Pagina's

zaterdag 9 januari 2021

De planning van de New World Order en the World Economic Forum voor de komende jaren zien er als volgt uit:

De planning van de New World Order en
the World Economic Forum voor de komende jaren 
zien er als volgt uit:


1. Een wereld, met slechts één regering. Éen betaalmiddel (betaalpas) geen munten of papiergeld meer. Één kerk, één geloof. Hún geloof wel te verstaan! Weinig mensen zullen zich voor kunnen stellen dat dit geloof al sinds 1920/30 in de maak is.

2. De volledige uitbanning/ destructie van elke persoonlijke nationale identiteit en nationale trots.

3. Het volledig uitbannen van elk geloof, en het christendom in het bijzonder, met uitzondering van hun eigen nieuwe geloof zoals vermeld bij punt 1.

4. Het tot stand brengen van volledige controle over alle mensen d.m.v. dwangneuroses, schrikbewind, schoktherapie, marteling, mind-control, hersenspoeling, hypnose etc. Kortom, men wil ons tot onnozele schaapjes omtoveren zonder eigen wil. Wereldwijde slavernij!

5. Het beëindigen van alle kernenergieprogramma’s plus het ontmantelen van alle kernbommen. Dit is waarschijnlijk bedacht omdat ze, zo lijkt mij althans bang zijn dat deze op enig moment wel eens tegen hen zelf gebruikt zouden kunnen gaan worden.

6. Een halt toeroepen aan alle industrialisatie met uitzondering van computers en service verlenende instanties. Alle industrie uit Amerika wordt verplaatst naar Mexico waar voldoende slaafjes te vinden zijn voor het vuile werk. Degenen die niet meer plaatsbaar zijn in het arbeidsproces, door de, door henzelf georkestreerde de-industrialisatie, zullen door vrij toegankelijke en gratis opium- of heroïneverstrekking tot een bepaald moment, hun einde naderen, of cijfers op de statistieken worden in het eliminatieproces dat men ‘Globaal 2000’ heeft genoemd. Ja, ook hier is dus al een naam voor bedacht, alleen zal die naam wellicht intussen bijgesteld zijn naar globaal 2050. Pornografie en drugs worden gelegaliseerd en gepromoot zoals we op tv steeds meer zien.

7. Ontvolking van grote steden zoals in het verleden uitgevoerd in Cambodja door Pol Pot in opdracht van… je raadt het al : het comité van 300, wordt opnieuw overwogen door het comité van 300 voor…. opnieuw Cambodja, en nog een heleboel andere landen!

8. Het onderdrukken van elke wetenschappelijke vooruitgang met uitzondering van eventuele uitvindingen die het Comité van 300 nuttig acht voor eigen gebruik. De ontwikkelingen van atoomenergie aangewend voor vreedzame doeleinden is een nagel in hun doodskist en de laatste ontwikkelingen van de zogenaamde fusie “fakkels” die een complete stad van vrijwel gratis energie kunnen voorzien is helemaal een doorn in het oog van deze manipulators.

9. Het veroorzaken van massa sterfte van circa 3 miljard!! mensen tegen het jaar 2000 door meerdere georganiseerde oorlogen, op van te voren aangewezen gebieden in ontwikkelde landen en door middel van uithongering en besmettelijke ziektes. Bedenk hierbij dat dit in 1991 geschreven werd. AIDS werkte blijkbaar niet zo goed als dat ze gehoopt hadden, want bovenstaand scenario was in het jaar 2000 niet aan de orde en nu nog steeds niet in 2014, maar in 2014 trekken ze dan ineens EBOLA uit de doos van Pandora..!!

En daar staan we dan.. In de rij voor ons eigen geld.. Zelfs dát schijnen we steeds méér te vergeten.. Al was het maar door de claims die overheden leggen, op de vrijheden die jij met je EIGEN GELD hebt..!! En ja, daar waar angst regeert, vinden mensen het vaak prima.. Want de overheid beschermt ons toch..?? Ja toch?

De hierboven genoemde aantallen mensen 3 miljard worden door het Comité van 300 overigens ‘Nutteloze meëeters’ genoemd. Wij snoepen kennelijk van hun privè voorraad. Volgens ditzelfde plan zal de bevolking van de Verenigde Staten die in dit geval beslist geen voorkeursbehandeling mag verwachten, het tegenovergestelde is eerder het geval! Met 100 miljoen bewoners dienen te zijn ingekrompen tegen het jaar 2050!

10. Het moreel van het volk de arbeidersklasse moet gebroken worden, door het kunstmatig en opzettelijk creëren van massale werkloosheid, waardoor mensen die geen uitkomst meer zien massaal aan de drank en drugs raken die volop voorradig zal zijn, de jeugd zal in opstand komen, en slaags raken met de gevestigde orde, die met scherp schieten. Schulden zullen de pan uitrijzen en velen zullen hun hypotheek niet meer kunnen betalen met als automatisch gevolg, beslaglegging van goederen en eigendommen door de banken.

