Pagina's

zaterdag 24 juli 2021

WAAROM VLUCHT MH17 EEN DOOFPOT IS GEWORDEN!?

WAAROM VLUCHT MH17 EEN DOOFPOT IS GEWORDEN!? :: Waarheidskrant
www.de-nieuwe-media.nl

We moeten ons als hele mensheid verenigen om antwoorden te krijgen op de verdwenen mensen van de MH17 en MH370 en anderen over de hele wereld. Onderzoek ook wat de Rothschilds en satanische elites werkelijk doen met de nietsvermoedende bevolking!

Video ► https://www.bitchute.com/video/Hr4Z93piCe1p/

Mogelijk scenario MH17

Op 15 mei 2021 schreef LM een mogelijk scenario over de MH17, wat er werkelijk gebeurt kan zijn.

Da's een heel lang verhaal met veel betrokkenen waaronder Israël, de VS (CIA/Obama/Biden), Oekraïne zelf uiteraard, NL (Rutte/Opstelten) en mogelijk anderen.

De MH370 werd door de piloten naar Diego Garcia gevlogen (getuige de vluchtsimulator bij de captain thuis waarmee hij verschillende keren landingen had geoefend op Diego Garcia).

Een plek waar hij normaliter nooit van zijn leven mocht landen. Getuigen hebben de MH370 vlakbij DG laag over zien vliegen.

De passagiers, waaronder de 4 patenthouders van de dure microchip, werden vermoord en later in de MH17 geladen. Waarschijnlijk ook op DG. De MRC werd ingezet om de MH17 passagiers als zijnde de MH17/MRD vanaf Schiphol op te halen en waarschijnlijk eveneens naar DG te brengen.

De MH17, volgeladen met MH370 lijken, werd op afstand (als een drone) naar Oekraïne gevlogen en neergehaald door een SU-25 of MIG van Oekraïne.

Bron ► https://www.ellaster.nl/2019/07/24/7-bizarre-feiten-over-de-mh17

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...