open discussie en gezond verstand te omarmen.”

— Stefan Noordhoek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...