Pagina's

vrijdag 30 juli 2021

beveel u te stoppen en te doen ophouden, ALLE genocide en misdaden tegen de menselijkheid

Voor onmiddellijke publicatie

Van: Wij Het Volk van Het Koninkrijk der Nederlanden

Dinsdag, 8 Juni 2021



Ter attentie van :

Koning Willem-Alexander der Nederlanden, Minister-president Mark Rutte, de Ministerraad, Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge, Staatssecretarissen, Hoge Colleges van Staat, Hoge Raad der Nederlanden, Decentrale overheden van de Provincies, Gemeenten, Openbare lichamen in Caribisch Nederland, Bonaire, Sint Eustatius en Saba, overige openbare lichamen binnen Koninkrijk der Nederlanden, uitvoeringsorganisaties van Rijksoverheid, Nederlandse Krijgsmacht, Korps Landelijke Politiediensten KLPD en Landelijke Eenheid LE, korpschef van de Nationale Politie, burgemeesters, artsen, verpleegkundigen, apothekers, zaakvoerders en bestuurders/directeurs van Ondernemingen.

  • Commander-in-Chief of, United States Armed Forces
  • Commander-in-Chief of, Federation Command Forces & Allied Forces

Betreft : Staak-en verbodsbevel

Geachte heer/mevrouw,

Wij, het Volk/mannen en vrouwen van het Koninkrijk der Nederlanden, brengen onder uw onmiddellijke aandacht en beveel u te stoppen en te doen ophouden, ALLE genocide en misdaden tegen de menselijkheid krachtens natuurrecht, gewoonterecht, verdragsrecht, artikelen 6 en 7 van het Statuut van het Internationaal Strafhof, de Code van Nuremberg, de Conventie van Genève, de Conventie van de Verenigde Naties, de Verklaring van de Verenigde Naties over de rechten van inheemse volkeren, in uw rechtsgebied.

  • Alle Covid19/Coronavirus 19-vaccinaties en experimenten (genetische bio-oorlogsvoering) nationaal
  • alle PCR-tests (nationaal)
  • Alle afschermingen (privé-en openbare ruimtes, alle transporten ter land, water en zee -in heel Koninkrijk der Nederlanden)
  • Alle lockdowns (nationaal).
  • Alle quarantaines (nationaal).
  • Alle sluitingen van provinciale en territoriale grenzen.
  • Alle sluitingen van internationale grenzen.

Dit zal dienen als uw wettige kennisgeving om alle verdere acties zoals hierboven beschreven, met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.

Verder verklaren wij heel Nederland, OPEN, bij publicatie van dit bevel inclusief alle Grenzen, tussen België en Nederland, Duitsland en Nederland, Het Verenigd Koninkrijk en Nederland en de gehele Rijksgrens van het Koninkrijk der Nederlanden.

Speciale aantekeningen:

  • Joseph (Joe) Biden is geen president van de VS, en de Amerikaanse strijdkrachten hebben sinds 14 januari 2021 de controle.
  • Een e-mail van de opperbevelhebber van de strijdkrachten van de VS is op 27 mei 2021 naar de strijdkrachten van Canada gestuurd, waarin het gezag van ZKH Koningin Lady Romana Didulo, als staatshoofd en opperbevelhebber van de Canadese Republiek, hoofd van de regering van Canada en Koningin van Canada wordt erkend en bevestigd.
  • Alleen voor wereldvrede en welvaart. Ondertekend door, ZKH Koningin Lady Romana Didulo, staatshoofd en opperbevelhebber van de Republiek Canada, Hoofd van de Regering van Canada, Koningin van Canada. ~Overgang van Democratische Regering naar Republikeinse Regering~

Bestuur uzelf dienovereenkomstig. Ondertekend en verzegeld,

Door: Wij het Volk (mannen en vrouwen) van het Koninkrijk der Nederlanden

einde van document

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...