Pagina's

dinsdag 28 juli 2020

Autopsies bewijzen dat COVID-19 een gedissemineerde intravasculaire coagulatie is (pulmonale trombose)

In mei gekregen,

We moeten aan de micro van cardio-aspirine.  Preventief slikken: ga naar uw huisarts en laat dit lezen.
 Jacob Nathan de Leeuwe, kunst in roest 9, 2020

 Autopsies bewijzen dat COVID-19 een gedissemineerde intravasculaire coagulatie is (pulmonale trombose)
 Het is nu duidelijk dat de hele wereld de zogenaamde coronavirus-pandemie ten onrechte heeft aangevallen vanwege een ernstige pathofysiologische diagnosefout.
 Volgens waardevolle informatie van Italiaanse pathologen waren ventilatoren en intensive care-afdelingen nooit nodig.
 Autopsies uitgevoerd door de Italiaanse pathologen hebben aangetoond dat het geen longontsteking is, maar dat het de gedissemineerde intravasculaire coagulatie (trombose) is die bestreden moet worden met antibiotica, antivirale middelen, ontstekingsremmers en anticoagulantia.
 Als dit voor alle gevallen geldt, betekent dat dat de hele wereld op het punt staat deze nieuwe pandemie eerder dan verwacht op te lossen.
 De protocollen worden momenteel echter gewijzigd in Italië, die nadelig zijn getroffen door deze pandemie.
 Het indrukwekkende geval van een Mexicaanse familie in de Verenigde Staten die beweerde dat ze genezen waren met een huismiddeltje, werd gedocumenteerd: drie aspirines van 500 mg opgelost in citroensap gekookt met honing, warm genomen.  De volgende dag werden ze wakker alsof er niets met hen was gebeurd!  Welnu, de wetenschappelijke informatie die volgt, bewijst dat ze gelijk hebben!
 Deze informatie is vrijgegeven door een medisch onderzoeker uit Italië:
 “Dankzij 50 autopsies uitgevoerd op patiënten die stierven aan COVID-19, hebben Italiaanse pathologen ontdekt dat HET NIET PNEUMONIA IS, strikt genomen omdat het virus niet alleen pneumocyten van dit type doodt, maar een ontstekingsstorm gebruikt om een ​​endotheliale vasculaire trombose te creëren.  "
 Bij verspreide intravasculaire coagulatie wordt de long het meest aangetast omdat deze het meest ontstoken is, maar er is ook een hartaanval, beroerte en vele andere trombo-embolische aandoeningen.
 In feite lieten de protocollen antivirale therapieën onbruikbaar en waren ze gericht op ontstekingsremmende en antistollingstherapieën.  Deze therapieën moeten onmiddellijk worden uitgevoerd, zelfs thuis, waarbij de behandeling van patiënten heel goed reageert.
 Als de Chinezen het hadden afgekeurd, hadden ze geïnvesteerd in thuistherapie, niet in intensive care!  Dus de manier om het te bestrijden is met antibiotica, ontstekingsremmers en anticoagulantia.
 Een Italiaanse patholoog meldt dat het ziekenhuis in Bergamo in totaal 50 autopsies heeft uitgevoerd en één in Milaan, 20, dat wil zeggen de Italiaanse serie is de hoogste ter wereld, de Chinezen deden er slechts 3, wat de informatie volledig lijkt te bevestigen.
 In een notendop wordt de ziekte bepaald door verspreide intravasculaire coagulatie veroorzaakt door het virus;  daarom is het geen longontsteking maar longtrombose, een grote diagnostische fout.
 Sommige wereldleiders verdubbelden het aantal reanimatieplaatsen op de ICU, met onnodige exorbitante kosten.
 Volgens de Italiaanse patholoog is behandeling op ICU's nutteloos als trombo-embolie niet eerst wordt opgelost.  "Als we een long ventileren waar het bloed niet circuleert, is het nutteloos, in feite zullen negen (9) van de tien (10) patiënten sterven omdat het probleem cardiovasculair is en niet de luchtwegen."
 'Het is veneuze microtrombose, niet longontsteking, die de mortaliteit bepaalt.'
 Volgens de literatuur veroorzaakt ontsteking trombose door een complex maar bekend pathofysiologisch mechanisme.
 Helaas, wat de wetenschappelijke literatuur zei, vooral Chinees tot half maart, was dat ontstekingsremmende medicijnen niet mogen worden gebruikt.
 Nu wordt in Italië de therapie gebruikt met ontstekingsremmers en antibiotica, zoals bij influenza, en is het aantal gehospitaliseerde patiënten verminderd.
 Hij ontdekte ook dat veel sterfgevallen, zelfs in de veertig, gedurende 10 tot 15 dagen koorts hadden, die niet goed werden behandeld.
 De ontsteking veroorzaakt veel weefselschade en creëert grond voor de vorming van trombus.  Het grootste probleem is echter niet het virus, maar de immuun hyperreactie die de cel vernietigt waar het virus is geïnstalleerd.
 In feite hebben patiënten met reumatoïde artritis nooit op de IC hoeven te worden opgenomen omdat ze corticosteroïdtherapie krijgen, wat een geweldige ontstekingsremmer is.
 Met deze belangrijke ontdekking is het mogelijk om terug te keren naar het normale leven en gesloten deals te sluiten vanwege de quarantaine, maar niet onmiddellijk, maar met de tijd.
 Vriendelijk delen zodat de gezondheidsautoriteiten van elk land hun respectieve analyse van deze informatie kunnen maken, verdere sterfgevallen kunnen voorkomen en investeringen op passende wijze kunnen omleiden;  het vaccin kan later komen.

als u meer informatie zoekt ,Google even zijn naam 🤫

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...