Pagina's

woensdag 15 juli 2020

Wanneer het muntje valt dat eigenlijk onze complete geschiedenis een verzonnen verhaal is.

Wanneer het muntje valt dat eigenlijk onze complete geschiedenis een verzonnen verhaal is en dat onze werkelijke geschiedenis wordt achtergehouden. Ik had wat zaken 'bewaard' voor later maar het komt keihard binnen wanneer je beseft dat we feitelijk beroofd zijn van een perfect functionerende aarde vol met geavanceerde technieken ( waaronder gratis energie).  
En dat je beseft dat we het hier niet hebben over heel erg lang geleden maar slechts een paar honderd jaar geleden wanneer dit alles bewust kapot gemaakt is.

De Mudflood, de re-set van de aarde cultuur. Het vernietigen van een eeuwenoude cultuur met alles daarbij. De grootste scam van de mensheid. Ook een van de meest pijnlijke wanneer de realisatie goed indaalt van wat er van ons gestolen is. Ik zal hier meer over posten maar voor nu, onderzoek Tartarie, de mudflood, de re-set, de (gecreeerde) Amerikaanse burgeroorlog om de gevolgen van de mudflood daar te verbergen. Het gaat maar door, de ene leugen na de andere. Vrijwel alles wat ik ooit geleerd heb over de geschiedenis op school en in de media, kan feitelijk zo de prullebak in. Ik had al vermoedens dat veel niet klopte maar dat de schaal van deceptie zo groot was, dat kwam gisteravond hard binnen. Niets is wat het lijkt. Niets.

https://youtu.be/wpMsguIXlBU  
https://www.youtube.com/watch?v=9UXc2OacUZU  
https://www.youtube.com/watch?v=Fhpte58-JSU&t=179s

De cover up van de mudflood in de US door een oorlog te verzinnen die de schade zou kunnen hebben veroorzaakt.. Met ijzeren kogels... Wanneer de de totale vernietiging ziet, dan moet je concluderen dat er iets anders heeft plaatsgevonden. 4 jaar 'burgeroorlog' om de boel op te ruimen  en te her-starten met de gestolen wereld.

Fake Cicil war usa :  
https://www.youtube.com/watch?v=oTBkrH47fRs&t=3s

Bijna tranen in m'n ogen wanneer je je realiseert dat er een mooie, perfect werkende en vredelievende beschaving was die moedwillig vernielt is om plaats te maken voor de NWO.  
De NWO ( new world order) is niet iets waar we bang voor moeten zijn dat 'ze 'dat invoeren denk ik. We zitten er al sinds de 19e eeuw ( vanaf ca 1825) middenin!.  
De oude wereld is ons ontnomen door de mudflood en vervangen door de NWO.  
Ik ben al weken op zoek naar de oorzaak van de mudflood en ben er nog niet uit. Wat ik tegengekomen ben is mindblowing en zou betekenen dat de mensheid al eeuwenlang de technologie bezit om zgn re-sets uit te voeren. Geluidstechnieken, Direct energy weapons, wapens waarmee je stenen constructie kunt laten trillen en in elkaar kunt laten storten. Etc. etc.

Kijk eens naar de foto's van het rode plein. Kijk eens naar de foto begin 1800 en dan de foto's van rond 1880. Je ziet een enorm hoogteverschil wat ze aan het weggraven zijn. Gewoon goed kijken en het op je laten inwerken.

Wat is er gebeurt in de 19e eeuw waarover wordt gezwegen?

Ik heb bijna 20 jaar in Amsterdam gewoond en nu pas valt t muntje. Al die souterains en kelders waar ik ben geweest ( als monteur) in het oude centrum, waren geen kelders.. Het was de begaande grond die door een modderstroom is opgehoogd. De begaande grond werd een kelder. de eerste etage werd de begaande grond. Hoe heb ik dit nooit kunnen zien..

Boos word ik wanneer ik foto's zie van oude gebouwen met antenne's om de gratis energie binnen te halen. Er was geen reden om naar olie te boren, anders dan enkel macht en geld.  
Het afhankelijk maken van de bevolking van een corrupte overheid. Het maken van geldslaven van mensen. het leegzuigen van de wereldbevolking en het continue creeeren van angst door false flags, om maar de controle te houden.

Wanneer je de lijnen tussen de punten trekt, stort de huidige wereld in. De matrix wordt steeds zichtbaarder voor de mensen die het willen zien.  We zitten er met z'n allen in. we worden gestuurd door 'mensen' achter de schermen die plannen in 100en, zo niet duizenden jaren.

Ik moet even pauze nemen, ik zal ongetwijfeld meer delen. En weet ook dat bepaalde mensen in deze groep dit allemaal reeds weten. En waarschijnlijk nog veel meer.

Dit is groots, al de andere false flags zoals de Titanic, 911, etc etc vallen hierbij in het niet. Dit is de 'black box'.  
De werkelijke geschiedenis is mijns inziens zeer goede gedocumenteerd en de technieken zijn niet weg. Ofwel in gebruik in het geheim, ofwel goed opgeslagen.

Onder het Vaticaan moeten we o.a. zijn denk ik, die boeken moeten we hebben. Het Vaticaan..., dat je mensen laat geloven dat ze bidden voor God, terwijl Lucifer en het Satanisme wordt bedreven. Hoe ziek is dit? Mensen die wekelijks naar een kerk gaan in de veronderstelling dat ze God aanbidden. Terwijl God bestaat, maar niets met religie te maken heeft. Religie is ook bewust bedacht om groepen mensen tegen elkaar op te zetten. De god waarin een moslim en een christen geloven zijn 1. Er is geen verschil, maar dat verschil wordt ons aangepraat. Het schijnt dat de Islam bedacht is door het Vaticaan. Ja ga maar even zitten , dat moest ik ook.

De grootste scam ooit, de diefstal en vernietiging van onze mooie oude wereld. De eenheid die er tussen mensen was kapot maken en vervangen door geloven om mensen tegen elkaar op te zetten.

Verdeel en Heers. Ordo ab Chao.

Slave to the Rythm

The Old World Order, the world we lost..

https://www.youtube.com/watch?v=9hVcTA-LKr0&t=5s

https://www.facebook.com/100039756526572/posts/293267645341784/?sfnsn=mo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...