Pagina's

dinsdag 5 januari 2021

Ik blijf me verbazen over de volgzaamheid van zovelen.

Ik blijf me verbazen over de volgzaamheid van zovelen. Hoewel ik weet hoe subtiele psychologische manipulatie werkt, kan ik bijna niet geloven wat ik zie gebeuren. 


Mensen die ik dacht te kennen als autonome denkers of zelfs kritische denkers. 

Mensen die nu zonder pardon dit bizarre beleid volgen en niet lijken te beseffen waaraan ze meewerken... terwijl de signalen zó overduidelijk zijn!

Mensen die zich laten leiden door de 'besmettingscijfers' op de staatstelevisie. Cijfers die niets zeggen, omdat de gebruikte test niet bedoeld is voor diagnostiek en omdat de testuitslag niets zegt over besmettelijkheid, ziektegraad of dodelijkheid. 

Mensen die denken mee te werken aan de bestrijding van een virus dat zo gevaarlijk is, dat je het kunt hebben zonder het te weten... waarvan je pas na een test weet of je het hebt... maar dat dat dan nog niet zeker is. Een virus dat op de A-lijst stond terwijl het mortaliteitscijfer gelijk is aan dat van influenza.
Intussen is het namelijk van de A lijst gehaald.  

Mensen die zich niet af lijken te vragen waar de gewone griep ineens gebleven is. En waarom er bij corona wordt doorgeteld, terwijl bij de griep elk seizoen een nieuwe telling start?

Mensen die niet lijken te weten dat de definitie van een pandemie vlak vóór de Mexicaanse griep is aangepast. 

Mensen die niet door lijken te hebben hoeveel belangenverstrengeling er is tussen overheden, farmaceutische industrie en internationale conglomeraten. 

Mensen die het niet vreemd lijken te vinden, dat het hele beleid gericht zou zijn op volksgezondheid, terwijl er geen enkele focus ligt op gezondheid? Dat alles wat met daadwerkelijke gezondheid te maken heeft wordt verzwegen, ontkend of genegeerd?

Mensen die vergeten lijken te zijn hoeveel er de afgelopen jaren is bezuinigd in de zorg, dat er ziekenhuizen gesloten zijn, dat de IC-capaciteit is gehalveerd en dat het personeel volledig wordt gedemotiveerd, terwijl de bevolking groeit en de vergrijzing toeneemt?

Mensen die blijkbaar niet gehoord hebben dat de heer Gommers de IC-capaciteit niet wil verhogen, omdat het risico op verveling bij het personeel blijkbaar hoger is dan het risico dat kwetsbare groepen lopen als ze een virus als corona of influenza krijgen.

Mensen die niet door lijken te hebben dat onze grondwet massaal wordt geschonden en dat onze democratie wordt vernietigd... en dat ze hier zelf aan meewerken!
Mensen die anderen afkeurend aanspreken op het vertonen van normaal menselijk gedrag. 

Mensen die vergeten lijken te zijn dat mondkapjes slechts schijnveiligheid geven, hetgeen door de staatsdeskundigen zelf meermaals is benadrukt. 
Mensen die kinderen aanspreken op een verantwoordelijkheid die niet bij hen hoort te liggen.

Mensen die hun eigen kinderen vrije zuurstofinname ontnemen. 
Mensen die niet lijken te beseffen wat er 80 jaar geleden gebeurde: propaganda, manipulatie, isolatie, controle, onderdrukking, inperkingen, verboden, avondklok, geheimhouding, beschuldiging, verraad, uitroeiing..

Mensen die ik het liefst wakker zou schudden, maar die het gewoon écht niet lijken te zien, omdat ze alléén maar zien waarmee we worden geïndoctrineerd: corona. 

Ik snap niet waarom die mensen het niet snappen. Waarom zij het niet zien. Wat hen zo vatbaar en gelovig maakt. 
Is het angst?
Is het een gebrek aan reflectie? 
Gebrek aan zelfreflectie?
Is het een gebrek aan tijd om zich in zaken te verdiepen?
Is het écht onwetendheid?

Of is het, omdat de realiteit zó bizar is, dat men het simpelweg niet voor waar kan aannemen?
En nee, die mensen zijn geen schapen.
🙏❤

Tekst: Mariëlle van Heugten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...