Denk hierbij in eerste instantie aan woningen, auto’s, boten of kampeerwagens Huisuitzettingen zijn daarvan het onvermijdelijke gevolg, die op hun beurt weer voor zwervers en daklozen zorgen, met daarbij de uit de nood geboren criminaliteit als gevolg van dit scenario, wat door het Comité van 300 is bedacht en inmiddels in het bijzonder in Amerika al jarenlang aan de gang is. Het Tavistock Instituut waar vrijwel alle ideeën vandaan komen en waar men deze massapsychologie ontwikkelt en leert toepassen heeft al een compleet draaiboek ontwikkeld van hoe men dit gewenste resultaat wil bewerkstelligen, om vervolgens de druk op te voeren om de situatie volledig uit de hand te laten lopen gecontroleerd welteverstaan en daarna volledig te laten exploderen!!

De Georgia Guidestones.
Een regelrechte oorlogsverklaring aan de mensheid.. Opgesteld door hén die het kennelijk allemaal weten en/of zich de uitverkorenen achten.

Ook over dit programma kun je op internet uitgebreide informatie terugvinden onder de codenaam: Project Aquarius. O ja,ze hebben overal een codenaam voor. Kijk verder evt. hier link: educate-yourself.org/nwo/nwotavistockbestkeptsecrets.html 
Het Tavistock Instituut met al zijn zijtakken, die allemaal geworteld zijn binnen het Tavistock Instituut maar vertakkingen hebben over de hele wereld in ziekenhuizen, universiteiten, legerbasissen, zoals ook de opleiding van bekende regeringsleiders die stuk voor stuk ( vóórdat ze aantraden als regeringsleider! ) verplicht werden door het Comité van 300, om een opleiding af te maken Mind Control – een grondige hersenspoeling te ondergaan bij het Tavistock Instituut!

Onder deze regelgeving vielen en vallen nog steeds ook ónze minister presidenten! Ayatollah Khomeini ook afkomstig uit de schoolbanken van het Tavistock Instituut en opgeleid door de CIA in Amerika! Die aan de macht geplaatst werd door het Comité van 300, nadat datzelfde Comité van 300 het vertrek van de Sjah van Perzië (nu Iran) had bewerkstelligd, omdat deze de voor het Comité van 300 zo winstgevende opiumhandel aan banden trachtte te leggen, is hier een sprekend voorbeeld van. Vijf nutteloze, en compleet niet goed te praten oorlogen, uitgevoerd vanuit Amerika, op onschuldige Arabische landen, zijn nog een ander voorbeeld van de macht van het Comité van 300 die hier steeds de opdracht voor gaven.

Een Amerikaanse president is slechts een pop in de handen van de ‘buiksprekende’ poppenspelers. 
Barack Obama die zogenaamd getrouwd is, en twee kinderen heeft, woont samen met een travestiet die Michael heet en niet Michelle. De kinderen zijn mind-controlled poppen in het poppenspel. Dit schijnt binnen de wereld van beroemdheden en ook bij de legertop een algemeen bekend gegeven te zijn. Op internet zijn voldoende bewijzen hiervoor te vinden, maar horen wij daar ooit iets over in het nieuws?

“Moge God je vergeven, evenals je vurige partner, wanneer je in stilte, weer van het levenspodium verdwijnt.”

Dat de echte naam van Barack Obama eigenlijk Barry Sotoro is, heeft u dat al eens in het nieuws gehoord? Dat hij homoseksueel is, en dat hij in zijn studententijd zijn lichaam verkocht aan homoseksuele mannen om zijn studie te kunnen betalen, heeft u dat al eens gehoord?  ik heb niets tegen homoseksuelen, maar je moet er op een positie als die van Barack Obama niet geheimzinnig over gaan doen.

11. Houdt alle mensen zo ver mogelijk verwijderd van de mogelijkheid om hun lot in hun eigen handen te nemen, door chaos op chaos te creëren waardoor de bevolking aangewezen zal zijn op hulpverleners ( die uiteraard ook weer door het Comité van 300 zelf gestuurd worden en de bal steeds alleen in hun eigen corner spelen, maar dat vertellen ze er niet bij ) Voor deze situatie is al een Crisis Team in het leven geroepen met de mooie welluidende en zeer misleidende naam: Federaal Noodgevallen Coördinatie Agentschap. In Amerika noemen ze dat The Federal Emergency Managment Agency ofwel kortweg FEMA. FEMA staat huizenhoog boven de wet, en is een onderdeel van De nieuwe Wereld Orde.

