Pagina's

vrijdag 31 juli 2020

We worden belazerd waar we bij staan met als excuus de Covid griep

We worden belazerd waar we bij staan met als excuus de Covid griep : Urubin Social
urubin.nl

Ja dat leest u goed COVID GRIEP want alle cijfers sinds de uitbraak wereldwijd tot nu laten zien dat er nog steeds meer mensen dood gaan dan de ordinaire griep en dat maakt dar de Bierbug niet erger is dan een stevige griep. 

 

Nu we weer een echte Urubin community aan het opbouwen zijn gaan we die andere Urubin traditie genaamd de Urubin opiniestukken ook weer in ere herstellen, en de eerste zal ik "heel verrassend" wijden aan de corona nepperij, want dat is broodnodig omdat er nog veel te veel schaapjes slapen die gedwee de onzin van het WHO en wat dichter bij huis de RIVM volgen. Hoog tijd voor wat waarheid, want wie logisch nadenkt(Ik weet het ik vraag veel van bepaalde mensen) kan op zijn of haar klompen aanvoelen dat het verhaal zoals we het voorgeschoteld krijgen niet klopt. Mensen als Willem Engel voelen dat ook feilloos aan, wat me hoopvol stemt omdat ik zie dat er nu toch echt versneld meer mensen wakker worden. Toch kan er wat mij betreft nog wel een tandje bij en dus draag ik middels dit artikel mijn steentje bij aan het bewust wakker maken van de slapende meute.

Omdat het een blog artikel is wat gedeeld kan worden sociale media waar er censuur wordt toegepast wil ik dergelijke platformen wat wind uit de zeilen nemen en daarom voordat we verder gaan benadrukken dat het hier gaat om een opinie stuk, MIJN opinie om precies te zijn waardoor de eeuwige dooddoener van fake news niet op gaat. Dit gezegd hebbende gaan we verder met het onderwerp van vandaag en dat is de hoax die pandemie wordt genoemd, de mogelijke redenen voor het bedrog en de bijbehorende onderbouwing.

 

Wat ons wordt verteld is niet wat er gaande is

 

Al sinds het begin van de uitbraak in Wuhan China worden zaken ons anders voorgespiegeld dan wat er werkelijk gaande was en is. Dat is ook duidelijk te zien aan hoe het verhaal gaandeweg veranderd en altijd op een wijze waarbij de zogenaamde wereldleiders hun aanpak omtrent Covid-19 niet hoeven aan te passen. Eerst was het een levensgevaarlijk virus met een een overlijdenspercentage van 3,4% aldus de WHO, iets wat al heel snel werd ontkracht en bijgesteld maar niet voordat lockdowns en andere vergaande maatregelen werden afgekondigd vrijwel wereldwijd en economieen naar de rand van de afgrond werden gevoerd(De reden zal u verder op in het artikel duidelijk worden). Toen kwamen de "wetenschappelijke modellen" waar vrijwel wereldwijd beleid op werd afgestemd. Uiteraard werd er wederom hel en verdoemenis voorspeld en uiteraard miljoenen doden. De lockdowns zouden niet eerder eindigen dan wanneer er een Vaccin zou zijn om de "plandemie" te bestrijden. Ook dat verhaal moest worden bijgesteld bij gebrek aan miljoenen corona patiënten die de pijp aan Maarten gaven en dus kregen we het verhaaltje waar we nu mee zitten de tweede en zelfs derde golf van corona gevallen. Waar we nu mee worden "bang gemaakt"

 

Denkt u even met me mee: Met bovenstaande in gedachten kunnen we dus stellen dat organisaties als de WHO, RIVM en alle andere soortgelijke organisaties zowel nationaal als wereldwijd niet in staat waren en zijn om ook maar 1 onderdeel juist te voorspellen of af te handelen. De plekken waar de experts worden geacht te zitten de "best of the best" en ze zijn geen van allen in staat ook maar 1 aspect van deze hele klucht juist te voorspellen? En om het nog even wat erger te maken, denkt u even terug naar de Mexicaanse griep, Sars en Mers waar genoemde organisaties een vrijwel identiek track record laten zien(Herinnert u zich de massaal ingeslagem Tamiflu medicatie nog die vervolgens nooit is gebruikt en inmiddels over de datum kan worden vernietigd?) Kortom, de "experts"leren blijkbaar niet van gemaate fouten in het verleden en overheden laten zich blind leiden door deze experts en dat is heel bewust, zoals ik u hieronder zal laten zien.

