Pagina's

vrijdag 8 januari 2021

Er zijn nogal wat mensen in paniek nu blijkbaar.

Er zijn nogal wat mensen in paniek nu blijkbaar. Er gaan de wildste geruchten rond over wat men nu allemaal met Donald Trump van plan is.


Donald Trump is nog steeds president en wat ze willen gaat niet lukken.

Het voelt inderdaad een beetje als een race tegen de klok maar het ligt al lang niet meer in handen van Donald Trump alleen.

Waarschijnlijk gaan of de NSA of Sidney Powell of General Flyn de noodtoestand uitroepen. Waarschijnlijk de NSA. Daar liggen ook al de bewijzen van de fraude.

Dit is nodig geweest om:

1 de misdaad duidelijk te laten zien.

2 de misdadigers (die nu vóór de fraude hebben gekozen) te ontmantelen.

Mensen kunnen niet gearresteerd en veroordeeld worden voor misdaden die ze nog moeten plegen.

De misdaden zijn nu gepleegd.
De bewijzen liggen bij de NSA.

Er moet echter waarschijnlijk nog wat gebeuren om dit niet alleen een binnenlandse kwestie te laten zijn van Amerika maar om de fraude, de corruptie en het misdadige gedrag van regeringen wereldwijd te betrekken.

Dat kan bij voorbeeld een nucleaire dreiging zijn (Iran of China).

Dan komt er waarschijnlijk ook een wereldwijde Lockdown om mensen van de straat te krijgen.

Op dat moment moeten alle wereld regeringen aftreden, inclusief Donald Trump (Dit verhaal is groter en breder dan alleen Donald Trump).

En kort gezegd is dan de wereld klaar voor de invoering van nieuwe systemen met nieuwe leiders. Het gast om een nieuw financieel systeem, economisch, politiek enzovoorts. Al die systemen die al zo lang, zo verrot zijn.

Het is al langer bekend dat Donald Trump migelijk niet één van de leiders gaat zijn. Die heeft geen draagvlak genoeg.

Het zou bijvoorbeeld JFK jr kunnen zijn (als die inderdaad nog leeft). Maar ook een heel ander iemand.

Je ziet dat het hele verhaal uiteraard veel ingewikkelder in elkaar zit dan veel mensen denken.

Dat is ook het verschil in mensen die in 3D, 4D of 5D zitten. Nu wordt er gedacht dat dit vooral een spirituele indeling is maar het is vooral een bewustzijns niveau.

Mensen in 3D geloven de regeringen, geloven Corona en geloven dat alles wat er nu gebeurt op zich staande zaken zijn en hebben veel vertrouwen in de aangeboden (deel)oplossingen.

Mensen in 4D zien en weten dat niet alles klopt, willen verder kijken maar zijn ook bang. Dat zijn de mensen die nu in paniek zijn en dingen bedenken als: we laten Trump psychisch niet in orde verklaren.

In 5D zie je het verband tussen alles, weet je dat er nog heel veel aan komt (in waarschijnlijk korte tijd nu) en heb je het vertrouwen dat alles uiteindelijk duidelijk wordt en goed komt.

Blijf dus rustig en blijf in vertrouwen. Het wordt prachtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...