De president van Amerika heeft NIETS over FEMA te zeggen.! Over FEMA en de vele, al jaren bestaande gigantische concentratiekampen, bevolkt door Russisch sprekende militairen! ( in Amerika!! ) met duizenden, gloednieuwe, uit China geïmporteerde guillotines en miljoenen, al jarenlang gereed staande doodskisten, schreef Paul Peters een interessant boek in de Nederlandse taal getiteld: ”Opnieuw Holocaust aan de Horizon” als u geïnteresseerd bent. 
pumbo.nl/boek/holocaust

Helaas draag ik alleen het probleem aan, en biedt geen enkele oplossing, ik ben mij daar terdege van bewust, ik zou willen dat ik de oplossing binnen handbereik had, geloof me, ik zou hem met u delen. Maar net zoals de man, die, alsof de duivel in hoogsteigen persoon hem achterna zat, door de straten van Zeeland racete op zijn fietsje in 1953, en zijn boodschap door de straten uitbrulde: ”DE DIJK IS DOOR!!!”, kan ik slechts hopen, dat ik hier met al dit werk dat ik doe, tenminste iets in de mensen wakker maak. U mag mij de strekking van dit verhaal niet kwalijk nemen, ik veroorzaak dit niet, ik ben slechts de boodschapper, niet de boosdoener.

12. Introduceer Satanische muziek zoals: Hardrock, Underground, heavy metal, hiphop, house, funk en rapmuziek als je dat al muziek mag noemen en zorg voor veel, heel veel ondersteunende reclameboodschappen om deze drogerende muziek verder onder de jeugd te promoten. Zorg voor de verspreiding van partydrugs, XTC, LSD etc. en ze verliezen vanzelf hun verstand. 13. Vestig steeds meer de aandacht op religieuze kult-groepen in het nieuws. Bijvoorbeeld het Moslim Broederschap, Moslim Fundamentalisten (In 1991 had nog niemand van ISIS gehoord!) de Sikhs, Soennieten etc. Toon executies op TV!! Choqueer de wereld!

14. Onderdruk het idee van geloofsvrijheid en laat er daarbij geen misverstand over bestaan dat er geen plaats meer is voor die “Christenhonden” ( dit werd geschreven in 1991!!) In de tweede wereldoorlog waren het de Joden die het moesten ontgelden, nu lijken de Christenen aan de beurt te zijn.

15. Veroorzaak een totale instorting van de wereldeconomie en ontketen een volledige politieke chaos. Ontneem mensen hun werk, hun industrie, hun auto`s, hun levenslust. Demoniseer en Demoraliseer!

16. Neem het volledig buitenlands en binnenlands beleid van Amerika en de rest van de wereld over en zet het naar onze hand.

17. Breng alle macht onder bij de Verenigde Naties en het Internationale Monetaire Fonds, het geld bij de Centrale Bank, de rechtspraak bij het Internationaal Gerechtshof en alle instanties van ondergeschikt belang worden opgeheven. Alle hier genoemde organen zijn al vele jaren onder controle van het Comité van 300. Er verandert dus eigenlijk niets! Alleen blijkt pas vanaf dat moment wie er werkelijk de baas is.

18. Infiltreer in elk land en elke regering, en breek de bestaande regering af van binnenuit. Elke regering wereldwijd wordt overgenomen door een geprogrammeerde leider die enkel en alleen orders van het comité van 300 opvolgt. Onze wereld word nu ook geregeerd door menselijke robotten aangestuurd door De nieuwe Wereld Orde. Denk daarbij eens aan de eeuwig aanwezige, kunstmatige, absoluut duidelijk onechte, plastische glimlach van een zekere minister president die we hier in Nederland regelmatig te zien krijgen op t.v.!

19. Organiseer een of meerdere wereldwijde terreur organisaties en ga met deze terroristen in onderhandeling bij terroristische activiteiten of terreuraanslagen. Zorg dat zij allen onderdeel worden van het geheel en slechts luisteren naar één meester.

20. Neem het onderwijs over wereldwijd met als enige en uiteindelijke bedoeling het volledig te vernietigen. Het onderwijs moet niet langer dienen om iemand slimmer te maken, maar juist dommer.

21. Alle medische faciliteiten wereldwijd, ziekenhuizen en hun personeel , verzorgingstehuizen en personeel, van specialisten tot verpleegsters, van doktoren tot tandartsen en van therapeuten tot thuiszorg, ambulancepersoneel tot psychiaters, van alle verbandmaterialen en injectienaalden tot medicijnen, van ziekenhuisinventarissen tot ambulances worden in centrale computers geregistreerd, en er zal géén medische zorg verleend worden, of medicijnen voorgeschreven worden, zonder toestemming van de ‘toezichtsraad’ die door het Comité van 300 wordt aangesteld voor elke regio, stad of aan te wijzen zone.