 

Het buitenkansje dat Corona heet

 

Zover ik kan beoordelen zijn er meerdere partijen die proberen hun voordeel te halen uit de corona pandemie. Ik zal ze stuk voor stuk met u nalopen, te beginnen met de ergste; de overheden die hun kans schoon zien om een aantal vliegen in 1 klap te slaan.Hier is wat er volgens mij gaande is op dat gebied. Reeds voor het uitbreken van de "pandemie" waren er al duideiijke tekenen aan de wand dat de econimie wereldwijd richting een crisis ging van jaren 30 proporties. De wereldleiders waren dan ook dringend op zoek naar een oorlog om de schuld aan te kunnen geven van de crash wanneer deze gebeurt.Zonder oorlog zouden onze zogenaamde wereldleiders namelijk elf verantwoordelijkheid moeten nemen voor deze onvermijdelijke crash en het risico lopen dat het volk zich tegen hen keert met alle gevolgen van dien. Dus was er een externe vijand nodig om te verslaan om het volk op te laten focussen. Rusland was de beste kandidaat samen met de aan Rusland gelieerde landen als China en Iran, maar die waren voor later zorg. De beer moest gepord worden voor wanneer een (wereld)oorlog oportuun zou zijn. Toen kwam Corona voorbij en roken diezelfde overheden een buitenkansje want met een pandemie heb je een onzichtbare vijand met dezelfde kenmerken en waar je zeker ook de schuld aan kan geven als je economie instort. Dus alle voordelen van een oorlog maar dan zonder een schot te lossen. Bijkomend voordeel is dat in combinatie met 5G technologie de optuiging van een vergaande controlestaat binnen handbereik is en wanneer goed uitgevoerd zullen de schaapjes die braaf geloven wat de overheid zegt en doodsbenauwd zijn voor een virus met een overlevingskans van 98,2 % er zelfs zelf om vragen net als met de eerste lockdowns.

 

De Elite ziet haar kans schoon

 

Terwijl overheden druk bezig zijn met zich indekken voor de economische crash en hun ding doen om hun greep op de bevolking te vergroten middels draconische maatregelen grijpt de Elite en daarmee bedoel ik de corporaties hun kans schoon om een laastste slag te staan voor de crash en daarvoor maken ze handig gebruik van de overheid om subsidies en andere Covid gerelateerde voordeeltjes op te strijken terwijl de middenstand word vernietigt zodat we na de "pandemie", wanneer de rook is opgetrokken we ons bevinden in een wereld waar we 100% worden gecontroleerd door de overheid middels vaccinpaspoorten, het afschaffen van contant geld en apps die elke beweging van ons registreren en we voor onze aankopen aangewezen zijn op de corporaties omdat er geen middenstand meer is. Missie succesvol, de mensen met macht hebben deze weten te behouden en zefs vergroot en het geld word nog steeds uit het volk geknepen en vloeit naar de Elite. Een echt paradijsje zoals u kunt lezen...

 

Big Pharma slaat haar slag  

 

Als laatste is er nog de meest duidelijke partij die op het punt staat munt te maken van de "pandemie" en dat is uiteraard de farmaceutische industrie beter bekend als "Big Pharma". Met miljarden vaccins die aan de man/vrouw gebracht moeten worden in combinatie met de "Orwelliaanse" controle door de overheden op de wereld die een vrijwel 100% afname garanderen is dit de meest duidelijke winnaar van de "pandemie" saga. Daarom moeten relatief goedkope medicatie zoals HCQ, Remdisvir en vooral de natuurlijke alternatieven als Vitamine C, Zink en Zeewier extract waarvan is bewezen dat ze helpen bij het herstellen van Covid-19 met een 100% succesratio in discrediet worden gebracht en daarbij schuwen deze schurken niet om te liegen, te frauderen en te verhullen. Alles zodat het "vaccin" het enige alternatief is en blijft zodat het geld kan worden binnengeharkt. En omdat ze dat doen op een manier zodat de uitkomst in de pas loopt met wat de overheden willen bereiken, en het de plannen van de elite niet in de weg staat, komen ze ermee weg en worden ze er zelfs in gesteund.

 

De media is zoals gewoonlijk medeplichting

Zowel overheden, als elite als ook Big Pharma maken dankbaar gebruik van de reguliere mediakanalen die kritiekloos de verhaallijnen nablaten en enthousiast meedoen met het besmeuren en in discrediet brengen van tegengeluid. Ze worden bijgestaan door Big Tech die haar vingers heeft in zowel de corporaties als Big Pharma en dienst doet om het gepeupel de mond te snoeren middels snoeiharde censuur waarbij iedereen die het lef heeft zich uit te spreken tegen de leugens van overheden, Pharma en corporaties te blokkeren, verbannen, of een schaduwban te geven. De content wordt verwijderd(zal me benieuwen hoe lang dit artikel er te lezen zal zijn) en exploitanten van websites die het tegengeluid durven te publiceren wordt de mogelijkheid advertenties te voeren op hun websites ontnomen. Op deze manier hopen ze eventueel tegengeluid dermate binne de perken te houden zodat de schaapjes die nog slapen ook vooral blijven slapen: Mondkapje op en snaveltje toe!

 

Bovenstaande is er in mijn beleving gaande, maar er is nog hoop, want ondanks alles dat uit de kast wordt gehaald om het fabeltje van een levensgevaarlijke pandemie in stand te houden worden er steeds meer mensen wakker en ik ben trots daar 1 van te zijn. Sterker nog; op Urubin.nl heb ik een Facebook alternatief opgezet juist voor die wakkere mensen waar ze wel hun stem kunnen laten horen zonder censuur. Bent u ook al wakker? Of wellicht wakker geworden nar het lezen van bovenstaande? U bent van harte welkom op Urubin!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...