Waar hebben we hier nu eigenlijk mee te maken? 
Zijn dit nu een stelletje idioten met krankzinnige ideeën die we totaal niet serieus kunnen nemen? Beslist niet! We kunnen deze mensen beter maar juist HEEL serieus nemen!! In het Comité van 300 dat qua wortels minstens 200 jaar teruggaat in onze geschiedenis zitten enkele van de briljantste intellectuelen op deze aardbol die hun briljante intellect aanwenden om een compleet maar dan ook op alle fronten totaal gecontroleerde nieuwe samenleving te creëren.

Het idee is eigenlijk niet nieuw, want dit is wat de ‘duivelscultus ‘ al in de oudheid probeerde te bewerkstelligen. Je mag het zieke geesten noemen als je wilt, dat doet niets af aan het feit dat dit comité van 300 de dienst uitmaakt. Wereldwijd en in elke aangelegenheid!! Het is een openlijke samenzwering en de plannen zijn gemaakt voor een wereldwijde revolutie. Wat ze willen is:

ÉÉN regering die regeert over de hele wereld! 
Binnen deze ‘nieuwe wereld’ zal de bevolking speciaal ‘geselecteerd’ zijn en op grote schaal ingeperkt worden. Het aantal ‘toegestane’ kinderen zal in strenge regels vastgelegd worden. Hierop kom ik zo dadelijk nog terug. De wereldbevolkingsgroei wordt tot stilstand gebracht, en drastisch teruggebracht door het verspreiden van besmettelijke ziektes, oorlogen en hongersnood, totdat er nog maar 1 miljard mensen over zijn die ‘nuttig’ zijn voor de ‘heersende klasse’.

Deze ‘nuttige’ mensen zullen worden ondergebracht, in van tevoren geselecteerde strategisch gunstige leefgebieden, waarbij mensen zich strikt aan strenge regels zullen dienen te houden, en zeer beperkt zullen zijn in hun bewegingsvrijheid. Er zal geen middenklasse meer zijn. Alleen nog maar ‘meesters’ en ‘knechten.’ Alle rechten en wetten en regels zullen voor alle ‘knechten’ hetzelfde zijn en vallen onder een wettelijk rechtssysteem van wereldrechtbanken die zich waar ook ter wereld van dezelfde strafmaat zullen bedienen.

Deze wetten en rechten en regels zullen worden opgelegd en medegedeeld, en de nieuwe wereldpolitie en het nieuwe wereldleger zullen streng toezien op naleving van deze wetten, ‘rechten’ en regels. Zij die gehoorzaam zijn, en onderdanig aan de nieuwe wereld regering, zullen ‘beloond’ worden met alles wat ze nodig hebben om te ‘leven’. Zij die in opstand komen zullen simpelweg worden geëxecuteerd, of uitgehongerd worden totdat de dood erop volgt, of zullen vogelvrij verklaard worden, en dus een weerloze prooi vormen voor iedereen die er jacht op wil maken.

Zij mogen zonder enige vorm van proces door iedereen die er zin in heeft gedood worden. Het hebben van vuurwapens of welke wapens dan ook is streng verboden en heeft ernstige gevolgen bij overtreding. Er is nog maar één geloof toegestaan en dat is het geloof in de nieuwe wereld regering kerk. Satanisme, Luciferisme en hekserij zullen als legitiem erkend worden en privé scholen of kerkelijke scholen zullen verboden zijn. Alle katholieke kerken zullen verboden zijn en het Christelijke geloof wordt net als andere geloven volledig afgeschaft.

Aaron Russo en Nick Rockefeller in 1999. 
Russo werd door de ‘afvallige Rockefeller’ gebriefd over al deze plannen van de duivelse elite..

Om een bewind te installeren waar geen enkele persoonlijke vrijheid getolereerd wordt, zullen onderwerpen als: afkomst, religie, verleden, en familie niet besproken mogen worden onderling. Het overtreden van deze wet zal ernstige gevolgen hebben. Ieder individu zal gehersenspoeld worden tot het stadium dat hij of zij nog maar één ding zeker weet of denkt te weten dat hij of zij eigendom is van de nieuwe wereld regering, en te allen tijde dient te gehoorzamen aan welke oproep of opdracht dan ook. Elk ‘eigendom’ van de nieuwe wereldregering, zal een merkteken dragen onder de huid (een chip) en geregistreerd worden in de NATO computer databases in Brussel.

Ieder individu zal gehersenspoeld worden, tot het niveau waarop het iedereen duidelijk is, dat ze om te overleven compleet afhankelijk moeten zijn van hun regeringen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...